Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom nem boltban megvásárolt verziód van...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

fery02
Megy a motor gyáltalán? Mert ha nem, el nem árt elindítani. Alapból az nem tudom, hogy melyik gomb, de megnézhetõ az Options/Control/ és ott egy oylan sort kell keresni, hogy start.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

autoszimulator
Sebességbe kell tenni az autót, és el is indul 😄

.: mobilize.hu :.

Nashville
Szevasztok!
Srácok, kellene egy extra gyors segítség, mert a fiam nem tudja, hogyan folytassa a játékot. Megpróbáltam segíteni neki, de én sem jöttem rá, hogy mi a fenét kell csinálni akkor, ha játék közben a kilométerórán egy "n" betû jelenik meg és nem megy sehová az autó. Nem fagyott le, mert rádió stb. állítására van lehetõség.
Elõre is köszi!

Contemporary Country Music

pubiloál
Hmm szegény kocsikámnak csak a hátulja látszik?<#idiota> Télleg ma este is nyomulunk majd?

zsakosfrodo2
Már én se nem. 😄

fery02
Ja, majd elfelejtettem kérdezni: A klubbokba bárki beléphet szinttõl függetlenül? Mert én mikor csináltam volna klubbot, akkor láttam, hogy a szintet is meg kell adni, olyan beállítást meg nem láttam, hogy szinttõl független.

LordMonster
ok

Atti12
frodo még igen, én már nem

LordMonster
Láttalak titeket a nagytérképen még fenn vagytok?

Atti12
frodoval versenyeztünk 😄

Durva volt.

Helló!
Segítene valaki nekem?
Felment a játék a gépre, profil kész, megyek az elsõ versenyre, elindítom, és a kamera csak köröz az üres út felett! Mi a baj? Tud valaki segíteni?
fery02
Hú, neked 9 forinttal kevesebb? 😮 Szemétség, visszaviszem az enyémet, át lettem verve <#idiota>

Megrendeltem a TDU-t.Keddre érkezik cdgalaxisból.:p
FIZETENDÕ ÖSSZESEN: 9 981 Ft

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Tomo15
nem
w77d
nem lehet már vmit tudni, legalább megközelítõleg, hogy mikor adják ki a car pack-ot, és hogy fizetõs lessz-e?

pointer4
Skylinet nem találni. De majdcsak benne lesz.
Én egy t55 ös tankot is szeretnék 😊
Pacal17
Hol lehet Nissan Skyline-t meg Lexusokat találni? Ez csak az xbox360 ban van? Vagy majd abban a hivtalos car pack ban lesznek benne?

Kösz

pointer4
Nekem a driver csinálta ezt.
Összevissza fagyott, majd egyre sûrûbben.
Nvidia rulez 😞
pointer4
Jaa énis feljebb szertném raknii, mert mindig csak az orrom elõtt jelennek meg a cilil szukák, pedig lenne idõm kikerülni.
Jaa másik.
Hogy lhet máshova rakni a GPS nyilakat.
Motorvezetés közben ponnt mindig a horizonton jelenik meg és nemlátom a forgalmat.
Pacal17
Hol lehet Nissan Skyline-t meg Lexusokat találni? Ez csak az xbox360 ban van? Vagy majd abban a hivtalos car pack ban lesznek benne?

Kösz

pointer4
Az a HITMAN 😄DDD
Melyik érték abban az INI-ben a látótávolság? Én feljebb tenni szeretném, mert a vas tuti elbírja (nem azért akadozik néha /laggol mert a VGA kevés neki).

Ha elkúródik a mentés akkor mindig egy kesztyûs, bõrkabátos, kopasz csávó lesz a karakter. Mindegy hogy elötte milyened volt.

Atti12
de az az ini fájl ami a faq-ba van az leveszi a látótávolságot.

Hmuda
Egyszerre csak egy klubnak lehetsz tagja.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Úgy tudom az nincs benne, a látótáv állandónak tûnt, csak a részletek gazdagsága csökkent. Bár ezzel csak a bétában kisérleteztem és mikor nem láttam érdemi különbséget, hát maradt a high. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fery02
Igazad van, egyszer kifagyott, be is szartam, mert azt hittem, hogy elkúródott a mentésem, de szerencsére nem lett semmi baja sem.
Megint másik: ha felvesz valaki egy club-ba, akkor én amellett nem léphetek be másikba, vagy alapíthatok egyet? Következõ: Legtöbben, mikor írják, hogy megváltozott a játékban magától a karakterük, akkor én úgy vettem észre, hogy mindíg csak az van, hogy nõbõl férfi lett, és olyat meg senki sem írt, hogy pl. férfiból lett nõ.

Dante73
Nemlessz az annyi...
3 kell;
1, amit a legutóbbi kilépésnél csinált a játék,
2, másolat róla,
3, amivel a játékot utoljára inditottad.
A többi minek?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

IvanovicsTech

Nah én is felrakok már egy képet:
Kawasaki

Mercedes CLK 270

Az az 1db nagy file akkor készül el, ha a játék kifagy. Nyugodtan törölhetõ.

Danman

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

fery02
Alapból a játéknak az elmentései nálam nem nyomnak többet fél megánál. Ma viszont készítenék backupot, erre látom, hogy van benne egy fájl, ami 14 mega 😮, és ez a neve: TDU_MC_1_45_A.dmp Nem tudjátok hogy mi ez? Mert ha ezzel együtt készítgetek minden nap backupot, akkor felhalmozódik pár 100 megányi cucc a vinyón 😊 A másik:
Játék közben nem szól az 5.1-egyemen a mélyhang, helyette csúnya torzítások vannak, de más játéknál, meg bárhol máshol, szól rendesen a mélyhang, és az az érdekes, hogy a warez verzióban meg szólt a mélyhang rendesen, + no torzítás.<#idiota>

Danman
tegnap pár haverral..

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Császtok,nekem az a bajom,h átraktam a grafot kisebbre,de kiirta h no supported,meg valami Hz-eket irogat ki baszus,és feket a képernyõ a játékba,nem tudom viszaálitani,mert nincs vakvezetõm 😛
mit lehet tenni ? please egy kis helpért nem haragudnák meg ! 😊
amugy faxa game
Valaki tud rövidebb utat a tantalusra? Mindig felhúzom magam rajta😊

pointer4
Nem is lehet állítani a látótávot csak min mid max a grafike, gondolom ebbe bennevan foglalva 😊
sztem sharpening maxra tolva

pointer4
Fúú naon tuti a kép 😊 Hogy híjják az efektet amit ráraktál ?? a Ferrari GTo-s ról meg nem tudnám mondani, hogy igazi vagy játékból van effektezve, a motor kerekét meg most veszem észre milyen jól néz ki 😄 A Lambo oldala igen kafa 😊
Atti12
miért lehet az hogyha megakarok nézni egy levelet a TDU news-ba, akkor egy level up üzenetnél kifagy a játék? :S

AdaKiller
pedig majdnem minden nap kiírom, hogy lehet jönni sgfunklubba, de privit még 1xer sem kaptam tõled mostanában... hozzánk pedig be is lehet jutni, tegnap is 2 új taggal bõvültünk, és nemsokára teljes lesz a klubb

Steam Nick: adakiller

Videe
Csináltam egy ilyet: ]TDU Wallapaper

Ha valakit érdekel...

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

LordMonster
Nylon és hitch olvassátok el a FAQ-t

JohnnySmith
FAQ-ot használjátok már lámák!
FAQ

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

csáó.Hogy lehet a játékban saját zenét belerakni?vagy egyáltalán lehet?????

A Választ Elöre Is THX

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Nem tom mért nem válaszol senki a kérdésimre na mind1! Azzér azt még megkérdem, hogy mérföld/óráról hogyan lehet átrakni KM/H-ba???????????
Pacal17
Hol lehet Nissan Skyline-t meg Lexusokat találni? Ez csak az xbox360 ban van? Vagy majd abban a hivtalos car pck ban lesznk benne?

Kösz

Tudom😊nem pont ellened szólt a hsz-om ne értsd félre!
Általánosságba gondolkodtam,hogy a feltöltött képeknek feleljen meg a folyamatos fps-t produkáló pc-konfig(pc-s elv😊.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

AntiHero
Hát én nekem bírja a maxot😄
De nem azon játszok<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Korrekt,így is kell(kellene mindenkinek).
Kinek mit bír a gépe olyan képet nyomasson szerintem is.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;