Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csomagolva. De ha kitömöríted pontosan az eredeti méretet foglalja el (2 giga körül).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

n3whous3
De ha bontatlan a DVD, akkor te nem is a saját eredetidrõl csináltad a képet, hanem egy warezrõl, nem? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

púúúúú

kissadamvikt
thx

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

MerlinW
mondjuk a képfájl sem foglal pár száz kilobyte-nál többet...

[merlinw.org]

Következõképp jártam, örülnék ha valaki tudna rá valami okosat mondani. Beleöltem Test Drivba vagy 90 órát + családtagok 20-at. Úgyanazzal a hardverral nyomom, csak a kijelzõ változott. Miután vettem egy lcd tv-t amit 60 Hzen használok 1360*768-on profi árnyékolt vga összekötõvel, a monitorom után melyet 85 Hz-en használtam 1280*960-on, még mindig játszottam vagy 10 órát a hibajelenség nélkül. A hiba úgy kezdõdött hogy a gépem egyszer csak leállt, mikor autosavelt a játék. A mentés tönkrement, de volt backupom! /11 napos, hogy rohadna meg.../ Újra köthettem át a régi monitoromra a gépet, mert a backupban 85hz van ementve és ha a kijelzõ nem támogatja akkor csak feketeség jelenik meg. Rárakom a monitorom, ugyanaz a hiba. A gépem vagy tízszer indult újra, amikor betöltötte a mentést. Érdekes hogy mindig csak a gépem, mást nem vág le,ami az aljzaton van. Biztonsági aljzatom van, arra van rákötve minden. Ha a hiba elõjön, a számítógépet nem lehet újraindítani, csak ha az aljzatot áramtalanítom a világító pöcökkel. Ez minden esetnél így van. Végül azt csináltam hogy mindent átraktam 800*600/75hz-re, asztalt is, játékot is. Így hagyta. Kétlem hogy véletlen lenne, legtöbbszõr akkor kivágta magát amikor elkezdett csatlakozni a serverre. Vissza lcd tévére, felbontásokat visszarakom natívra. Pár percig játszom, majd levágja magát. Újraindít, aztán már a connect servernél levág. Többszõr. 1 napig hagyom. Utánna játék indít, 10 percig semmi, aztán levág. Pontossan akkor amikor restartolnék. Utánna már connect servernél levág. Túlmelegedés? Kétlem, mert csak ennél a játéknál csinálja. Obliviont simán bírja 5-6 órát, és a többi játékomat is. Amikor a kártyám egyszer túlmelegedett egy szösz miatt ami a bordák közé akadt, 90foknál szólt hogy jó lenne ha kikapcsolnám, de nem tett semmit automatán. A vga mindig 65fok körül van mikor ellenõrzõm. Valami zárlatos? De miért csak ennél a játéknál van ez az egész? A játékot már újratelepítettem, semmi nem változott. Ellenõriztem a vga összekötõt is, hogy nem-e nyomja le nagyon a kártyát, aláraktam egy dvdtokot, visszavettem a kártyám tunningjából, de nem használ. Egyszer csinált valami olyat hogy amikor a monitorom volt rákötve, 800/600/60Hz, elment a kép, a játék nem fagyott le, a gép nem indult újra, csak a kép tûnt el, szóval kiírta hogy elfogytak a hz-ek vagy túl alacsony hz érték vagy valami ilyesmi. Minden segítséget elõre is köszönök.
Dante73
Ha yasu-t használsz, nincs ilyen problem, igaz, akkor a vinyón kell legyen a képfájl...
Én úgy vagyok vele, inkább azt pörgesse, mint a drága, bontatlan DVD-met...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Me0w
Ez attol van, igen.

Together we'll fly someday...

Amiga
Én ma reggel nem tudtam csatlakozni online, mert azt írta ki, hogy new update available...

