Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
emiatt ne nagyon parázz, csak szedd össze a champion szintet. nem az a követelmény hogy perfektre legyen meg, hanem hogy meglegyen. champion fokon meg van egy gyorsulós verseny ahol kb másfél perc alatt 50ezret kereshetsz csak fel kell gyorsulnod 274 Km/h-ra.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

rotator
Gyerekek. Van egy Shelby Cobrás transport küldetés, az istennek se akar összejönni. Van egy útkeresztezõdés a vége elõtt kb. 6 km-rel, akármilyen irányból/sebességgel megyek rá, levon pár dollárt. 😞(( Azt hiszem, legközelebb más útvonalon megyek, csak lehet, hogy a fél szigetet meg kell majd kerülnöm. <#nemtudom>

Jön valaki játszani?Onlinén
Pacal17
bocs a 3Xorozásér

Pacal17
Hûjj vazeg jáccotam test Drive 3-al most -e 😄 tök zsíír

bpeti72
akkor csak úgy lehet ha végignézem az összes garázsomat, egyszerûbben nem lehet

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

vVAlaki magyar mikor jön onlinére?
bertino
PCre is kijöttek, nem kell emulátor
be volt linkelve itt anno az összes Test Drive rész, sztem ha rákeresel a lap alján, megtalálod a linket

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pointer4
A Kettõben több, meg jobbak voltak a verdák. Meg változatosabb volt a közlekedés, a "táj" 😄
Pacal:
Szerintem naon sok emut találsz 😊 google a barátod 😊
elsõ találat ez pl: http://thepiratebay.org/tor/3295949/C64_Emulator_with_6000_game_roms
Pacal17
Nemtudojátok honnan lehet beszerezni ijen emulátort amivel lehetne ezekkel jáccani?

Pacal17
Ez lesz a játékból ah mindent kiveszünk belõle <#mf1> <#nevetes1>

lol =D
jó poén 😄😄
amúgy érdekes.. sztem az 1 sokkal jobban néz ki mint a 2..
pointer4
Jaa jaa jaa.
Eddig ilyet kerestem 😊
I.

II.

Jaa, énis lebutítottam. Mentem a kiállító torony felé 300fps-el.(III)

Aztán lefékeztem, feltettem a felbontást, igaz így nem volt 300fps, de valmai mintha jobban nézne ki 😊

Ómond te mit választanál ?😊
bertino
Hawaii-ra akarok költözni brühühüüüü<#rinya>

zsakosfrodo2
Kösz a tippet, igaz nem szedtem ki a tárgyakat, madarakat, de a progit letöltöttem, és sokkal jobban fut, mint eddig bármikor. Thx a tippet még1x.

Kiválasztod Remove papers and other junksot és nyomsz egy Apply Tweak-et. Visszaállítani a Restore Originalsal lehet.

Yoda001
és ebbe a progiba mi az a 2 opcio ami a madarak és egyebek kivevése mellet van?:o

http://9gag.com/gag/5135249

Aztán amikor valakire majd rá akarsz spawnolni akkor fogsz letörni hogy nem megy elsõre és egykönnyen<#shakehead>

lehet ma meglesz origi tdu áááá kell nagyonnnn nagyonnn 😄
húú bakker...mejjel...na ez f@szán sikerült<#banplz> Tehát mellyel

#20368-as hozzászólásnál belinkeltem egy progit mejjel kikapcsolhatod ezeket a repülõ sz@rokat, plusz backupolhatod a mentéseidet.

Yoda001
miket kell törölni hogy kivegyem a madarakat ujságokat meg ilyeneket?

http://9gag.com/gag/5135249

atomboy
Garazsban.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

bpeti72
sziasztok hogy lehet egyszerûen megnézni milyen autóim vannak?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Nem vagyok én láma csak sztem pont az ilyen apró részletek azok amik megadják a feelingjét a játéknak. Pl eldöcögõ repülõ zaja, látványa, a hajó is nagyon pofás tud lenni. Viszont a repülõ szir-szaroknak (madarak, levél, újság) télleg nincs semmi értelme, fõleg akkor nem amikor mész egy viadukton és az aszfalt felett 3 centivel, vagy az aszfaltban csapkod a pixelgalamb. Azokat nyugodtan ki lehet szedni, nekem jócskán dobott az FPS-en.

nah de sztem ezt hagyjuk is mer akinek szar gépe van kipróbálja, és jó lesz, megdícsér, és akkor mondhatom magamról hogy nagyon ügyi voltam.. stb,akinek meg jó gépe van az leszarja és elkezd osztani engem de téma lezárva!.. ennyi volt 😛
danny l hát nemtom te tényleg ekkora láma vagy, vagy csak játszod a fejed, nem mindenkinek van maxos gépe, úgyhogy az az 5 fps is számít amit ad a hajó repcsi meg madarak kiszedése.. tudom hogy hogy kell kiszedni pl a füvet (majd le is írom ha kell vkinek) de nem szedem mer az már télleg rontja a játékélményt, de az hogy nincs ott a sok xar, az nem nagyon zavar (bár lehet visszateszem a hajót mer érdekel amit pointer írt 😊 )
<#nevetes1><#nevetes1>hádde mekkora ász játék volt annak idején. Én még anno Amigán toltam vele. Itt egy ismerõs kép!

Nethyrrea
ha erõsen combos géped van akkor bekapcsolhatod, egyébként felesleges. tegnap azért kipróbáltam 😄

4x AA mellett 1680x1050ben bõven 30-35 FPSt ment a gép,
HDR bekapcsol, 10-15-re visszaesik. hoppácska.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

pointer4
Jajj ne, ott mindig leestem a hegyrõl, vagy a hegyoldalba fúródtam 😛
pointer4
Hajóval, igen.... Hogyhogy mit? Ráugratok, és megpróbálok nem lecsúszni róla 😊 Meg néha körbeutazom a szigetet 😊 igaz nincs meg 60 perc alatt, de nem is fizet semmit 😊
Ahhoz hogy órajelet állítsak, ahhoz miért lenne szar?? Beállítod és ottmarad. Ezt állíthatja powerstrip is, meg akármi de az plussz memóriát eszik, és az még lassít is 😄 😛
Ennyi erõvel sztem szedjük ki a fákat is úgyis olyan idegesítõek mindig nekünk jönnek. Ja meg az oszlopokat is. Az is tök felesleges, rotja a látképet és abba is belelehet akadni. Jajj hagyjuk már ezeket<#nevetes1>!. Ha ennyi mindent kiszedsz belõle játsz akkor a Test Drive 1-el.

GF6600 tuning pointer a cikk alja-fele van 3 tuning progi, ebbõl a rivatuner a legjobb (nvidia driver a legszarabb ^^), és ezt elég pro ember írta (jah és a cikk címe ne tévesszen meg, nem raktam vízhûtést a vga-mra, azt majd max akkor próbálom meg ha lesz új vga =D)
igen, tudja az nvidia driver is csak nem megbízható 😊
a rivatunert nem kell bekapcsolni indításkor.. kiszeded a run on startupot, akkor is mûxik az overclockink.

igen a madarakat énis szeretem, etetni is, de elég sok fps-t esznek, így jobb ha elhúznak a búsba 😄

a vga jól bírja van mellette egy asztali ventillátor, meg klíma (dehogy 😄😄)
pointer a hajókkal mit csinálsz ha szabad kérdeznem? =)
pointer4
Én szeretem a madrakat, fõleg emikor berepülnek az ablakon. A hegyekben , a szerpentíneken soxot "ütöttem" el már õket, volt egy ami 2 secig is a pofámba verdesett, a kományon 😊
Repülõkkel meg tutti versenyezni 😊

Lassan Quake ezhetnénk is, a fehér csupasz falú szobában, a sárga célkeresztet told rá a piros pálcikaemberig, és a kék feléd jövõ csóvákat kerüld el 😊 és a zöld dobozokat gyûjtsed 😄
pointer4
Naja, csak hûtsed a videokaridat 😊
Amúgy kár feltenni egy sok MB memóriát zabáló programot használni olyan tuningra, amit a gyári nvidia drivet is tud 😊
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815
Persze csak classic nézetnél 😊
ha tudsz angolul akkor itt van egy cikk HDR
manutdzoli
Sziasztok!A beállításoknál,a videon belül,mi az a HDR?Mi lesz ha bekapcsolom?

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

2 napja így játszok semmi baja nincs a gammának, nincs fagyás, nincs akadás
a details mappában lévõ cuccok dísznek vannak.. 😊
hajók - mivan ha nincsenek híjók a tengeren? (omg nem tudod nézni a lágy szélben ringatózó hajókat xD)
repülõk - ^ugyanaz 😛
madarak - úgyse fogod etetni õket.. x)

és a hangyányi rivatunerrel hozzáadtam a vga-mhoz az 1/3ad teljesítményét.. 😄
Pacal17
Videókari széépen lasssan elkezd füstölni.... 😄

Pacal17
nekem 20-30 FPS el megy minden High on ( ezt nem lehet érzékelni, tehárt ezt má teljesen simának látom) Konfigom: GF7600 GS, 3.0GHZ PIV, 1gb ram

HDR kikapcs

Details mappából mindent ki lehet szedni? Valszeg nem dísznek vannak odatéve. Videókártya húzás nemtom hogy befolyásolja a játék stabilitását, fõleg, hogy eklõtte egy rakat fájlt kitöröltél.<#nemtudom>

bertino
nem az a hangyányi rivatuner segített a játékodon, hanem, hogy kivetted a fél szigetet...

chicco
nemtom de csinálhatnál 1 oktató leírást errõl a driftrõl.Nagyon tecc de béna vok hozzá.

egy kis grafikai gyorsítást írok nektek. configom gf6600 (sima!!) p4 2,4ghz 1gb ram (2x 512) alaplapot nemtom régi az a lényeg 😊

Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Details mappából mindent ki lehet szedni, nincs hatással a játékra (hajók, repülõk, és repülõ szarok=madarak 😄)
Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\scenarics-ból töröljük ki a world_boats.bnk, és world_aircrafts.bnk fájlt.

most jön az igazi gyorsítás, kell hozzá egy rivatuner nevû progi amit > RivaTuner 2.0 Final Release < innen lehet leszedni

> http://img409.imageshack.us/my.php?image=rivatunertdu1mn9.jpg <ide kell belépni hogy fel tudd húzni a vga-t. pipáljuk be az "Enable driver-level hardware overclocking"-ot felül és perfomance 3d-ben húzzuk fel
A core clock-ot 390-400ra
a memory clock-ot pedig 650-re.

így a játék stabil lesz és sokkal-sokkal gyorsabb lesz. én a tuning elõtt 800x600on játszottam low-on 20-30 fps-el, így pedig 1024x768-on mediumon ugyanakkora fps-el.. sztem ez teljesítmény... a köbön 😄
chicco
ott vok ki is írta,hogy megnyilt de mégsem:-(

Pacal17
Sztetek mejik kocsi a legjobb driftre?

Pacal17
Champion szintet kel elérned

bertino
FAQ nem dísznek van!