Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
én nem megyek fel, amíg nem látom a patcht, elég nagy érvágás volt, hogy elszállt a jófajta mentésem, mentsd le a képet a levélrõl és nagyjából biztos le tudom fordítani, meg többiek is egyértelmûen látják...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ti kaptatok levelet? a pachel kapcsolatos szerintem. ha kaptatok lefordítaná valaki?

Eagle16
Ezer köszönet!<#worship>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Me0w
Ugy lehet a szintet csokkenteni, hogy balesetmentesen autozol, kikerulod a kordonokat, majd hosszu percek elteltevel csokken a korozes.

Ha mar jartal egy uton a szigeten, akkor M (map), majd zoomolj be, es kattints egy olyan reszre ahol kek az ut (mar jartal ott) es odatesz. Ugyanez mukodik a mar ismert versenyeknel, stopposoknal, autoszallitasnal, stb.

Together we'll fly someday...

Eagle16
Az bizony 😊
Azt nem tudnád megmondani hogy mi a módja a körözési szintem csökkentésének?Mert nem tudtam rájönni 😞 Próbáltam ilyen NFS Carbon fílinggel hogy elbújok, de az nem nagyon vált be 😄
Másik kérdésem hogy ahol már jártam a szigeten, oda oda bírok ugrani úgy hogy rákattolok a verseny ikonjára a mapon? Vagy meg lehet jelölni valamivel? Esetleg minden alkalommal oda kell autókázni?Mert elég nagy ez az Oahu 😊

szuku
multi-task gamer <#nevetes1>

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Eagle16
Azt nem lehet, mer' a Stalker akkor nagyon rosszul fogja magát érezni swap file nélkül 😄(meg a battlefield 2 is)Mert én több játékot tolok általában párhuzamosan😊

szuku
azt mondják azzokosok, hogy már 1gb esetén is, ha kikapcsolod a swap file-t megszünnek ezek az akadozások (éés tényleg, bár nekem 2gb-m van) próbáld ki, hátha

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Eagle16
Igen, hál' istennek ezekrõl mind tudok, folyamatosan kimentem más helyre a mentéseimet,az alt+tab néha elsõre segít, néha sokadjára sem...Sok idõbe tellett mire megoldottam hogy rendesen menjen...swapfile 2 giga, töredezettségmentesítettem mindkét partíciómat, új diretx+ nvidia driver, és egész szépen megyeget, 1024-be, lowon(nem érdekelnek a hülye fák meg bokrok különösebben)4x-es élsimítással(ha már HDR nem lehet).Viszont mikor szembe jön velem egy versenytárs, autóval vagy motorral, akkor szépen megakad 1 másodpercre kábé...De sebaj, majdcsak lesz patch, és akkor még felhõtlenebb lesz a száguldozás 😊

szuku
jaja sajna igazad lehet, bár a kezdetek óta kijött új nvidia driver, meg a dx frissítés (meg a töredezettség-menetesítés, swap file kikapcsolás, + 1gb ram stb <#vigyor5>), biztos javított vlmit az összképen, persze nem az atarién<#vigyor5>; bár nekem szerencsére az elején is "csak" a villódzós meglassulós bug jött elõ, az meg alt+tab, de mostanában az is csínján, de ahogy olvasom bárkinek, bármikor beüthet a save elszállás...(nna akkor kissé változna a hozzáállásom <#hehe> )

Eagle16
Annyira nem kedvesek az Atarinál sajnos, hogy elindítod a játékot, és letöltõdik hozzá a legfrissebb patch is(gondolom így értetted)Sõt a különálló patchet is húzzák-vonják, pedig jó lenne már ha kiadnák, mert úgytudom az eredeti játéknál is vannak(fõleg nvidia kártyákon)grafikai bugok...meg nem egyszer voltmár hogy beszorultam az út és a mellette futó járda, közé 😄
Több idegesítõ hibája is van a játéknak szerintem, de ezeket mind feledteti egy motoros száguldás az autópályán 😊( jó zene mellett meg fõleg)

szuku
vagy csak elfogultságomban rózsaszínûbben látom ezt a virtuális szigetet? <#buck>

szuku
hát eddig én is inkább a single részt nyomtam (megvan a time, meg racing összes, többi folyamatban<#vigyor3> ), de bepróbáltam 1-2 hete a multit is, egész jó kis móka, inkább a race, az instant nem jött be és azt is inkább késõ este, érezehetõen javúl a morál <#nyes>, sok kis csíter <#lama> aludni tér (és itt nem a profi kuplungos emberekre gondolok); szval sztem megéri, meg nem tudom a (eredeti)játék kezdeti bugos mivolta javulni látszik, nem tudom, létezik, hogy online töltögetnek le javításokat a felhasználóknak (úgy, mint az xp, antivir frissítések)?

Eagle16
Hát a vevõ túlzás, inkább játékos 😊
De ha kijön hozzá egy jó kövér patch, esküszöm megveszem mert multiban is nagy mulatság ám 😊

szuku
hehe, egy újabb elégedett vevõ <#wave>

Eagle16
Én most csináltam meg single-be a ferraris elvivõs össze ne törd-ös küldit 😄 Komoly volt, autópályán átlag 270-nel, aztán ráadtam a gázt, és 270-rõl úgy gyorsult, mint 0-ról 100-ra 😄 Imádom ezt a játékot 😊

szuku
persze nagyon eltérõek, de nekem volt egy ilyen driver feeling a megjelenítésben, no de ez elég szubjektív dolog, biztosan nem állíthatom, csak gondoltam szegény bukott játékból vlmit (ami nagyon jó volt benne) továbbfejlesztettek...

szuku
Jja tényleg, srry hogy olyan eszetlenûl elhúztam, de akkoriban fedeztem fel a kormányos motorvezetés szépségeit és megbabonázott ez az ördögi gépezet...<#guluszem1> csak menni és menni 300 felett, kerülgetve a forgalmat, súlypont hátra, fék, visszavált, kanyarban kigyorsít, kissé túlkormányzottan a tökéletes íven maradni...etc; hehejj parádés.
Eladásokról: nna az szép profit, egyébként van egy olyan sejtésem, hogy a warez pajtásoknak még úgy is érdemes 2-3x áron a piacon beszerezni a verdákat, mivel elhagzott már itt is, hogy szalonba nekik rendes felárat kell fizetni <#hehe>, egyébként én olyan 6-7 milláért(nem emlékszem) kínálom ezt a verdát, de ezek szerint nem jelenik meg az ajánlatom, nna majd megpróbálom megint, oszt akinek kell vigye

bulba
Szerintem annyira nem, a driv3rben inkább a városokra koncentráltak itt pedig inkább a vidékre,
OFF egyébként nekem is tetszett a driver

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

szuku
a pálya, táj megjelenítése, megvalósítása pedig nagyon hasonlít a driver 3-hoz, (jó-jó, attól sokkal kiforrottabb, fejledtebb, de az elv, a hangulat nagyon hasonló) egyébként azt meg az atari adta ki (gondolom jogok nála maradtak)
off
egyébként, ha a driv3r-ra nem mint gta klónra nézünk, egy egész jó kis autós-üldözõs arcade game volt, mivel a gta-nál sokkal jobb (törés, egyéb)fizikája, vezetési modellje, ambár kissé gyengébb tps modulja volt, (amit nyilván a trend -és a kiadó- végett raktak bele) de én mindennel együtt, nagyon jól el voltam vele (bár néha piszkosul kemény volt )
on

Valameik nap találkoztunka játékba. Télleg jó a Chrysler Me... van is belõle 3<#idiota>mondjuk ebbõl 2 a piacon max áron.Amúgy nagyon jól lehet a üzletelni a játékba volt olyan autó amin 9,75 millát kerestem<#hawaii>

AntiHero
Lassan olyan mint a Gothic 3.
Ott se lesz mán sztem giga patch csak etették az embereket.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szuku
azért jó még az az only triumph-os time pálya is, gyakorlatilag hiba nélkül (mert persze nézi azt is) éppen befutottam idõ alatt, vagy 10-15 próbálkozás után (da:hs) ;persze, nem tudom, lehet én voltam a béna, de csak b-s triumphot találtam...
ja más, nem kell vlkinek(jó pézé <#hawaii> ) az a böszme chrysler ME FOUR izé (al single race compltd bonus), gyors, mint a veszedelem, de nekem nem gyere be <#shakehead>

vki
Amúgy gondolom tudjátok, hogy van közös az NFS Porshe-ban és a TDU-ban. Mind a kettõt az Eden fejlesztette. Személy szerint nem játszottam a Porshe-val, de eddig még csak dícsérték.

ACER Aspire 5738ZG

rotator
Iggeeeeeeeen! Persze szívás azoknak, akik csalás nélkül értek el nagyon jó eredményt, de így talán most már elõveszem a játékot. Ja, a Tantalusos pálya nagy kedvenc. 😊

reaper5687
Jah ok, akkor bocs,
off: amúgyis tiszta ideg vagyok mert 2 hét és államvizsga <#wow3><#wow3>
on
Nem rád értettem hogy kamuzol hanem nem tudtam honnan az info mert akár lehetett volna egy rajongói oldalról is.

reaper5687
Igen én nagyon szeretek kamuzni <#banplz><#boxer>
http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=61036
Me0w
En nem tudom, reaper irta, en csak neki valaszoltam.

Ezt hol olvastátok nem lehet hogy kamu<#confused><#confused><#confused><#wilting>

Me0w
Lol, nem kiszurik a rossz eredmenyeket, hanem torolnek mindent, remek 😄 Azok, akik mar 3 honapja pakolgatjak be az eredmenyeiket, tisztessegesen, azok szoptak meg megint 😊

Dante73
Ha jól tévedek, Júni 2. hetére igérték a patchot. Nos az a múlt hét volt. Oké, ha teljes hetet nézünk, akkor ez a hét az. Azt nem értem, miért komplex patchot adnak ki, nem pedig ráállnak valamire, aztán ha megvannak, jöhet a következõ problem...<#ejnye1>
Tartok tõle, ugyanabba a hibába esnek, mint a játékkal; Sokat akar a szarka, de nem birja a farka... Aztán lényegében kapunk 2 új kocsit...
Na mind1, várjuk a "csodát", de NAGYON!<#banplz>

http://www.freetvmaci.info/

reaper5687
"following the release of the PC patch, at which point all PC rankings will be reset to clean the PC score database"
ééérdekes <#falbav>
Katun
Na az **rva jó ötlet. Nem lenne rossz, ha ilyen lenne.
We waiting for a "pöcs" <#violent>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

reaper5687
Hát ha a héten nem adják ki, akkor sztem nyugodtan számolhatunk még legalább 1 hónapra. Biztosan nem megy az együttmûködés az NVidiával <#nemtudom>, bár én már annak is örülnéh, ha legalább az online freerideban az játékosok összekapcsolása stabilabb lenne, nem amolyan hol megy hol nem féle. Például nem lenne rossz ha nem folyton oroszokat, franciákat, meg németeket látnék, hanem mondjuk az IP alapján, vagy valahogy összekapcsolná az azonos területen élõket. Vagy ha máshogy nem, akkor a területi beállítással, amit a community-n adunk meg <#fejvakaras>
bertino
gecc ha ezt a kurva javítás kiadást megint eltolják, kib@szott idegeg leszek mostmár télleg.

autoszimulator
csak ne a netes játékaid alatt használd csira

.: mobilize.hu :.

Me0w
Tizszer le lett irva, hogy az uzemi homerseklet valami brutal hutes nelkul 35-55 fok.

zsakosfrodo2
Miután már én is hosszabb ideje játszom TDU-t, elmondhatom, hogy az NFS-ek közül az eddigi legjobb a Porsche volt, majd mint újítás hatalmas játékélményt hozott a Underground 1. Majd az Underground 2 annyival volt jobb hogy nagyobb a terület és nincs ugyanolyan verseny (legalábbis kevesebb). Aztán a Carbon és a Most Wanted... Hosszú, nincs türelmem végigtolni, és nem is igazán bejövõs. A TDU sokkal meggyõzõbb a hibái ellenére, ezért reménykedem hogy a patch segít majd valamilyen szinten.

bertino
ja

Yoda001
47 fokos a videokártya, ez normális???