Ha nem kívántam frissíteni, akkor kidobott a fõmenübe az online profilomból. Ha viszont frissíteni akartam, akkor bedobott egy internet-oldalt:

http://none

Valami ilyesmit. Csakhogy ez attól is lehet, hogy az ereedeti gamét NOCD krekkeltem...?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

A spawnoláson tényleg javítottak valamit... ha a sziget csücskében lévõ megnyerhetõ házból jövök ki, szinte minden alkalommal 4-5 játékost egybõl kitesz, nem kell várni.

Ennek két oka lehet...

1. Vagy tényleg javítottak valamit a szervereken
2. Vagy drasztikusan lecsökkent a játékosszám, és szinte mindenhol van "open layer" amibe beletehet...

bertino
per pill örülök, ha a NETet tudom fizetni 😄
gazdasági helyzet a házban rulz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Me0w
Akkor kormany helyett gepre gyujtsel szerintem, mert ahogy az Atarit ismerem, nem hagyjak ki a DX10 kaszalast.

Together we'll fly someday...

vki
LoL! Pedig nem szoktam elrontani. <#falbav>

ACER Aspire 5738ZG

bertino
én nem így ítélek
az elején ezzel a játékkal is ugy voltam, hogy kalap kaki, tuti nem veszem meg
mégis megvettem, mert online semmi sincs a feeling közelében, pedig csak billel toltam eddig, nemsokára végre meg tom venni az uj kormányom...

TDU2õnél, ha kiadják sztem nem követnek el akkora hibát, mint ennél
de mint látod, hogyha minden ugy lesz, ahogy írták, akkor gyakorlatilag olyan, mintha a patch-es játékot vettük volna meg.
bannolódnak a csalók és törlik az adatbázist, nem tudom miért olyan nagy probléma ez, a spawnolásokon is javítottak idõvel, utóbbi 10 alkalomból 9x elsõre behozott az adott játékosra elsõ kattintásra.

csak próbálom megérteni Eden-t, de részben igaza van, néhány globális probléma programozása mögé nem látunk be, nem tudhatjuk mennyi idõbe telik, míg egy-egy nagyobb problémát javítanak (gondolok pl. a grafikai bugra)
ha TDU2 jön PCre, márpedig sztem fog, nyilván warezt szedek elõbb és aztán ha az is belefér, tuti megveszem, mert néha már egészen kicsinek tûnik az O'ahu sziget 😊

Azért mérget ne vegyünk rá, hogy a napokban megérkezik. Ráadásul ha az is ilyen "jól" lesz elkészítve mint a játék akkor sok örömünk nem lesz benne.
Már eleve azt sem értem, hogy lehetet eladni egy ilyen dobzos bétát, mert valjuk meg nem sok különbség van a béta és a végleges verzió közt. Kiváncsi vagyok, hogy egy esetleges TDU2-t hányan fognak a pc-s körökben megvenni, én biztos nem. Elhiszem, hogy az Xbox-ra könnyebb a fejlesztés, de amit az Atari a pc-sekkel mûvel az felháboritó.

Ui.: Bocsi a morgolódásért, de én jogosnak tartom a felháborodásom.

MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W

bertino
legalább már biztosak lehetünk benne, hogy mostmár bármikor jöhet

kaposi1
Motort csak akkor tudsz ha mar bejártad a szigeten lévõ összes autószalont.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kissadamvikt
szasztok

mikor elkezdem a játékot és már megvettem a házat utána csak autót tudok venni vagy motort is?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

milk41
még mindig patch a neve

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Synit HUN
Vajon magáról a patch-rõl is játékon belül értesítenek majd? Vagy milyen oldalt kell nézegetni, hol lehet majd fönt? IGN? Fileplanet? Vagy csak simán leszivárog online és arról kapunk majd levelet?
Az új autók gondolom a trade/download menüben lesznek elérhetõk.
A többirõl mit gondoltok? Esetleg tudtok valamit?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

vki
Vazze!

Kaptam levelet a TDU-tól. Kezdtem örülni, hogy ezaz, kijött a path, erre:
Új kocsik, hardcore mode, meg minden az XBOX-osoknak.
Ezé ez már szemetség. Kiadhatnák már azt a path-et.

ACER Aspire 5738ZG

kaposi1
Csendben van a vinyom is.<#taps> Nem kerreg.

VRSDM
/a töltögetést sztem nem arra értette hogy megáll a menet és kiirja hogy loading, hanem hogy folyamatosan "kerr-kerr-kerr" hallod a winyót 😄 <#nyes>

u dont have to listen anybody else but me

kaposi1
Nekem sem toltoget.

rotator
Én nem vettem észre, hogy töltögetne. A TDU pont egy olyan ritka kivétel a mai játékfelhozatalban, amelyik szinte alig tölt. *respect*

chalezlopez
Ok. Köszi. Hétvégén érkezik az új gépem (C2D+8800GTS) ha azon is igy töltöget, mint a régi gépemen, akkor lehet hogy megy a levesbe.

Vamos Argentina!

Mindig töltöget, mivel a játék xboxról lett portolva és ott kevesebb a ram, ezért a játék streamel. Ahol épp vagy azt betölti, betölti a hozzá tartozó textúrákat, és az egészet "ráhúzza" a rosszminõségben lerenderelt szigetre. Tehát amit látsz az általában jó minõségû, a távoli dolgok nem, de azoknak nem is kell...

chalezlopez
Szasztok!

Van olyan akinek 2GB rammal nem töltöget? Vagy ez egy ilyen elcseszett kód, hogy örökösen darál a winyó?

Köszi!

Vamos Argentina!

reaper5687
reaper5687
Jóóóó <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
zsakosfrodo2
Hopp bocs mindenkitöl... hozzáértés = 0. (Pedig ma is játszottam vele ^^ )

Danman
kocsival rá kell hajtani a zsákutca végén található virágágyás szélére, én jaguarral ugrattam be😄 de nem nagyon érdemes bemenni sztem nem lehet nagyon gyorsulni nagyon hepehupás

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

fery02
hehe, kevered a Lexus-sal 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tomas10
repülõ gépek,kifutó.bejutni nem könnyü ha motorral vagy akkor keres egy buckát és beugratsz eröl van egy videó is kocsivel most nem tudom hogy juthatsz be

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

vki plíz mondja meg, h mi található a reptéren, és milyen feltétel kell hozzá!
köszi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

lmao 😄DD most tanultam... pont egy Lotus Esprit 'D' kategóriás autóval szoktam nyomulni...
Danman
nincs lotus a játékban?
"Lotus:
-Lotus Elise R '05
-Lotus Esprit V8 '02
-Lotus Sport Exige 240R '05"

közepe fele van a szigetnek neten keress vmi jó térképet rajta van

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

zsakosfrodo2
Hello

Mivel nincs Lotus a játékban (csak a boltja) ezért sztem felesleges kérdezned hogy hol van.

Balazs15
hi all

merre van a Lotus bolt?mert a faq-ban lévö térképeken egyikben sincs rajta legalábbis én nem látom

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Danman
TÉK

hát jah, jó lett volna..., de sajnos nem az 😞

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

boccccs!:-D ez eszembe se jutott,h megnézem! na mind1, pedig jó lett vna, ha ez már az!

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

csak meg kell nézni a fáj dátumát: 17 maj 07 - 11:39 asszem nem május 17-ét írunk, de azért lehetett volna igazad is

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Synit HUN
Szerintem igen.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

vagy ez a bétához volt????

Synit HUN
Ezt a képet Reapernek ajánlom:

Ezt meg csak úgy:

helló emberek!
találtam valamit (persze ezt már lehet látta más is)!!!
Valami patch-et lehet leszedniinnen!!!
De nekem nem sikerült +csinálni (gondolom,m warez, olyat írt,h nem egyezik 1 fájl) Nos ezt Ti, akik eredetivel toljátok... Próbáltátok már???

robotnyk
igen, méghozzá végleg. helyes.
bertino
hát itt pedig az van, hogy jön az a patch és mint korábban is írták a cheaterek miatt törlõdik a PCs TDU adatbázis lényegében

ja és a cheatereket tán bannolják

Helyette én küldtem el a képet...

Sland
én megkaptam

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!