Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
Nekem mióta új XP-m van, azóta nem megy. Rohadt WLAN. Ne lenne az a router 15m-re. Még mindíg nincs valami megoldás erre a wifi-s problémára?

ACER Aspire 5738ZG

Yoda001
másnak se megy a netre csatlakozás? :S

http://9gag.com/gag/5135249

HTS s3rg1nh00
szerintem azt se látnák,ha csak a nagy piros FAQ lenne kiírva akkorában,mint most a banner...<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

zsakosfrodo2
Most nem azért, de ilyen gépigényt ne kérdezgessetek már itt. Arra ott a Warez SPAM off topic. VAGY ahogy jevasolták, a FAQ. Azért írta ilyen szép nagy olvasható betükkel hogy másnak is feltûnjön, ráadásul már mindenkit idegesít hogy iylen szarokkal van tele a topic. Ugyohgy fogd vissza magad, és a sértõ megjegyzéseid, vagy kaphatsz egy-két büntipontot az adminoktól. Ez másra is ugyanígy vonatkozik.

(Ez most nem fenyegetés akart lenni.... <#idiota>)

gabi89
Oké buzikám...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

megvan van buzik😊

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Yoda001
be kell másolni valahova h felülirjon valamit szivesen<#idiota><#ravasz1>

gabi89
FAQ

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

azt az éjszakai modot hova kell bemásolni h fölülirjon valamit köszi

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

gabi89
640X480-on lowon igen

bertino
Nézz már bannert és FAQot légyszíves!
szerintem

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A képekbõl és videókbol nézve nagyon jó játéknak tünik,szép a grafikája és jók a hanghatások.Szerintem a kocsik és az ut is jól ki van dolgozva.
Szerintetek elfutna egy ijen gépen?:Amd athlon 2,2ghz,512 ddr ram
Ati radeon 9550 ge 256mb-os video kártyám van.És 17colos crt monitorom van.Szerintetek elfutna?Köszönöm elöre is a válaszokat.
pointer4
De hát mi eddig is mentünk 😄
Yoda001
na hi emberek... van ujra kormányom, megint mehetünk majd 😉 hurrá XD<#idiota><#vigyor3>

bpeti72
köszi

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

pointer4
Jobb klikk, új könyvtárat létrehoz, név: radio
Dante73
Holnap du fél négykor.
Tényleg. Van rá egy tizesem, hogy ebben a hónapban nem lessz.
Tipp; juli 12.
De jó volna tévedni...

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Nekem egy 19' es TFT-m van a számítógép mellet. Mivel 1 méterre van, vagy annyira sem, nagyobb nem kell.
Persze, azért valamelyik nap, mikor nem leszek lusta átvinni a gépet a nappaliba, kipróbálom, milyen a plazmán a gém...
Bár nemtom, a 7600Gt-m nek mennyire fog tetszeni, mivel a meleget sem bírja, le kelett vennem a felbontást...

Dante.

bpeti72
hali nem tudok zenét berakni ahogy le van írva, nekem ezek vannak: dokumentumok/TDU/savegame/Profilnév/és most jönne a rádió de nekem ilyenek vannak:IGE playersave playersave2 nincs radio mappa, mi lehet a gond. egyszer újra raktam a játékot. köszi

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

V43 1105
Egyszercsak..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

MEg mondaná valaki mikor lesz patch?
Super Saiyan
ja, pill irok PM-et

>:C

PC-re???
Super Saiyan
www.gamefaqs.com itt találsz 100%-os mentést is

bertino
hát elég gyalázat, hogy nincs patch
pedig már a DFPmet is elhoztam pestrõl... 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hellosztok!! Valakinek nincs már legalább 90%-os mentése???
Pacal17
Nálam a játékban a problémák nagyrészt XP alatt jöttek elõ. Amióta felraktam a TestDrive-ot a Vistára, minden hang és képprobléma megoldódott. Pedig én is Geforce-ot használok. De ettõl függetlenül tényleg nemártana egy patch, mert szörnyû az optimalizálás.

