Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fel jön valaki furikázni?
bertino
a "megtelik a szerver" dologhoz:

simán meglehetne ugy oldani, hogy üzembe helyez idõvel több szervert az eden games földrészenként
így kiküszöbölhetõ lenne a telítettség, az uj servercímeket meg update-ként vagy választhatóként frissíteni a játékban a fejlesztõtársulat

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kaposi1
Azt értem, de akkor már miért nem 85 vagy 90? Ez igy tök szokatlan.
Na mindegy.Még ha ez lenne az egy furcsaság a játékkal kapcsolatban!!!

InfiniteReality
Nálam sem azért fehér holló mert sajnálom rá a pénzt.Munkámból kifolyólag így is rengeteget ülök a gép elött.Próbálom távoltartani az otthonomtol,de mát nem hiszem hogy sokáig sikerül.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mert a maradék 110 pontot,azaz a 11% ot,csak multiban lehet megcsinálni

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

II Rocky II
bocsi nemtudtam hogy ez annak minõsül,haverom mondta kérdezzem már meg mert õ nincs beregélve.Mégegyszer elnézést akkor.

24 - Exile -Nov.23

Sland
WAREZ!
Nem lehet még most sem megérteni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

a Brandon nevû stoppos feladatot miért nem adja meg perfectre? van valami trükkje?
Kérlek menj a warez topicba. Ott találsz megoldást (jóesetben) erre a problémára. Ha eredeti megvásárolt játékod van, akkor bocs, nemszóltam😊

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Gondolom azért, hogy "rávegyék" az embereket a multira. Nem mindenhol fehér holló az internet így 2007-ben és nem mindenhol sajnálnak az emberek x ezer Ft-ot rá...

Jó dolognak tartom, hogy a tendencia a multiplayer felé terjed. Ilyen szempontból jónak tartom a warezt is. A warez valamilyenszinten arra kényszeríti a fejlesztõket, hogy olyan pluszt tegyenek a játékba, ami warez-zal nem használható. A legegyszerûbb módja ennek az online mód. Az online dolog egy plusz érték a játékban.

kaposi1
Bocs, nincs elöttem.

Gábor_(HSF)
És miért pont 89% a határ?Egyébbként nem kell mindent Perfectre csinálni.

Synit HUN
Hehe! Megvettem a Maranellom és boldog vagyok 😊 Ki is hívott azonnal egy csóka egy Koenigsegg-el. A sziget bal felsõ részén nem túl bonyolult szakaszon. 1x nyert 300+ pontot, aztán 3x elpicsáztam 13000+ pontért 😄. Király!
Yo! Kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, 2-esbe be...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

kaposi1
Hát, ha te mondod .Én ilyet nem csináltam.

ott vagyok én is

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

hykao
A barna az inkább fekete szerintem.
Hát ez pedig olyan!!!
csak online lehet 89% fölé menni...
Én háromszor játszottam végig,2x offline-ba,mindent megcsináltam többször is,ráadásul az összes küldetést perfect-be...De akkor is,normál körülmények között 89% a max...

kaposi1
Persze hogy lehet.Kéket,zöldet pirosat,barnát.......

AntiHero
Én most oda állok amíg a neten nem dob le😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jövök én is..
Mikor lesz a találka???
"Gabor63" nevem

AntiHero
NEM én 4x kezdtem újra onlineba mert elkurta az elmentésem és rögtön champion szintre léptem:S
5 gyére még jó😄 Persze én mostmár minden kilépés után archiválom az elmentéesem nem akarom megint újrakezdeni 6 gyéra is😄

kaposi1
Én nem vitatom hogy lehet hogy a mentés sérülés miatt lett 99%-om,de én még nem találkoztam olyan játékkal amit nem lehet 100%-ra teljesíteni.Ez elég lehangoló.Nem mindenki multizik!<#conf>

Elszaródott valszeg. Másold vissza ha volt backupod. Ha nem, akkor sajna gáz.

Sziasztok! lehet más motoros ruhát is venni mint ez a piros?
Letesszük a kocsit egy olyan útra, ahol van párhuzamosan egy másik út, és megvárjuk míg arra téved egy AI csóka.

Atti12
ajaj, bajban vagyok aszem :S. Szal játszottam és egyszer csak áramszünet volt. amikor visszakapcsoltam a gépet akkor elinditottam megint, és a continue game szürke volt, nem tudok rákattintani. Most ezt csak azért csinálja, mert kifagytam, és várni kell hogy megint jó legyen, vagy pedig beszart a mentésem? :S Dr megnéztem, a dokumentumokba ott van a profilom, még a bookmarks ok, meg a fotók is ott vannak. Remélem nem szaródott el 😞

fery02
Az elmentések csak akkor tudnak elkúródni, ha megbabráljuk a játék fájljait/könyvtárait?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kaposi1
Ne haragudj de elvesztettem a fonalat.
MI ez a "beállunk egy útra dolog" ?

thx

AntiHero
Igen ha készitettél már Bookmarkot akkor márcsaka sorokat kel mindig beilleszteni az elejére és mûködik is.

Az ilyen külsõ címeket szeretném beszúrni, amiket itt fórumon írnak. Ha készítek ingame egy bookmarkot, akkor csinál a játék könyvtárában egy mappát, és onnantól csak oda kell beraknom az itteni bookmark sorokat? Vagy hogy mûködik?

Ez stimmel.

Persze hogy ki. De mint egy fentebbi HSZ-edben látom, megsérült a mentésed. Az enyém nem sérült meg, így mindent teljesítettem, amit offline-ba lehetett és így 89%. (Offlineban az egyetlen teljesíthetõ multis dolog, az 5 db kihívás megnyerése. Beállunk egy útra ami mellett van párhuzamosan egy másik és nincs fal, kihívunk egy arra császkáló AI-t, és a másik útra rakjuk a célt. Az AI végigmegy az elsõ visszafordulásig, mi meg a füvön átmenve ~5 sec alatt megnyerhetjük.)
😄

kaposi1
Megnyomod a "P" betüt.Aztán kiválasztod a Bookmarkot.New,majd fényképezel,beírod nevet amin majd megtalálod aztán elfogadod a Confirmal.De lehet hogy nem pont így mert nem vagyok otthon de a lényege ez.

kaposi1
Nekem be kellett járnom az utolsó kis keresztutcát is.Mire kiadta hogy sikerült.Jó sok idõm ráment.De visszagondolva ,a mentésem még a legelején nekem is megsérült.Akkor váltott karaktert, és elveszett egy pár teljesített küldetésem.

AntiHero
Köszi😄
Kreatív vagyok én neaszarjatok be😄
De most túl fáradt voltam a keresgéléshez. 1x megtehetem sztem ezt is:S

Bookmarkot hogy tudok készíteni?

kaposi1
Most melóban vagyok de ha hazamegyek megnézem hogy melyik küldikrõl van szó, mert így nincs elöttem.

Me0w
I-12 a terkepen, a cellaban a bal oldali.

Together we'll fly someday...

Atti12
ok köszi

CivicVTi
Map modba vannak filterek, azon lehet Friends listre szurni. A Lock pedig akkor jo ha a masik fel is visszalockol. Ha nem nyom ra ö is akkor neked se jo. A listat en sem tudom hogy lehet elovarazsolni.

kaposi1
És ki is írta szöveggel hogy "Fantasztikus........"

Atti12
valaki nem tud segiteni? (#16610)

Synit HUN
Ne olvass vissza! A banneren találsz térképet! Tessék kreatívnak lenni!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Nem ez a kérdés! hanem az,hogy offlineba a multis pontokat hogyan zsebeled be?

gondoltak rá, hogy minden autópálya-felhajtót, meg nyúlfarknyi kis utcát idegesítõ lenne keresgetni a végén. olyan másfél km lehetett még az amirõl tudom, hogy hiányzott a végére. azon túl még biztosan voltak kis utcák, szóval olyan három- öt km az amit ki lehet hagyni az 1600-ból. az azért korrekt.
AntiHero
És az hun van? Nincs kedvem vissza olvasni bocsika.

Semelyik megnyert autót nem lehet tuningolni.

Atti12
valaki?

Me0w
Ferrarit a Forza tuningnal.

Together we'll fly someday...

Gondoltam. De én TÉNYLEG minden kis mellékutat is bejártam😄 Összevissza csak rakattam le magam, szineztem, rakattam máshova stb. Aztán 1x csak megadta.

és onnantól kezdve, hogy megadta a házat, meg megünnepelt mint felfedezõt, minden út kiszinezõdik.