Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyáltalán nem fontos...mondjuk véget mérni..vagy rajhulni.. 😊

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

erieskrisz
sziasztok meg szeretnem kerdezni hogy miert fontos a repuloterre bemenni??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Memphis!!! nem nyomulunk most egyet? Mondjuk Ohau Raceway?

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

HUNMemphis
Menni-e kell! fõleg 2 magoson és a video kari is szuper!
Nem lessz több diavetítés! /=))
Grat

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Videe
Sziasztok! BOCS elõre is az offért: Szerintetek mi a normális hõfok a lent olvasható alaplapnak ebben az itéletidõben(meg amúgy is)?Nekem felmegy 45 fokra és a pcprobe már vinnyog és ezt netezés mellett is eléri nemcsak játék közben.

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Szia!
Nekem gyenge a gépem a g25re de holnap rendelem meg az új gépet...
Szerinted amd 2 magos proci (3800+) 8600gt (256/128) karival menni fog diavetítõ nélkül?
Sima logitech-el megy simán, akadás nélkül, kivéve városban, mikor szembe jön egy másik netes....

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

Méltó is nevére<#eljen>
Az melyik gép is<#confused>

HUNMemphis
A válasz egyszerû!
Interneten keresgéltem és taléltam egy egyetemistát akinek nem volt jó gépe hozzá és ezért feltette a netre.
Én meg kersetem és 35-ért találtam aztán találkoztunk és megvettem

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

és hogy jutottál hozzá 35-ért a g25-höz?

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Off
Alonso a legnagyobb!lol<#eljen>
ON

HUNMemphis
Sziasztok!
Synit, miért venném sértésnek? Ugyan már! Én szívesen veszem a hozzászólásodat.
Amúgy meg nem akartam demostrálni a magyar szintet csak kellet egy olyan név ami kifejezi a klubbom irányzatát /=)
Amúgy tényleg profik azok ott és billel ilyenekre hááááát sammi esély .
Amúgy látom neked is teccik az új név! /=))
Sõt mondjak valami igazán vérrpezsdítõt???.....
Ma 35.000Ft-ért zsír új Logitech G25 öt vettem!
Bezony és már mentem is vele pár kilcsit. Naon baba.
Szerintem elég jó üzletet csináltam.
Majd ha belejövök megpróbálom a DRIFTET de addig csak lazán megyek.
A vidire visszatérve pár hónap múlva majd megpróbálhatunk úgy csúszkálni. DE nem most még olyan idegen a kormány számomra.
A jobb lábam már elzsibbadt teljesen.

Ot télleg nincs forgalom mi is vettünk fel ott mikor még ment a játék.

bertino
mi is ott drifteltünk a legtöbbet -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tehát a legfelsõ rész, ahonnan indultunk, onnan kezdõdik az út, tehát ha azt a házat megveszed le kell itt autoznod hogy lejuss onnan. én vettem fel, és nálam bent van a forgalom, de mi lenne ha beraknád a bookmarkot és szépen megnéznéd?

nem... ezen a helyen nincs forgalom! mivel ez egy háznak a "lejárója"

AntiHero
Ahah meg kivette a forgalmat:S:S:S:S:SSSSSSSSSSSS Úgy könnyû..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

"downhill" 2807 10725.51 833.39 23551.42 0.982 -0.179 -0.062 423546775
ezt rakjátok be bookmarks-ba nagyon jo hely!!! lefele az idõmérõs feladatig kell menni! nagyon jo! aki akar velem jönni itt, az jöjjön, 45ig várok

Memphis köszönöm szépen hogy meghívtál és hogy a klubba lehetek.
Gratulálok hogy megkaptad a klub vezetését és tod mindig a pályán vagyok.Ottt megtalálsz majd magyarok jöjjenek pályára.😄😊

After the patch fiasco, I am not paying anything more for TDU. ez befigyel... én többet nem fizetek ezeknek az biztos!!!

de bejártam van is egy motrom már!

Smicy2
Nincs v.kinek egy eladó TDU -ja? <#idiota><#finom>

Charade GTti

V43 1105
Bekell járnod az összesautó kereskedést hogy elérhetõvé váljanak a motorok!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bertino
11% ?
majd 50 körül nézz vissza...

