Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
A 7600GS ugye 7-es sorozatú nvidia, így NEM tudja a HDR+AA-t egyszerre. Vagy egyik, vagy másik. Ha a HDR be van kapcsolva akkor nem lesz AA-d, vagy kikapcsolja a HDR-t (hiába van bejelölve) ha az AA-t ráteszed. Nem tudja. A 8-as sorozatú NVidia már tudja ezt a dolgot.
Az én ATI-m X1000 sorozat, tehát tudja az AA+HDR-t egyszerre. DE! Ehhez NEM a driverbõl, hanem a játékból kell bekapcsolni az AA-t. Ha drivebõl kapcsolom be az AA-t, akkor a többi játékban megy, TDU (és Far Cry) alatt nem. Mindkét esetben úgy tudtam csak elérni hogy menjen az AA+HDR egyszerre, ha a játékból kapcsoltam be az AA-t.
Together we'll fly someday...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Na ezt hogy csináélják? 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az NVidia kártya képminõségét és AA minõségét ne vesd össze az ATI-éval. Az nvidia gyorsabban tudja az AA-t, sõt van olyan ami jó minõségû és emellett kellõen gyors is. Az ATI sajna még mindig elavult AA-t használ, de kegyetlen minõségben.
Egyébként nálam egy rakat dolog be van állítva. Ha azokat alapra teszem, default beállítások mellett 4x AA-val is játszható (helyszintõl függõen alapon 20-30 FPS. Durva beállításokkal AA nélkül mondjuk 18-25. 2x AA durva beállítások mellett 12-20. 4x AA durva beállítások mellett 5-10.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Na ez mi a fene? Egyesek keverik az autókat a motorokkal? 😮
Ha valakit érdekel, elmondom milyen beállítások kellenek ehhez a durva képminõséghez. Csakhát legyen jó kártyája az illetõnek.
Mivel nekem ATI van, így Nvidián csak közelítõleg tudom mit kell állítani, azt hogy hol van azt nem. A másik dolog, hogy nvidián a beállítások több mint fele nem is létezik. 3. dolog, hogy a játék bugja/az nvidia driverek hibája miatt, ha a driverben állítgatunk a kártyán, sokkal nagyobb lesz a valószínûsége, hogy szétesik a kép induláskor és/vagy játék közben.
Lényeg az, ha valakit érdekel leírom mit állítottam ehhez.
Plusz néhány finomság, pl. repterek 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Egyebkent kinek mennyi a Big Challengen a rekorideje? En a vegen utkoztem legalabb 4 autoval igy ~16 perc lett a vege 😞
Mellesleg miért kell mindíg nyavajogni, nemhogy örülnél, hogy végre valaki tesz be képet, amin lehet gyönyörködni, mint ahogy én is teszem 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ez a kép 4xAA-val készült. Szépnek szép, csak a játék így már játszhatatlan (3-5 FPS)
A többi kép kikapcsolt AA-val készült. Külön kiemelném a látótávolságot (a távoli dolgok is élesek), valamint a növényzet és az út minõségét.

Tehát minuszba vagy
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Csak ámulni tudok!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Más...
esetleg nem tudjátok hogy a Nissan Skyline-t hogy lehet elérni? Ugyanis a program kiskönyvében benne találom a felhozatal között...
már, ha arra gondol 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A különálló kis szigetre át lehet jutni valahogy? Nem igazán találok rá megoldást...
Köszi!
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka