Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
basszameg, de én így nem rakom fel, ki tudja az-e valojában bazze 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Atari Australia has issued the first patch to Test Drive Unlimited, somewhat early for the rest of the world.
Changes in this patch:
• Anti Cheat measures implemented throughout the game
• Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
• Fixed crashes and improved stability everywhere in the game
• Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information)
• Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, “isolate” feature of the free ride improved)
• Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars)
• Fixed traffic cars flying around
• Fixed bug on multi-threading code
• Fixed some crackering/stuttering sound issues
• Fixed bugs in photo mode
• Fixed some corruption on car graphics
• Improved volume balance and bass power
A méretébõl ítélve, sok jóra nem számítok 😊
Köszönöm szépen a segítséget "© Tiati " !!!
este nyomom is tovább!
jó játékot!
üdv Jani
"We are awaiting for communication on release date"
Vajon, miért nem lepõdök meg?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Amúgy club verseny volt. Én meg azt kérdezném tõled, hogy miúton találtatok meg minket elõbb mint mi egymást? Egész este ránk kattingattál?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
There is going to be a patch.
We are awaiting for communication on release date.
The patch is not suffering from financial limitations and it's being treated as gold code. We do understand your frustration and apologise for the delay.
Lesz patch. Várunk a pontos megjelenés dátumára. A patch nem szenved pénzügyi megszorítások miatt és "gold code"-ként van kezelve. Megértjük aggodalmat és elnézést kérünk a késésért.
megmentettek egy kétségbeesett embert, köszi
(én alapbol átkonfiguráltam mindig, ezért volt problémás)
ez az eshetõség eszembe se jutott <#lama>#lama>
leírnád nekem melyik irányba melyik gombhoz van rendelve neked a mozgatás ? megköszönném
és azt, hogy csinálod ? 😄 nekem visszaáll, pedig nem szeretném és iszonyat zavaró...
Ahova beállítom az ott is marad.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
nehogymár csak az X360as verzión legyen ez a szabad kameramozgás 😞
mert egy csomó videón látni, hogy mûkszik, de gondolom akkor az mind X360rol lett felvéve...
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
mert ha elkezdem egy irányba forgatni és elengedem a gombot, azonnal visszaállna alaphelyzetbe, amit én szeretnék elkerülni
nem emlékszem volt-e rola szó, de most eszembe jutott és nagyon keresném a kérdésre a választ
kösz elõre is
Már 71 %-nál tartottam a TDU -el mikor a gépek csak kilépett a játékból s a következõ belépéskor már nem akart elindúlni. Csak az új játék módot ajánlotta fel :-( s így az elõzõ mentések és a 71 %-os teljesítésemnek lõttek.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ha valaki eltudná küldeni emailben a (~ 71 % környéki) mentését akkor azt nagyon megköszöném. Had ne kelljen elõrrõl kezdenem.
Elõre is köszönöm!
üdv Jani
Az hogy "le lettem hülyézve" hmm, nem esett jól, de ez benne van a pakliban, nem vagyunk egyformák.
De kaptam némi segítséget is, és ez számít, szerintem ezért is van a fórum, hogy segítsük egymást.
Bocs az off-ért, de ezt le szerettem volna írni.
Mindeniknek szép jó éjszakát, és legyen szép napja, akármikor olvassa.
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
Tomi is közre játszott (Pink Panter). /=)
Köszi Tomi a közös munkát /=)
Ha valaki nem találja nyissa le a fülecskét bel felsõ sarok!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Drift
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Én is csináltam párat de az driftelõs képek.
Yoda tudnál jönni MSN-re beszélnünk kéne!
A többieknek pedig elnézést amiért még nem raktam ki a képeket igyekszem korrigálni õket!
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
Kép9
Kép10
Igaz akadnak olyan átlagképek is, amilyen graffal én tolom, csak sajna nálam az 1280*1024 lenne alap, mivel TFTn azaz abszolút éles felbontás, 1024ben nem sûrûn látom mit írnak mások, mert ez a nagyonjol összerakott game olyan tetû miniatûr betûkkel ír chatbe, hogy alig bírom kivenni
Benned legalább van hajlandóság az igazságra, és nem fényezed halálba a konfigodat. 😊
"Ha nem akarsz még mélyebbre süllyedni, mint ahová kerültél, akkor ne fosszad meg eme fórum lakóit az okosságodtól, és hozd el számukra a fényt; meséld el hogy miképpen futhat gyorsabban/stabilabban a TDU mint eddig. Ha nem teszed (pedig te mondtad hogy tudnád) akkor mocskos módon infót tartassz vissza és szivatsz ezáltal mindenkit"
Várjuk a beígért infót, vagy ismerd el hogy hazudtál. Nem bonyolult a történet.
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni egy vitához, akkor te még lejjebb vagy. Beszólni mindenki tud... 😊
A topik lakóinak 90%-át megvédtem azaz képviseltem az érdeküket azzal, hogy nem hagytam õket lehülyézni õket xxx ember által aki azt állítja hogy mindenki hülye és rosszul installálja a gépét akinek akad vagy nem megy simán a játék. Tehát számolj, melyik a több, a 3, vagy a nagyon sok? 😊 Nalátod, remélem lassan felfogtad mirõl van szó, ha már számodra nem volt követhetõ.