Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Annak a kocsinak a háttérben az egyik lámpája kicsit érdekes, nem?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

pointer4
En nem hagytalak le 😊vegig mogotted voltam, azon rohogtem hogy ugy remegtel az ut meg a fu kozott mint valami aktiv hazugsagvizsgalo muszer 😊 azt eltuntel 😄
bertino
locknál is vannak távolsághatárok

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

fery02
Hát nemtudom, ez a találka érdekes volt, csak egy embert láttam, Pointer-t, lockolt, visszaigazoltam a Num4-el, elkezdtünk zúzni, lehagyott a francba, követtem, de mégis eltûnt, nem találtam utána sehol sem 😞. Ezután kérdés, hogan kell használni ezt a lock-ot? 😄 A friend list, amúgy korlátolt, vagy akárhány tagot felvehetünk barátnak?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hmuda
A szigeten van egy DNY-ÉK irányú autopálya, miben van egy elég aranyos ugrató:

Az elmaradhatatlan antennák:

És a varázsmotor, ami minden támaszték nélkül megáll:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

AdaKiller
ma már nem leszek online, holnap aki akar még jöhet, kb 4 hely maradt még szabadon. elvileg ilyen este 8-9 fele leszek online itt a fórumban is ,meg tdu-ban is😊

aztán lehetne egy jó kis clubon belüli versenyt csinálni, meg akár egymás ellen is.

na bye all

Steam Nick: adakiller

pointer4
Engem is klubb engemis 😊
köszönöm atomboy és infinite reality
AdaKiller
megdöntöttelek, vmivel több mint 27 km😄

fery02
Ha valakinek szaggat a játéka, de nem szokott pedig, akkor indítsa újra a gépet, és azután normálisan megy. Nálam legalábbis ez megoldás szokott lenni. Amúgy meg ma örülnék valami találkának, mert már elértem a champion szintet, de egy magyarral se találkoztam még 😞. Nekem megfelel mondjuk a világítótorony fél 10-kor. Bookmarkom sajna nincsen róla, legközelebb teszek be ígérem, ha találkát akarok 😛.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Itt az én kis Ferrari F430-am! Imádom!
scorpeeon
HDR be van kapcsolva, talán közrejátszik. Nemtom, játék közben nem tûnt fel h sötét lenne.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

AdaKiller
jaja😄

bertino
<#eljen>

CivicVTi
Nekem is volt vmi hasonlo "jo" ma. Eddig a max amig lattam a lockolt jatekost az 8 km volt. Na de ma 16 lett😄 Fol is tunt hogy ugyanoda teleportaltam mint Adakiller😄 De nem. O ott allt ahonnan elleptem. Az is foltunt, hogy nekemis szinte elsore megtalalta a korzetbe levoket.

gabi89
Adam ott vagyok a klubb elõtt pls gyere oda

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
nemtom nálatok, hogy van srácok de én amint belépek valamilyen körzetbe egyszerûen most mindig összekapcsolt a többi online gamerrel!
bárcsak örökre így lenne, tudnám díjazni 😊
semmi várakozás... mindig volt másik online, akár 400al száguldoztam, akár 120al...

Nem gáz kicsit a gamma settinged? Sötétek a képek (és nem a HDR miatt).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Megy már???Mert nekem még mindig nem de máá a ****** kivan.
scorpeeon
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\profilod\Photo

A képeket amiket fotózok windowsban hol tudom megnézni?
Elõre is köszi
LordMonster
Én is írtam neked privit.

robotnyk
p, photo
Raptor 2
Még annyi, hogy csiájjátok a fotokat? Lehet sokan kérdezték már, akkor bocs, hogy em olvasok vissza...csak kiváncsivok..Van a játékban külön fényképezõ mód?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

AdaKiller
ment privi

gabi89
Vki megtudna hívni egy klubba??

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

rotator
Én ebben a játékban kikapcsoltam, nagyon gázul néz ki.

scorpeeon
Itt a kis Gallardom:

I can fly...

Itt a többi is akit érdekel:
link1link2link3link4link5link6

CivicVTi
Klubba valo meghivaskor latod a Friends Listed. Persze egy csak fél megoldas. Vagy meg annyise.

1. Elrendezni nem lehet sehogy. De ott a LIST opció a garázsban, ott könnyedén kitudod választani azt a kocsit, amelyikkel menni akarsz (max áttesz másik házba és onnan indulsz el, de ez tökmindegy). Amúgy a nem korlátozott versenyekkel is lehet kocsit cserélgetni ha nem akarsz a házakkal maszatolni (verseny elindít, kocsi kiválaszt, verseny lelõ).

2. F gomb, név kiválaszt, jobbgomb numpadon, add to friend list a numpadon jobbgombbal. Ugyanígy kell lockolni is valakit.

3. Tudtommal sehogy nem lehet megnézni a friendeket.

4. Úgy mûködik, hogy akiket felveszel friendnek, azokra rátudsz szûrni a térképen (3. ikon, katt, legalul FRIENDS kiválaszt, és pár másodperc múlva lefrissül).

atomboy
1. Garazsban list.
2. NUM pad (4 ill 6)
3. Menj el egy clubba, joinra kattintva kilistazza.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

kéne egy kis segitség.
1.hogy kell elrendezi a kocsikat mert minden ösze visza van minden házamba van 1 motor és azt szertném hogy mind egy helyen legyen.mit kell csinálni?

2.hogy tudok valakit friendsnek felvenni?meg az hogy valaki fleakart venni és akkor bejöt a kép a kurzorokall(elöre hátra jobra balra)és ott volt balra elfogad jobra elutasit.na igyen de hiába nyomtam bármeiket is akkor sem volt hajlando semmit sem csinálni.a kérdésem az hogy mit kell nyomnom?

3.hol tudom megnézni a firendeket?
4 mégis hogy müködik ez az egész?
váloszokat elöre is köszönöm.remélem a valaki tud segiteni.
Köszi a segítséget.

AdaKiller
klubba való meghívás másnál sem mûxik?

Willi Betz
W

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Hy
Tudom nagyon hülye kérdés de azt olvastam hogy le lehet húzni az ablakot meg ilyenek.Ezt melyik gombokkal lehet?

zsakosfrodo2
SPAM topik pls.

Raptor 2
Hát, az a hüje HDR néha már túlzásba esik, ez igaz...

DJ Skyline
jáj, mitõl csillog így a csaj, szinte már világít, ülésrõl nem is beszélve! nem fáj a szemed?

AdaKiller
én, most rá is érek, írj privit

Tényleg? Hát nem a videokártya rendereli le a képet? Pont egy álló képen nagyobb a jelentõsége, hogy milyen videokártyával rendereled. Abban van igazság, hogy amikor 300-al repesztesz, akkor kevésbé vehetõek észre az nvidia és ati kártyák közötti képminõségbeli különbségek.

Raptor 2

Oda neki egy pontot<#buck>

Raptor 2
Még szerencse, hogy én is ATI-s vok 😛... ATI+AMD 4ever XD

Raptor 2
Tudom, offlineba már nyomtam 1 kicsit, csak kiványcsi vagyok az online-ra 😛
De látjátok ez már megint egy olyan játék számomra, amit érdemes megvenni... Szal már nem kell sok lóvé, hogy szaladhassaka boltba. Amugy nagyon teccik offlineba is. Már el is szaladtam egy Mark Ecko- boltba, és be is vásároltam a fekete karimnak ... Király XD...Csináltam külön "Tupac" rádiót is, szal a muzik is megvan...A kocsom nem valami szuper, de így, offlineban úgyis csak kocsikázok általában, leetekert ablakkal, verõfényes-HDR dús napsütésben...szal télleg bejön...
Így a S.T.A.L.K.E.R. és Armed Assault után kifejezetten hûsítõen hat...

Hmuda
Álmodj szépeket. Csak arról volt szó, hogy hogyan lehet szép photomode-os képeket csinálni, amihez a videokártya tipusának nulla köze van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Forza tuner. Térkép also jobb széle felé nagyjából. Az európai tuner mellett van.

LOOOOOL. ATI kártyával akkoris szebb lesz ugyanaz a kép ugyanott<#idiota><#zavart1>

Hali emberek! a ferrarit meik tuning mûhelyben lehet tuningolni ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Megoldás: minden kilépést követõen menteni kell a profilt.

Nincs mód. Az online játékhoz meg kell venni. Offline mûködni fog (profilkészítéskor NE pipáld ki a gamespy ID-t).