http://9gag.com/gag/5135249

Dante73
OFF
Az elsõ NFS a porshe volt, irtózat bejött, Utánna a régiek jöttek, tetszettek, UG-2 nél nem értettem, miért erõltetik a driftet, és idegesített, hogy autómatikusan külsõ nézetre váltoot a játék. (nem mintha lett volna belsõ nézet...) De azért jó volt. Jött az MW Több, mint egy évet a winyón volt, egyedül az optikai tuningja lett nagyon elcseszve... Carbon, már bocsi, de egy nagy kalap kutyakiki volt, végigtoltam, töröltem, és ilyen még nem volt, öcsémnek sem hagytam, hogy végigvigye, azt mondtam, nincs hely a winyón... Jön az új, amire kiváncsi vagyok, biztos "leszedem a demóját"...
TDU; Sokat kell az elején Alt+tab-olni, manuálisan is kell menteni, írtózatosan optimalizálatlan, sok poént kihagytak, (pl; tankolás, ablaktörlõ, irányjelzõ, müszerfalon nem müködõ kijelzõk, egy KIS optikai tunning, stb) De ennek ellenére, eddig messze ez a legjobb autós játék, ebben a stílusban! (utcai versenyzés) A Map hatalmas, rengeteg autó van, (igaz, néhány márka hiányát nehéz megbocsátani) a táj részletes, és gyönyörü, változatos. A vezetés élmény (amikor nem szaggat) pedig mindent ver! részletesen kalibrálható a saját szintedre... Mi kell még?
Egy biztos, ez a játék, sokáig ott figyel majd a winyómon...
Bocsi, a hosszú OFF-ért!
ON

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

kaposi1
Igazad van nem lehet osszehasonlitani ill.egy lapon emliteni a kettot.
Nem hittem hogy az NFS iden osszel is ki meri dobni a kovetkezo reszt.
Az elozetes kepek alapjan mit sem tanultak ill. valtoztattak. Csak hogy most mar van ellenfele a piacon aki minden teren elveri. Irom ezt annak ellenere hogy en is vegigvittem minden NFS-t.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Tényleg mennyé vissza nfs-ezni... más játékstílus vagy sem, arcade vagy sem, össze se lehet hasonlítani vagy sem... én mégis megteszem: a TDU az összes NFS-t megeszi reggelire és jól se lakik. Volt 1-2 régi jó NFS, de azok inkább klasszikusok és azért jók. De amióta van TDU azóta számomra nincs NFS.

Különbség: TDU-ban még DA😮N állásban is úgyérzem, hogy valóban én vezetem a kocsikat. Tényleg irányítom és lehetetlennek tûnõ helyzetbõl is visszahozom. Totál kontroll van a kocsi felett. Az NFS-ekben nyomni kell valamit aztán majd történik valami, ha ugyanott ugyanúgy ugyanazt nyomod ugyanaz történik... Valami van, de köze nincs a TDU féle totál kontrollhoz...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Az a Tantalus. Valóban az egyik legnehezebb single versenye a játéknak.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Synit HUN
A magad fajtának biztos! Mellesleg te tényleg jobban élvezed hogy a nídfoszpíd túlhergelt catchup-ja képes 2m-en 3km elõnyt ledolgozni a cél elõtt?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

3P
Tényleg az egyik legnehezebb verseny a játékban.
Voltmég 1-2 ilyen. Számomra a legnehezebb az volt, amikor egy A-s, vagy B-s jármûvel egy hegyi szerpentinen indulva el kellett jutni a sziget déli csücske felé kb 7-8 perc alatt és még max 100 pontnyi sérülési limit is volt, ja és forgalom is. Természetesen idõ limites volt, hát ott majdnem kifeküdtem.
Néhány traffis küldetésnél is kellett picit gondlokodni, mire rájött az ember, hogy merre érdemes menni, de azok azért kezelhetõk voltak.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

tomas10
mi ezt a játékot nem lehet végig vinni .én töröltem az egészet majd ha lesz kedven és idegzetem játszani ezzel meg hogy lehet össze hasólítani az nfsel nfs sokkal ezerszer jobb és másabb(már bocs)

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

kaposi1
Ez tenyleg nagy segitseg, es hasznos. De azert az en velemenyem az, hogy mielott valaki ezekhez nyul probaljon meg egy kicsit jatszani is. Szerintem igy pont a jatek izgalma ill. kihivasa veszik el, ha mindent a szankba tesznek, es semmiert nem kell megkuzdeni.PL egy titkos sziget bookmark betoltese utan amit nem te keszitettel igaz hogy eljutsz a hon ahitott helyre, de azis igaz hogy fogalmad sincs arrol hogy holvan az a bizonyos hely, ahonnan atjutottal a szigetre.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Holnap mid-June lesz azaz június közepe. Kíváncsi vagyok Atari kitolja-e megint a patch határidejét vagy sem. Bár ha igen akkor azt megint hónap végén dörgölik az orrunk alá.