Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Technical Innovation kormányom van.
De persze hiába húzod, ha dombos az út és épp a levegõben van az a rohadt kerék, egy alacsony autónál.
Ez nagyon idegölõ tud lenni pl Enzónál. Vagy hasonló kategóriánál. Ezért is rosszak az ilyenek szerptentínen pl.
sensitivity 1 egység többi max akkor sem.Viszont nagy sebbeségnél meg nagyon finom minden.
Vlmi tanács?
😛
Nincs mit rajta javítani 😊))
Meséltem már, az Nvidia PR részlegénél melózok ?😊
Ezen az email címen lehet jelentkezni: [email protected]
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Ha kicsit olcsóbb lesz, lehet, hogy én is beruházok egy G25-be.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Amúgy nem baj az, ha van egy 3. pedál is szerintem, valóságban is három van 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A nyafogáson kivûl más nem megy.....
Ahelyett,hogy egy páran a csetelõs sétakocsikázáson kivûl összerázodnának,versenyeznének,természetesen fõként ranked-be,kidolgozva begyakorolva a pályákat,kocsikat,a manuális váltó és kuplung használatát...úgy ahogy ezt teszik rendesen a külföldiek,igenis harcba szállni, szenvedéllyel....
De NEM,ehelyett a porhintés meg a siránkozás...
Komolyan nem értem,miért is kellett megvenni a játékot...............<#banplz>#banplz>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Viszont ennek a sofõrje már lehet hogy az: 😛
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Geeza007: Nem tudom pontosan, hogy melyik mappa tartalmazza a repkedõ szirszarokat, de csak megjegyzem, ha belenyúlsz a játék rendszerébe, akkor onnantól kezdve az egész még instabilabb lesz. Szal inkább ne nyúljunk hozzá azt tanácsolom.
Most az van, hogy ha megállok egy olyan helyen, ahol sok autó van, oda portolok, de nem látopm õket. kimegyek a térképre megint, akkor ott vannak, vissza a játékba viszont nincsenek. ezt eljátszom párszor mig frissít, egyszer csak megjelennek, de valami csúna lagtáncvot járnak, aztán 2 perc mulva eltûnnek. routert lekötötem, ugyanaz. kezd a f*sz telelenni, másnál nincs ilyen probléma:?
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
TDU forever
Este nem jön valaki kocsikázni egyet?kb 9kor leszek fent.addig még írok ide is.
Üdv
Xbox live nick:Joni99Vi