Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok,sajna nagyon rossz dolog ért most engem amire abszolúte nem is számítottam:-(
Nemrég említettem,hogy lesz xbox 360-om.Ez úgy valósult volna meg,hogy csere az asztali pc-mre és notebook-om használom tovább + a konzol.Lebeszéltem a sráccal mindent ma(ismerõsöm),hogy holnap találka ki mit hoz a gépekhez stb..
Hazaérek ma este direkt kicsit elõbb a melóbol,hogy win reinstallt csináljak.Bekapcsolom a gépemet és semmi kép a monitoron.Gondoltam a monitor rossz de nem:-(rákötöttem notebook-omra és tökéletes a monitor.
Szétszedtem a gépet kitisztítottam,újból összeraktam de semmi,semmi képet nem ad le.
Ezt én most így nem hiszem el.Nem hiszem,hogy ilyen történhet.
Behányt a pc-m?A cserét megelõzöen pár órával?
De nem csak a csere,hanem kb 200 gb adat van rajta ami nekem nélkülözhetetlen!
Most mit csináljak?Légyszi segítsetek,please!

12346
jóféle hangja van😊 de ezt a mocit be kéne tenni inkább egy autóba..😄

pointer4
Hát ezt a két verdát aztán baromira kihasználják, látszik 😊
Jaj, hát a játékban lévõnek nagyon tré a hangja az igazikhoz képest :S, de az iagzi, hmmmm, rekedt V8-as, nyami 😄

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
OFF: Speciel én nem találom ezt a "rendszer hangolást"... Az NVIDIA vezérlõpult súgója magyar, használjad!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Pepsi Twist
HÁHÁ nekem lenn látod a karim én nekem a legujabb driverem volt és olyan szar volt (a képet már egyxer beraktam) és utána ujra raktam a drivert (mondom a legujabb) és utána jó lett =)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bpeti72
Nem, csak kíváncsi voltam. kösz

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

HUNMemphis
Szia Peti!
Nos kezdjük ott hogy nekem egy nVidia ASUS EN7600GT videó karim van.
Én is letöltöttem a drivert mert sokan írták hogy jobblessz töle minden, bár erre nekem semmi szükségem.
Na lényeg az hogy letöltöttem a kíváncsiság kedvéért elindúlt a telepítõ föl is rakta DE.......
Beléptem a gémbe és úgy bevolt állva hogy a szívroham kerülgetett villogott meg szétesett és nem tom miért.
Én nem is próbáltam ezt a "rendszerhangolást".
Biztos hogy olyan nagy szükséged van rá?

További szép délutánt. =D

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
=D

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Synit HUN
Aham. Akkor ezért nem hallottam róla 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

bpeti72
üdv mindenkinek Azért ide írok, mert máshol le sem szartak , letöltöttem a nvidia legújabb drivert, van benn egy olyan beállítás hogy rendszer hangolás, viszont ezt írja: várható hogy a rendszer lefagy vagy összeomlik a hangolás során. érdemes elindítani vagy inkább nem? valaki próbálta már.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

roberto
a biographia szó röviditése....

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

És hol talizunk?

HUNMemphis
A BIO kifejezést már hallhattátok a NFS Most Wantedben.
Azt jelenti hogy a szereplökrõl egy külön videó készûl,Mi a neve meg a kocsi amit használ.

Synit HUN
Jólvan. Mindent bele!
És köcce, de ronihun-t illeti a dicsõség, õ csinálta nekem. De az alapkép az én mûvem 😉

És miaza BIO videó amit tegnap említettél?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

HUNMemphis
Valóban nem lett szar, sõt!
A legutobbi videótok lett sztem a legjobb amit youtubon lehet látni.
Viszont mi már 13an vagyunk és mind a 13 szerepelni szeretne.
És nem is sajnálom hogy ilyen sokan vagyunk.
Így nem fordúlhat elõ hogy egyedûl gurulok valahol az isten háta mögött.
Utálok egyedûl pöcsölni vagy külföldi emberk kocsijait dicsérni.Odaáll mellém megszólal "hi! Nice ride".
Mindig van társaságom, igazán jó arcokkal.
Mindig egy élmény velük menni és nem is teszek kivételt.
jah és gratulálok az új logódhoz naon faxa.<#nevetes1>

SötétBarom
Csecsemõnek minden vicc új -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

És Xbox on is fogsz onlineon nyomulni?

MikX
Off:
Áde akkormár inkább ez ...

On...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

V43 1105
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3. És X-BOX360-ra mlyen verziók vannak?

