Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Xboxra és PCre akarják egy idõben megjelentetni
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azt írják az EDEN Studios 2008 márciusára tervezi a megjelenést XBOX360-ra(na arra azért kíváncsi leszek) és 2400km lesz a bejárható útszakasz. Lesz benne OFFROAD rész, tehát terepen is lehet majd nyomulni és lesz benne "dynamic weather", tehát váltakozó idõjárás. És azt írják, hogy aki már játszott a TDU 1-el, az még realisztikusabb autós élményre számíthat!<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes><#wink>#wink>
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
lap aljáról második találat
egyik versenyen sem értem be,mire a visszaszámlálás lejárt:\
(eddig mindig minden játékban automata váltóval mentem-.-)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Apropó SRT8!! A minap Skyline-al mentem és összefutottam egy Chrysler SRT8-as sráccal, nyomultunk együtt egy kicsit a pályán, majd kihívtam egy versenyre. A Skyline-omon persze 3-as tuning van.. A következõ történt. Sokkal jobban rajtoltam, nyertem a rajtnál vagy másfél autónyi elõnyt, aztán jött föl rám, majd el is ment nekem, pedig egy egyenes szakasz volt a pályán és végül nyert kb 130 méterrel... Szerintem nem cheatelt a gyerek.. Na de könyörgöm..elhiszem, hogy az SRT jobb a lõerõt tekintve.. De nem minden a lóerõ. A Skyline egy pörgõs sportkocsi, és valamivel könnyebb is a Chryslernél.. Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy rohadtul nem neki kellett volna nyernie, vagy ha igen, akkor is mondjuk max 15 méterrel... Ez gáázz...
És a másik véglet is ottvan, amihez annyi közük a fejlesztõknek, hogy egyszer elment valamelyikük mellet egy. pl; Chrysler 300C SRT-8 Nem lehet vele megfordulni, lomha, stb. A valóságban pedig kicsi a fordulóköre, gyors. (méretéhez képest!) Skyline egy külön történet, még a hangjának sincs köze, semmihez, esetleg egy porszívóhoz.
Látszik, hogy atari hajtotta õket a végén. Kár érte!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Jah és akko meg, bocs a repteres dolog miatt fery02!! Ezt nem vágtam.. nem, nem voltam még ott.. Ezek szerint rosszul gondoltam.. Még 1 x sorry...
Basszus..Annyira gáz, hogy ilyen szar lett a Skyline.. Egyrészt ez a balkormányos dolog, szerintem gáz.. nem srácok, akármilyen képeket mutogathattok itt nekem, Skyline-t sosem gyártottak balkormányosban, mivel ez az autó a japán piacra készült. Európába és Amerikába csak import kocsiként került be. Majd az új GT-R PROTO, amit jövõre mutatnak be nálunk és amit már az európai piacra is kidobnak, majd abból lesz balkormányos... Na jó igazából ez nem olyan nagy gond, csak faszásabb lett volna.. Másrészt pedig, nem reális ez teljesen. Mármint, hogy ilyen szar a TDU-ban. E kategória... Na ne mááár... Büntibb verda ez az életben... Én ennyit mondok..
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nem mondom hogy béna srác mert nem az, sõt. De nem õ a király <#idiota>#idiota>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Lehet jobban tudok mint te. Nem mondtam hogy nem ügyes a srác de szerintem ezt más is megtudja itt a fórumon! JA és én is tudok driftelni elég jól...
Na meg ettõl vannak jobb driftes videók is:S
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mert ha nem akkor ne szóld le szerintem.
Vagy ha valaki jobb mint a másik akkor azt le kell szólni vagy mi?
Mercedes CLK 270
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
egyébként az x1950-esek bírják a meleget elég rendesen,de szerintem 60-70 fok közé engedd max.(esetleg kereshetsz rá egy AC Silencer-t is,ami halkabb és jobban hût,de pénzbe van...)
szerintem a legjobb megoldás felrakni egy RivaTunert és a venti fordulatát felhúzni addig,amíg megtalálod az elviselhetõ zajszintet,és a vga nem melegebb terhelés alatt 70 foknál...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
élet a legjobb méreg
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De minek írta be? <#rolleyes>#rolleyes>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
van e mar vmi megoldas a "kormannyal szaggat a game" problemara?
tudom ,hogy nem mindenkinel jon elo ugyhogy azt ne irjatok le plz, hogy "nekem kormannyal tokeletessen megy"<#idiota>#idiota><#worship>#worship>