atomboy
Nofene, meg mindig nincs patch? Francba...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

nézd meg a házban az info menüpont alatt, oot van h mennyi pont kell még a champion szinthez, tudomásom szerint nem lehet matricázni és felnit cserélni itt csak motortuning van. minél több mindent szállíts (autót, csomagot és csajt is)

Balazs15
hi all
40%nál tartok és nincs több verseny..de még csak expert vagyok ha elérném a champion-t akkor kapnék uj oylan versenyeket???csak hogy érjem el..megkéne csinálnom a stoppos meg a szállitos küldetésekete is?ja és és a tuningmühelyben hogy lehet matricázni meg felnit cserélni mert csak belsö motor tuning van.

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

pointer4
Én ezt nemértem az Alt+F4 nél milyen egyszerûbbet akarsz ?

Dante73: én a PC-hez is vettem PlazmaTv-t. Ez nem oszt/szoroz. Viszont amennyi lama van...... nekik az nagyon jó. Féljenek is csak a PC-tõl <#eplus2> Mi majd jó pénzért másolunk nekik gammát <#vigyor1>
reaper5687
Mondjuk nekem is volt olyan, hogy kivettem a forgalmat a milliós versenyhez, meg hogy a hülye stopposokat, és kvákat leszállítsam, mert sokadikra már nem voltak olyan érdekesek beta online, offline->eredeti online, + amikor elszállt a mentésem elõször és nem voltam rá felkészülve.
Szerintem ez csak akkor csít, ha másokat károsítasz meg, pl online versenyeken, vagy freeride-ban <#vigyor5>,
Super Saiyan
sztem meg PS2-n jobb <#duma>

AntiHero
Én se vennék konzolt sose...
Nem csak játék a világ.. Na meg PCn akkor is jobb játszani mint konzolon sztem<#rolleyes>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dante73
Nem értem a konzol-õrületet.
Tegnap vettem egy plazmát, a családnak.(300) ha konzolos lennék, vettem volna egy nextgen konzolt, 150? Ha hozzáadom a játékonkénti árkülönbséget, 5-8e/d, milyen gépet kapok már? Mennyi pénzem marad a fejlesztgetésre, a kövi gépig? A pénzért letölthetõ cuccokról ne is beszéljünk! (TDU pl)
És mi mindenre tudom használni a játékon kívülre?
Ez is parasztvakítás, mindössze egyetlen elõnnyel a játékos számára; nem kell a peccs-re várni...<#vigyor1><#banplz>

Dante.

AntiHero
Nekünk nem okoz gondot mivel. SOSE VETTÜK KI A FORGALMAT. CSALÓÓÓÓÓÓÓÓ<#levele>

AntiHero
az 😄 de akkor is gyorsabb most😄

trackmaniac
Nem tudom, hogy nektek gondot okoz e a kilépés a játékból. Az atari fórumán olvastam, hogyha nem szedjük ki a traffic könyvtárat, tök simán kilép a program. Kipróbáltam, és tényleg! Most már nem kell alt+tab-ozni, vagy esetleg újraindítani a gépet! <#vigyor2><#eljen>

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

"Most egy hete váltottam Nvidiára" nagy ötlet volt 😊

pointer4
Én annak is örülök, hogy kiadták PC-re. Általában az ennyire hangulatilag eltalált játékokat nem adják ki PC-re, marad valameik konzol húzóága.
Ha meg bazi sokat reklamálunk, és szíjjuk a vérüket, még kitalálják, hogy nemlesz TDu2 PC-re mer csak a nyûg van velünk.
Nekem 7800GTX em van, ami egy piszok régi darab. A 94.** driver óta nem volt képvillódzásom, de egy alt+tab megoldotta mindig. Amúgy is kb csak minden 10. alkalomnál volt.
Játszottam regisztráltam olya n250 órát a gammával (ami tudom nem sok, de csak 1x tûnt el a mentésem. Szerencsére csak 1-2 óra veszett el.
Üzletpolitikából meg nem válogathatunk! Vagy ez van, vagy kuss pofádat befogod, éljenek az elvátársak.
Amúgy pl az Electronic Arts C&C Generals Zero Hour a mai napig nemmegy multiban rendesen 4 játékos +4 AI-nál. Pedig nem mai játék, és õk is tujják.
AntiHero
Ohhh Aszittem már a patch jött ki...

