Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az elmaradhatatlan antennák:
És a varázsmotor, ami minden támaszték nélkül megáll:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
aztán lehetne egy jó kis clubon belüli versenyt csinálni, meg akár egymás ellen is.
na bye all
Steam Nick: adakiller
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
bárcsak örökre így lenne, tudnám díjazni 😊
semmi várakozás... mindig volt másik online, akár 400al száguldoztam, akár 120al...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Elõre is köszi
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
2. F gomb, név kiválaszt, jobbgomb numpadon, add to friend list a numpadon jobbgombbal. Ugyanígy kell lockolni is valakit.
3. Tudtommal sehogy nem lehet megnézni a friendeket.
4. Úgy mûködik, hogy akiket felveszel friendnek, azokra rátudsz szûrni a térképen (3. ikon, katt, legalul FRIENDS kiválaszt, és pár másodperc múlva lefrissül).
2. NUM pad (4 ill 6)
3. Menj el egy clubba, joinra kattintva kilistazza.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
1.hogy kell elrendezi a kocsikat mert minden ösze visza van minden házamba van 1 motor és azt szertném hogy mind egy helyen legyen.mit kell csinálni?
2.hogy tudok valakit friendsnek felvenni?meg az hogy valaki fleakart venni és akkor bejöt a kép a kurzorokall(elöre hátra jobra balra)és ott volt balra elfogad jobra elutasit.na igyen de hiába nyomtam bármeiket is akkor sem volt hajlando semmit sem csinálni.a kérdésem az hogy mit kell nyomnom?
3.hol tudom megnézni a firendeket?
4 mégis hogy müködik ez az egész?
váloszokat elöre is köszönöm.remélem a valaki tud segiteni.
Tudom nagyon hülye kérdés de azt olvastam hogy le lehet húzni az ablakot meg ilyenek.Ezt melyik gombokkal lehet?
De látjátok ez már megint egy olyan játék számomra, amit érdemes megvenni... Szal már nem kell sok lóvé, hogy szaladhassaka boltba. Amugy nagyon teccik offlineba is. Már el is szaladtam egy Mark Ecko- boltba, és be is vásároltam a fekete karimnak ... Király XD...Csináltam külön "Tupac" rádiót is, szal a muzik is megvan...A kocsom nem valami szuper, de így, offlineban úgyis csak kocsikázok általában, leetekert ablakkal, verõfényes-HDR dús napsütésben...szal télleg bejön...
Így a S.T.A.L.K.E.R. és Armed Assault után kifejezetten hûsítõen hat...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb