107666
-
#100947 Nah , én a fenti világitó toronynál vagyok.. aki akar jönni,az jöjjön :) stagamer vok :) -
#100946 Skacok. Szivesen kivinném a játékot de a gépem már kikészít.. most csináltam a milliós küldit.. és 45percél és 28checknél jártam,és kiakadt.. szóval.. valaki nemtudna egy megoldást sok pénzt kis időn belül dologra? mondjuk money hackel.. ha valaki ilyet tudna adni,annak megköszönném.. -
#100945 addigis még 1-2küldit megcsinálok mert 12-15%nál járok -
#100944 Ha 8körül krúz lessz,akkor csatlakoznék -
#100943 Az jó. Am benne vagyok. Ma este ráérsz vmikor? 8 körül?
Am a grafika tényleg nagyon jó meg a játék élmény az kegyetlen jó (bnőm lapitopiján elfutkorászik minimumon egy kicsit szaggatva és azon játszottam). Csak az idegesít hogy vártam már 2 éve hogy megjelenjen, még 1 rohadt videókártyát is vettem hogy ne szagasson annyira erre tessék... Még 2x1gb ddr ram kéne de azért nem feltétlen akarok erre elkölteni 14-15000ft-ot (na nem mintha lenne :D).
A krúzra visszatérve meg írj privátban a részeltekkel kapcsolatban. :) -
#100942 Nekem még megvan a TDU 1-em, csak nincs fölrakva, mert mostanába elég más játékokkal játszok (Mirror's Edge,Call of Duty MW2...).
A TDU 2 nálam el se indulna, mert még az 1-et is alig viszi xD. -
#100941 Valamikor gurulhatnánk egyet! Nekem érettségiből "csak" fizika van még.
Igen, nagyon sokan tdu2-znek. Ezt valahol megértem mert szerintem egész jó. Grafika brutális, irányítást megszoktam. Szerintem jó lett, igaz driftelni nem nagyon lehet.
-
#100940 Hali! Hát igen... :S Most hogy megjelent a tdu 2 midnenki átpártolt ami várható volt mondjuk azért ennyire nem számítottam rá. Arról nem is beszélve hogy a tdu 2 annyival szerintem nem lett jobb, az irányítása pedig egyenesen katasztrófa. A gépigény is durva főleg ha azt nézem hogy a shit 2 elment a gépemen szinte akadásmentesen holott még nagyobb a gépigénye, a tdu 2 meg csak el sem indul mondván hogy ningy meg a 2gb ram... :/ Amúgy azt vettem észre hogy páran akik odavoltak a tdu-ért azok most hogy kijött tdu 2 már lazán leszarozzák meg a szerverre panaszkodnak. (nálam pl semmi baj sincs a szerverr-el. Sőt most hogy erősebb a ntem még jobb is lett. Na mind1 azért jó lenne vmikor összehozni egy kis krúzolást csak hát érettségi időszak... :/ Kinek van erre ideje napi 12-14 óra mellett... :S -
#100939 OK! Kösz! Viszont lenne egy kérdésem! Érdemes feltenni a Night mod-ot? Változnak benne a napszakok? Milyen extra van benne? -
#100938 Ajánlom figyelmedbe az Off topikot. (Amúgy szar a cracked) -
#100936 Megoldódott a gond! :) Mostmár végre gond nélkül fut a TDU :D -
#100935 Valakinek valami ötlet rá? mert most ujraraktam.. patch.. és még mindig azt irja hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.. -.-' -
#100934 Köszi, ez az amire gondoltam.. :) Most már csak vmi mókot kéne kitalálni hogy ne találjon a securom összeférhetetlenséget az emulátorszoftverrel.. :/ -
#100933 Nagyon kivagyunk halva:
-
#100932 Feltettem ujra hogy megpróbáljam de csak FPS ingadozás fogad..... -
#100931 Tessék -
#100930 Valaki? :O -
#100929 Köszi,de azt hittem hogy nem ez az... mert nekem régen beolvastatós volt... és azzal tudtam multizni.. ezzel viszont nemtudok most.. :S Nemtudom mi a baja :/ Crackelni nem crackeltem.. Végülis annyit csináltam hogy felraktam -> 1.66a patch -> beléptem -> beirtam a serialt -> gameyspyos profiomat beirtam -> oké -> elkezdte keresni.. aztán kidobta angolul hogy van frissités és hogy akarom -e frissiteni.. :S Vki tudna segiteni ? :)) -
#100928 Parancsolj (: -
#100927 Nah valaki? -
#100926 Alfát én csak 2 és 9millióért látok. SLR-t megvettem. -
#100925 Valaki megtudna dobni egy mini image-vel? :) -
#100924 Sziasztok!
Továbbra is fenn áll a problémám, vagyis felrakom a játékot, patch-et, majd a megapack-ot, a kódokat beírom, berakom a régi mentésem, és csatlakoznék a szerverre, de "Failed to connect...".
Próbáltam új mentést kezdeni, de se azzal se, és a régi mentéssel sem akar menni a játék neten.
Újraraktam a játékot, hogy hátha jó lesz, de semmi..(nem volt fent előtte warez verzió se !)
Kikapcsoltam a tűzfalat (win 7), de még így se jó.
Tplink routerem van, de évekig ezzel játszottam, csak mióta a vista után felraktam a win7-et, azóta nem akar elindulni a játék.
Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj? -
#100923 Társszerkesztőket keresek a www.tdu.hu oldalamra!
Aki szereti a TDU játékot és segítene híreket, információkat írni az oldalra, azt várom szeretettel.
További információk az oldalon! -
#100922 Van kereskedésben egy Alfa 8c-m 5 millióért és egy Slr Mclaren 880 ezerért. -
#100921 a barát listát meglehet valahogy nyitni ? Vagy csak ha a zónámban van akkor látom hogy barát-e ? -
#100920 Valaki esetleg nem jön este 10-11 körül egy gurulásra ?? -
#100919 Nincs ki téve, de egy zöld lambo murchielago és 1600 körül van benne. -
Stockbauer33 #100918 Mi a márka milyen színű és mennyi km van benne? -
#100917 Valaki aki már nem játszik az meg vehetné valami autóm max. áron, hogy legyen egy kis pénzem.:D -
Stockbauer33 #100916 Még szép.Amég aktív a szerver fent is marad.A civil lag, meg az 1 méteres sávváltása a civileknek L is vette a kedd vem :( -
#100915 jaja. Én is imádtam nagyokat ugrani. csak egy gondom volt: nehezebb irányítás.
-
#100914 Én le se töröltem, néha felnézek este. Eddig mindig megtaláltam a régi HC-s arcok közül néhányat, sőt sok olyannal is találkoztam, aki a kettőt is nyomja, de a jó öreg hc mód pótolhatatlanan. -
#100913 Te már megint visszaraktad a SZAR szerveres TDU1-et???? -
Stockbauer33 #100912 Neharagudj MS74 de szét dobott a szerver.De jó volt újra régi arcot látni az 1be.Jól felbasztam magam a TDU2n gondoltam előveszem vmelyik régi jó kis vasam és csapatok 1 jót a régi Oahun.Megvetted a 2-t? -
#100911 Ha moddolni akarsz, akkor ahhoz kell a Djey's magic map, és rendesen fog menni minden. -
#100910 Ha mod nélkül elindul, akkor tuti nem a windows-al van baj. Márpedig a TDU fut 64bites W7-en. -
MoFi #100909 Helló mindenkinek. Valaki tudna nekem abban segiteni hogy nemrég feltettem a win 7-et (64 bites) feltettem a TDU 1 et, ráteszem a Megapack-ot plusz az 1.66 os patchet és szerkezteném TDUPE-vel, de mikor átmodolok valami kocsit, már nemindul el a játék, csak ha újra Megapack-olom meg patchelem. XP-vel nem volt semmi ilyen gond és már kompatibilitási problémák megoldásával is próbálkoztam. Előre is köszönöm. Üdv. -
#100908 Okés, köszi! :) -
#100907 simán failed, ellenőrizzem az internet kapcsolatom, már a tököm tele van vele, 3 éve tdu-zok, több 10 ezer kilómétert vezettem már vele, most csak nosztalgiázni akartam felmenni, dehát..