Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
simán meglehetne ugy oldani, hogy üzembe helyez idõvel több szervert az eden games földrészenként
így kiküszöbölhetõ lenne a telítettség, az uj servercímeket meg update-ként vagy választhatóként frissíteni a játékban a fejlesztõtársulat
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Na mindegy.Még ha ez lenne az egy furcsaság a játékkal kapcsolatban!!!
InfiniteReality
Nálam sem azért fehér holló mert sajnálom rá a pénzt.Munkámból kifolyólag így is rengeteget ülök a gép elött.Próbálom távoltartani az otthonomtol,de mát nem hiszem hogy sokáig sikerül.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
24 - Exile -Nov.23
Nem lehet még most sem megérteni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Jó dolognak tartom, hogy a tendencia a multiplayer felé terjed. Ilyen szempontból jónak tartom a warezt is. A warez valamilyenszinten arra kényszeríti a fejlesztõket, hogy olyan pluszt tegyenek a játékba, ami warez-zal nem használható. A legegyszerûbb módja ennek az online mód. Az online dolog egy plusz érték a játékban.
Gábor_(HSF)
És miért pont 89% a határ?Egyébbként nem kell mindent Perfectre csinálni.
Yo! Kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, 2-esbe be...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
csak online lehet 89% fölé menni...
Én háromszor játszottam végig,2x offline-ba,mindent megcsináltam többször is,ráadásul az összes küldetést perfect-be...De akkor is,normál körülmények között 89% a max...
Mikor lesz a találka???
"Gabor63" nevem
5 gyére még jó😄 Persze én mostmár minden kilépés után archiválom az elmentéesem nem akarom megint újrakezdeni 6 gyéra is😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
MI ez a "beállunk egy útra dolog" ?
😄
Kreatív vagyok én neaszarjatok be😄
De most túl fáradt voltam a keresgéléshez. 1x megtehetem sztem ezt is:S
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.