Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemrég említettem,hogy lesz xbox 360-om.Ez úgy valósult volna meg,hogy csere az asztali pc-mre és notebook-om használom tovább + a konzol.Lebeszéltem a sráccal mindent ma(ismerõsöm),hogy holnap találka ki mit hoz a gépekhez stb..
Hazaérek ma este direkt kicsit elõbb a melóbol,hogy win reinstallt csináljak.Bekapcsolom a gépemet és semmi kép a monitoron.Gondoltam a monitor rossz de nem:-(rákötöttem notebook-omra és tökéletes a monitor.
Szétszedtem a gépet kitisztítottam,újból összeraktam de semmi,semmi képet nem ad le.
Ezt én most így nem hiszem el.Nem hiszem,hogy ilyen történhet.
Behányt a pc-m?A cserét megelõzöen pár órával?
De nem csak a csere,hanem kb 200 gb adat van rajta ami nekem nélkülözhetetlen!
Most mit csináljak?Légyszi segítsetek,please!
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Nos kezdjük ott hogy nekem egy nVidia ASUS EN7600GT videó karim van.
Én is letöltöttem a drivert mert sokan írták hogy jobblessz töle minden, bár erre nekem semmi szükségem.
Na lényeg az hogy letöltöttem a kíváncsiság kedvéért elindúlt a telepítõ föl is rakta DE.......
Beléptem a gémbe és úgy bevolt állva hogy a szívroham kerülgetett villogott meg szétesett és nem tom miért.
Én nem is próbáltam ezt a "rendszerhangolást".
Biztos hogy olyan nagy szükséged van rá?
További szép délutánt. =D
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Azt jelenti hogy a szereplökrõl egy külön videó készûl,Mi a neve meg a kocsi amit használ.
És köcce, de ronihun-t illeti a dicsõség, õ csinálta nekem. De az alapkép az én mûvem 😉
És miaza BIO videó amit tegnap említettél?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A legutobbi videótok lett sztem a legjobb amit youtubon lehet látni.
Viszont mi már 13an vagyunk és mind a 13 szerepelni szeretne.
És nem is sajnálom hogy ilyen sokan vagyunk.
Így nem fordúlhat elõ hogy egyedûl gurulok valahol az isten háta mögött.
Utálok egyedûl pöcsölni vagy külföldi emberk kocsijait dicsérni.Odaáll mellém megszólal "hi! Nice ride".
Mindig van társaságom, igazán jó arcokkal.
Mindig egy élmény velük menni és nem is teszek kivételt.
jah és gratulálok az új logódhoz naon faxa.<#nevetes1>#nevetes1>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Test "Kékeres Méteres" Drive Unlimited MULTi2 ASiAN XBOX360-SuperX360
Test "Gézengúz Recskabajnok" Drive Unlimited USA XBOX360-SuperX360
Test "Pöcsmag" Drive Unlimited PAL XBOX360-DNL
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
6. Van "Puncivitéz" Free Roaming?
Igen, az szopottgombóc egész játék arra gecizik.
8. Drifteléssel lehet majd szétbaszni?
A játék nem a szarcsimbók Driftre épül, nem lesz Drift mód, de valószínûleg, ha jól beállítod majd a pöcsmag kocsidat, akkor Drifteléshez hasonló eredményt érhetsz el.
9. Mi a fõköcsög játék története?
Nincs története 😊 Annyi van, hogy a kakiszagú figura baromkodik a õsparaszt reptérre, kiválasztod hogy kivel akarsz buzizni, utána megveszed az szarrágó elsõ házat, az kibaszott elsõ kocsit. Ezek után csak beszopni kell és az fõköcsög a fõfasz cél hogy 100%-ra kividd a játékot.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Akkor lehet lekurvázni, ha már minden autószalonban jártál
ezen dõltem... <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Nincs története 😊 Annyi van, hogy a szopóskurva figura anyázik a segg reptérre, kiválasztod hogy kivel akarsz kukizni, utána megveszed az genyó elsõ házat, az faszvakaró elsõ kocsit. Ezek után csak szomorkodni kell és az geci a faszdörgölõ cél hogy 100%-ra kividd a seggbekúrt játékot.
LOL DE DURVA 😄
A játék nem a picsa Driftre épül, nem lesz Drift mód, de valószínûleg, ha jól beállítod majd a faszcibáló kocsidat, akkor Drifteléshez hasonló eredményt érhetsz el.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A játék nem a faszarcú Driftre épül, nem lesz Drift mód, de valószínûleg, ha jól beállítod majd a huncutseggû kocsidat, akkor Drifteléshez hasonló eredményt érhetsz el.
Tiszta jó 😄 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
bár ez nem az apró, meg itt a többségnek eredeti van, de eladó egy fémdobozos+térképes (hykao féle) TDU
részletek privátban
on
.: mobilize.hu :.
Krómházas,legújabb hûtéssel lesz ám!Nem a szarabbik széria;-)
Naggyon kiváncsi vagyok az új verdákra(végre),yes!!
A terepjáró meg ravaszul rápofátlankodott a képre. <#idiota>#idiota>
Ha 4en vagyunk nem nyomhatok ISO-t.
Kicsesznék a többivel.
Márpedig minimum 6an kéne lenni hogy kezdjünk valamit a videóval.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Attól éesz egyedi. 😄
És csak ezért linkeltem mint bizonyíték: #28696 "Ha te csinálsz ilyen modellt akkor mehet."
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Holnap forgatás lessz!
Délelött 9:45 körül aki tud nézzen be mert jólenne már végezni a videóval.
Valami eldugott utat keresek, ahhól nem zavarnak minket a külföldi emberkék.Onnan mennénk tovább a hhelyszínekhez.
DRAG,DRIFT,CRUSE és akinek nincsen BIO videója az jelezze nekem.
Mindenki a FAVORIT kocsiát hozza.
További szép estét! =D
amúgy minek Enzo a TDU ba ? 😄
(már van 😊