Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akko srry.. csak nem láttam, hogy lett volna szó róla..

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

bertino
hát ez is egy olyan 2 honapos info 😉
Xboxra és PCre akarják egy idõben megjelentetni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az egyik honlapon találtam egy pár infót a TDU 2-rõl!!!
Azt írják az EDEN Studios 2008 márciusára tervezi a megjelenést XBOX360-ra(na arra azért kíváncsi leszek) és 2400km lesz a bejárható útszakasz. Lesz benne OFFROAD rész, tehát terepen is lehet majd nyomulni és lesz benne "dynamic weather", tehát váltakozó idõjárás. És azt írják, hogy aki már játszott a TDU 1-el, az még realisztikusabb autós élményre számíthat!<#wow1><#nyes><#wink>

Húúú de szemtelen... de tetszik és jogos.. Nagy oltás....
<#nyes><#nyes>

bertino
akkor benned van a hiba...
lap aljáról második találat

Jéééééééééé már használtam
HTS s3rg1nh00
nem kell félni,egy Chrysler-estõl én is kikaptam tennap háromszor is<#idiota>,csak az a kár,hogy én életemben elõször fogtam a kormányt a kezemben online,és ráadásul manuális váltóval,nem csoda,hogy elvert mint a szart(ráadásul 300.volt a ranglistán...)
egyik versenyen sem értem be,mire a visszaszámlálás lejárt:\
(eddig mindig minden játékban automata váltóval mentem-.-)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

bertino

Hy nem tudjátok playstation2-õn h lehet a karakter nevet áttálitani??

linket.pls
Lehet kuplungozik.

Atari hivatalos oldala pl.

Na igen.. Egyetértek Dante...
Apropó SRT8!! A minap Skyline-al mentem és összefutottam egy Chrysler SRT8-as sráccal, nyomultunk együtt egy kicsit a pályán, majd kihívtam egy versenyre. A Skyline-omon persze 3-as tuning van.. A következõ történt. Sokkal jobban rajtoltam, nyertem a rajtnál vagy másfél autónyi elõnyt, aztán jött föl rám, majd el is ment nekem, pedig egy egyenes szakasz volt a pályán és végül nyert kb 130 méterrel... Szerintem nem cheatelt a gyerek.. Na de könyörgöm..elhiszem, hogy az SRT jobb a lõerõt tekintve.. De nem minden a lóerõ. A Skyline egy pörgõs sportkocsi, és valamivel könnyebb is a Chryslernél.. Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy rohadtul nem neki kellett volna nyernie, vagy ha igen, akkor is mondjuk max 15 méterrel... Ez gáázz...

sziasztok!Léccives adjatok már egy linket ahonnan leszedhetem a patch-et.Elõre is thx.
Dante73
Hát, igen. Kicsit vegyes a kép. Vannak olyan autók a játékban, amiknek a menetteljesítménye, hangja kormányozhatósága, stb pontos. Mintha, kértek volna 1-et a gyártól, azt lemodellezték, utánna pedig egy kicsit árkádosították, hogy barátságosabb legyen.
És a másik véglet is ottvan, amihez annyi közük a fejlesztõknek, hogy egyszer elment valamelyikük mellet egy. pl; Chrysler 300C SRT-8 Nem lehet vele megfordulni, lomha, stb. A valóságban pedig kicsi a fordulóköre, gyors. (méretéhez képest!) Skyline egy külön történet, még a hangjának sincs köze, semmihez, esetleg egy porszívóhoz.
Látszik, hogy atari hajtotta õket a végén. Kár érte!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Így van a The Fast and the Furious címû filmbõl írtam be egy rövid kis idézetet... Hogy miért? Hát csak, mert nekem tetszik és gondoltam megosztom veletek egyrészt, másrészt pedig kíváncsi voltam ki ismeri fel.. 😛

Jah és akko meg, bocs a repteres dolog miatt fery02!! Ezt nem vágtam.. nem, nem voltam még ott.. Ezek szerint rosszul gondoltam.. Még 1 x sorry...

Basszus..Annyira gáz, hogy ilyen szar lett a Skyline.. Egyrészt ez a balkormányos dolog, szerintem gáz.. nem srácok, akármilyen képeket mutogathattok itt nekem, Skyline-t sosem gyártottak balkormányosban, mivel ez az autó a japán piacra készült. Európába és Amerikába csak import kocsiként került be. Majd az új GT-R PROTO, amit jövõre mutatnak be nálunk és amit már az európai piacra is kidobnak, majd abból lesz balkormányos... Na jó igazából ez nem olyan nagy gond, csak faszásabb lett volna.. Másrészt pedig, nem reális ez teljesen. Mármint, hogy ilyen szar a TDU-ban. E kategória... Na ne mááár... Büntibb verda ez az életben... Én ennyit mondok..

Én mondjuk örülnék ha valami olyasmit tunék csinálni valamelyik autóval....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hát a Skyline alapból nem Murcielago verõ, mint az NFS-ekben...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Synit HUN
Te írtad rá hogy Drift King? Ne dobálozzunk már ezzel. Ezt sokan meg tudjuk csinálni. Talán jobban is. Civic-el itt egymás mellett szoktunk lemenni.
Nem mondom hogy béna srác mert nem az, sõt. De nem õ a király <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

AntiHero
NA ne gyere te ide nekem papolni......
Lehet jobban tudok mint te. Nem mondtam hogy nem ügyes a srác de szerintem ezt más is megtudja itt a fórumon! JA és én is tudok driftelni elég jól...
Na meg ettõl vannak jobb driftes videók is:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

IvanovicsTech
Miért Te forgalom nélkül tudnál úgy driftelni mint a srác?
Mert ha nem akkor ne szóld le szerintem.
Vagy ha valaki jobb mint a másik akkor azt le kell szólni vagy mi?

Mercedes CLK 270

AntiHero
Ott tudom hogy nincs forgalom . De én a városi részekre gondoltam....!!!!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az felelelõtlenség ha valamit gyári beállításokkal használok? 😊 Azért a többség szerintem úgy használja.
de szerintem Te sem úgy vagy vele, hogy a Te felelõtlenséged miatt pusztuljon el és legyen használhatatlan, mert akár még cserénél valamennyi pénzért is, de el tudod passzolni...

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Kösz, vannak ventik a házban, engem csak az érdekelt hogy miért nem jó a gyári beállás. Ha gariidõn belül megdöglik akkor gari, egy év múlva meg nem igazán lesz már érdemlegesen használható a kártya... újabb játékokra.
én most tökre megelégedtem azzal, hogy 63°-ra sikerült lehûtenem a GTX-emet 😊 és terhelés mellett napközben pedig 73°

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Á-á.. Halálos Iramban, amikor a 900 lóerõs szörnyet mutatja meg a srácnak😉

HUNMemphis
Tolvajtempó!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HTS s3rg1nh00
szerintem vedd le a ház oldalát,úgy elvileg kicsit hûvösebb lesz,vagy nézd meg elõre tudsz-e ventit szerelni,és vegyél akkorát,amilyet tudsz(80mm,92 vagy 120),akkor jobb kell legyen a hõkeringés...
egyébként az x1950-esek bírják a meleget elég rendesen,de szerintem 60-70 fok közé engedd max.(esetleg kereshetsz rá egy AC Silencer-t is,ami halkabb és jobban hût,de pénzbe van...)
szerintem a legjobb megoldás felrakni egy RivaTunert és a venti fordulatát felhúzni addig,amíg megtalálod az elviselhetõ zajszintet,és a vga nem melegebb terhelés alatt 70 foknál...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Konkrétan mondd meg ha napi 8 órában megy egy ilyen vga 80 fokon, akkor szerinted mennyi idõ alatt megy tönkre, illetve szerinted mennyi az ajánlott max hõfok a 1950Pro-ra. Én sajna nem vagyok fizikus, ezért kérdem.
Eredeti játék?

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Vegyél még házat. Nincs elég helyed hogy új kocsit/motort vegyél...

Az hogy a 80 fok az SOK! Igaz, a szilícium kibírja úgy 140-ig, de minél nagyobb a hõterhelés, annál nagyobb valószínûséggel szakadnak ki atomok a rendszerbõl a nagy szivárgási áram és hõ miatt. Fizika.

LackoMester
hogy ez a TDU 1,6Patch milyen fos,a Skyline lassú mint a tetü,ja és nálam semmivel sem lett jobb...

élet a legjobb méreg

Pepsi Twist
Bocs hogy nem voltam ott 8kor az audi bolt elött csak elment a netem azt most jött vissza BOCS ALL hogy nem voltam ott sorry<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sziasztok.Valaki tudna segíteni 27553-ra?Nekem is ugyanaz a problémám és patch tényleg nem segített.Köszi

én aztat nem tudhatom 😄, de majd kiderül, tudod mit? kérdezzük meg... 😄, FxRRulez, miért írtad be?😛

fery02
Tényleg, valahonnan gondoltam, hogy ismerõs. Igen, onnan van 😄
De minek írta be? <#rolleyes>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ez a Halálos Iramból van, igaz? 😊

fery02
Miért? Próbáltad már? Ott aszfaltnak látszk az út, de tulajdonképpen olyan, mintha füvön mennél.

Dehogynem...

Ha csinálnék egy Skyline klubot lennének jelentkezõk??<#ravasz1>

fery02
Véget mérni ott pont nem lehet 😊

"I live my life on a 1/4 mile all the times. Nothin else matters. For those almost 10 seconds, at least, I'm free..."

Jó 5let.

Pepsi Twist
Ma este 8kor találka valahol? mondjuk az AUDI bolt elött?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

memphis maga sztrájkol?? 😉

nem segitett rajta<#ravasz1>
Yoda001
patch...

http://9gag.com/gag/5135249

Udv ,csak erdeklodnek.
van e mar vmi megoldas a "kormannyal szaggat a game" problemara?
tudom ,hogy nem mindenkinel jon elo ugyhogy azt ne irjatok le plz, hogy "nekem kormannyal tokeletessen megy"<#idiota><#worship>