Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha mar jartal egy uton a szigeten, akkor M (map), majd zoomolj be, es kattints egy olyan reszre ahol kek az ut (mar jartal ott) es odatesz. Ugyanez mukodik a mar ismert versenyeknel, stopposoknal, autoszallitasnal, stb.
Together we'll fly someday...
Azt nem tudnád megmondani hogy mi a módja a körözési szintem csökkentésének?Mert nem tudtam rájönni 😞 Próbáltam ilyen NFS Carbon fílinggel hogy elbújok, de az nem nagyon vált be 😄
Másik kérdésem hogy ahol már jártam a szigeten, oda oda bírok ugrani úgy hogy rákattolok a verseny ikonjára a mapon? Vagy meg lehet jelölni valamivel? Esetleg minden alkalommal oda kell autókázni?Mert elég nagy ez az Oahu 😊
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Több idegesítõ hibája is van a játéknak szerintem, de ezeket mind feledteti egy motoros száguldás az autópályán 😊( jó zene mellett meg fõleg)
De ha kijön hozzá egy jó kövér patch, esküszöm megveszem mert multiban is nagy mulatság ám 😊
Eladásokról: nna az szép profit, egyébként van egy olyan sejtésem, hogy a warez pajtásoknak még úgy is érdemes 2-3x áron a piacon beszerezni a verdákat, mivel elhagzott már itt is, hogy szalonba nekik rendes felárat kell fizetni <#hehe>#hehe>, egyébként én olyan 6-7 milláért(nem emlékszem) kínálom ezt a verdát, de ezek szerint nem jelenik meg az ajánlatom, nna majd megpróbálom megint, oszt akinek kell vigye
OFF egyébként nekem is tetszett a driver
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
off
egyébként, ha a driv3r-ra nem mint gta klónra nézünk, egy egész jó kis autós-üldözõs arcade game volt, mivel a gta-nál sokkal jobb (törés, egyéb)fizikája, vezetési modellje, ambár kissé gyengébb tps modulja volt, (amit nyilván a trend -és a kiadó- végett raktak bele) de én mindennel együtt, nagyon jól el voltam vele (bár néha piszkosul kemény volt )
on
Ott se lesz mán sztem giga patch csak etették az embereket.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ja más, nem kell vlkinek(jó pézé <#hawaii>#hawaii> ) az a böszme chrysler ME FOUR izé (al single race compltd bonus), gyors, mint a veszedelem, de nekem nem gyere be <#shakehead>#shakehead>
ACER Aspire 5738ZG
off: amúgyis tiszta ideg vagyok mert 2 hét és államvizsga <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
on
http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=61036
Tartok tõle, ugyanabba a hibába esnek, mint a játékkal; Sokat akar a szarka, de nem birja a farka... Aztán lényegében kapunk 2 új kocsit...
Na mind1, várjuk a "csodát", de NAGYON!<#banplz>#banplz>
http://www.freetvmaci.info/
ééérdekes <#falbav>#falbav>
We waiting for a "pöcs" <#violent>#violent>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az elsõ NFS a porshe volt, irtózat bejött, Utánna a régiek jöttek, tetszettek, UG-2 nél nem értettem, miért erõltetik a driftet, és idegesített, hogy autómatikusan külsõ nézetre váltoot a játék. (nem mintha lett volna belsõ nézet...) De azért jó volt. Jött az MW Több, mint egy évet a winyón volt, egyedül az optikai tuningja lett nagyon elcseszve... Carbon, már bocsi, de egy nagy kalap kutyakiki volt, végigtoltam, töröltem, és ilyen még nem volt, öcsémnek sem hagytam, hogy végigvigye, azt mondtam, nincs hely a winyón... Jön az új, amire kiváncsi vagyok, biztos "leszedem a demóját"...
TDU; Sokat kell az elején Alt+tab-olni, manuálisan is kell menteni, írtózatosan optimalizálatlan, sok poént kihagytak, (pl; tankolás, ablaktörlõ, irányjelzõ, müszerfalon nem müködõ kijelzõk, egy KIS optikai tunning, stb) De ennek ellenére, eddig messze ez a legjobb autós játék, ebben a stílusban! (utcai versenyzés) A Map hatalmas, rengeteg autó van, (igaz, néhány márka hiányát nehéz megbocsátani) a táj részletes, és gyönyörü, változatos. A vezetés élmény (amikor nem szaggat) pedig mindent ver! részletesen kalibrálható a saját szintedre... Mi kell még?
Egy biztos, ez a játék, sokáig ott figyel majd a winyómon...
Bocsi, a hosszú OFF-ért!
ON
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Nem hittem hogy az NFS iden osszel is ki meri dobni a kovetkezo reszt.
Az elozetes kepek alapjan mit sem tanultak ill. valtoztattak. Csak hogy most mar van ellenfele a piacon aki minden teren elveri. Irom ezt annak ellenere hogy en is vegigvittem minden NFS-t.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Különbség: TDU-ban még DA😮N állásban is úgyérzem, hogy valóban én vezetem a kocsikat. Tényleg irányítom és lehetetlennek tûnõ helyzetbõl is visszahozom. Totál kontroll van a kocsi felett. Az NFS-ekben nyomni kell valamit aztán majd történik valami, ha ugyanott ugyanúgy ugyanazt nyomod ugyanaz történik... Valami van, de köze nincs a TDU féle totál kontrollhoz...
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Voltmég 1-2 ilyen. Számomra a legnehezebb az volt, amikor egy A-s, vagy B-s jármûvel egy hegyi szerpentinen indulva el kellett jutni a sziget déli csücske felé kb 7-8 perc alatt és még max 100 pontnyi sérülési limit is volt, ja és forgalom is. Természetesen idõ limites volt, hát ott majdnem kifeküdtem.
Néhány traffis küldetésnél is kellett picit gondlokodni, mire rájött az ember, hogy merre érdemes menni, de azok azért kezelhetõk voltak.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: