Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
azért kérdezem inkább...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
videóban láttam, de nekem nem sikerül bejáratot találni, se beugartni!!!
HELP ME!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
*Posse*T.W.D*
Már azt hittem haldoklik a videókártyám...
Miért van az, hogy elkezdem a játékot, és villog a kép? Nvidia kártyám van... Gf 7600Gs
A gép ujrainditása után megint jó. De ha kilépek a játékból, és ujra be, akkor megint ezt csinálja.
Ha kormánnyal játszol, akkor keress meg, nálunk van még hely böven.

*Posse*T.W.D*
Es mivel en most kezdem online palyafutasomat gyorsan lenne is 2 kerdesem:
1. Miert hallom a hozzam kozeli emberek jarmu/motor hangjat?
2. Van vkinek egy klubja es abban egy szabad hely? Szivesen csordaznek most mar en is!<#vigyor1>#vigyor1>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Az remek, 2x256 meg 2x512... szerintem olvass picit utana, miert szar ha ilyenek a modul-osszeallitasok.
Together we'll fly someday...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
magyarítás van már a gamehoz ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
"Tetszik a játék de néha akadozik. És elég béna felbontásban kell használnom. 😞 Mi lehet a baj?
a gépem: ABIT IS7 alaplap, Intel P4 3Ghz processzor, 4* 256MB ram (1024M😎, ATi R9550 256MB DirectX 9 videó kártya. Ennek elégnek kéne lennie? mert csak 800x600-as felbontásban tudom használni és így is néha akad... szinte mindent kikapcsolok és csak a vírusvédõ megy... és mi kéne még ahhoz hogy 1280x1024es felbontásban tudjam használni úgy hogy ne akadjon?"
X1950Pro szerintem sok aegy P4-hez, én is tuningoltam a CPU-t, hogy jobban meghajthassam a 7600GST-t. Tehát a VGA csere melegen ajánlott min. 7600GS-re, de inkább GT-re, vagy AGP-s x1650Pro, bár ez gyengébb a GT-nél. A memória, ha esetleg duálban megy, akkor megfelel, bár ha valamikor bõvíteni kell, akkor sem kell két giga, pl. nekem 2x512 és 2x256 van, te döntesz, hogy állítod össze a modulokat.
A procit meg ebben a lapban nem lehet erõsebbre cserélni, szal ha nem írtózól tõle, akkor TUNING ezerrel. 😊))
Összehasonlításképpen így megy a TDU: 1024x768, 4xAA, High, HDR Off
Bírná 1280-ban is, csak a CRT-m akkor már 60Hz-re vált. 😞
Nekem is beröccen a garászban a kocsik váltásánál + ha egy gépi ellenfél elhúz mellettem, de ennyi belefér. Kit zavar, kit nem. Ezért nem vennék másik gépet.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
még beütöm ezt a 2 sört aztán gyiiii
De nem artana a 4x256 helyett 2x1g ram se, meg valami eletkepesebb processzor, mert az a szerencsetlen northwood magos p4 nagyon gyengusz.
Together we'll fly someday...
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
vagy maradhatsz az agp-nél akkor minimum 1950 pro..de jó lenne egy nagyobb proci meg még 1 giga ram is
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
TDU nick: [HUN]Deathbringer MSN: [email protected] Ventrilo TDU szoba: host: pointer4.dyndns.org port: 3784 pass: TDU
-.-