Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a játék az online versenyzés uj formája, csak kicsit döcögõsen indult neki a szezonjának...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Mivel már voltál CHAMPION ezért (még jó hogy írtad) már van 70% esélyed!<#nevetes1>#nevetes1>
Rodok olyan embereket versenyzõket kres akik jól vezetnek nem baromkodnak hanem tudják hogy minek mikor van az ideje.
Mindenesetre beszélek vele és szerintem kéne egy kis bemutató is!
Gyere valami olyan autóval ami kifejezi az egyéniségedet.
Jah,ha gondolod szívesen megnézlek MA.Akár most is mehetünk én ráérek. /=)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (7001).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7001&l=hu címen.
Ha valaki tudja hogy mi lehet a gond akkor írja meg pls!
Csak sajnos a vezetés inkompetens, impotens barmokból áll, akiknek mintha a cég csõdbevitele lenne a célja.
Mind1. Remélem, hamarosan lessz egy cikk, miszerint valaki megvette a TDU2, és a TDU jogait, kapunk valami normális terméktámogatást, és a szerverek ÖRÖKKÉ mennek!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Memphis! Biztos hülye kérdés lesz, amit most felteszek, mert gondolom volt már errõl szó, de mi kell ahoz, hogy z ember klubtag legyen, mondjuk például Rodoknál?? Gondolom kell egy bizonyos szint, de én már voltam Champion szinten, csak a patch után ujratettem a játékot és új online profilet kezdtem..SZal most amateurben vagyok.. Kösz elõre is a választ..
FxR
Nemrég megnéztem az új klubbunkat. (Rodokét)
Nos remek választás volt a fent említette személy részérõl.
Fõleg a belseje a fedett márványozott úszómedence teccik nagyon.
SLR-el odaparkoltam és jó volt az összhang elegáns ruhát kéne már csak vennem.
Szal grat Rodok király helyet vettél nekünk tagoknak.<#nevetes1>#nevetes1>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
de má megcsináztam mert ügyes vagyok ^^
Nemá Bertino megütött a meleg?!
A lényeg nem lett volna elég? <#zavart1>#zavart1>
Szerkesztés gomb rulez <#vigyor>#vigyor>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Barny, 18:10 - Játék: Biznisz - (1 komment)
(Kotaku) További tíz évre bebiztosította az Atari a D&D jogokat magának, a Hasbroval kötött megállapodása értelmében. Ezzel együtt a Hasbro nyilván látta, hogy mivé vált a francia kiadónál a Terminator és a Matrix franchise, ezért potom 19.5 millió dollár fejében megvette az Ataritól több, mint egy tucat táblás játék videojáték fejlesztési jogait, például a Rizikóét, a Torpedóét és a Scrabble-ét. A dolog pikantériája, hogy ezeknek a játékoknak a jogait hat éve pont a Hasbro adta el az Atarinak, és a francia cég mesterien ült rajtuk, mint sok más, egyéb gigászi franchise-ukon, miközben csöndesen csõdbemennek.
Mente et Malleo
1. eltakarodsz és nem itt teszed fel a kérdést, létezik banner is, bár neked mint alacsony felfogásunak ez ujkeletû dolog lehet
2. nem fog mûködni...
kb. 5 gyõzelem után kaptam 111 pontot...
Na meg még mindig a verseny közben fölöttem elrepül az autó, és berepül a célba...Eddig csak oroszokkal fordult elõ, de nem is csodálkozom, ha valaki csak egyszerûen nekedjön, álltalában orosz lesz...
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
OFF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
valahogy azért is összecsomagolom^^
Miért mondod ezt?
Csak egy kívánság volt a sokközül ha nem lehetséges teljesíteni hát jó megértem.
Nagyon jó az alap DE azt kéne megcsinálni hogy egyszer a NEVEM látszódjon és egyszer meg csak az autó és mellete hogy SLR PIROSSAL
De ne valami gyereks betöstilust válasszeál hanem valami dögöst okés!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
rivatunerben húzzátok fel a venti fordulatszámát 100% ra
Szeretném megcsinálni hogy a skyline nak berakom a 350z hangját, mivel ami most van az szánalmas :S
Gyertek ti is!
Az tökéletes, mit akarsz azon javítani? Nekem ebben a melegben TDU közben 95-100 fokos 😊
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN