Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem is itt a lényeg, hanem kiléptem, visszaléptem ; hát nem egy kopasz köcsög ült a méregdrága ülõgarnitúrán???!! WTF!! Save backup-ot átírtam, de akkor onnan folytatja, ahol kezdtem. Namost nincs kedvem újratolni amikor ~50-60% között jártam. <#schmoll2>#schmoll2>
tehát akinek lenne egy savegame-je (CSAJJAL !!!) min. 30-40%-tól, az megtenné, hogy elküldi nekem : deltafusion -@- freemail.hu-ra?
köszönöm elõre is, vagy ha tudtok karakter módosító progit az is megteszi 😄
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Haverom vett is egyet.
Én inkább megvárom a 8950et.
7800gtx is SLI be van most.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Ez itten.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Valaki help...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Szal nálad vmi gond van 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Thx a magyarázatért 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Vajon az új forceware beta verziója segítene?
1. Az online preferencesnek (online beállítások) megfelelõ játékos nincs a versenyben.
2. SENKI nincs a lobbyban épp, azaz nem versenyez, nincs indítva verseny.
Ha mindenki aki az adott versenyen rajtavan versenyzik, akkor nem enged csatlakozni, csak spectator módban végignézheted a versenyt.
Ha nincs senki az adott versenyen, lehet indítani egyet (custom match) és várni amig legalább 1 ember belelép.
Az olyan versenyek, amikben épp van játékos ki vannak emelve a térképen (sárga folt a verseny körül), illetve vezetés közben a verseny sárga ikonja körül egy erõs sárga kör van.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
élet a legjobb méreg
Köszi a replyt! Sikerült megoldanom!Már zsir minden!
Kivéve azt hogy le kellett butítanom 640x4801-ba hogy online tudjak játszani rendesen! 😞
Amd 3000+ 1Gbyte ram gainward 7600gt winxp..
Ennyire kevés lehet a proci?
Elõre is köszi
Hogy a nagy imádott lamadoboz, mégse olyan jó 😄
Venni nemlehet most még, mi letöltjük 😊
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Másik amit szeretnék megkérdezni, hogy lehet vajon letölteni pc-shez is autókat, vagy cska box-oshoz?
Valszeg ha nem windows akkor a ramod a baj. Nekem a G15 írja, hogy 350MB szabad memória marad játék futása alatt. Mielõtt elindulna 1520mb a szabad.
Jaa 😊 elfelejtetted leírni a gépleírásodba hogy milyen a floppyd meg a sata kábel márkája 😊 És 500asnál nincs szükséged nagyobb tápra 😄

élet a legjobb méreg
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!