Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Nem lessz több diavetítés! /=))
Grat
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Nekem gyenge a gépem a g25re de holnap rendelem meg az új gépet...
Szerinted amd 2 magos proci (3800+) 8600gt (256/128) karival menni fog diavetítõ nélkül?
Sima logitech-el megy simán, akadás nélkül, kivéve városban, mikor szembe jön egy másik netes....
Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!
Az melyik gép is<#confused>#confused>
Interneten keresgéltem és taléltam egy egyetemistát akinek nem volt jó gépe hozzá és ezért feltette a netre.
Én meg kersetem és 35-ért találtam aztán találkoztunk és megvettem
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Alonso a legnagyobb!lol<#eljen>#eljen>
ON
Synit, miért venném sértésnek? Ugyan már! Én szívesen veszem a hozzászólásodat.
Amúgy meg nem akartam demostrálni a magyar szintet csak kellet egy olyan név ami kifejezi a klubbom irányzatát /=)
Amúgy tényleg profik azok ott és billel ilyenekre hááááát sammi esély .
Amúgy látom neked is teccik az új név! /=))
Sõt mondjak valami igazán vérrpezsdítõt???.....
Ma 35.000Ft-ért zsír új Logitech G25 öt vettem!
Bezony és már mentem is vele pár kilcsit. Naon baba.
Szerintem elég jó üzletet csináltam.
Majd ha belejövök megpróbálom a DRIFTET de addig csak lazán megyek.
A vidire visszatérve pár hónap múlva majd megpróbálhatunk úgy csúszkálni. DE nem most még olyan idegen a kormány számomra.
A jobb lábam már elzsibbadt teljesen.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ezt rakjátok be bookmarks-ba nagyon jo hely!!! lefele az idõmérõs feladatig kell menni! nagyon jo! aki akar velem jönni itt, az jöjjön, 45ig várok
Gratulálok hogy megkaptad a klub vezetését és tod mindig a pályán vagyok.Ottt megtalálsz majd magyarok jöjjenek pályára.😄😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
majd 50 körül nézz vissza...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
és van benne motrom de még ducatit és kawasakit nem tudok venni mert azt nem oldotta föl mé lehet???11% vok
Van, akit a driftelés, van akit a klubok átnevezése, stb szórakoztat.
PEACE!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mint írtam, nem vagyok ott a szeren, angolból. De ez elsõre melbevágott, ugyanis úgy tünik, fizetõs car-packok lesznek!!! Csekkoljátok!
atari fórum
Dante.
És azért, mert valaki magyar driftesnek esetleg drift-királynak nevezi el a klubját, miért kell bántani? Biztos sokat gyakorolt Õ is, és ki tudja, kis elszántsággal, lehet bucira veri a videós srácokat driftben.
Nekem meg EZ a véleményem a dologról!
További kellemes hétvégét Neked;
Dante.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Mindegy milyen típust veszel, de...
ASUS - Gyárilag eltolták a hûtését. Nem kell nagy dologra gondolni, a kártya a saját venillátorát nem jól vezérli, minek következtében kb 80 fokos lesz a kártya. Szoftveres úton orvosolható kétféle módon:
1. Gyári BIOS kiszed a kártyából, ventillátor vezérlés résznél az értékek átír a specifikációknak megfelelõen, BIOS visszatölt a kártyára.
2. Valamilyen ventillátor vezérlõ progival (pl Ati Tray Tools) beadjuk a kártyának a gyári specnek megfelelõ vezérlési értékeket és innentõl kezdve jó lesz a dolog.
Sapphire: gyárilag túlhajtja 1 kicsit a kártyáit, ami ebben a melegben gondot okozhat. A TDU pedig különösen érzékeny a tuningolt cuccokra.
Remélem segítettem<#zavart1>#zavart1>
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Mercedes CLK 270