Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó estét! Nemtom mennyire érdekel valakit is gondoltam beszólok hogy egy új emberrel bõvült a magyar játékosok köre jómagammal <#bohoc>. Remélem sok km-t fogunk együtt lenyomni.
<#integet2>

robotnyk
mivel concept car, szerintem a fotózáson kívül túl sokat mentek vele, videó hanggel szvsz sansztalan. épp most akartam képet betenni róla, ha már végigértem online is a time-speed-race kategóriákon 😊

Gyerekek! lassan ideje volna klubbon belüli mérközéseket is szerverni..
Hamár ennyien vagyunk,gondolom én barom<#ravasz1>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Atti12
sejtettem hogy maxon voltak. Holnap csinálok én is max grafikás képet. De ezt amugy csak azért raktam be hogy megmutassam a daytonam meg a mclarenem 😊, a háttér csak fokozás <#hehe>

AntiHero
JA még valimi azok a képek az én gépemen készültek, és az a max amit bír látványba adni a gépem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Do'h <#idiota>
Most inek rakjak be szar képet<#conf>
Persze hogy enm úgy fut de a képért vetetm fel a graffot<#rolleyes>

Sland
Nincs valakinek videója amin lehet hallani az igazi, nem játék beli Me412-nek a hangját?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Atti12
jah mert lejebb vettem a látótávolságot, s ami távol van az ilyen 😊.

@Antihero: Én legalább olyan képeket rakok be, amit tényleg bír a gépem. Nem úgy mint te, a screenshotok topicba, mert nem hiszem el hogy az aláírásodban látható konfigon ugy menne a játék ^^.

😊

AntiHero
JA szar képek<#idiota><#wow1>

visszaírtam igen és semmi :S ,de ha netán úgy döntök ,hogy elkezdem elölrõl akkor nórmális lessz?? (pl:látom majd az online versenyzõket, stb..?)
atomboy
Meg mindig nem sikerult belepni egy klubba se, senkitol nem kapok meghivot. Ennyire csunya kocsim van? 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

atomboy
Visszairod a regi jelszora?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

de rondák az épületek
Hellosztok! kéne 1 kis help! Ma játszottam a BF2 vel ami nem fogadta a Gamespy os jelszomat valamiér, erre én megváltoztattam a jelszót, de ennek hála a TDU kifogásolta az új jelszómat.Elvesztek a lementéseim pedig az Acountom ugyanaz, még a beállítsaim is megmaradtak csak a lementéseim tüntek el.Na és az lenne a kérdésem, hogy tud valaki 1 megoldást a lementéseim visszaszerzésére???<#falbav>
AdaKiller
lehet vkinek véletlen elutasítottam a klubjelentkezését, az nyomjon egy privit, és sry

na mára annyit, majd holnap

bye all

Steam Nick: adakiller

bertino
<#banplz><#banplz><#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ööööö mit kell csinálni ezzel a német progival???? nem vágom a németet!!!
Kaszi46
Nem birtam én sem magammal, pedig nagyon fogadkoztam hogy csak a patch megjelenésekor fogom a játékot megvenni. Ma mediaban nem tudtam ellenálni , szal megvettem.
Na akkor majd a szigeten!<#integet2>

*Posse*T.W.D*

rotator
Lépj ki a fõmenübe, profiles és válaszd ki az eredeti profilod. Szerintem ennyi, mert a new game-mel csináltál egy másodikat és mindig az utolsónak használtba lép be a játék betöltés után automatice. 😊

Seaweed
Hat ha nem masik profillal csinaltad nagy a valoszinusege hogy lennullaztad a profilod!
rotator
manutdzoli
Sziasztok!!!Véletlen rámentem a new game-re,utána gyors kiléptem,újra beléptem a game-be,és a reptérrõl kezdi a játékot!A régi mentésemmel mi lett?kitörlõdött??Biztos nem fogom újrakezdeni,már 50%-nál tartottam legalább!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

bulba
Nem mivel a tört játékkal csinált profilod nem on-line profil

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Én jobban bizok magamban.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

milyen német progi?

Hy
nekem olyan kérdésem volna hogy most akarom majd megvenni a játékot de már van egy profilom.Ha átírom a cd-keyt arra mit kapok a játékhoz akkor tudok online is játszani meg megmarad a régi és azt is tudom folytatni?

rotator
Csak a savegame könyvtárak változnak. De minek kézzel backupolni, az ember elindítja azt a német progit és az minden egyes "Saving game..." momentumnál elmenti az adott állást egy-egy külön könyvtárba.

AdaKiller
oké

Itt szeretném megjegyezni hogy az említett plusz autók (ruf,skyline,stb) nagyrésze megtalálható a ps2 változatban....Átbaxás😞

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

zsakosfrodo2
Csak sajna nem hajlandó elindulni a messengerem, de néha azért felmegyek webmessengeren keresztül.

AdaKiller
köszi azoknak akik ilyen gyorsan elküldték msn címüket.

