Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy a motoron nincs emberke szerintem annyi, hogy átnevezte azt a file-t, ami a karaktert tartalmazza. Vagy tényleg bug és photo módban kikapcsolta a karaktert, majd visszalépve a játékban "úgymaradt".

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

A Te kártyád viszont a HDR fogja meg nagyon, az enyémet kevésbé.

A 7600GS ugye 7-es sorozatú nvidia, így NEM tudja a HDR+AA-t egyszerre. Vagy egyik, vagy másik. Ha a HDR be van kapcsolva akkor nem lesz AA-d, vagy kikapcsolja a HDR-t (hiába van bejelölve) ha az AA-t ráteszed. Nem tudja. A 8-as sorozatú NVidia már tudja ezt a dolgot.

Az én ATI-m X1000 sorozat, tehát tudja az AA+HDR-t egyszerre. DE! Ehhez NEM a driverbõl, hanem a játékból kell bekapcsolni az AA-t. Ha drivebõl kapcsolom be az AA-t, akkor a többi játékban megy, TDU (és Far Cry) alatt nem. Mindkét esetben úgy tudtam csak elérni hogy menjen az AA+HDR egyszerre, ha a játékból kapcsoltam be az AA-t.

Me0w
A 25-30 fps elegge jatszhatatlan, en inkabb visszaraktam 1024-be es 2x aa-ba, igy mindjart 55 fps es normalisan van sebessegerzet a jatekban. A 25-30 a 60 utan nagyon szarnak tunik, megneztem 😊

Together we'll fly someday...

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

SinClaiR
az ruf lesz majd a pc n is patch után

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

fery02
http://youtube.com/watch?v=kHHPLN4g5Tw&mode=related&search=
Na ezt hogy csináélják? 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

És driverbõl vagy a játékból kapcsoltad be?

Az NVidia kártya képminõségét és AA minõségét ne vesd össze az ATI-éval. Az nvidia gyorsabban tudja az AA-t, sõt van olyan ami jó minõségû és emellett kellõen gyors is. Az ATI sajna még mindig elavult AA-t használ, de kegyetlen minõségben.

Egyébként nálam egy rakat dolog be van állítva. Ha azokat alapra teszem, default beállítások mellett 4x AA-val is játszható (helyszintõl függõen alapon 20-30 FPS. Durva beállításokkal AA nélkül mondjuk 18-25. 2x AA durva beállítások mellett 12-20. 4x AA durva beállítások mellett 5-10.

gabi89
Akkor nem gáz az fps szám egy kicsit 4xAA mellett? Mert nálam 7600GT-vel 4xAA mellet kicsit sem szaggat és 25-30fps meg van.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Me0w
Nalam sajnos ez a max kepminoseg, de igy jatekban van vagy 5 fps 😊

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

fery02
http://youtube.com/watch?v=kHHPLN4g5Tw&mode=related&search=
Na ez mi a fene? Egyesek keverik az autókat a motorokkal? 😮

Bocs, hogy megakartam mutatni, mennyire szép a játék! Amúgy igen, AA-val jobb lenne, dehát ilyen minõség mellett a 2x-es AA-tól is lecsökken a sebesség az épp hogy játszható szintre. Különbensem a kocsit nézem játék közben<#zavart1>.

Ha valakit érdekel, elmondom milyen beállítások kellenek ehhez a durva képminõséghez. Csakhát legyen jó kártyája az illetõnek.

Mivel nekem ATI van, így Nvidián csak közelítõleg tudom mit kell állítani, azt hogy hol van azt nem. A másik dolog, hogy nvidián a beállítások több mint fele nem is létezik. 3. dolog, hogy a játék bugja/az nvidia driverek hibája miatt, ha a driverben állítgatunk a kártyán, sokkal nagyobb lesz a valószínûsége, hogy szétesik a kép induláskor és/vagy játék közben.

Lényeg az, ha valakit érdekel leírom mit állítottam ehhez.

3G P4 northwood HT, P4C800, 1G RAM dualchannelben, X1950PRO (AGP).

Ebben benne van.
Plusz néhány finomság, pl. repterek 😊

SinClaiR
hol van ez az embléma?

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Me0w
Szeretem a kepeket nagyon, csak otszor ugrott el a kepek betoltese kozben a forum onnan, ahol epp olvastam es otszor kereshettem meg ujra a hozzaszolast (gy.k. ahogy a kep betoltodik hosszabb lesz az oldal) 😊

Egyebkent kinek mennyi a Big Challengen a rekorideje? En a vegen utkoztem legalabb 4 autoval igy ~16 perc lett a vege 😞

fery02
Akkor az lenne, hogy gyorsabban töltõdnének be a képek, de jó ez így. 😊
Mellesleg miért kell mindíg nyavajogni, nemhogy örülnél, hogy végre valaki tesz be képet, amin lehet gyönyörködni, mint ahogy én is teszem 😛

SinClaiR
nekem mikor most 5 en voltunk 5 fps re lemegy, ezt nem tudom csak a kapcslatom és alagolásom okára felróni, jó lenne megoldani _😞

kéne már patch kicsit érdekes hogy lockolt játékosokkal szétkapcsol a kva netem 😛 meg az hogy (pont 😊) minimum gépigényen néha beszaggat mint atom
Me0w
Mi lenne ha nem 2 megas kepeket linkelgetnel a forumba?

