Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7végén meg mehet 2ig 😄
amikor állítom a grafikát elb@szodik minden.
24 - Exile -Nov.23
Akkor hogy lehet hogy már látok olyan emberkét aki Ace?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Útszéli "falatozó", "Ford Speedtest" nevû verseny. (2 napos volt, speed, 4db sebességmérõvel, lekorlátozva Ford-ra, stb.) a két nap alatt vagy Én vagy egy másik játékos volt az élen. Az utsó félórában hárman váltottuk egymást. Ford GT-vel mentünk mindhárman a végen 197-199 átlagsebesség között minimális eltéréssel licitáltuk túl a másik eredményét. Erre valami töketlen impotens faszkalap a vége elõtt két perccel egy Saleen-nel simán lemosott minket!!! Hogy akkor legyen merevedése mikor a 220-ba nyúl az a faszkalap csaló!!!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
nekem spec újra kellett kezdenem mert teljesen összekavarta az eddigi eredményeimet.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Egyelõre a klub-klub (inter-club) versenyek még nem mûködnek, nincsenek kidolgozva, így 99%-ot (990 pont) lehet online-ban teljesíteni.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Lefelé menet van egy jobb-bal lassító amin át lehet repülni, csak egy kicsit kell fékezni, az legalább 1 másodperc. 😉
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Uj fejlemeny.
Idaig Nvidea 93.71-es driver volt fenn a gepen amivel futott 30 fps-el a TDU. A tanacsodra lecsereltem 10109.-re amivel leesett mint mar irtam is 18-20-ra. Na gondoltam akkor kiprobalom a 10102-ot de szinten ezt az eredmenyt kaptam.Es raadasul a szalonokban leesett 3-5-ig ami mar jatszhatatlan szaggatast eredmenyezet.Amikor kimentem vissza az utcara akkor visszajott a 20-22fps. Aztan kezembe akadt a videokartyam eredeti telepitolemeze ami egy Galaxy 7600GT Zalman Premium,es nincs egesz ket honapos.Gondoltam proba csersznye feltelepitettem arrol es las csodat most 35-40 FPS-el fut mindenfele akadas bug nelkul fullon 1280x1024-es felbontasban!!! Na ehez mit szolsz.
Megcsiptem az elsõt,aki tulajdonképpen jobb nálam,de gyegyenlõre gyözött a jobb taktika és hát ugye 60 ezer pont hátrányt kellett ledolgozni...
Igy már nyugotabban megyek aludni.....................
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
ugy tapasztalataink szerint nem sûrûn
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
amúgy ma taliztam egy magyarral, és ahogy lockoltam szétkapcsolt... ez tudja vki hogy mitõl lehetett? :S
bertino téged meg láttalak csak nem volt meg az út ahol mentél 😊
Narancssárga földgömb az asszem az, hogy nem sikerült kapcsolódnod semmilyen layerbe sem. Röviden asszem ez annyit jelent, hogy a gép megpróbált volna kapcsolódni játékosokhoz, de nem jött össsze neki, mondhatni besûûût, de nem adja fel, újra megpróbálja 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
állj le, ne mozogj, és várj 30 mp-t
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
rájöttem, hogyha hosszan nyomom az enter-t akkor kezdi el keresni a játékosokat 😄
sztem hasznos lesz másoknak is, mer nem nagyon láttam itt leírva a fórumban 😊)
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Mert ha elindítom, akkor 1-2 mp fekete képernyõ, majd vissza az asztalra.
6.14-es drivert használok, de frissíteni nem tudom, mert a nemnormális gépemnek ez a véleménye : "A telepítõ nem tudta megindítani a telepítést:
A távoli eljáráshívás nem sikerült."
Segítsetek légyszi