AntiHero
FAQ

CivicVTi
Ha megtanulsz olvasni minden gondod megoldodik.

valaki mondja meg, hogy hol lehet eladni kocsikat mert nem tudom!!!!házat mer eltudtam😊
és van benne motrom de még ducatit és kawasakit nem tudok venni mert azt nem oldotta föl mé lehet???11% vok

Dante73
Nos. Nem kötekedésnek szántam, gondolom tudod. A Tied is egy vélemény, az enyém is.
Van, akit a driftelés, van akit a klubok átnevezése, stb szórakoztat.
PEACE!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Synit HUN
A mondandód 2. része teljesen valótlan de köszi! Neked is jó hétvégét! És a köszi a hozzászólást. <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

AntiHero
én fizetnék nekik 15$ max a ezekért a packekért (ÖSZZESEN) De akkor adják ki most és ne jövõre!!!!! Ha kiadják ebbe hónapban vagy a jõvõ hónapba mind akkor meg is veszem..

Mi a gondod a 80 fokkal konkrétan?
Dante73
Hali!
Mint írtam, nem vagyok ott a szeren, angolból. De ez elsõre melbevágott, ugyanis úgy tünik, fizetõs car-packok lesznek!!! Csekkoljátok!
atari fórum

Dante.

Teljesen igaz mindenki annak nevezi el a klubját ainek akarja és majd (Antihero videója lesz a legnézetteb a YouTuben<#idiota><#idiota><#idiota>)

Dante73
Oké, ott vannak a szeren, meg minden, de ebben a tudásban mennyi gyakorlás lehet már? Ezek mást sem csinálnak, csak driftelnek. Persze ez nem baj, ha Õket ez szórakoztatja! Egy tuti, erre a szintre, sosem fogok eljutni, és nem is akarok, engem jobban szórakoztat, ha csak kocsikázok egy kicsit, esetleg a klubtagokkal ökörködünk, vagy nyomunk 1-2 versenyt.
És azért, mert valaki magyar driftesnek esetleg drift-királynak nevezi el a klubját, miért kell bántani? Biztos sokat gyakorolt Õ is, és ki tudja, kis elszántsággal, lehet bucira veri a videós srácokat driftben.
Nekem meg EZ a véleményem a dologról!
További kellemes hétvégét Neked;

Dante.

Synit HUN
Õk ott a videon tuti kormánnyal nyomják.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Én is controller-re gondoltam el is felejtettem a kormányt<#idiota>.

IvanovicsTech
http://huntuti.extra.hu/22/index.html

Mercedes CLK 270

sok embernek nincs kormánya. pl nekem ^^

végigjátszást honnan tudok letölteni vagy valmi mentést köszi

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

X1950pro jó kártya minden játékhoz jelenleg. TDU-hoz is. AGP változat kb 40, PCIE változat kb 35. Bruttó ár mindkettõ.

Mindegy milyen típust veszel, de...

ASUS - Gyárilag eltolták a hûtését. Nem kell nagy dologra gondolni, a kártya a saját venillátorát nem jól vezérli, minek következtében kb 80 fokos lesz a kártya. Szoftveres úton orvosolható kétféle módon:
1. Gyári BIOS kiszed a kártyából, ventillátor vezérlés résznél az értékek átír a specifikációknak megfelelõen, BIOS visszatölt a kártyára.
2. Valamilyen ventillátor vezérlõ progival (pl Ati Tray Tools) beadjuk a kártyának a gyári specnek megfelelõ vezérlési értékeket és innentõl kezdve jó lesz a dolog.

Sapphire: gyárilag túlhajtja 1 kicsit a kártyáit, ami ebben a melegben gondot okozhat. A TDU pedig különösen érzékeny a tuningolt cuccokra.

Remélem segítettem<#zavart1>

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Synit HUN
Nemá. Az majdnem billentyûzet a kormányhoz képest.

bertino
és akkor kormánnyal ? 😄

controllerrel sokkal könyebb...

IvanovicsTech
Ezzen a pályán eleve nincs forgalom!!De ha 7km-t le tudsz csavarni gyorsabban akkor majd szólsz.

Mercedes CLK 270

IvanovicsTech
Ember ezzen a pályán eleve nincs forgalom!!

Mercedes CLK 270

Synit HUN
Igen! Mivel eredetileg arra készült a játék gondolom alapjaiban más.

CivicVTi
Miben mas?

bertino
miért más ?

Megnéztem télleg tudnak driftel csak azt felejtetted el hogy akik a videón vannak azok X-BOX-osok és az teljesen más mint a pc.

Pepsi Twist
Hi bocs hogy nem voltam kb 10 napig de nyaralni voltam mik a fejlemények mert 1233 hozzászolást nem tudok ujra vissza ovlasni vagymi

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.