Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja már látom a 2. kérdésed is..
hát legalább 200k Ft-ba
Nem cinizmus ne sértõdj meg,de azzal a configgal,kár erõltetned ezt

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Pl videókártyád driverénél kapcsold ki a függõleges szinkronizálást. Nemtom milyen vírusírtót használsz, én régen Pandát használtam, de csak úgy falta a procimat, meg mindig nézte, hogy van-e vmi frissítés, ekkor meg jött a lagg. Én lelõném az írtót is. Én már jó ideje nem használok. És tavaly június óta pl, stabilan megy a rendszerem.

TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU

Dante73
Egy karaj vidkártya...
Már ne is haragudj, de ez elég gyengus, ehez a játékhoz...
Én a 6600 amat kelett, hogy lecseréljem, egy 7600GT-re, és 1024x768, High, 2xAA, tehát ez se az az über- akármi...
Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Már leírtad mi a baj! mi lenne a kérdés?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Dante73
Server nem elérhetõ...
Mondom, oksa, akkor offline... Oline az elején járok, belefér.
Odacammogok a 300-as G mercimmel egy A-s versenyhez, kocsiváltás Enzo-ra, hát vért izzadtam. Ugye, online az elején vagyok, a legjobb gépem is D-s.
Hát az után az Enzo... Alig irányitható, míg csak off nyomtam, nagyon faxa volt, de most, hogy vasárnap mentem vele utoljára... Egész más ez a feeling...
Más; másnak is szaraxik a szerver?
Dante.

http://www.freetvmaci.info/

laci 700
Hi!
Tetszik a játék de néha akadozik. És elég béna felbontásban kell használnom. 😞 Mi lehet a baj?
a gépem: ABIT IS7 alaplap, Intel P4 3Ghz processzor, 4* 256MB ram (1024M😎, ATi R9550 256MB DirectX 9 videó kártya. Ennek elégnek kéne lennie? mert csak 800x600-as felbontásban tudom használni és így is néha akad... szinte mindent kikapcsolok és csak a vírusvédõ megy... és mi kéne még ahhoz hogy 1280x1024es felbontásban tudjam használni úgy hogy ne akadjon?
thx!

Hát annyi külömbséggel,hogy a múltkorinál,egyetlen gamespy-os oldal sem ment,most viszont igen és tegnap este is mentek csak a tdu nem...

Jah nem. Csak, hogy a Bronco-nak sem megy.

TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU

pointer4
Kezd hasonlítani a múltkori szerverproblémához hogy valakinek megy valakinek nem...
elég sokan.. arra gondoltál külön szerzõdésem van az atari-val???

van

Gábor, rajtad kívül van egyáltalán más játékos fent? 😄

nálam most nem megy...

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

elõtte nyisd ki! ne hogy ugy járj,mint pár évvel ezelõtt én..

Általában száguldó playerekre nehezebb spawnolni
de ha egyhelyben áll akkor már elég nagy az esélye hogy megjelenik az illetõ.

Kész vagyok, nem tudok felmenni, most van idõm, erre tessék, mindjárt kivágok vmit az ablakon!

ja hogy a géped miatt...oksa

nem csak rosszúl írtam, nekem 5-nél több játékosnál nagyon belassul.

aakor jó,enyém is az,bár ez mérten 7.2/650..
mindaddig mig az asszony meg a gyerekek ránem feszülnek a gépeikre

Fehérvár, adsl, 8 megás.

nemtom,próbáld...
milyen neted van és honnan?