Eisenhower
re. elõbb találkoztam pár sg-ssel egyik moccissal toltunk is egy versenyt. este lehetne vmi összeröffenés 😊

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Synit HUN
Köszi a válaszokat!
O'ahu-n leszek. 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Alexease
<#zavart1><#csodalk>
3P
Én a Savegame könyvtárat bakupoltam, az elég is volt.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Blenda Stompa
Egész gebaszt backupold...én is azt teszem, nekem azzal még nem volt baj.
Most viszont újra kell raknom az egész szart mert kifagy 5-10perc vezetés után. Rohadj meg Atari. Kétszer.<#gun><#boxer><#violent><#bdead>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Synit HUN
Ezt már 1x kérdeztem és senki sem válaszolt:
Elég a playersave könyvtárakat backup-olni vagy kell az egész profil?
Jó lenne tudni hamár ennyi gond van.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

3P
Tényleg még mindig semmi infó nincs az ígért plusz autókról (RUF Porsche, Lexus,..)?

AdaKiller
kérek minden SGFUNKLUBB-ost, hogy küldje el nekem privibe az msn címét, hogy tudjunk egymással versenyezni. aki 1 hétig nem ad hírt magáról az törölve lesz a klubb-ból. maradjon olyannak hely, aki komolyan is gondolja az online versenyezést és a klubbtagságot.

köszi

3P
Tudom, hogy mit érzel. Sajna én is átestem ilyen, sõtt picit durvább folgon. Nekem már minden út fel volt derítve 1 ezüstérmes futam mellett minden mást megnyertem, s majd 7000 Km-et vezettem, amikor egy váratlan kilépés (elõtte és azóta sem volt) tönkrevágta a mentésem, minden futam elveszett, a felderített utak kb 50%-ra esett vissza, de minden út szaggatottan volt felfedezve, tehát ergo újra be kellett (volna) járni a szigetet, a megtett kilométer átment mínusz sok millióba, csak a kocsiaim és a pénzem maradt meg. Azért volt egy biztonsági mentésem úgy kb 15-18 órányi játékokról korábban az még jó volt, csak hát ott még olyan állás volt, ahol a hiányzó utakra kellett vadászni és eléggé elvette ez a kedvem az újboli folytatástól, mert ez elég unalmas volt, hogy itt ott pici darabok beautozzak (82%-ról). Persze nem adtam fel. 😉

pointer4
Mintha tekernél a videoval 😊 csak azt láttam hogy megyek a fal felé 😊
Bétás online profilneveket nem fogadja el. De a bétánál megcsinált gamespy regisztráció használható (csak másik profilnév kell).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

bulba
OKs thx, csak nem igazán értem hogy akkor a gamespy accot miért engedi többször is használni.
Na de mind1 inkább elkezdek elõröl mindent, mint mindenki.
Kösz mégegyszer

Hmuda
Igen. Felejtsd el a régi nevedet és próbáld meg a már meglévõ GS accodat használni, csak egy más profilnévvel. Nekem se fogadta el a Hmudát, mert benne volt a bétában, de a Hmudaa minden gond nélkül mûködik a régi bétás GS accon.

Ha ez nem jön be akkor használd a kamu accot. Más megoldás nincs, ezt tapasztalatból mondom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bulba
Én a minap kaptam kézhet a játékot és egy elég fura dologgal találkoztam szembe: amikor megcsináltam az online profilt (ugyan azokkal az adatokkal mint amiket az open beta-ban használtam, aztán elkezd connectelni és azt írja hogy nem látja a TDU servereket
Csináltam egy másik profilt (a gamespy adatok ugyan azok csak a nick más) és ezzel simán connectel és bedob a fõmenübe
Valakinek 5let?

Hmuda
Az össz megtett táv az teljesen rendben van, csak a kategóriákra (kocsi/motor) bontott táv bugos.

És nem azt mondtam, hogy a patch megjavítja, hanem azt, hogy ha felkerül a patch akkor talán nem romlik tovább. <#idiota>

És kicsit késõbb raktam be: úgy tûnik, hogy a régi backup visszamásolása csak tovább rontja a már eleve hibás értéket.

Szóval várok, hátha egy patch megszünteti és nem kell amiatt aggódni, hogy tovább terjed a hiba, mint valami rákos daganat.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Atti12
nekem is elszarodott multkor a mentésem, de semmi nagy dolgot nem csinált, sõtt még jobb lett 😊. Egyedül megváltozott a karakterem (ezt késõbb korrigáltam) , meg a statok minuszba mentek. És felfedezõdött az összes autószállító küldetés 😉

pointer4
Az naon nem jó, hogy fogsz így 5000 mérföldet levezetni ??
A patch nem fogja megjavítani a mentésed.
Nincs egy biztonsági kóópia?
Hmuda
Mini-korrupt lett a mentésem. Minden rendeben van, csak a megtett távnál van bibi (a kocsis táv minusz párezermilliárd, a motoros csak natúr nulla).

Már a régi backupok visszamásolása se segít, mert valamiért a korrupt értékek egyre csak romlanak (eleinte pár millió volt, most pár miliárd).

Azt hiszem itt fogom leparkolni a játkot addig a patchig amíg ezt ki nem javítják, mielõtt még nagyobb lesz a baj.