Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pacal17
Nálam a kormány teljesen hibátlanul megy, eddig semmiféle gondom nem volt vele!
Technical Innovation kormányom van.

chicco
A másik mikor enged be a verseny pályára??Elmentem oda de zárva van.

chicco
nekem ott nincs bajom ,csak ha van 1 visszafordító azt csak kézivel tudom abszolválni ,meg a megfordulás is így megy csak

pointer4
Bánj durvábban a kormánnyal, húzzad ütközésig.
De persze hiába húzod, ha dombos az út és épp a levegõben van az a rohadt kerék, egy alacsony autónál.
Ez nagyon idegölõ tud lenni pl Enzónál. Vagy hasonló kategóriánál. Ezért is rosszak az ilyenek szerptentínen pl.
chicco
nekem az a gondom,az irányítással ,hogy nem térki eléggé a kormány szûk kanyarokban.
sensitivity 1 egység többi max akkor sem.Viszont nagy sebbeségnél meg nagyon finom minden.
Vlmi tanács?

bertino
jolmegy... 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pointer4
Na jóó, de Nvidia driver Xp alá már tökéletes 😄
😛
Nincs mit rajta javítani 😊))

Meséltem már, az Nvidia PR részlegénél melózok ?😊
Gaba9
<#eljen><#hehe>

Gaba323

Felvétel van az egyik klubban, csak olyanok jelentkezzenek akik champion szintûek és szinte majdnem minden nap tudnak játszani.
Ezen az email címen lehet jelentkezni: [email protected]

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Sokat versenyzek olyan srácokkal, akik G25-tel nyomják és kuplunggal nagyon jó gyorsulást lehet elérni, szerpentines pályákon kicsit fájdalmas lehet használni, de jó az a 3. pedál. 😉
Ha kicsit olcsóbb lesz, lehet, hogy én is beruházok egy G25-be.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Nem mondtam hogy baj, csak az olyasféle még drága mulatság sztem. Csak elírta sztem milk, mert nem a fékre értette a gombnyomogatást, hanem a kuplungra, úgymár akkor korrekt a dolog.

fery02
Ja, de így is elfogadható lenne. 😛

Amúgy nem baj az, ha van egy 3. pedál is szerintem, valóságban is három van 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

rotator
Nem gyenge árnyalat. 😊

Májusban.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Pontosan. Fellõsz egy kocsit online-ba, bekerül egy listába (BUY alatt megtekinthetõ ugyanonnan), és ha valakinek megtetszik, klattyint egyet és már meg is vette. Direct Sale-nél nem másik játékos veszi meg, viszont elég kevés pénzt kapsz érte.

2 pedálos is elég...a 3. már extra.

milk41
én nekem csak egy 3pedálos kormány kell,mert úgy nehéz vezetni h a fékezni egy gombal tudok

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Hát úgy gondoltam mire meglesz a kormány addigra már a patch is kész lesz<#vigyor0>

bertino
én meg a patchre várok, mert kormány van, csak nem megy vele jol a game :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én már csak a kormányra gyûjtök, utána rágyúrok arra. Billentyûzettel már nagyjából egész jól megy, csakhát azzal nagyon finom manõvereket nehéz kivitelezni, így sokszor elõfordul, hogy nagyobb sebességnél nemtom kikerülni a forgalmat is ilyen miliméterekre meghúzom a kocsit és már annyi is, lemaradok mint a borravaló.

Itt aztán kellettheted magad!
A nyafogáson kivûl más nem megy.....
Ahelyett,hogy egy páran a csetelõs sétakocsikázáson kivûl összerázodnának,versenyeznének,természetesen fõként ranked-be,kidolgozva begyakorolva a pályákat,kocsikat,a manuális váltó és kuplung használatát...úgy ahogy ezt teszik rendesen a külföldiek,igenis harcba szállni, szenvedéllyel....
De NEM,ehelyett a porhintés meg a siránkozás...
Komolyan nem értem,miért is kellett megvenni a játékot...............<#banplz>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

fery02
Mért lenne buzi?
Viszont ennek a sofõrje már lehet hogy az: 😛

milk41
szerintetek ha valakinek piros mercedes-benze van akkor az buzi?😄 mert az elöbb piros mercit láttam

Sajnos így van.
Tudtommal a patch annyit old meg hogy többet nem fordul elõ. De javítani nem fogja az elszállt mentéseket.

A FRancba elszállt a mentésem online mentés pedig harmadjára keztem újra biztonsági mentés elfelejtve pedig már csomó pézem volt.Áh el is ment a kedvem újrakezdeni onlinén.Tudtok valami megoldást?gondolom nem de remélem a patch megoldja.üdv
szeretem egy picit az slr-t, és unatkoztam e mellett -->enyééém

Ja igen annyit fûznék a használatához, hogy én a backupolást sose szoktam elindítani azonnal, elõször meggyõzõdöm arról hogy nem cseszõdött-e el a mentés. Ha minden OK, akko ALT+TAB elindítom a backupolást és kész.

Két legyet egycsapásra! Kiszedi a repkedõ szarokat és beállítható hogy milyen ideõközönként backuploja a mentést. Sõt miután bezárod a jtékot intelligensen bezárja magát egy idõ után. Amúgy már nem egyszer bevolt linkelve ez az oldal.

fery02
Én is azt hittem nagyon sokáig, hogy az enyém sem fog, mégis "túlestem" rajta. Szóval nyugi, a tiéd is elfog szállni hamarosan.<#eplus2>

gabi89
Milyen jó,hogy nekem még sose szállt el a mentésem 😛

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nethyrrea
offline módban csak a direct sales összeget kaphatod meg érte, online módban tudod csak többért

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

fery02
Nyugi SinClaiR, én már megszoktam. Én is gyakran rágcsálom miatta az éppen hozzám legközelebb lévõ, kezembe akadó tetszõleges tárgyakat. Remélem a patch majd megoldja a mi problémánkat is, vagy különben nem ez a játék lesz életem játéka 😊
Geeza007: Nem tudom pontosan, hogy melyik mappa tartalmazza a repkedõ szirszarokat, de csak megjegyzem, ha belenyúlsz a játék rendszerébe, akkor onnantól kezdve az egész még instabilabb lesz. Szal inkább ne nyúljunk hozzá azt tanácsolom.

milk41
ezért jó ha néha csinálsz biztonsági mentést

Yoda001
nincs megoldás. elszált 😊

http://9gag.com/gag/5135249

az hogy lehet és mi a megoldás?
atomboy
Elszallt a mentesed.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Császtok! óriási problémám van! 36%-nál jártam. ma beléptem és csak 1 házam volt meg kiírt mindent egyszerre hogy pl feloldottma ezt azt meg ilyenek. csak a házban lévõ kocsik voltak meg és alig volt bejárt út. nem voltak felfedezve az üzletek csak kevés. de a küldik amiket megcsináltam megvannak csak csomó kocsim nincs meg meg házam, meg a modellek és a kocsi szállítós küldik. miért léehet ez?
milk41
nincs,ha jól láttam itt vhol akkor azt olvastam h májusban lesz

Van már patch?
SinClaiR
Problémám nem szûnt meg, csak átalakult.
Most az van, hogy ha megállok egy olyan helyen, ahol sok autó van, oda portolok, de nem látopm õket. kimegyek a térképre megint, akkor ott vannak, vissza a játékba viszont nincsenek. ezt eljátszom párszor mig frissít, egyszer csak megjelennek, de valami csúna lagtáncvot járnak, aztán 2 perc mulva eltûnnek. routert lekötötem, ugyanaz. kezd a f*sz telelenni, másnál nincs ilyen probléma:?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Szoval mostmar kontaktusba is tudtok lepni velem ezt valahogy elfelejtettem megcsinalni, szoval kelletem magam egy clubba 😄

Hali megtudná mondani hogy lehet eltüntetni a repkedõ szarokat, és akkor talán nem szaggatna városban Elõre is ezer köszi!
TDU forever
Tiger99
Üdv!
Este nem jön valaki kocsikázni egyet?kb 9kor leszek fent.addig még írok ide is.
Üdv

Xbox live nick:Joni99Vi

fery02
Persze 😊

Onlineba egy másik játékos veszi azt meg?

Nem direct sale-be kell eladni. Ja és persze ez csak online mûködik. Offline csak direct sale-be lehet eladni...

Mert az nvidia csak a vistás drivereit fejleszti. Az xp-t meg hagyja a fenébe... legutolsó hivatalos XP-s driver is 2006 decemberi... száni...

Ott valami más probléma van. Azon a kártyán játszhatóan fut 1280x1024-ben is maximum grafikával, persze HDR nélkül.

manutdzoli
Ok.köszi az ötletet!Megpróbálom!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/