Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az oké..és majd ki is próbálom, de akkor mire van a bookmark fül a térképen??heh?

kösz

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Wraezed van mi? Vedd meg az eredetit..😉

bertino
bazze leirtam, uton P betû, melyik részét nem érted ? :||||||||||

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

jaaah
értem...de hogyhogy egészen más? Vagy onnan tudom elõszedni õket??

Hali! Felraktam a gémet legújabb patch+hozzá a crack. Megy a játék szépen és rendesen, de már az elején nem tudom mit kell csinálni.😄 Kép Bármit nyomkodok semmit nem csinál csak escel lehet kilépni. Mi a gond?

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

bertino
uton P betû
onnantol te is tudod

amirõl te beszélsz az egészen más

Srácok, azt mondjátok már meg hogy hogyan hozok létre bookmarkot a játékon belül...mert én nekem nem megy.. behozoma térlépet, és a bookmarkfület azon belül, és nem tudok bejelölni a térképen semmit...mert ha rákattintok, akkor csak a gprs-et kérdezi meg , hogy akarom-e aktiválni.. van erre valamilyen speciális gom vagy vmi???

elõre is köszi a választ...

FxR

bertino
100%ból 96% ut felfedezve, mégis mikor van kedve megadni a játéknak a maradékot ? :|
mert má nagyon unom ^^

gabi89
Autó egy szál se ahogy látom úgy nem nehéz 😛

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

fery02
Sajnálhatod is!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IvanovicsTech

Ijenkor sajnálom hogy nem eredeti a game.

Mercedes CLK 270

AntiHero
CSak az hogy nem tudta a szerver letölteni az õ kocsijáz (lehet annaka a ygereknek szar volt a nete vagy felnit cserélt esetleg)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

emberek!!! ma a versenypályán voltam és Default Car-t láttam!!! Meg van patchelve a gamem. azt irta ki A Classos verda, 0 performance pack, és h car not downloaded. megnéztem, nincs letölthetõ verda. mi a franc???

gabi89
Everest
Avval legalább mindent megnézhetsz.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

crazyclone
kiváncsi vagyok a patch nálam használ e ... még kicsit tunnoltam a procit de ezzel a szekérrel nem sokra megyek ...

bpeti72
köszönöm

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

na cs.ma csak este tudok jönni mert dolgom van ma.mentem enzoval és 402sikerült menni vele.
trackmaniac
OFF

Speedfan-t töltsd le!

ON

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

bpeti72
üdv mindenkinek, hogy lehet megnézni a Processzor hõmérsékletet.bocs hogy OFF

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

én úgy hallottam hogy az Atari pénzügyileg nincs a legjobb formában 😊
uHs Gerzson
Majd a konzolosok biztos megkapják <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

OFF

Ne oda,Ide nekünk<#rinya><#rinya> Õt Akarom TDU-ba :-(

ON

Helo aki szeretne jókat driftelni az a pályán talál meg mindig ott vagyok.
Nekem is van kormányom csak túl érzékeny és nemtok vele menni😊

broman191
Jó a billentyû is, de jó lenne kormánnyal is tolni ha lenne.😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

V43 1105
Próba szerencse...😊))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nekem 3 ghz procim van, az alá tehetek kormányt?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Dante73
Igen, egész adddig, míg rá nem dugsz egy usb-s ff-es kormányt. Na onnantól zabálja a procit. 1 Giga ram, 7600Gt. 1024x768, 4xAA High ig bármit csinálok, az fps ugyanannyi. Ha feljebbteszam a grafot, esik, tehát nem a videóval van baj. 1Giga elég KELL, hogy legyen, marad a proci... Ja, kormány nélkül, sima a járása, mint a babapopsi.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bertino
ram a legkevésbé, akkor is 512mb-ot használ, ha 2604631654315 GB-od van belõle

VGA és proci csakis

inkább ram és videokártya függõ a játék szvsz

Dante73
Hali!

Nem vagyok egy nagy spíler, de idegesített az akadozás, ezért meg akartam emelni a szorzót. (proci) Se everest, sem a bios detect nem látta, hogy megemeltem, nem tudom miért.
Természetesen a TDU val próbáltam tesztelni, online. Úgyhogy mindenkitõl bocsi, aki rám akrt lockolni, vagy nem válaszoltam, épp a hajam kitépésével foglalatoskodtam, hogy miért nem jön össze...

Dante.

bertino
meg ha már ez a lényege az egésznek...

ugysem mi döntünk😞
mondjuk tényleg az lenne a jó, hogy a szerverek is normálisan mennének, ha már van benne ilyen opció, hogy multiplayer.

offlinehoz meg inkább letölti az ember

én sem szeretek fizetni, de másképpen nehezen elvárható, hogy a serverek normálisan müködjenek, szvsz.
az online ért kellene csak külön fizetni, aki nem akar az nem fizet, hiszen lehet offline ban is játszani.

Ha fizetõs lenne akkor szerintem fele anyi ember venné meg.(elég egyszer kifizetni nem kell többször)

ez nem több mint a jelenlegi wow elõfizetés😊
viszont nem átalányba müködne - azt utálom - hanem amikor játszol, mondjuk perc alapon.
én hoztam fel a fizetõs szervereket, a sok error miatt.
semmi valóságalapja nincs, mint ötlet, mint jövõkép, mint a fejlõdés, sok egyéb más mellett, hogy mennyire nincs kihasználva még a játék, illetve mennyi lehetõség van benne.
lásd Dante ötleteit.

AntiHero
LOL

Dante73
Átadnál a nevemben 1-2 pofont? Hazajössz, esküszöm megadom!
<#vigyor1><#idiota>(viccel!!!)<#eplus2><#gun>

Dante.

Yoda001
atari felé<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

AntiHero
csáó, merre mész?

Sland
Nah csáó minden topic lakó, elutazok, jövõ szombaton jövök vissza!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

HUNMemphis
Rodok levennéd az ISOLATOT jönnénk már!
Köszi!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

"szvsz igy egy réteg kiszorul, de nem biztos, hogy "hülyegyerekekre" szükség van"

A WoW is fizetõs, mégis van hülyegyerek szarásig...

Látom, hogy föl lett hozva a szerveek fizetõssé tétele, de ez honnan indult el? ez most csak a topicban egy találgatás, vagy van neki bármilyen alapja???

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

bertino
najauvan mára elég volt a felfedezésekbõl...

Ha lenne benne folyamatos Update,kiegészítõk,jó server mint 1 MMORPG-nél akkor havonta max 2e.ft-ot fizetnék érte.Semmivel sem többet.
Amúgy elkezdett megint kidobálni mint annó 😞
Napokig nem volt gond és most megint error-al asztalra dob.

hiába Hawaii, gondolom a tûzoltó kocsik ott sem birják a 100km/h tempot, de még mindig jobb, mint amikor a Rába tûzoltókocsi megy fel a Budakeszi uton😊

AntiHero
NA kiléptem, akkor 12:00kor sziget kerüli verseny ok?

ja a sokk feleslegesen közlekedõ tûzoltó autón kivul 😄 azon kiakadok amikor csigalassu a sor az autopályán. miért? mert 2 tûzoltó autó elöl szarakodik közben sehol sincs tûz <#eplus2>

ugy látom egy kis gondolkodással az évtized autósjátékát minimum kitudnánk hozni ebbõl, s nem kell ehhez MIT végzettség.........
lehet néhány embert ki kéne rugni az Ataritól😊

elhiszem, én ritkán játszom a játékkal, sajna nincs rá idõm mindig, nekem nem rémlik semmilyen reklám, tehát lehetne aggresszivabban is.
Colás autó az uton, pl.😊