Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahát felõlem aztán reklámozhatták az általad említett játékot.Soha nem toltam 1-ik részével sem.Talán még annó azzal a Porsche-és valamivel :-)
Eddig Tdu-t tartom(ezt a részt) autós gammának.
Na + hogy mi mit szeretnénk azzal nem foglalkoznak a játékprogramozók.Saját fantáziájukra van bízva.
Látom emlegetni UbiSoft-ot.Õk tudnának Autos game-et összerakni(vagy ha nem is õk hanem a fejlesztõ Team-ük)?
Kiadtak már több rakat fps-t,tps-t de autós játékkal nem találkoztam.
Talán nem is tudnának összehozni ilyen jellegü Softwer-t mint tdu.
Ez feltételezés amit írtam de sz.tem jól gondolom.
+ nem használják ezt a grafikus motort mint az Eden.
Ott kell hagyni Atari-nál nehogy nfs jellegü gammát kapjunk tdu2-ként amit agyon reklámoznak(mert van rá ubinál pínz)és személyemnek nem tetszik.Ne változzon + ez a Style csak legyen profira feljavítva és ha lehet játszódjon majd a 2.rész...(fejlesztõk fantáziájára bízva :-)

MEMPHIS!!!!! Hol lesztek hatkor????? Én is mennék!!

Köszi

FxR

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

HTS s3rg1nh00
elárulom,én vagyok a balfasz akinek 80nal sem sikerült<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

broman191
Hali! Meghalt a játékban a rádióm, pedig eddig mûködött. Ma betettem új zenéket és erre meg nem lehet bekapcsolni sem a gyári csatornákat sem a sajátomat... Mi lehet a gond vele?

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Jogos.. 😊 😉

Srácok az lehet, hogy egy Chrysler SRT-8 megverjen egy Nissan Skyline GT-R34-et? Mert az elõbb engem megvert egy srác csúnyán, pedig jobban is rajtoltam sokkal és 3-as tuningom van.... :S:S:S

Dante73
Röviden, azt akartam írni, hogy reklámkampány nem volt, és bármennyire is jó a gamma, van mód fejlõdni.
Az pedig, hogy hónapokkal a megjelenés után illet volna kijavítani a hibákat, ALAP.

Dante.
UI; tudja valaki, boxon a digit müszerek, mûködnek?

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
aszondod, kicsit bõbeszédû vagyok?<#idiota>

Dante.

bertino
miért, van másképp értelme ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ezt montam még a a patch megjelenése elõtt hogy nem is volt a TDU-rõl sehol szó,csak én rövidebben írtam.A tankolás jó ötlet (fõleg ha ki tud fogyni az az üzemanyag).

Dante73
Dehogynem Mond az neked valamit, hogy reklám?
Természetesen, nem kötekedni akarok, de szerinted, ha az NFS ennyire sikeres, ez miért ne lehetne az? Mert egyértelmüen jobb? Gondolj bele, csak x360 demó jött ki, ami értelmetlen, hiszen általában a boxosok, nem ezt nézik. Pc-s nem volt. Ujságokban alig találkoztam valami hírrel róla. A kövi NFS-rõl már most minden hónapban írnak! És ne felejtsük el, NFS az elõdõk sikerén lovagol. Ennek a jtéknak ez a nyitódarabja, úgymond. (tudom, voltak test drive-ok, de nagyban különböztek ettõl)
Ha belegondolsz, mekkora sikereket ér el az NFS, pedig ehez képest kaki.
Pl, én azt csinálnám, hogy 1-2 hónappal TDU2 elött, ezt ingyen letölthetõvé tenném, már most dobálnám kifelé a híreket, screeneket, (nem csak net-re, ujságoknak!) Hipe-olnám a grafikus motort, satöbbi. Egy jó PR-es könnyedén lesöpõrné a trónról az NFS-t, hiszen a potenciál megvan a játékban, ahhoz, hogy sikeres legyen. Ja, igen szerinted a mostani sírás a fórumokon, mennyivel rontja a TDU2 esélyeit?
Persze, benne van a pakliban, hogy tévedek, de itt nem a játékkal van baj, hanem a töketlen, inkompetens kiadójával. Ha nem atari adja ki, ez bizony hatalmasat szólt volna, és minden bevételi rekordot megdönt!
Amit én tennék a TDU-val illetve kellene tenni;
Irányjelzõ, hogy korzózásnál, haveroknak jelezni tudd, KANYAR!
Ablaktörlõ, a szélvédõ piszkolódása jó5let, de idõnként, napfényben zavaró.
Tankolás; kicsit közelebb vinné a dolgot a szimulátorhoz, versenyezned kellene, hogy tudj korzózni.
Kijelzõ, A digit kijelzõket sürgösen javítani kellene! az sem baj, ha a megtett kilómétereket is mutatja.
Havonta legalább 2-3 új kocsi!
Persze lehetne mondjuk rendõr-mód is, ahol egy klubb tagjai vadásznának a gyorshajtókra, a bünti összegéért, stb, stb. Ezek ötletek, nem is biztos hogy mind jó.
De valami!

