Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Te Memphis! Mielõtt még nagyon elkezdenéd reklámozni a drift tudásotokat és a magyar színvonalat demonstrálni vele, nézd meg EZT a videot!
Ha már megy így akkor állj csak neki légyszíves! Ha ezt sértésnek vagy kötöszködésnek veszed aza te bajod engem nem érdekel. De sztem gondolkozz el rajta.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

HTS s3rg1nh00
HUNMemphis
Igen! /=))
És asszem már küldtem is, nézd meg a NEWSt.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Synit HUN
Nem semmi :|

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Légyszíves mondjátok el véleményeteket, szerintetek milyen vidikártyát érdemes vennem. Én maximum olyan 36ezerig tudok elmenni. Hálás lennék ha leirnátok hogy nektek milyen van, és azzal hány fps-sel megy a game sivatagos részen, erdöben, ill. a versenypályán. Ha ez OFFnak minösül, akkor kérem, hogy priviben küldjétek.

Köszönöm a segítséget.

Rodok

Nem én mondtam a 8600-ast 😊 Egyébként örülj ha el tudod intézni hogy más gyártótól való kártyára cseréljék a rossz Sapphire-t. A kereskedõ nem biztos hogy elhiszi hogy a Sapphire ultimate-k nagy része rossz, ha képes volt azt eladni neked. Próbálj határozottan fellépni.
Yoda001
csak autom van<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

V43 1105
Reggelt😊 Valaki jön most motorozni?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bertino
nah végre 91%os lettem
már csak a multis dolgok vannak hátra

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Fred10
Köszi! Vettem volna, de ahol vettem a Sapphire-t nem lehet kapni Geforce 8600ast és sztem csak ott tudom lecserélni a karit, úgyhogy sztem maradok a DX9nél! És Asus meg van ott!

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

A sapphirebõl a nem ultimate verzió meg a hûtés miatt problémás, az Asust viszont sokan dícsérik, nekem is az van.
bertino
várnék helyedben dx10 normális kártyáira 😄

Fred10
41

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

V43 1105
Áhh, én nem vennék Sapphire-t! Megkérdezhetem mennyi pénzt szánnál rá??

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fred10
Vagy mitszóltok ehez? Ahogy látom ennek a memória sebessége kicsit legalább kisebb mondjuk ezt meg lehet hgoy nem használnám ki soha!Sapphire X1950 Pro 512Mb

Fred10
Vagy inkább teljesen más kártya legyen ne csak a gyártó legyen más?Vagy megteszi az Asus?

Fred10
Köszi a segítséget! Most vettem észre hgoy már nem csak a Test Drive hanem más játékok is csinálják. Ez a kártya jó akkor? Asus X1950 Pro

cs.
memphis elöször is szeretnék gratulálni kinevezésedhez.másodszor, akkor kaphatok meghivot?
Dante73
Hali!
Csináltam, fényt, így látok írni.
Szóval, nekem egy Asus 6600 volt a gépemben. Ugyan ezt kezdte csinálni. próbáltam drivert cserélni, és a 3-4. alkalom után, már a böngészés is olyan volt, mint mikor nincsen fent driver, ill 3d támogatás.
Visszavittem, azonnal cserélték, tönkre ment benne a 3d-s megjelenités. (ezt mondták, nemtudom pontosan mi halt meg) Lecserélték egy 7600Gt-re, egy 10esért.
Neked is ajánlom, vidd vissza. Lehet a túlhajtás miatt, nem birta a meleget, és megsült.
Más.
Olvasgattam atari fórumát, és találtam egy hasonló panaszt, mint az enyém, azaz, hátrafordulásnál 5.1-ben eltünik a motorhang bizonyos kocsiknál. A srác akkor tette fel az 1.66A-t, ami akkor nem volt hivatalos. Azt a tanácsot kapta, hogy ne használja a petchet.
Majd a hivatalos jobb lessz, ezen a téren is. LOL
Miért nem röhögök mégsem?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Szia!

Az tipikusan túlmelegedés/túlhajtás eredménye...
Szal Dante-nak igaza van -> csere...

HUNMemphis
Kedves SG fórumos ismerõsök,klubtársak!
Ma 2007.07.21-én Személyesen adta át Rodok a Hungarian FanatixX klubb tulajdon jogát,szóval én, Memphis vettem át a vezetést felette.
Vettem a bátorságot és átneveztem H.D.K.nak (Magyar Drift Királyok)
A régi klubbtagokat szívesen látom.
Folytatása következik:adatok,szabály,stb.
Szeretném megköszönni Rodoknak amiért ilyet válalt. Köszönöm.

U.i.:Ha valakinek nem küldtem vólna meghívót és a VOLT klubb tagja volt, az küldjön PRIVÁT üzenetet.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

A sapphire gyárilag túlhajtja a kártyát, túlságosan is. Ha lejjebb veszed a mem/gpu frekit feltehetõleg fog menni, de tényleg ajánlott visszavinni, és venni egy normálisabb gyártótól való kártyát, pl az Asus 1950Pro-ját.
Dante73
Az a kari, szemét. Vidd vissza, mert rossz!
Apropó, ezt valaki látta már?
http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=64620

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Fred10
Szevaztok! Tudom hogy hülye kérdést teszek fel meg már biztos ezren megkérdezték, de sajnos nem találtam semmit a gondomra és szeretném ha segítenétek. Vettem pár napja direkt erre a játékra egy elég erõs gépet ami így áll: Gigabyte P965-Ds3 Alaplap,Intel Core 2 E6420 2.1ghz,Geil USA 2gb DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb.
Elsõnap rögtön feltettem a játékot azonban pár perc után ilyen lett a kép és csak a gép újraindításával lett jobb azonban feltettem a legújabb drivert és többet nem volt gond azonban mára megint csinálja sõt még gyorsabban most már 1perc se kell és megjelennek a "csíkok" és van amikor már a gép is újra indul tõle rögtön. A patchet is felraktam és sajnos az se segített😞
Nagyon szépen kérlek titeket segítsetek légyszi!!

ilyenkor örülök hogy nincs eredetid <#gonosz1> forgalom off rlz <#violent>

én nagyon az elején vagyok, vettem egy Pontiac GTO, még várni is kellett, hát csalódás😞
persze mert voltam olyan luzer, hogy nem probáltam ki😊

lányom mindig ott ül mellettem, mert a shopingolást és a szereplõ öltöztetését õ szereti csinálni, persze ehhez fuvarozni kell a csajszikat, teljesen fel volt háborodva, hogy az egyiknek nem felelt meg a TT Coupé (ez is õ választotta, ezzel kell mennem)" hülye picsa"
bocs az offért.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

bertino
option/online asszem és stake

erieskrisz
aham kossz csak azt nem tudom hogy lehet tetet csinalni xDDD

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

bertino
pénz szerzésre

erieskrisz
sziasztok meg tudna valaki mondani hogy a versenyek mire jok mar mint azokal az emberekel akik az utcsan szaladgalnak

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
toltsd le a yasut es inditsd ell utana mar jo lessz

bertino
naja, de ahhoz ma már elfogyott a türelmem xDDDD

fery02
"de egy stoppos csajszi még mindig hiányzik és fingom sincs hol lehet :|" - Ha fel lesz fedezve az egész úthálózat tuti meg lesz 😊
Amúgy én TDU-ban asszem mûködõ digitális mûszereket talán mégnem is láttam.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bertino
na, legalább az autóleszállításokból meglett az összes
de egy stoppos csajszi még mindig hiányzik és fingom sincs hol lehet :|

ja, ugye megkaptam a Mustang GT-R-t
uuuuristen, hát amennyire vártam, akkorát csalodtam

elõször is: digitális kijelzõ: omg :| oké, hogy 6500 körül van a max fordulat, de kénytelen leszek felvenni az autók hangerejét, mert amugy zene miatt le vannak halkítva és baromira nem hallom a motor pörgését
másodszor: benti nézetben ez a kijelzõ nekem nem is mûxik, pedig ott van a kormányon :|
azárt megpróbálom megszokni...

fery02
Kocsit a házadban a trade menüpont alatt, legalábbis online, offline lehet, hogy autószalonban kell. Házat meg ott adhatsz el, ahol vetted 😊

most kezdtem a játékot 10% vagyok és van két házam és az szeretném tudni el lehet-e adni a házat (kocsit lehet eladni?)

fery02
Jaa, értelek már, de nem tudok segíteni, menj a megfelelõ topicba

fery02
Akkor az warez verzió, azzal pedig nem fogsz online tudni versenyezni, téma lezárva.

crazyclone
a gamespyos accountal miutan kiirja az uj patchet (amit már feltettem) kilép és elinditja a none.com ot
nemgamespyossal pedig az elsõ versenynél azt csinálja hogy forog korbe a kamera a semmi korul és nem idul a verseny se a got nem lehet megnyomni mert azt már megnyomtam se a change vehiclet se az exitet ha esc et nyomok bejon a menu
ujra probaltam csinaltam meg egy accountot de ugyanaz...

Yoda001
mivan? nincs olyan hogy single-t vagy multit inditasz, hanem vagy van gamespy accountod, és tudsz neten játszani, vagy nincs.. 😄

http://9gag.com/gag/5135249

crazyclone
miért akar mindenképp online versenyezni én singleplay careert inditottam ??
amugy most nem szaggat be nemtudom végulis mi javiitotta ki...

fery02
<#eljen>

autoszimulator
<#integet2>

.: mobilize.hu :.

bertino
nincs szükségem rá, hogy körülnézzek, eredeti játékom van, mert nem sajnáltam az élményre a pénzt, innentõl meg le vagy szarva, mondtam, hogy inkább örülj, hogy vkit/vkiket érdekel a problémád 😊

szerk.: nem képzelek magamrol semmit, csak eligazítom a hozzád hasonlóakat 😉

bertino
hát ez nem tul bíztató 😞

Töketlen majom lúzer vagy te.

Csak megsúgom van már a patchez crack, kicsit körül kéne nézni utána ugatni, nem? Képzeld látom a bannert, de nem gondoltam volna, hogy itt ilyen bunkó parasztok vannak mint te.

Többet nem írok ide szal örülhets és reagálni se fogok a köv kommentedre mert nem érdekel ugyan is látom te vagy itt az Isten, vagy csak annak képzeled magad, mind1.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

fery02
bertino: Nekem köcsög volt a játék, mert mikor én is fedezgettem az utakat, akkor nekem még a legutolsó kis sikátort is magamnak kellett felfedeznem. 99 %-nál már rendkívül ideges voltam, de véletlenül szerencsére, mikor megnyitottam a térképet, rögtön ott volt elõttem az a kis nyúlfarknyi úthossz, gyorsan elételeportáltam, és még csakl el se kellett indulnom, már írta, hogy "Gratulálok..."

SzlobiG: igen, az a crack hibás. Úgy tudsz majd vele normálisan játszani, hogy patch nélkül, YASU-val, vagy benézel ide, hátha itt találsz ötleteket.

bertino
azzal ne foglalkozz <#gonosz1>

bertino
hát elõször is az, hogy te is egy töketlen majom luzer vagy, amiért nem ismered se a warezt se a bannert a fejlécben

ha még a patchez nincs crack, akkor csak gratulálni tudok, mert a patch-el nem hoztál elõrébb semmit, ergó mintha simán telepítetted volna a játékot
másik, hogy bannerban ott van az offtopik címe, fogod magad, belépsz, visszaolvasol és biztosan meglátod a megoldást, mert jó néhány millio ember már feltette ezt a kérdést

még meg is köszönheted az utbaigazítást...

Elolvastad amit írtam?😊 Szerintem könnyen kitudod következtetni.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|