Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
én 3szor játszottam végig és õt egyszer sem adta be,hiába csináltam meg hibátlanul legalább 10 féle kocsival...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mégegyszer nekifutok majd az új ninjammal"agyon tuningolt"!<#hehe>#hehe>

Kár hogy a #18484-ben említett verseny nekünk nem jött össze 😞
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
De azért illik perfectre csinálni,bár 1 stoppos van akit nem lehet,(sztem bugos) az pedig a Brandon gyerek
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
*Posse*T.W.D*
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Légyszi segíts
Én nem azt írtam, hogy jaj segíts nem indul, hogy kell?! Az offtopic pedig Nekem nem jön be. Gondolom most menjek máshová sírni...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
A szám ha zölden villan, belépett 1 játékos a layerbe, ha pirosan, kilépett.
Eddig ezt tapasztaltam.
Ha a földgömb kicsi és nem forog, akkor nem keres senkit a játék. Ha "remeg" (nagy-kicsi-nagy-kicsi) na olyankor nemtudom mi van.