Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy mi túl lassúak vagyunk??(már minden hülyeség az eszebe jut)<#idiota>#idiota>
www.gamepsyid.com
www.3dgamers.com
www.fileplanet.com
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Steam Nick: adakiller
Bucsher: Neked mûködik a TDU és bejönnek ezek az oldalak?
Tehát NEM DNS, hanem valamiféle routolási hiba van. Ha valakinél mennek ezek a szerverek, valakinél nem, akkor valamiféle routolási hiba lehet.
Nálam az IP-t pingelve sem kapok választ, tehát nem DNS hiba van, hanem valamiféle routolási.
Pinging www.3dgamers.com <207.38.10.12>207.38.10.12> with 32 bytes of data:
Pinging www.fileplanet.com <207.38.10.202>207.38.10.202> with 32 bytes of data:
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
AKINEK MEGY A TDU ONLINE, AZ PLZ PINGELJE MEG EZEKET ÉS ÍRJA BE MILYEN IP-T KAPOTT VISSZA:
www.gamespyid.com
www.3dgamers.com
www.fileplanet.com
Lehet hogy csak DNS hiba van és azt ki lehet javítani (ha beírjuk az IP - HOST párost a windows/drivers32/etc/hosts file-ba). Ezért segítsen valaki plz és nézze meg ezeket!
Egyértelmûen csak a TDU szerverhez nem tud kapcsolódni. Az elején kiírja hogy csatlakozik a gamespyhoz, és ott még van is kapcsolat. Amikor az az ablak eltûnik és kiírja hogy connecting to TestDrive server, na ott látszik hogy próbál csatlakozni de nem megy...
Lehet hogy csak valami DNS probléma.
The_Mole
Atari Admin & Corporate Mole
Exclamation Ports you need open for online
UDP 8880->8889
UDP 8890
UDP 27000->30000
TCP 6667
TCP 27000->30000
You have to open the following local port: TCP8889
Ports 17475 and 9961 (TCP/UDP) must be opened.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Chello-s vagyok, eddig semmi gond nem volt. Most 6. indításra sikerült a szerverhez kapcsolódni! Elsõ 5 indításnál kiírta hogy nem tud csatlakozni és az egész játék lemerevedett kb 15 másodpercre! Hatodik indításnál egybõl kapcsolódott... Sztem másik szerverhez... A gamespy szerverekkel lehet vmi "gond"...
Ismerõssel viszont nem találkoztam 😞((
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
csak elõbb volt itt vita kinek megy, kinek nem és akikkel ma is toltam nemrégen, azok mind chellosok voltak(és én is chellos vok), de ugye itt meg a topicban rácáfolnak a DSL hibájára, szal fingom sincs, én nem tudok biztosat errõl
AKI nem látott még laggos játékost az nem találkozott velem. Eleinte nem laggoltam most meg mint az állat<#confused>#confused>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
havernak uez volt és utána jó lett
Srácok , kellene egy kis help!
warezról szedtem a játékot a HATRED-féle verziót...
Most a gondom az lenne, hogy valami iszonyatosan akad a játék, még 640*480ban is +low +a legkisebb refresh, szal minden nagoyn minimumon van... Egy athlon 3000+om van egy Geforce 7900gt-vel, és halvány fogalmam sincs mia franc lehet :'( reinstallt próbáltam a gond még akkoris fenn áll...
Egyébként mi lesz mondjuk 3 év múlva, amikor éppen lehet nem lesz kedvem gépet upgrade-elni, mert az épp aktuális TD 2010 nem fog futni a gépemen és elõvenném a jó öreg TDU-t, vajon fel fogok tudni még csatlakozni, vagy addig élvezzük ki, amíg mostanában megy (már amikor)?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!