Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Próbáltam a szerpentínen, 40el(km/h). Eljutott am olyan 11 km ig. Azt levonódott 16 ki***ott dollár 😊 Azt utána 3x is 15-20km/h val. Az út közepén is, az íven belûl, az íven kívül de még addig se jutottam el mint elõszõr. Olyan lehet az mint aknamezõn, szerencséd van vagy nincs 😊 Nem volt hangulatom térképet készíteni mint a tengeralattjárókhoz az árkokban 😊 És nem a kocsi seggének odaverõdésétõl függ!!
pointer4
<#worship>
pointer4
TestDrive savegame könyvtárban radio könyvtár, azon belül mondjuk "Cowboy" könyvtár, így híjják majd a rádiót, és pl cowboy.m3u a könyvtárban. Csak ha pl winampal csinálsz playlistet nekem nem írja oda az elérési útvonalat. Azt beírtam a fileok elé. De lehet ha máshova rakod a playtlistet beírja automatán.
Azér jobb ez mintha mp3ak lennének, mert nem 100 megás akkor a savegame könyvtár amit arhíválsz, nehogy tönkremenjen a mentésed 😊 10 mentésél az 1 giga 😊
atomboy
Autok rendezese: Listan eloszor jobb egergombbal valaszd azt, amit at akarod rakni, aztan keresd meg a masik kocsit, es bal egergomb. Akkor athelyezodik.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

A Mercit most online-ban nekemis sikerült perfektre megcsinálni az eredeti útvonalon is. Offlineban nem.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Pedig az pontosan van leírva, mûködnie kéne.
Biztos, hogy csináltál a radio könyvtáron belül egy újabb könyvtárat a saját rádiód nevével?

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

pointer4
Hmmm, hízelgõ annyi pontal a lista elején, kár hogy tök béna vaok még 😊
A többiek ki-be lépkedtek, csak azért lett ennyim, meg elizgulták a szerpentíneket, a erdõbe, és elfogyott a 100 pontjuk 😄
De jó volt nagyon.

Tegnap volt még idõm, Bevittem perfektre a 300 as Mercedest. Most dél fele kerültem, olyan 45 km-es a kerülõ. Könnyû eltévedni. olyan 16-17 km re délre érdemes menni, a dupla úton, és olyan 18 km körül már jobbra akar elfordítani a gps, nem vissza. Na ott már szabad a GPS után menni.

Brandont az istenért nemmegy perfektre 😞 zavar!!! 😊

Ja igen. Átakarom rendezni a verdákat garázsról garázsra, hogy jól nézzen ki, ha fater jön megnézni. De a garage/list autóváltásnál ugyan azt csinálja, mintha átutaznék. Esetleg más 5let ?? Adjam el az összes verdát, azt vegyek meg olyan sorrendbe ahogy szeretném ?😊 😊)
Clint EastWooD
Jaigen és mégegy kérdés.

Hiába olvastam el FAQ-ban a saját rádióállomás készítésének instrukcióit nekem mégsem sikerült saját rádiót bevinnem a játékba.
Akinek esetleg sikerült az ossza meg velem tapasztalatait légszi.

a Winows lefagyott fagyás közben...

Készül a testdriveunlimited.hu oldal. Design egyelõre még nem a végleges, a fórum majdnem kész. Elsõként az az infó fog felkerülni magyarul, hogy mik a teljesítendõ feladatok (legyen 3 lambid, nyerd meg az összes versenyt goldra stb) és melyikért mennyi pontot lehet szerezni.

Asszem alapból k betû chronopack.

CivicVTi
En a 300c -vel szoktam alatalaban, a jatekhoz kepest eleg latvanyosakat lehet driftelni😄 Teljesen jo a Hc mod, az egyetlen kicsi problema, hogy az autok repulni is tudnak<#idiota>

robotnyk
numerikus 4et (<-) nyomogatod, még meg nem jelenik (radio, free ride players, driving aid, chronopack, asszem ez a sorrend) aztán a num. 6al aktiválod
kaposi1
Oké,ma este ott fogok próbálkozni.Estleg van ennél gyorsabb gép?<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Helló!
A kérdésem nekem is az lenne, hol kapcsolod be??<#fejvakaras>
Azt tudjuk hogy mire való!!

Clint EastWooD
Hardcore mód Drifteléssel ki hogy áll?

Maserati Gransport-al egész jó vagyok már 😊

a Winows lefagyott fagyás közben...

robotnyk
ha freerideban látod az emberket rendesen, akkor szvsz nem nálad van a baj
Bekapcsolod, aztán lemérheted, hogy mennyi idõ alatt gyorsulsz 0-60mp/h-ra illetve mennyi idõ alatt állsz meg ugyanerrõl a sebességrõl.

Lehet. Próbáldmeg a tour of the island vége felé a sziget baloldalán amikor jössz lefelé. Azért tour of the island, mert ott nincs forgalom. Nekem ott ment fel az Enzo 422-re (amikor 7-en nyomtunk online The Makapu Beach Race-t, azaz a tour of the island online változatát).

Én elhiszem h jó az, csak nemtudom mire. Ha esetleg leírnád, meg h hogyan kell használni... kösz😊

robotnyk
mint közben kiderült, nem jót mutattam, szal olvass tovább 😊
chicco
many köszi

Sland
Hidd el jó az!
Én pl saleennel bõven 2.8 alatt gyorsulok manuális váltóval. azzal a szarral méregettem hogy mikor hogy gyorsul, aztán rájöttem, hogy mikor vagyok én a leggyorsabb 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kaposi1
Szerinted a Koenigsegg tud 435-nél többet?

Bár nemtudom konkrétan mire jó a chronopack, de gondolom erre is.

kaposi1
Már akinek.Én már négy órája "dolgozom".

"429,6, koenigsegg"
Azt a 6 tizedet hol látod?<#fejvakaras>

422 Enzoval 😄

Wanted
<#worship>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

robotnyk
429,6, koenigsegg
robotnyk
jogos, korán van még 😊
atomboy
P gomb, mind pause, es Photo menu.

atomboy
Azt csak championnal erheto el. 😊
Expert eseteben az eszaknyugatra levo sziget szabadul fel.

Wanted
Sziasztok!
Hogy lehet elõhozni ezt a Photo módot, amirõl a screenshotokat készítitek?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

robotnyk
itt ni
a bal nyílnál.
chicco
Van valahol oahu raceway azt nem találom.Expert 28% nál járok mostanság.

kaposi1
Kicsit több infót!
Igy senki nem fog tudni segíteni." bizonyos szint,...ez a versenypálya." <#fejvakaras>

Hol kell kikapcsolni a madarakat meg a repkedõ szemetet?
Én egy kicsit öregebb videó kártyával rendelkezem és a városi versenyeken néha nagyon beszaggat a játék.

Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7

chicco
valaki pls.Elértem 1 bizonyos szintet,de nem tom hol van a térképen ez a versenypállya.Valaki tegye közzzé pls

kaposi1
Helló!
Szeretném megkérdezni tõletek hogy melyik a leggyorsabb autó amivel idáig mentetek, és mennyi volt a csúcs sebesség amit elértetek vele?
Nekem idáig ez, forgalomban.

Ez pedig tesztpályámon forgalom nélkül.

Ez meg csak egy, szerintem jó kép a Lamborghini Gallardo SE hatsó lámpájárol.

Egyébbként különféle csalásokkal elért eredmények nem érdekelnek.

CivicVTi
<#vigyor2>

Jól használja a manuális váltóját és valószínûleg kuplungozik is.
Jó a srác, nem csoda, hogy vezeti a ranglistát.

Kaszi46
Miért irja ki állandoan a "this player couldn't be reached:connection failed" üzenetet a multiplayer versenyeknél? Több napja probálgatom, de eddig még csak 1szer sikerült játszanom valakivel. Quickmatch, és custom match, ranked és nem ranked esetén is. kategoriának megfelelö autot választok mindig.

*Posse*T.W.D*

robotnyk

Sland
Azzal a sráccal én is játszottam. Párszor elvertem, de nem tudom mi a faszt csinál. Egyenesben 380-nal megyek Enzoval õ meg elsuhan mellettem méggyorsabban egy ugyan olyan Enzoval... 😮
Egyébként SoulBladeGT 17éves

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

AntiHero
Oroszul várom a következõt!<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

robotnyk
volt már angolul, németül. magyarul kopizva még nem 😊
Attila8805
Hát bocs hogy ilyet mondok szeretem a játékot de örülök hogy nem vettem meg.
Látva a sok bugot meg a csítereket.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ja jó kis versenyek voltak! SoulBladeGT legyorsult munket egy gyengébb kocsival, de annyi baj legyen, tõle nem szégyen kikapni. 😊

Jó volt, 3-ból 2-szer nem értünk célba a forgalom miatt 😊)

A miénk is! igaz Bronco???

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hát az elsõ 10-et biztos... :/