Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól gondolod. Ha online profilt csinálsz, akkor is ugyan az lesz a játék mintha offline profilt csinálnál, csak annyi különbség lesz hogy online-on látod a játékosokat,clubbokat, multiplayer versenyeket,+ tudsz tradelni. Offlineba meg csak az offline versenyek 😊
csak megerõsítést kérek! olvasgatom a topikot, és nekem az jön le, hogy ez a játék only multi! tehát ha csinálok egy multis accountot, akkor single player = multi, tehát nem tudom azt csinálni, hogy tolom single playerben, majd ha akarom felmegyek multira! vagy rosszul gondolom?
Hát ez nagyon fakkos, egy fárasztó hétkezdés után az ember nyomna egy kis TDU-t, erre nem megy, az offline profillal meg nincs kedvem elölrõl kezdeni az atyaistent is. :\
közel állok hozzá XD. Ráadásul cod2 közbe kékhalál volt. Mind1, talán hoklnapra már jó lessz( nagyon remélem) 😄
Nekem 2,8GHz AMD sempron, 1 giga DDR, Excalibur Radeon 9600 XT 128Mb és 1024 low detail no AA, és olyan kameranézetbe, ahol nem látszik a kocsi csak az órák, úgy jól megy <#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
valahogy meg lehet nézni, hogy melyik autókat szállítottam már le? 13at már visszavittem csak nem emlékszem, hogy melyikek voltak
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ping javító?<#guluszem1>#guluszem1>
Dobjál meg vele engem is mert én nagyon lagolok köszike!<#rolleyes>#rolleyes>
Dobjál meg vele engem is mert én nagyon lagolok köszike!<#rolleyes>#rolleyes>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Hali! Én chellos vagyok és már tegnap óta nem tudok csatlakozni. Valami megoldás?
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Nah jo de melyik szolgnal?! Mert eddig ugyfest hogy t-onlione ADSL-eseknel jelentkezik a gond...
Bar #17308-szerint ez sem mindenkinel.
Bar #17308-szerint ez sem mindenkinel.
T-online-om van, és simán megy. Semmi szarakodás. Teganp este volt egy kis probléma nekem is (amikor a klubba hívtak meg), azóta megy rendesen.
ADSL-es vagyok, igaz, nem valami nagy csomagom van, de nekem eddig semmi gondom sem volt. Tegnap este is toltam zökkenõmentesen, meg ma délután is folytattam, egészen mostanáig, mingyá megyek is vissza 😛 Lehet hogy azért, mert én használok ping javítót? Azért tudok mindíg csatlakozni? Vagy nincs hozzá köze szerintetek?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nekem is bejön simán bár én chellos vagyok 😊
hogy kell szerkeszteni/visszavonni egy üzit?<#wow2>#wow2>
<#zavart1>#zavart1>
t-online =nincs tdu mert nem csatlakozik gamespy sem jön be
Hüje kérdés ott a FAQ.
Amugy meg próbáld ki, próba cseresznye.
Az én gépemen megy jól a városba fut elig szarul csak.
Amugy meg próbáld ki, próba cseresznye.
Az én gépemen megy jól a városba fut elig szarul csak.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
tesóm gépe ugyanez, ahogy Alexease is mondja, játszhatatlan😞
Üdv, szeretnék feltenni egy kérdést, mégpedig, hogy a játék
1024MB / 667 DDR2 Brand RAMmal, ATI Radeon 9600 videókártyával, Pentium 4 CPU 2.00 GHz -cel menni fog-e zökkenõmentesen?
1024MB / 667 DDR2 Brand RAMmal, ATI Radeon 9600 videókártyával, Pentium 4 CPU 2.00 GHz -cel menni fog-e zökkenõmentesen?
Jah kb nekem is addig aztan jottek a gondok ...egyszer egy felorara jo volt aztan hajnal 2-oig semmi akkor eltettem magam masnapra...
a végén csak kiderítjük, hogy mi a hiba😊
Hat epp kipobalhatom betarcsazos netrol (ISDN pl), mert backupom van..de szvsz ha nem megy adsl-en akkor analod vagy digitalis betarcsazos vonalon se fog.
Nemnem, en kabeltv-s vaok. Ez valszeg annak a szolgaltatonak a baja akitol berlik a vonalat ezek a bizonyos "kis"szolgaltalok .
Valszeg kulfoldi kapcsolat.
Ha meg nektek meg tegnap nem volt jo, akkor ott megcsinaltak.
Valszeg kulfoldi kapcsolat.
Ha meg nektek meg tegnap nem volt jo, akkor ott megcsinaltak.
Nekem sem jön be a gamespyid oldala.
T-Online.
T-Online.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Nekem Fibernet, most beszelek a szolgaltatoval. Bejelntettem a hibat, a telefonos csakonak se jott be az oldal.
Nekem se tolti be a weblapot se....(Lehet tenyleg szolgaltatonal van gond kapcsolattal...T-online-os vagyok)