Hostolnék megint, ha fel tudnék menni. Megpróbáljak egy restartot? Hátha nálam van a baj?

akkor 6?vagy hadjuk meg a hostelõnyt a bringásnak?

nem még nem próbáltam 10 perc múlva...

ja azóta is

*ne legyen

Te még mindig fent vagy? Engem nem enged fel! 😞 Fent vagyok a ventin, a Poi adott.

majd akkor apu hostol,nálam bírja a 8 embert is

Ha okés a szerver akkor megyek mindjárt, 5-nél legyen több embernek ehly mert belassul nálam nagyon. 😞

Megyek, csak most már tényleg ledobott a szerver, és nem tudtam visszamenni, most újrapróbálom! 😊

nem látlak! másik TDU-val jáccol??<#idiota>

pointer4
Van egy Ventri menjetek be oda ilyenkor
pointer4.dyndns.org
password: TDU

Itt úgysincs soha senki 😊
Haha, rankedot nyomtam két sráccal, majd az elsõ kör vége fele kiírta, hogy server nem elérhetõ, menjek vissza késõbb, de nem nyomtam rá az ok-ra, és lenyomtuk a versenyt, és sikerült megnyerni úgy, hogy közben ott virított a nagy fehér buborékban a hibaüzenet! 😄D Aztán leok-tam, és a szerveren maradtam. 😊

jaja,csak még kaja van,meg sör

szuku
nem mondod...<#wow1>
nna így még inkább baxa a csõröm, hogy kidobott...<#sniffles>

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Bronco, Gábor, jöttök megint pár versenyre mint tegnap? Már megint a Gábort üldöztem ezen a hülye mapon, de nem találja, nem rakná ám be elém, és most meg még a ventri se megy! ÁÁÁÁÁÁÁ 😊 Azt nem értem, hogyha ráklikkelek az emberre, hogy oda akarok menni hozzá, akkor az miért nem egyértelmû, hogy valszeg vele akarok gamelni?! Aztán várhatok fél órát, és még mindig nem rak egy helyre minket 😞

pointer4
A 70.000$ at azthiszem bármivel lehet, de érdemes A+ al. Enzo, Mclaren,Saleen meg ezek a veszélyesebb dögök.
Az amit te írsz az is jó, csak nincs meg 14-15 sec alatt. Legalábbis én valami ilyesmi miatt csináltam a másikat inkább.
szuku
igazzigaz, bár sztem a teljes belsõ nézetben, normalis -a valóságnak megfelelõ- fejpozicióban a látószög kissé beszûkült + az A oszlop meg a mûszerfal zavarja rendesen a kilátást, mondhatni túságosan valósághû <#hehe>, csakhogy rílben forgatod, mozgatod a fejed vezetés közben, itt meg statikus (persze ha van trackIR, az más...), szval, ha közelíteni akarunk a valóságos látótér viszonyokhoz a motorházas a nyerõ (bár jó lenne, ha el lehetne itt is csúsztatni oldalra)

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

pointer4
Hát azért egy 43 perc , kellemesen tempós autókázásnál kevés kicsúszással.
Ha ez ugyanaz mint az enyém, akkor ez nem 70 hanem 75-öt ad. Milyen verdával kell telejsíteni?

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

rajt után,rögtön 180 fok,aztán gyi 290+ ig

"lovés" 5 23482.44 246.12 28134.08 0.407 0.059 -0.912 427898714

szuku
persze DA off, meg belsõ nézet (háát félig belsõ: motorháztetõs, de azé ez még belfér <#vigyor5> )

szuku
jaja<#hawaii>...
najó neeem, most mentem elõször, lent jártam a honolulu után kicsivel(így egyébként kb mennyi lett volna?)

Hol van ez a verseny? Kép/térkép/bookmark?

THX!

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Ráadásul,ha rajtam múlna egyetlen1 autós játékban sem engedélyezném a külsõ nézetet...
én nem tartom korrektnek,hogy belátja a pályát,azokkal szemben akik érzésbõl nemmek...

Nekem meg egy rohadt jó online verseny közben... 😞

pointer4
Tehát a vége elõõt 1 percel ? <#vigyor1> <#beka3>
Persze, hogy nincs köze a valósághoz, ez egy erõsen arcade játék (bár nem amolyan sínen versenyzek NFS).
Ha mindenki csak rankedet nyomna a 100-ban sem lennék... 😊

szuku
nahh, úgy néz ki, megint off a server...
csak sajna a tour of island 30. percében hívta fel erre a figyelmem <#circling>