Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig Tdu-t tartom(ezt a részt) autós gammának.
Na + hogy mi mit szeretnénk azzal nem foglalkoznak a játékprogramozók.Saját fantáziájukra van bízva.
Látom emlegetni UbiSoft-ot.Õk tudnának Autos game-et összerakni(vagy ha nem is õk hanem a fejlesztõ Team-ük)?
Kiadtak már több rakat fps-t,tps-t de autós játékkal nem találkoztam.
Talán nem is tudnának összehozni ilyen jellegü Softwer-t mint tdu.
Ez feltételezés amit írtam de sz.tem jól gondolom.
+ nem használják ezt a grafikus motort mint az Eden.
Ott kell hagyni Atari-nál nehogy nfs jellegü gammát kapjunk tdu2-ként amit agyon reklámoznak(mert van rá ubinál pínz)és személyemnek nem tetszik.Ne változzon + ez a Style csak legyen profira feljavítva és ha lehet játszódjon majd a 2.rész...(fejlesztõk fantáziájára bízva :-)
Köszi
FxR
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Az pedig, hogy hónapokkal a megjelenés után illet volna kijavítani a hibákat, ALAP.
Dante.
UI; tudja valaki, boxon a digit müszerek, mûködnek?
http://www.freetvmaci.info/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Természetesen, nem kötekedni akarok, de szerinted, ha az NFS ennyire sikeres, ez miért ne lehetne az? Mert egyértelmüen jobb? Gondolj bele, csak x360 demó jött ki, ami értelmetlen, hiszen általában a boxosok, nem ezt nézik. Pc-s nem volt. Ujságokban alig találkoztam valami hírrel róla. A kövi NFS-rõl már most minden hónapban írnak! És ne felejtsük el, NFS az elõdõk sikerén lovagol. Ennek a jtéknak ez a nyitódarabja, úgymond. (tudom, voltak test drive-ok, de nagyban különböztek ettõl)
Ha belegondolsz, mekkora sikereket ér el az NFS, pedig ehez képest kaki.
Pl, én azt csinálnám, hogy 1-2 hónappal TDU2 elött, ezt ingyen letölthetõvé tenném, már most dobálnám kifelé a híreket, screeneket, (nem csak net-re, ujságoknak!) Hipe-olnám a grafikus motort, satöbbi. Egy jó PR-es könnyedén lesöpõrné a trónról az NFS-t, hiszen a potenciál megvan a játékban, ahhoz, hogy sikeres legyen. Ja, igen szerinted a mostani sírás a fórumokon, mennyivel rontja a TDU2 esélyeit?
Persze, benne van a pakliban, hogy tévedek, de itt nem a játékkal van baj, hanem a töketlen, inkompetens kiadójával. Ha nem atari adja ki, ez bizony hatalmasat szólt volna, és minden bevételi rekordot megdönt!
Amit én tennék a TDU-val illetve kellene tenni;
Irányjelzõ, hogy korzózásnál, haveroknak jelezni tudd, KANYAR!
Ablaktörlõ, a szélvédõ piszkolódása jó5let, de idõnként, napfényben zavaró.
Tankolás; kicsit közelebb vinné a dolgot a szimulátorhoz, versenyezned kellene, hogy tudj korzózni.
Kijelzõ, A digit kijelzõket sürgösen javítani kellene! az sem baj, ha a megtett kilómétereket is mutatja.
Havonta legalább 2-3 új kocsi!
Persze lehetne mondjuk rendõr-mód is, ahol egy klubb tagjai vadásznának a gyorshajtókra, a bünti összegéért, stb, stb. Ezek ötletek, nem is biztos hogy mind jó.
De valami!
Dante.
Csáó
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ti átvennétek a céget?Szerintetek többet ki lehetne majd értékesíteni TDU2-bõl?Én nem hiszem.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
magyarok spawnolását várom, HC módban, egy versenyre, amely a sziget körül megy majd (195km). addig is, k..vajó strandolást mindenkinek<#integet2>#integet2>
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Nagyon szeretnék én is klubtag lenni. Mi szükséges hozzá?
Köszi a válaszod elõre is...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Dante.
Komolyan mondom, nekünk játékosoknak kellene összeállni, megvenni a jogokat, és mindent ami ehez tartozik. Ha jobban tudnék angolul, és konyítanék a programozáshoz, lehet el is indítanám a dolgot. (volt már rá példa!
Dante.
izé,fogalmazásgátló<#idiota>#idiota>remélem azért érthetõ...
a HC módot meg inkább hanyagoljátok,szerintem inkább GTR2,ott be is lehet venni a kanyarokat...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Inkább olyan direkte nehezítettnek. Az igaz hogy ha full gázt nyomsz, így kell csúsznia a verdának, de azért a fék nem dísznek van meg a kormány, úgy mint ebben a módban.
uj játékoknál divatos, fõleg, ahol 200%-ban ott folyik a képernyõn
masszív kártya szükségeltetik hozzá... ha élvezni is akarjuk azt, amit ad
köszi
bár nekem ebbõl a gamebol nincs sok felpakolva
köszönöm
a forumok is tele vannak vele, hogy még a HC mode-nál is realisztikusabb fizikát akarnak a játékosok
meg amugyis... NFS már csak egy szar, most a Prostreet-el a normális NFS felé tesznek egy lépést sztem, de ez még igen kevés a régi rajongók visszaszerzéséhez
habár sztem már nem is érdeklik õket
pénzes világban élünk 😄
Nézegetem az SG-t úgyhogy ha van valami megbeszélhetjük.
Jó munkát! /=)
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco