Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
srácok, bug : készítettem egy új karaktert (egy jó pic*at), mert csak kellemesebb nézegetni (öltöztetni, LOL😊), mint egy feka nyomorékot... nah
de nem is itt a lényeg, hanem kiléptem, visszaléptem ; hát nem egy kopasz köcsög ült a méregdrága ülõgarnitúrán???!! WTF!! Save backup-ot átírtam, de akkor onnan folytatja, ahol kezdtem. Namost nincs kedvem újratolni amikor ~50-60% között jártam. <#schmoll2>

tehát akinek lenne egy savegame-je (CSAJJAL !!!) min. 30-40%-tól, az megtenné, hogy elküldi nekem : deltafusion -@- freemail.hu-ra?

köszönöm elõre is, vagy ha tudtok karakter módosító progit az is megteszi 😄

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Bocs de ez is forceware<#idiota>

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

LordMonster
Ja köszi.Azt akarom kérdezni hogy valaki meg tudna hívni az sg clubba?

REAKTOR
Sziasztok, eladom 1 hetes FREX GP cuccaim ha valakit érdekel msnen keressen: [email protected] örülnék ha nem németeknek kéne.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Seaweed
Nah de 35-ert?!...50-ert meg talan..meg ha potkocsi melle rakott is...
pointer4
Állítólag megszorult. De már többektõl is hallottam 😊 Biztos valami teherautó platója szivárog.
robotnyk
azt a balekot is megnézném, aki 35ért ad 640 megás 8800gtst
Hmuda
Símán csak játszani kell a beállításokkal mielõtt ellövöd a képet (és ne hallgass másokra, tökmindegy milyen kártya van a gépben).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

pointer4
Nemvagyok sírós típus a de a videókártyád az 35 rongy aproneten. 😊
Haverom vett is egyet.
Én inkább megvárom a 8950et.
7800gtx is SLI be van most.
pointer4
Abba help, nemfigyeltem még meg, de írja valahol a sézl/hossz fokokat a tékép ??
Raptor 2
Semmi mód nincs a csatlakozáshoz? Amugy télleg nem eredeti. Még...Meg fogom venni 1ik nap, ha lesz pénzem 😛

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

LordMonster
Nekem is az van majd késõbb belinkelek egy képet

Synit HUN
A 7-es szériához nem forceware kell. Hanem Geforce and TNT2-es.
Ez itten.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Valószinüleg nem eredeti verziód van. Márpedig akkor nem fogsz tudni csatlakozni úgy sem.

ATI kártyánk van és nem nvidia<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Raptor 2
valaki segítsen! Csatlakozni akarok a szerverre, de egy kis várakozás után kiirja, hogy uj frissités elérhetõ. Na most én rámegyek, hogy igen, le akarom tölteni most, és belép a böngészõbe, és kihoz valami hülye oldalt, aminek sztem semmi köze a TDU-joz....
Valaki help...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

gduck
Épp ma raktam össze hajszálra ilyen gépet: 1024x768 (monitor nem bírt többet), FULL, 2xAA - 30 FPS alatt nem volt még városban sem 😊

Szal nálad vmi gond van 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gabi89
InfiniteReality
Thx a magyarázatért 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Online-ban nyomom 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Az szép akkor nem értem mi lehet a gond?
Vajon az új forceware beta verziója segítene?
Azért nem tudsz indulni a versenyen, mert:

1. Az online preferencesnek (online beállítások) megfelelõ játékos nincs a versenyben.

2. SENKI nincs a lobbyban épp, azaz nem versenyez, nincs indítva verseny.

Ha mindenki aki az adott versenyen rajtavan versenyzik, akkor nem enged csatlakozni, csak spectator módban végignézheted a versenyt.

Ha nincs senki az adott versenyen, lehet indítani egyet (custom match) és várni amig legalább 1 ember belelép.

Az olyan versenyek, amikben épp van játékos ki vannak emelve a térképen (sárga folt a verseny körül), illetve vezetés közben a verseny sárga ikonja körül egy erõs sárga kör van.

LordMonster
Hogy csináljátok hogy ilyen jó minõségûek legyenek a képek?

Synit HUN
Nee! Nekem 3000+ Sempron, 1Gb ram, 7600GT és 1024x768 High, 4xAA simán megy. Ha városban több fpst akarok leveszem az AA-t 2x-re vagy a grafikát mediumra.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

LackoMester
kérdésedre-gyári Asus kábel.Elbögnéd magad milyen olcsón a tápot vettem<#boxer>

élet a legjobb méreg

Hopp.. 640x480-ba.. 😊
Hi Bertino,Robotnyk!

Köszi a replyt! Sikerült megoldanom!Már zsir minden!

Kivéve azt hogy le kellett butítanom 640x4801-ba hogy online tudjak játszani rendesen! 😞

Amd 3000+ 1Gbyte ram gainward 7600gt winxp..

Ennyire kevés lehet a proci?
pfffff akkor meg jöhetnének az új verdák!
Ennyi a választék.

robotnyk
csak a gyári felnikbõl lehet választani, ha van több fajta.
Gyerekek, felnit hol lehet venni a kocsira, mert megvételkor alig lehet egy kettõnek váltani és onnan is csak max 3 közül lehet választani????
Elõre is köszi
AntiHero
Hát aztat mán csak a jóisten tuthassa.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

pointer4
De akkor ha online akkor miért látja offline profillal ?
pointer4
Érdekes nekem ponnt ezvolt az érzésem csak visszafele 😄
Hogy a nagy imádott lamadoboz, mégse olyan jó 😄
Venni nemlehet most még, mi letöltjük 😊
bulba
A sárgával jelölt versenyek online versenyek, single playerben nem mûködnek

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Helló! Miért van az, hogy a pc-s testdrive vacakabbul néz ki mint a box360-as. (tudom nagyon láma kérdés)
Másik amit szeretnék megkérdezni, hogy lehet vajon letölteni pc-shez is autókat, vagy cska box-oshoz?
pointer4
Nekem is 4200x2 csak 2 GB Ram, 7800GTX el, és fullosan minden jól megy.
Valszeg ha nem windows akkor a ramod a baj. Nekem a G15 írja, hogy 350MB szabad memória marad játék futása alatt. Mielõtt elindulna 1520mb a szabad.

Jaa 😊 elfelejtetted leírni a gépleírásodba hogy milyen a floppyd meg a sata kábel márkája 😊 És 500asnál nincs szükséged nagyobb tápra 😄
gabi89
Vkinek 5lete mért nem enged menni a versenyen (szar vagyok angolból)A térképen sárgával jelzett ez a verseny.

CivicVTi
Nem, ha elerted a 45% ot.

hiba
Ez a HC mod csak multiba mukodik?

bertino
<#vigyor4>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LackoMester
megnyugottam,h.másnál is szaggat<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

élet a legjobb méreg

AntiHero
Nekem megy<#beka2>

autoszimulator
Nyugi most nekem sem csatlakozik 😞

.: mobilize.hu :.

nem kérdezte meg...de mingyárt megnézem
bertino
remélem ezt ugy írod, hogy tûzfalon átengedted a game-t...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Á most vettem meg és nem megy kiírja hogy connection faildet to atari server check your connection!Ez megint az a szerveres baromkodás ami pár napja itt ment hogy nem tudott senki sem csatlakozni?Van valaki olyan akinek szintén nem megy?
AntiHero
jaja

És ha tovább zoomolsz bejön a készítõk névsora. LOL.

AntiHero

Most lõttem. Kicsit elzúmoltam.<#idiota>

<#eljen>