Télleg durva az aszfalt minõsége...dehát a kocsi...

bertino
lehet, hogy a messzi dolgok élesek AA nélkül, de a kocsi az borzadály :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gabi89
Milyen géped van mert nekem 4xAA-val is szépen fut csak a HDR lessítja be nagyon szóval az 1x volt bekapcsolva,hogy lássam milyen.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Annak örömére, hogy megvettem ezt a hulladék DB4-et potom 3 milláért csináltam néhány ultra high quality képet a TDU-ból. A DB4 egyébként stage 3-on is hulladék, senki ne vegye meg<#zavart1>

Ez a kép 4xAA-val készült. Szépnek szép, csak a játék így már játszhatatlan (3-5 FPS)

A többi kép kikapcsolt AA-val készült. Külön kiemelném a látótávolságot (a távoli dolgok is élesek), valamint a növényzet és az út minõségét.

tdu hungary klub épülete elõtt csinálunk egy kis bulit 😊 aki akar jõjjön
Ez a bug leginkább offline módban jön elõ.

Küldd el nekem e-mailben a shotokkal együtt. Megy a "hivatalos" bugreportba a fejlesztõknek.

gabi89
Én asszem ilyen 700. hely körül vok de versenyezni rátkán versenyzek.Mindig csak megyünk a haverokkal...

Kiábránditalak! mer 200000000200-ról indulsz,nem pedig 0-ról..
Tehát minuszba vagy

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

cattaneo
<#violent> illuzio romboló!!! nekem nagy szám egy enzot megverni egy F-430-al és 0 pontból 19999889 csinálni<#schmoll2>

Azé az már tényleg nem akármi,megnyerni egy egész versenyt...
Csak ámulni tudok!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

cattaneo
miért nem?? 1(db) versenyen nyertem szerintem nem rossz! Pláne hogy kb a 3. versenyem volt.

rotator
Hát igen, de érdekesen vonja le, mert nem is jelzi, egyszer csak csökken a számláló. <#falbav>

#19642 itt van rá utalás hogy az is egy elkefélt küldetés. Sõt asszem még elõtte volt róla szó, hogy teljesen random ez a hiba, valamikor perfectre meg lehet csinálni valamikor meg nem. Találkoztam én is egy ilyen hibával de az nem transport küldi volt hanem asszem time attack. Ott akkor vonogatott le, amikor extrém bukkanókon döcögtem át gyök kettõvel. Sztem átcsúszott a kocsi az út textúráján és hozzáért a földhöz vagy nemtom és levont lóvét<#confused>

rotator
Ááá, a Shelby Cobrás után ismét egy bugos transport küldi, a Mercedeses szerpentines kocsikázásnál megint randomra levon néhány dollárt itt-ott, pedig már próbáltam nagymamasebességel is, az út közepén lavírozva és egyszer csak lecsökken pár dollárral a pontszám és még a piros kiírás vagy a jelzõhang sincs. 😞((

gabi89
Hát nem

cattaneo
multiba a 19999889 score jó?<#crazya>

NUM6 a neve amúgy annak a másik hatosnak, ha nincs elõl a rádió akkor asszem nem mûködik,, úgyszoktam, hogy nomok egy NUM4-et, akkor elõjön aztán kétszen NUM6 és úgy már jó.

cattaneo
hihi, a "másik" 6-os mostmár müxik<#vigyor2>

Me0w
duplan hatos.

cattaneo
megcsináltam ami le van irva hogy kell zenét berakni a radióba de hogyan kell váltani?? (kiskönyv szerint a 6-sal de ez nálam nem müxik)

Ebbe az emblémába bele kell rohanni minimum 50km/h-val asszem és akkor átdob. Nissan Skyline tudtommal nincs a játékban csak 350Z.

zsakosfrodo2
Még mindig nincs kiegészítõ, vagy autópack vagy mineknevezzük a játékhoz, tehát még mindig nincsen benne semiylen extra autó.

Erre az emblémára rámentem, de nem igazán akar átvinni a szigetre.
Más...
esetleg nem tudjátok hogy a Nissan Skyline-t hogy lehet elérni? Ugyanis a program kiskönyvében benne találom a felhozatal között...
bertino
azt a hidat egy emblémának hívják egy hegy tetején
már, ha arra gondol 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szerintem a keleti kis szigetre gondol, ahol van egy versenypályaszerûség...
Van oda is út, mégpedig egy hídon át. Már persze ha egyre gondolunk. Délen az öbölben.

Sziasztok!
A különálló kis szigetre át lehet jutni valahogy? Nem igazán találok rá megoldást...
Köszi!

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

atomboy
Emlekeim szerint nem csaloztalak. Hanem tanacsot adtam, hogy nezd meg, hogy jott elo a bug, es szolj a fejlesztoinek. Nem tudom, megtetted-e, en mindenesetre utananeztem. Ra is jottem, mi az, csinaltam par screenshotot, most keresek normalis elerhetoseget, a "a hivatalos" forumra tovabbra se tudok irni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Synit HUN
Amúgy valahol neked is igazad van.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.