Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
tuti meg fogja venni õket valaki
ez a játék az online versenyzés uj formája, csak kicsit döcögõsen indult neki a szezonjának...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kösz Memphis az infót. Szívesen gurulnék egyet csak az a baj, hogy én most dolgozom. 😊 Nem vezetek rosszul szerintem, csak az a baj, hogy nem a legütõsebb gépem van, ezért nem fut tökéletesen a játék. Pláne online félek, hogy a bemutató közben szétszaggatja az agyam. 😊 De amúgy állok elébe!!

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

PL.: Uborkaszoft megvehetné a TDU ill. TDU 2 jogait

télleg... ha csõdbe megy az Atari, és nem veszi meg senki a TDU jogait (nem valószinû sztem) akkor ugye a serverek is leállnak. hát erre inkább nem mondanék semmit... megvettük 10K-ért a gamet, legalábbis én az online rész miatt vettem meg...erre leállítják a szervereket, cseles dolog lesz..

HUNMemphis
Nos igen!
Mivel már voltál CHAMPION ezért (még jó hogy írtad) már van 70% esélyed!<#nevetes1>
Rodok olyan embereket versenyzõket kres akik jól vezetnek nem baromkodnak hanem tudják hogy minek mikor van az ideje.
Mindenesetre beszélek vele és szerintem kéne egy kis bemutató is!
Gyere valami olyan autóval ami kifejezi az egyéniségedet.
Jah,ha gondolod szívesen megnézlek MA.Akár most is mehetünk én ráérek. /=)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Én nem abba a klubba vagyok amúgy ezt írja ki nekemem:
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7001).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7001&l=hu címen.
Ha valaki tudja hogy mi lehet a gond akkor írja meg pls!

bertino
én is így vok vele

Dante73
Az a legszomorúbb az egészben, hogy pl a TDU, ha kap egy jó reklámkampányt, (mint anno a Most Wanted pl) és mellé megfelelõ terméktámogatást, (ergo nincs minden TDU-s topic tele a felhasználók sírásával) akkor nagyot léphetett volna az atari elõre, ha mást nem is értek volna el, de pár hónappal tovább megy a szekér...
Csak sajnos a vezetés inkompetens, impotens barmokból áll, akiknek mintha a cég csõdbevitele lenne a célja.
Mind1. Remélem, hamarosan lessz egy cikk, miszerint valaki megvette a TDU2, és a TDU jogait, kapunk valami normális terméktámogatást, és a szerverek ÖRÖKKÉ mennek!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

szabod
köszi <#worship>

Mente et Malleo

Értem...kösz

bertino
játékon belül

Mármint játékon belül vagy itt a fórumon??? És Rodoknál hány tag van már? Te az vagy MEGA? Jah..vagy neked nem megy a tdu, mi? :S De mi az, hogy nem megy? El sem indul? Amúgy amikor feltettem megint, akkor láttam, hogy online el sem indul a patch nélkül. És ez mekkora faszság már??? Mármint miért ne lehetne path nélkül is nyomulni? Jó biztos átírtak egy-két dolgot benne azért...de legalább kiadtak volna egy normális patchet...

Valakinek meg kell hívnia a klubból.

Jóó reggelt szintén!!

Memphis! Biztos hülye kérdés lesz, amit most felteszek, mert gondolom volt már errõl szó, de mi kell ahoz, hogy z ember klubtag legyen, mondjuk például Rodoknál?? Gondolom kell egy bizonyos szint, de én már voltam Champion szinten, csak a patch után ujratettem a játékot és új online profilet kezdtem..SZal most amateurben vagyok.. Kösz elõre is a választ..

FxR

HUNMemphis
Jóóó reggelt mindenkinek!
Nemrég megnéztem az új klubbunkat. (Rodokét)
Nos remek választás volt a fent említette személy részérõl.
Fõleg a belseje a fedett márványozott úszómedence teccik nagyon.
SLR-el odaparkoltam és jó volt az összhang elegáns ruhát kéne már csak vennem.
Szal grat Rodok király helyet vettél nekünk tagoknak.<#nevetes1>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Yoda001
lol

http://9gag.com/gag/5135249

bertino
kussoojjjááá javítottam csak a geci NET mostanság szarakszik és szerkesztés elõtt persze megszakadt

de má megcsináztam mert ügyes vagyok ^^

Synit HUN
Te jó ég! <#wow1>
Nemá Bertino megütött a meleg?!
A lényeg nem lett volna elég? <#zavart1>

Szerkesztés gomb rulez <#vigyor>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bertino
Bevásárolt az Atari

Barny, 18:10 - Játék: Biznisz - (1 komment)

(Kotaku) További tíz évre bebiztosította az Atari a D&D jogokat magának, a Hasbroval kötött megállapodása értelmében. Ezzel együtt a Hasbro nyilván látta, hogy mivé vált a francia kiadónál a Terminator és a Matrix franchise, ezért potom 19.5 millió dollár fejében megvette az Ataritól több, mint egy tucat táblás játék videojáték fejlesztési jogait, például a Rizikóét, a Torpedóét és a Scrabble-ét. A dolog pikantériája, hogy ezeknek a játékoknak a jogait hat éve pont a Hasbro adta el az Atarinak, és a francia cég mesterien ült rajtuk, mint sok más, egyéb gigászi franchise-ukon, miközben csöndesen csõdbemennek.

Ezen a linken lehet ellenõrizni, hogy állnak a TDU serverek... 😉
pl. ulead gif animator...

versenyeztem ma.én:ferrari 308gto vs koenigsegg cc8s.nyertem simán pedig szinte végig egyenes volt de a gyerek ezen se tot végigmenni.ezután levezetésnek elfogyasztottam két pagani zondát.valamiko öszejöhetnénk 8an magyarok.pl ma este 8 körül?
szabod
Milyen programmal lehet ilyen animált képeket csinálni? Ha leírná valaki, gogy mivel kell, nagyon megköszönném. Én eddig Photoshoppal próbálkoztam, de nem ment. vagy csak én vagyok <#lama>

Mente et Malleo

bertino
persze
1. eltakarodsz és nem itt teszed fel a kérdést, létezik banner is, bár neked mint alacsony felfogásunak ez ujkeletû dolog lehet
2. nem fog mûködni...

rotator
Na a pontokat nem néztem. Viszont az egyik kedvenc versenyemben mentem egy idõt, amivel harmincvalahanyadik lettem. Anno ez az idõ több századiknak volt jó. 😊 Hát, gondolom a mesterek még nem gyürkõztek neki, hogy elfoglalják õket megilletõ pozíciójukat.

Meg hiába nyertem meg a kihívásos versenyt, nem nõttek a pontjaim...
kb. 5 gyõzelem után kaptam 111 pontot...
Na meg még mindig a verseny közben fölöttem elrepül az autó, és berepül a célba...Eddig csak oroszokkal fordult elõ, de nem is csodálkozom, ha valaki csak egyszerûen nekedjön, álltalában orosz lesz...

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

rotator
Feltettem a patchet és eddig kifogástalan, a brummogó mélynyomós effekt a múlté, akadás semmi (bár eddig se volt jellemzõ), a vérlázító rekordok a versenyeknél eltûntek, szóval királyságos. Már csak az az 1 gondom van, hogy egy gyerekkel nyomtam 2 versenyt, hajszálra egy idõt mentünk és mindkétszer õt tette meg nyertesnek. <#nemtudom>

Sland
Szombattól szombatig nem leszek gépközelbe, szal nem tudok semmit sem törölni. Gondoltam azért szólok...

OFF

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
melyik film a jobb? Fantasztikus 4-es 2 vagy ez a Nicolas Cages Next?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

maffioso
ha teljesited amit kér

\"If in doubt, flat out!\"

De mikor lesz feloldva?
fery02
Ha csapatostul megrohamozzuk az Atari-t néhány fenyegetõs e-mail-lel. Na, ha ez megvolna, akkor már csak hónapok kérdése.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ha fel lesz oldva..

Nem tudja valaki mikor lehet majd megvenni azokat az autókat amelyeknél nincs ár
Na jól van Rodok kiléptem.Láttalak benneteket a versenypályán végig(a map-on)de képtelen volt megmutatni benneteket fél órán át.Legközelebb,most kicsit felbaxott:-(

Nekem nincsen semmi gondom a connectel....

köcce...
valahogy azért is összecsomagolom^^

krom progijával +tudod nyitni 😊

link

de visszacsomagolni már nem :S

HUNMemphis
Dehát megadtam a kellõ tiszteletet.Nem az a fajta vagyok aki csak odahánja az ember elé a dolgokat.<#confused>

Szerintem arra gondolt hogy esetleg odaírhattad volna hogy kérlek, vagy valami

HUNMemphis
Uccsó rabszolgám?
Miért mondod ezt?
Csak egy kívánság volt a sokközül ha nem lehetséges teljesíteni hát jó megértem.

pointer4
Te ne haragudj, az uccsó rabszolgád mibe döglött bele ?
HUNMemphis
Gyere fel MSN-re ott megbeszélhetjük.<#nyes>

HUNMemphis
Hero figyusz!
Nagyon jó az alap DE azt kéne megcsinálni hogy egyszer a NEVEM látszódjon és egyszer meg csak az autó és mellete hogy SLR PIROSSAL
De ne valami gyereks betöstilust válasszeál hanem valami dögöst okés!

AntiHero
hopp akkor én mán nem is csinálok<#whatever>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nekem is ugyanez a Hátterem van<#circling>

azért az már sok....
rivatunerben húzzátok fel a venti fordulatszámát 100% ra

Valaki megtudná mondani hogy tudom megnyitni a bnk fájlokat? 😊
Szeretném megcsinálni hogy a skyline nak berakom a 350z hangját, mivel ami most van az szánalmas :S

HUNMemphis
Srácok nálam már van server juhéééé!
Gyertek ti is!

gduck
Off:

Az tökéletes, mit akarsz azon javítani? Nekem ebben a melegben TDU közben 95-100 fokos 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Inkább az a kritikán aluli hogy amióta a patch kijött nem tudok játszani