Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Amd dualcor 3500+, dual 512MB DDRII,Gf7900GS,250HDD
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU Online: k4rL06
Nem szabad a szalonban felnit venni az autóra. Én azonnol úgy vettem hogy Saleen lesz belõle ezért kaptam nagy felnit. Kipróbáltam megint és bejött. Ha választok a szalonban felnit kicsi lesz, ha nem akkor nagy.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
úgy akad mint a többi játék maxon!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A Játék mé akadozik kegyetlenül ráadásul teljes minimumon
amikor van: -asus p4p800-x-es alapom 2,6-Gh-es
-256-os nvidia geforce fx5500 videocard
és -1x256+1x512ram
k**vára játszanák vele de lehetetlen mert anyira akad.<#szomoru1>#szomoru1><#schmoll2>#schmoll2><#confused>#confused><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#nemtudom>#nemtudom><#ijedt>#ijedt><#wilting>#wilting><#help>#help>
Most pedig elkezdek kísérletezni mitõl lehet ez.
csatlakozhatnék vmelyik klubbhoz?
Valaki összerakhatna újonnan egy ilyet és meg kéne nézni hogy mi lesz az eredmény.
kordinátái
"LOL FASHION" 0 58251.50 8.39 48403.65 0.983 -0.005 0.181 427934009
Nem tok onlinon játszani! Eredeti a játék és nincs crackelve! Regeltem a gamespy-n és amit ott megadtam fehsználónév email és jelszó azt beírtam a játékba is amikor új profilt készítettem... és kiírja hogy várjak utána meg hogy kapcsolódik a TDU szerverhez aszt kiír valamit hogy hiba van a jelszómmal vagy a felhasználónevemmel... De semmit sem írtam el az tuti!!!
mitt tegyek? mrt onlinen szeretnék játszani!
HELP!
thx!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
valahol hallottam no trafic mód ról
azt nem tudja valaki nekem belinkelni ??
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
"szólok ha jönnek"<#taps>#taps>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
akkky, neked hova lehet küldeni?
*Posse*T.W.D*

TDU Online: k4rL06
Valaki ezeket belerakhatná a FAQba egy kis leírással megspékelve. Mert naggyából senkise tudja az újak közûl mi az a bookmarks és hogy, hogy mûködik ez.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
*Posse*T.W.D*
"Dilingham Airfield Bent" 0 7288.05 4.79 17059.05 0.465 -0.003 -0.886 427894452
"Kalaeloa Airport Bent" 1 20660.88 7.67 46736.65 -0.999 -0.001 -0.042 427930642
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Kalagloa airport és Dilingham airfield bookmarkjait el tudná nekem valaki küldeni? nem tudok beugratni sehogysem.😞
[email protected]
*Posse*T.W.D*
Köszi.
Mente et Malleo
meg akarom várni még jó lesz a kormányom hogy azzal jáchassak😞
Together we'll fly someday...
#19835-ha mondasz egy ingyenes ilyen weblaplementö progit megteszem szivesen😊
*Posse*T.W.D*
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
*Posse*T.W.D*