Dante.

Memphis!!! Nincs kedved most gurulni egyet? én kb 6 ig érek rá.. 😞 Írj ha itt vagy!!

HUNMemphis
Akkor amit megbeszéltünk 6-kor!
Csáó

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

hát.sg club elég kihalt lett utobbi idöben.távozok onnan.nincs valami jo magyar club?már nem lagolok és viszonylag tudok vezetni.
Nem fizetõs ezáltal nem tudnak akkorát kaszálni.Van bevételük valamilyen rendszerrel azthiszem"ISS valami" és a Free serverek ebbõl tartják fennt a servert de ez nem jelentõs(bár ki tudja).+ még rájön a kiértékesített Client-ek.
Ti átvennétek a céget?Szerintetek többet ki lehetne majd értékesíteni TDU2-bõl?Én nem hiszem.

huhh nem ezt a smileyt akartam <#zavart2>

V43 1105
Én úgy gondolom, hogyha érdemes lenne valamelyik cégnek megvenni a játék jogait. Hiszen hatalmas pénzt lehetne kaszánli, ha nem lenne szar bugos vacak a játék, és a szervek is mûködõ képesek lennének!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ha például 90-100as tempónál, 70-80%os fékterhelésnél elrántod hirtelen a kormányt a kanyar irányába, persze h megcsuszik. Megoldás: a kanyar elött fékezz, ne a kanyarban, és a kormányt folyamatosan forditsd. Nem fog megcsuszni hidd el.<#vomit>

én majd olyan 6tól leszek fent éjfélig kb. vagy talán kicsivel tovább.
magyarok spawnolását várom, HC módban, egy versenyre, amely a sziget körül megy majd (195km). addig is, k..vajó strandolást mindenkinek<#integet2>

nem, nem akarunk matricázni

énis csak így játszom de szerintem a kanyarodás sem reális, olyan az út mintha jég lenne, és olyan a gravitácio mintha a holdon lennél... de amugy jobb mint a normál

Mivel anyira nem tudok angolul /DosDevices/ utána elakadtam.

Azt próbáltad amit tanácsol a securom oldal? (registry clean)

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Rendben van...de lehet hogy a mai nap nem lesz jó nekem, de akkor majd itt a fórumon úgyis megbeszéljük aztán futunk néhány kört...

bertino
van jogsim, de olyan gyorsan bevenni egy kanyart, amilyen gyorsan a játékba megyek, sajna még nem volt alkalmam 😊

Este legyél fent és nyomuljunk kicsit együtt. Aztán meglátjuk😉

SZia Rodok!

Nagyon szeretnék én is klubtag lenni. Mi szükséges hozzá?

Köszi a válaszod elõre is...

Én imádom a HC módot, szerintem sokkal több értelme van, mint normál módban menni. Jó az tény, h pár dolog el van benne szúrva, mint pl. a repülések ugratók után, de a kanyarodás abszolút OK. Nektek van jogsitok? Próbáltatok már élõben bevenni 90fokos kanyart gyorsan? Valósághû a kanyarodás, higgyétek el. Én mostmár gyakran versenyzek Hc-ban nem HC-s emberkékkel (instant ch),és elég kiélezett a küzdelem. Rá kell érezni, a súlyponttal kell jáccani. Én imádom.<#zavart1>

HUNMemphis
Mercedes-Benz SLR McLaren!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

bertino
HC mod direkt nem arra van, hogy 200al vedd be a 90 fokos kanyart...

Dante73
Én a Caterhammel nyomtam pár órát HC-ben. Lehet kanyarodni, persze nem 200-al, 80, 100Km/h ig ívesebb kanyarokat beveszi, persze nem egyszer szalagkorlát lett a vége, de élveztem! (ebbõl a szempontból jó, hogy nincs sérülés<#idiota>)

Dante.

Dante73
Az a baj, hogy alapból el van cseszve a dolog. Ugyanis, ha mondjuk Ubisoft megveszi, akkor mûködtetnie kell a szervereket, ki is kellene javítani a hibákat, az pedig nem két forint! Ugye a jogok is pénzbe kerülnek, a játék bevételei pedig atarinál vannak... Ergo; valahogy pénzt kell kisajtolni belõlünk, játékosokból. Úgyhogy jöhetnek a fizetõs car-packok, a havidíj, stb.
Komolyan mondom, nekünk játékosoknak kellene összeállni, megvenni a jogokat, és mindent ami ehez tartozik. Ha jobban tudnék angolul, és konyítanék a programozáshoz, lehet el is indítanám a dolgot. (volt már rá példa!

Dante.

Elõször egyik se volt fent nem ment feltettem anyit változott hogy más számot írt ki letöröltem megin a 7001-et írja ki.Nem tudom mi lehet még.

HTS s3rg1nh00
High Dynamic Range...azért felelõs,hogy a kép olyan legyen,mintha szemmel látnád,pl.sötétbõl ha hirtelen világosra mész,egy kis ideig nem látsz szinte semmit,amíg a szemed nem alkalmazkodik,és ugyanez igaz világosból sötétbe is...
izé,fogalmazásgátló<#idiota>remélem azért érthetõ...
a HC módot meg inkább hanyagoljátok,szerintem inkább GTR2,ott be is lehet venni a kanyarokat...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

pointer4
Hát nemtom, nekem a HX mód egyáltalán nem tûnt realisztikusnak.
Inkább olyan direkte nehezítettnek. Az igaz hogy ha full gázt nyomsz, így kell csúsznia a verdának, de azért a fék nem dísznek van meg a kormány, úgy mint ebben a módban.
bertino
fényeffekt
uj játékoknál divatos, fõleg, ahol 200%-ban ott folyik a képernyõn

masszív kártya szükségeltetik hozzá... ha élvezni is akarjuk azt, amit ad

Tényleg mi ez a HDR? Mármint azt tudom, hogy egy grafikai opció,de mit tud?

bertino
csak télleg szörnyû, hogy így elhanyagolják ezt a játékot 😞

Jaaaa...épp csak nem szúrta ki a szemem.. 😊

köszi

Gondolom hogy nem fognak de én itt pontosan a külsõ tuningra gondoltam hogy ne tegyenek bele csak ami most van festés,felni.Meg azért írtam hogyén se szeretném.

bertino
igen, felhasználó hozzászólásának fejlécében galéria xD
bár nekem ebbõl a gamebol nincs sok felpakolva

Tényleg nem tudtok valami jó kis linket betenni nekem, ahol fasza screenshotokat nézegehetnék unalmamban? De nem a hivatalos oldalon lévõkre gondolok. Vagy itt a fórumon van ilyen a felhasználóknak?

köszönöm

bertino
nem fognak a carbon irányába menni
a forumok is tele vannak vele, hogy még a HC mode-nál is realisztikusabb fizikát akarnak a játékosok

meg amugyis... NFS már csak egy szar, most a Prostreet-el a normális NFS felé tesznek egy lépést sztem, de ez még igen kevés a régi rajongók visszaszerzéséhez
habár sztem már nem is érdeklik õket

pénzes világban élünk 😄

Oksa. Amúgy te milyen verdával nyomulsz? melyik a kedvenced?

HUNMemphis
Rendben én ráérek este is de csak 10 óráig!
Nézegetem az SG-t úgyhogy ha van valami megbeszélhetjük.
Jó munkát! /=)

Hát igen... Meg azért az utóbbi NFS-ek nagy erénye az autók fantasztikus Modolhatósága. Persze nem azt mondom, hzogy ebben a játékban is nitrózgatni kellene orrba-szájba, mert az nem jó. De az tény, hogy jó lenne az autók egyedivé alakítása, tehát spoilerezés, vinyl, több felni ilyesmi. Én nagyon csípem azt az nfsekben. Sxor nem is azért indítom el az nfst, hogy versenyezzek, hanem hogy építsek néhány autót. Persze tudom, hoggy itt kb ötször annyi verda van, mint az nfsben, szóval körülményesebb lenne a dolog megvalósítása, de azért nagyon fain lenne. nem srácok? <#wink>

hát ha nem az EA veszi meg a jogokat akkor nem lesz NFS az tuti

Ûgy tûnik a Securom lövi le a játékod... Biztos, hogy nem fut a Yasu vagy a Daemon a háttérben?

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Csak el ne menjenek a carbon irányába ezt a stílust kéne tovább vinni persze feljavítva.

egyetértek...