107666
-
#100906 Hmm... miért mit ír ki ? -
#100905 Engem napok óta nem enged fel a szerver.. -
#100904 Ha valamelyik kell még, szólj. -
#100903 Gurulás valamikor srácok ? -
#100902 Örök hálám! -
#100901 Tessék! -
#100900 Sziasztok! Valaki elküldené nekem a cls_55_amg.bnk illetve a cls_55_amg_i.bnk nevű fájlt? Ugyanis ráraktam egy modot de nem jön be és nem csináltam biztonsági mentést... :( (alapértelmezettként: C\programfiles\atari\euro\bnk\vehicules -
#100899 jó képek (:
engem sajnos ismét nem enged fel.. már nagyon unom, pedig annyira játszanék most egy kicsit vele... -
-
#100897 Esti / éjjeli termés:
Most végre jó a szeró -
#100896 Már csak a szervernek kéne mennie (: Több hónap után akartam kicsit játszani, persze hogy nem enged fel.. -
#100895 Persze. A játék dobozán található kódot beírod telepítés után, aztán GameSpy acc-ot hozol létre, és már tolhatod is a szerveren. -
Bálintka96 #100894 valaki megtudná nekem mondani, hogy tudok multizni? -
#100893 Valamikor hétvége fele kéne szervezni egyet. Mit szóltok hozzá ? -
#100892 Már elég rég nem voltam fent, valahogy most nincs kedvem hozzá. De majd felnézek valamikor a napokba. -
#100891 Ilyenkor utálom hogy szar a gépem :D Pedig már Champion voltam amikor bekrepált... -
#100890 Tegnapi gurulás
-
#100889 Na akkor kezdem ott, hogy kell Magic map ahoz, hogy működjenek a modok,(itt a magic map) aztán szépen letöltesz egy autót mondjuk, általába be vannak csomagolva, kibontod valahova és normális esetbe kapsz 3 file-t (lehet több is mint 3 ha van hang is mellékelve az autóhoz vagy más dolgok) abból kettő az autó egy pedig a kerék (pl: 350Z_Nismo.bnk, 350Z_Nismo_I.bnk ez a külső és belső és ez 350ZNISMO_F_01.bnk a kerék). Az autó file-jait beteszed ide E:\Játékok\TDU\Euro\Bnk\Vehicules a kereket pedig ide E:\Játékok\TDU\Euro\Bnk\Vehicules\Rim\..., mostmár elm;letileg kell menjen, ha mégsem akkor írj és segítek. -
poduka #100888 Helosztok!1-kérdésem lenne!miért nem jelenek meg a kiegészitő amiket beleteszek a játékba?Bele rakom ide! " E:\Játékok\TDU\Euro\Bnk\Vehicules "!Ahová telepitve a van a játékom és eggyáltalán nem jelenik meg benne!MIért van ez!Válaszotok előre is köszönöm! -
tom235 #100887 Kipróbálom. kösz. -
#100886 kép -
#100885 Próbáld meg ezt: kép -
#100884 Csáó ,valaki eltudná küldeni ezt : " Mas_Cpe_GS.bnk " és az ehez tartozó dolgokat? :) megköszönném.. mert sikerült magicmapozás előtt beraknom.. és kitörölni meg nemtudom... -
tom235 #100883 Hello. Valaki tudna nekem linkelni/mondani egy normális g25 beállítást a játékhoz? Tudom gugli a barát, de ahány ember annyi féle beállítást ajánl, nekem az lenne a fontos, hogy reális legyen az irányítás, nem az, hogy könnyű. -
#100882 Azt hiszem én is csatlakozom a többséghez és temetem a játékot.
Online ismét fos.Játékosok csak úgy eltűnnek.Hirtelen betölt "5" embert majd szépen lassan 4-3-2... és egyedül maradok.Kedvencem az amikor másik autóra váltasz a garázsból.Utána trafficon kívül mást nem mutat még 1 óra kocsikázás után sem (ez örök probléma volt).TDU 1 online része olyan,mint a Mafia 2-höz összetákolt multiplayer béta.Kár érte.Ennek ellenére a legjobb autós játék marad számomra... :(
-
#100881 Nem igazán.
Inkább a TDU2-ben. -
#100880 Szoktak még lenni gurulások skacok ? -
ManoNegra #100879 Köszi! Ott nem találtam, de most nézem időközben már leszedtem a játékot
Mégegyszer kösz. -
#100878 dokumentumok\test drive unlimited -
ManoNegra #100877 Srácok! Hova teszi a játék a mentéseket? A FAQ nem működik. -
#100876 Csáá! :D Téged is rég "láttalak"... Hát sajnálom... :( Kár érte, pedig jó sokat szarakodtunk mire mind2-nknek meglett a 99%... na meg a sok hegymászás. Am igen emlékszem... Jó lett volna befejezni de hát én se nagyon voltam fent sg-n se tdu-ban... Am a tdu2-vel kapcs.-ban pedig ami azt illeti nekem nem nagyon jön be. Sokkal többet vártam tőle. Arról nem is beszélve hogy olyan gépigénye van hogy csak a bnőm laptop-ján indul el (nekem hiányzik a 2gb ram) és ott is csak 640x480-on és min grafon fut az egész szaggatva... Az irányítás meg tragédia. Hát sztem eddig egy olyan játékkal nem játszottam aminek ennyire rossz lenne az irányítása. A fizika is elég tré... És a legnagyobb gáz h motor meg nincs benne így nem nagyon udnánk végigmenni a hegyen... :S -
Pár napja a felelőtlenségem, és egy win újratelepítés áldozatává vált a 99 % -os mentésem, így a TDU számomra már végleg a múlté. Ezzel a két videóval búcsúznék a játéktól, a képeim sajnos tárhely átalakítás miatt nem elérhetőek.
Norby emlékszel még erre ? Itt ez sajnos már nem lesz befejezve, de a 2 -ben még befejezhetjük. ;)
All the best !! -
#100874 De rég volt...
-
#100873 Hy! Mikor látlak Ibizán ?! Vagy a felújított Oahun ?! -
#100872 Remélem warezban is lesz a Charger, meg a 300SEL! -
#100871 Hehe, én alig tartottam valahol mikor már hozta is a futár. :D Előrendeltem végül miután kipróbáltam a warezt és nem bántam meg. :)) -
#100870 Nekem is! Az a baj letöltöttem a warez-t kipróbálni. De olyan sokat toltam rajta, nincs kedvem elölről elkezdeni, és megvenni eredetiben. Így marad a warez, és az eredeti tdu! :D -
#100869 Én még megapack nélkül toltam. Asszem végül kb 10.-re lett meg Enzoval vagy Murcival már nem emlékszem. :)
Kettőben gecibb időmérők vannak, főleg az offroad B3 pfúú :D De ott is megvan mind aranyra. :D -
#100868 Na aki a Tantalus-t kitalálta.... Szutyok egy verseny. Igaz harmadjára meg lett a CLK GTR-el. -
#100867 Csaltak lol :D Rém könnyűek a versenyek, 2 nehéz van összesen, a Tantalus meg a Saleen Day, a többi lazán megcsinálható.