Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
a Nero-m behülyült... Az újraírható cd-éknél és dvd-éknél amikor újra rá akarok írni vmit, nem mutatja ott az elõzõleg írt fájlokat... Amikor meg így próbálok ráhúzni valamit, és kiírni, akkor azt írja, hogy van már vmi a lemezen... ettõl függetlenül persze újra ráírja... csak hát ha már nincs a gépen az elõzõ fájl, akkor szopacs, mert azt nemtom már ráírni az újjal... Szóval rettenetesen idegesítõ... mi lehet a baj?
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nálam 1280*1024-bah HDR és 4xAA és 16xAF mellett max grafikával tökéletesen fut, röccenések sincsenek, vagy csak elvétve, de tényleg nem igazán emlékszem, pedig a gépem sem az hûde abszolút top gép (C2D6300, 2GB RAM, X1900XT).
Két ismerõsöm is folyamatosan sírt hogy így úgy szar nála a játék, és hogy mekkora tré ez az Atari, minap (pár hete) volt egy kis idõm és elmentem megnézni a gépüket. Döbbenet! Kodek packek hegyek a gépeken, teleszemetelt regisztri rengeteg memoria rezidens szutyok, amirõl fogalmuk sem volt, hogy került fel, de még sorolhatnám. Egy szónak is száz vége újra raktam a rendszert nekik, ésszel raktunk fel csak kodekeket (így is fut minden film, csak max nem egy klikkeléssel ment fel) és a végére kaptak egy stabil rendszert amin röhögve futa a játék a legkisebb hiba nélkül, persze az egyik srácnál kellett némi megalkuvás, lévén nem a legcombossab gépen tólja, de ott is döbbenetes javulás volt.
Nem akartam igazán sokat mondani ezzel a hegyibeszédnek tûnõ szösszenettel, de sok játéknál a bugosság a userek nem kellõ odafigyelésének az eredménye. És talán itt is ez lehet néhány "bug"-nál.
Azonban van vitathatlan bug is, amit valóban javítani kell, de szerintem is ez egy relatíve jól összerakott játék.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Személy szerint nekem sincs egy "ócskavasam", beleöltem pár forintot, kimerem jelenteni, hogy értek is a gépekhez, drivereket frissítek mindig, rendben van rakva a rendszerem mindig, de bizony random szerûen szeret beakadni. Röhej hogy két giga ram mellett is játék startja elõtt olyanokkal kell szarakodnom, hogy kilövöm a háttérben futó 3-4 progit (pl.: DU meter), hogy legalább jobban fusson.
Amikor én 33 éves voltam,már sokkal tisztábban láttam a világot,te pedig úgy beszélsz, mint egy vágyakozó optimista kisiskolás...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Te egyedi problémákról beszélsz,ráadásul a gond alapjában véve nálad van..
Hallottam én is az USB kormány problémákról,de nem ez az általános,SÕT!
A mentés gondog sem nevezhetõ súlyos problémának és nem csak azért,mert nálam talán 1x fordult elõ(kb 3 milliószór többet játszottam vele mint te)..
Sztem maradjunk annyiban,hogy nemigazán értem a felháborodásodat,mivel számolattlan mennyiségû gammát tudnék felsorolni ordánáré hibákkal!!
Az pedig,hogy egy játékot nem egy 3 éves configra optimalizálnak,azért azt hiszem nem érheti szó a ház elejét,ez tisztán üzleti politika,én sem csinálnám másképp...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Régebben volt szó róla, de már nem emlékszem arra hogy mit kapok ha "bejárom" a játékban lévõ összes utat. Mit is?
<#vigyor4>#vigyor4>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
A downloads-nál a Lexus Trailer:
Lexus trailer
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Ezt a bugreportot küldtem el DSG-nek még 05.29-én:
• A játék a speed küldetéseket nem engedi valamiért teljesíteni, megszerzem a kívánt átlagot és amikor továbblépnék, hogy megkapjam a pénzt, a windows az elnézését kérem, a játék hibát észelt üzenettel kilép
• Indokolatlanul nem engedett be a klubbon belüli versenybe, újraindítás megoldotta
és amikor a klubbon belüli versenynél a Saleen-t szeretném kiválasztani a sort gombbal, akkor a játék a szokásos módon lefagy és kilép ugyanazzal a hibaüzenettel, mint az elsõ pontban, viszont ha inverttel gombbal lapozgatok, akkor viszont ki tudom választani az autót
• Egyik digitális mûszer sem mûködik a motoroknál, a cls mercedes km-órája és a fordulatszámmérõje az egyik kameranézetben fordítva mûködik.
A Swanlolás is nehézkesen mûködik... nem mindig hozza be, namost ez 8 ember összeszedésénél nehezen mûködik, akkor még az, hogy egész délután nem bírtam civicet fölvenni friendnek és még, hogy wolfpack az én oldalamról firend, az övérõl nem... érdekes... szal nagyon nem kevés bug van még a játékban és ezek mind csökkentik azt az örömöt, amit ez a játék tud adni és adott. Kormánnyal még nem dolgoztam, nem tudok róla nyilatkozni.
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Elösször is, az "értelmes" hozzászólásod szeretném megköszönni, másodszor a gépem sértegetését.
Én igenis, VÁROM a tapaszt.
A gépemen billentyûzettel normális, élvezhetõ módon megy a játék, aztán rádugom a kormányt (mert van, és nem véletlenül van!) Na itt már gondok vannak... Szerpentinen ÉLVEZHETETLEN! VÁROSBAN ugyanúgy!
Akkor a géppel van a hiba? Ócskavas? Oké...
A villódzásnál nagyobb bajom ne legyen...
Mentésvesztésem volt, köszönöm...
Hangbugot -eddig- megúsztam.
Lámaság gyökere...
Gondolkozz barátom!
Nem az a parasztság netovábbja, hogy egy játékot, amit januárban nyílvános bétatesztre bocsátanak, áprilisban VÁLTOZATLANUL BUGOSAN iadják?
Vagy nem a gennyesség csimborasszója, hogy 7 azaz HÉT hónap alatt SEMMIT nem javítanak a játékon?
Elmondom, hol tévedsz;
Gduckot idézem; "Elkövették a legnagyobb hibát: El kellet volna tolni a játék megjelenését, mert a végleges változat megegyezett az OpenBéta változattal, ami még tele volt hibával. Többek között Én is és gondolom sokan mások az OpenBéta alatt is jeleztük az észrevett hibákat. Õszintén szólva el se hittem amikor megláttam a végleges változatot... (Gondolom itt is mint oly sokszor a pénz döntött!)
A piros rész a lényeg.
Mindeggy, mennyire jó a játék, (Egyébként AZ!) Mindeggy mennyi autó van (sok)benne, a lélnyeg,a pénzünket/pénzedet bezsebelték, éés innen kezdve szarnak ránk/rád.
Ha e ezen nem háborodsz fel, a Te dolgod, de legyél szíves legközelebb jobban vigyázz a jelzõiddel.
Üdv;
Dante
http://www.freetvmaci.info/
*még a hanggaliba kimaradt😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Pedig sztem a game 99%-os, az a majdmi kevés hiba ami van benne,attól még igenis élvezhetõ..
Attól,még ha minden ocskavason nem is fut rendesen,azt nem kellene az Atari-ra verni...
Talán kevés a verda??? kiváncsi volnék,ki az aki már az összeset unja,vagy már total kitapasztalta és menõ benne..
Ez már a bõség zavara és a telhetettlenség netovábbja,vagy egyszerübben fogalmazva,a lámaság gyökere...
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Szerintem az exe. hibának semmi köze a monitorfelbontásnak.
Elkövették a legnagyobb hibát: El kellet volna tolni a játék megjelenését, mert a végleges változat megegyezett az OpenBéta változattal, ami még tele volt hibával. Többek között Én is és gondolom sokan mások az OpenBéta alatt is jeleztük az észrevett hibákat. Õszintén szólva el se hittem amikor megláttam a végleges változatot... (Gondolom itt is mint oly sokszor a pénz döntött!)
Mentés elszállásom - szerencsére - nem volt, a grafikai ALT+TAB "kibírható" BUG volt, nem USB-s a kormányom és a csalók miatt is csak egyszer akartam a bilentyûzetet belepaszírozni a monitorba 😊
Szal nekem ezalatt a hét hónap alatt nagyon sokat adott a játék (több pozitívumot mint negatívumot), ezért nem tudok egy rossz szót se mondani róla 😉
AMÚGY PEDIG TELJESEN MEGÉRTEM MIT ÉRZEL 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Talán még cifrátam volna egy kicsit de jól vetted le a lényeget!<#wave>#wave><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor1>#vigyor1>
Kedves atari!<#mf2>#mf2><#kocsog>#kocsog><#mf2>#mf2>
Dante.
Main fixes of the patch are as follows:
· Corrupted saved games (previously lost save games cannot be restored)
· Freezing / crashes (at saving points and other specific places in the game)
· Some performance issues (low fps, stuttering fps, micro freezes)
· Anti-cheats system improved
· Audio bugs
· Other miscellaneous issues
Regarding Nvidia card issues, Nvidia has addressed this for some of its cards with driver updates. Eden and Atari are still working closely with Nvidia to solve the remaining issues.
Ujabb halasztás, legalábbis nekem új.
Na, a többi gondolatom NEM SZALONKÉPES, de annyit elárulok, hogy ataris fickók, és az õ felmenõik szerepelnek benne, felszólitásra pajzán pózokban.
A többit nemtudom finoman megfogalmazni. Részemrõl az atari leirta magát. Többé, lehet az bármilyen jó, ha a dobozán atari van, pénzt nem adok érte!
Dante.