A villodzásról. Igenis ez a bug mindenkinél elõjön stzerintem(aki Nvidi-ás).
A játékot Ati kártyával kezdtem ekkor sose jött elõ.
Most egy hete váltottam Nvidiára és minden k*rva belépésnél alt+tab:S(mert villódzik, ugrál a kép)

ne legyen igazad...
trackmaniac
Most azt nem tudom, hogy ez nekünk is lesz-e, vagy csak az xbox-osoknak. A levélben, amit küldtek a játékon keresztül, azt írták, hogy lesz majd két új autó for free (ingyen), tehát valszeg a többi új kocsit csak maniért lehet majd letölteni. Gondolom én...

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Dante73
Nos mit mondjak erre?
Biztos jobb a géped, mint az enyém, ami tényleg nem egy mai darab.
Igazság szerint, tartok tõle, nem érted amit mondok. Nem az a bajom, hogy "kissé" bugos a játék. Az Atari üzletpolitikájával van tele a hócipõm.
A dologhoz tartozik, hogy én, a magam részérõl warez párti vagyok. Hogy megvegyem, ahhoz nagyon jónak kell lennie egy játéknak. Ezt megvettem mert nagyon jó gamma, és mérhetetlenül bosszant, hogy pl a stalker-hez, ami ez után jött ki, már ki tudja hanyadik peccs van kint, holott a bugjai messze nem rontják ennyire a játékélményt. Lehet, hogy ott nem egy foltban akarják kijavítani az összes hibát, hanem egymás után, de a pc játékosok érzik, hogy nincsenek figyelmen kívûl hagyva, a konzolosok kedvéért.
Amint irta is valaki, az általam irt bugok, a jéghegy csúcsa.
A kormány probléma NEM egyedi.
MINDEN Nvidia kártyán villog a kép, pedig NEM minden NV kártya 3 éves, az enyém sem...
Mentés probléma nálam is 1x volt. és bár megszívtam, nem érdekes. Az az érdekes, hogy ehhez egy külön progi kell.
A második üzenetedre inkább nmem válaszolok, bármit írnék, igazolva látnád az elméleted. De azért javaslom, kicsit gondold át, mit gondolsz errõl a tipusú üzletpolitikáról.

Dante.

trackmaniac
Megoldottam a saját problémámat (de ügyi vagyok <#eplus2>)! Annyit csináltam, hogy unistall a game, regedit, majd újratelepít és IT WORKS!!!

pointer4
Én akarni bálna, menni Brüüm brüüüm , dozz dozz dozz, pöff 😊
pointer4
Már ha az emberekenek van még bizodalmuk játszani paccs nélkül 😊
Én beírtam amit szoktam használni és negedte leszedni 😊 Pedig ott még nem is jártam.

csgj: Nincs baj, az újraírható lemez így mûködik. Általános skóla 6. évében informatika órán csak tanítanak már ilyet. Ha meg olyan RW lemezt szeretnél ami hasonlít egy PenDrivehoz, és Totalcommanderben tudsz rá másolni, akkor keress utánnna az UDF file systemnek. De mivel egy RW alig írható újra biztonsággal 100 alkalommal, erre inkább használj RAM lemezt. És több kérdést itt errõl ne tegyél fel, és rám ne privizz.
Synit HUN
Lexus LS460L (long) az szép nagy bálna lesz. 😄
De a hibridet kihagynám. Legalább virtuálisan hagy égessek sok benzint. De gondolom az átnevelés része a játékokban is megjelenõ hibrid.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

3P
És ez mégsem jogosít fel arra, hogy egy más topicot teljesen oda nem illõ szöveggel szét offolsz!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

trackmaniac
Nem, létre kell hoznod egy újat. Ezen az oldalon egyébként lehet értesítést kérni (e-mail), melyben üzit kapsz, ha kint van a patch. Bár gondolom a játékba is küldenek infot.