Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mért van az h megvettem egy ferrarit és csak azzal a szar audi TT-vel tudok versenyezni??

Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD

nem kormánnyal az nagy baj????

Kaszi46
http://buddydiggers.com/tdu/TDU.htm

http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=547729

ezeket találtam, mondjuk 1ik sem oylan profi mint az amelyik nem jön be neked.

*Posse*T.W.D*

bodesz
loooool a kerek :o :|

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

akyyy
nem jön be nálam az oldal, és már aznap se votl elérhetõ.

tud valaki hasonló oldalt, ahol az autokat írja le, hogy melyiket érdemes megvenni, meg esetleg hol?

hiába nézegetek egy csomó boltot, ha van egy trafipax verseny, ahl 275ös átlaggal kéne menni, és az összes kocsi maxa 250, amiket persze meg tudok venni ( mer van ami 300-al, de közel sincs 2 millám a megvételére😄)

és jelenleg örülök, ha az újabbb versenyeket bronzra meg tudom nyerni😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Kaszi46
Kormánnyal játszol? és "hanyas vagy te disznó?"

*Posse*T.W.D*

Synit HUN
Khm...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hello!
Az lenne a kérdésem h csatlakozhatnák-e valamelyik klubhoz

Synit HUN
Igen. Írtam.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

HUH! Na ennél azt hiszem, még nem volt szorosabb meccsem😞(

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hello!
Az lenne a kérdésem h csatlakozhatnák-e valamelyik klubhoz

Sland
Én képem a felsõ 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

CivicVTi
Most neztem meg, de az enyemen meg mindig az a kicsi ocskasag van<#wilting>

Saleen Mustang? Mirõl maradtam le?

Synit HUN
A beta óta megnõtt a Saleen Mustang kereke! Végre! Annyira idegesített.

Ezt a képet Slandtõl vettem kölcsön. (utólagos engedelmeddel)

És a szép nagy felni.

kuci06
sziasztok!
a kiegészítõ pack-ban lesz Bugatti Veyron?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

tomas10
érdekes 20% már az utolso elötti szinten vagyok másik érdekesség hogy még legalább van 50 küldi

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

köszi, bocsi ha nagyon off volt 😊

Mi is szerettük volna neten tolni, ezért megvettük a játékot, és toljuk is.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

A legnagyobb város melletti/alatti reptértõl balra. Champion fokozaton adja meg.

Szasztok lenne egy kérdésem! Hol van a versenypálya????
bertino
ilyen ? ilyen csak egy van...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

köszi a választ!
pedig szerettem volna multiba tolni😞
de mind1
majd lesz más játék is...1x...óóóóóóóó

Egyébként megéri, mert nagyon feelinges. Szerintem legtöbbünknek az a véleménye, hogy a hibái ellenére is szeretjük a TDU-t (és persze várjuk a patchet mint a messiást<#idiota>)!

Akkor nem tudsz online játszani, hiába regelsz gamespy-on stb. A netes játékhoz eredeti kell!

Az nem crack hanem UPS (Unusable Piece of Sh*t). A HATRED-ben 10x-esek a kocsik árai, nem mindig indulnak el a versenyek stb. Gyakorlatilag lenyúlták a félkész Deviance-ot, ezt olvastam. Nem értem miért lehet még mindig letölteni egyáltalán...

Na ennyit a warezról ebben a topicban 😊

egy láma kérdés:
megéri regelni a gamespy-on?
ja és a bal oldalra kéne beirnom a nick-et meg az e-mailt vagy a jobb oldalon a reges honlapon?
XD
okos wok,de remélem segitetek!
köszi

Kaszi46
Vagy belépsz a tdu off spam topikba, és megkérdezed a többi crack-elt játékot használó emberkétöl, hogy van e valami megoldás.

*Posse*T.W.D*

gabi89
Rossz cracket raktál fel van olyan verzió ami nem csinál ilyen bugokat,hogy nagyobb áarak stb...De persze a feeling csak akkor lesz meg ha megveszed eredetibe de én közel 3hétig nyomtam másoltal és se a mentésem nem szált el semmilyen bug se volt kocsi árak is jók voltak...
Csak a kép esett szét párszor de az eredetinél is van.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Mert HATRED verziód van. Tegyél fel másfajtát. Ha azzal sem megy, muszáj megvenni...

akkor ha ki akarom próbálni 2 lehetõség van, vagy megveszem és lehet megint szívok, vagy keresek valami másik másoltat és azzal próbálom ki?
de ha már megvan ez, meg lehetne értetni vele, h le tudjak játszani vele 2-3 menetet?

az a baj hogy a tdu-ban televan csomó másolásvédelmi ponttal amit a normál user úgy véli mintha bug lenne (pl.: többszörös kocsiárak), holott csak a játék érzékelte hogy másolt a program és így reagálja le, hogy élvezhetetlenné teszi magát. már láttunk ilyet, pl settlers 4 anno, akkor asszem a bánya termelt disznót vagy valami ilyesmi volt, ha másolttal játszottunk. így lehet hogy nálad ez a "hiba" is valami ilyesmi lesz.

nem, mert addig nem veszem meg, míg nemtom megéri-e, jártam már pár játékkal amit megvettem, h egy rakat izé volt, akkor megfogadtam, addig nem, míg ki nem próba valamilyen úton-módon. TDU-val is ez a célom, ha jó irány bolt, de így nemtom eldönteni ..., valami ötlet miért nem megy a verseny?

ha elmentesz egy bookmarkot a pause menüben, akkor arra a pontra visszatudsz azonnal spawnolni, elég csak a bookmark listából kiválasztani, ami ugyan ott van ahol menteni is lehet. amúgy a profilod mappájába fájlként elmenti, így bárkinek átadhatod.

Pacal17
mire jó az a bookmark? mindenki azt emlegeti

Eredeti, megvásárolt verziód van?

sziasztok. megveszem a kocsit, házat, utánna elküld a gps pár km-re, ott van egy kék izé, ott mit csináljak? mert ha belépek akkor nem csinál semmit.

<#hehe>

huh
Ha esetleg valaki szeretne besegíteni a bugreportba, megerõsített és tényleges buglistát várunk az info(kukac)testdriveunlimited.hu címre.

Az e-mailbe írjátok le a következõket:

Processzor típusa
Alaplap típusa
Memória mennyisége és beállítása (órajel, dualchannel vagy nem)
VGA kártya típusa és a rajta lévõ memória mennyisége
Hangkártya típusa
Operációs rendszer
Fentlévõ driverek (chipest, VGA, hangkártya) verziószáma

Mielött ontani kezdenétek a buglistákat, kérlek ellenõrízzétek a következõket:
-A rendszerpartíció és az ahová a játék telepítve van, legyen töredezettségmentesítve
-Alaplapi (chipset), VGA és hangkártya driverbõl lehetõleg a legújabb legyen fent
-Legújabb DirectX 9C (2007 februári) legyen fent
-NVidia kártyával rendelkezõk olvassák el alább:

!!!NVIDIA kártyákkal rendelkezõknek!!!

Van az a probléma, hogy szétesik kép és csak bizonyos játékon belüli beállítások megváltoztatásával lehet helyrehozni. Ezt kellene egy kicsit jobban behatárolni, azaz megnézni többféle (akár bétás) driverrel is, hogy kiderüljön, adott konfigban melyik driverrel csinálja és melyikkel nem. Itt fontosak az olyan beállítások is, mint anisotropic filtering, mert ezt elállítva is elõjöhet a hiba.
Tehát ezzel a buggal kapcsolatban kicsit többet kellene molyolni, hogy jobban behatároljuk a hiba eredetét.

Ha valaki kérdése, kérése van, az említett címre nyugodtan írjon, segítünk. Ugyanez a cím MSN-ben partnerként felvehetõ, online tudunk segíteni.

Köszönjük!

Me0w
Istenem, te is tdu helyett nyelvet tanulhatnal...

Together we'll fly someday...

ja😊
jóóó

hál istennek nem tevékkel megyünk hogy karavánokba lépjünk<#rolleyes>. itt klubboknak hívják

aha
NAGYONSZÉPEN KÖSZÖNÖM
ha majd egy kicsit tápoltabb leszek akkor beléphetek majd klánokba?(karavánokba)

igen pont olyannak kell lennie. nyomsz egy new game-t és élvezd az online játékot. ne lepõdj meg az eleje is tisztára olyan lesz. ugyanúgy bérelsz kocsit, veszel lakást, veszel autót, lenyomsz egy versenyt, visszamész a házadhoz és utána kezdõdik a multi

tomas10
nekem nincs is multim

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

vagy annak kéne lennie???😄 nem toom mert most kb 20 perce jött meg a game😊

azt h bejön a menü rendesen de tiszta olyan mit a SINGLE és a versenynél meg csak a Single player részt tudom kiválasztani

atomboy
Egyszer hasznalhatnal vegre szotart...
Nem hibauzenet, hanem mondja, hogy epp csatlakozik. Utana mit latsz?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

You have chosen online progile. Test Drive ultimated is connecting to the game spy server
Depending on the condicion of the connection, this can take up to 90 sec
ezt a hibaüzenetet nyomja ki mi ez?? HEPL