Test "Kékeres Méteres" Drive Unlimited MULTi2 ASiAN XBOX360-SuperX360
Test "Gézengúz Recskabajnok" Drive Unlimited USA XBOX360-SuperX360
Test "Pöcsmag" Drive Unlimited PAL XBOX360-DNL
<#idiota><#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

gabi89

6. Van "Puncivitéz" Free Roaming?

Igen, az szopottgombóc egész játék arra gecizik.

8. Drifteléssel lehet majd szétbaszni?

A játék nem a szarcsimbók Driftre épül, nem lesz Drift mód, de valószínûleg, ha jól beállítod majd a pöcsmag kocsidat, akkor Drifteléshez hasonló eredményt érhetsz el.

9. Mi a fõköcsög játék története?

Nincs története 😊 Annyi van, hogy a kakiszagú figura baromkodik a õsparaszt reptérre, kiválasztod hogy kivel akarsz buzizni, utána megveszed az szarrágó elsõ házat, az kibaszott elsõ kocsit. Ezek után csak beszopni kell és az fõköcsög a fõfasz cél hogy 100%-ra kividd a játékot.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

12. Mikor tudok anyázni a kurva motorszalonba?

Akkor lehet lekurvázni, ha már minden autószalonban jártál

ezen dõltem... <#hehe><#eplus2>

9. Mi a pöcs játék története?

Nincs története 😊 Annyi van, hogy a szopóskurva figura anyázik a segg reptérre, kiválasztod hogy kivel akarsz kukizni, utána megveszed az genyó elsõ házat, az faszvakaró elsõ kocsit. Ezek után csak szomorkodni kell és az geci a faszdörgölõ cél hogy 100%-ra kividd a seggbekúrt játékot.

LOL DE DURVA 😄

8. Drifteléssel lehet majd kukizni?

A játék nem a picsa Driftre épül, nem lesz Drift mód, de valószínûleg, ha jól beállítod majd a faszcibáló kocsidat, akkor Drifteléshez hasonló eredményt érhetsz el.

Sland
fogalmam sincs, de mókás 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Egyébként minden frissítésnél változik a szöveg"csúnyábbik"része.Hogy van ez megoldva vajon?Teccik<#nyes><#taps>

Hát ez lol :-))))Többi se gyenge,de ez:-)
8. Drifteléssel lehet majd fikázni?

A játék nem a faszarcú Driftre épül, nem lesz Drift mód, de valószínûleg, ha jól beállítod majd a huncutseggû kocsidat, akkor Drifteléshez hasonló eredményt érhetsz el.

Sland
ÚJ TDU FAQ
Tiszta jó 😄 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

autoszimulator
off:
bár ez nem az apró, meg itt a többségnek eredeti van, de eladó egy fémdobozos+térképes (hykao féle) TDU
részletek privátban

on

.: mobilize.hu :.

A játék elején az elsõ versenynél amikor kiválasztom, hogy start, simán benyomódik a start gomb, de nem történik semmi. Mit kell csinálni? Mi lehet a gond?

Ho-hó:-)
Krómházas,legújabb hûtéssel lesz ám!Nem a szarabbik széria;-)

bertino
ja, kb

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Yoda001
viheted a javitoba 1 ora játszás után<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Holnap vagy holnapután meglesz az xbox 360-om és vele együtt az összes carpack is tdu-ba<#eljen>
Naggyon kiváncsi vagyok az új verdákra(végre),yes!!

Synit HUN
Húú! Már nemtom... Sok ilyen van.

Synit HUN
Mi hárman csináltuk. És sztem nem lett xar 😉

Vagyis az elsõn.

EZ az utolsó képen milyen út?

Synit HUN
Zúztunk kicsit <#alien>

A terepjáró meg ravaszul rápofátlankodott a képre. <#idiota>

én megprobálok ott lenni.
Ha valaki latni szeretne a klubjaban, az irjon egy pm-et 😛

HUNMemphis
És senki sem pontos.
Ha 4en vagyunk nem nyomhatok ISO-t.
Kicsesznék a többivel.
Márpedig minimum 6an kéne lenni hogy kezdjünk valamit a videóval.

BaliBoy
Köszi. 😊)) De még tegnap este összejött a Skyline-al. Relatíve elég hamar.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Stage3 pontiac GTO-val pikkpakk. Egyébként tényleg nem könnyû pálya.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

Azt szoktuk használni csak valki mindig kimegy...

Synit HUN
Az isolate eszedbe sem jut 😄

BaliBoy
"a ferrari jel forditva van az orrán :p"

Attól éesz egyedi. 😄

És csak ezért linkeltem mint bizonyíték: #28696 "Ha te csinálsz ilyen modellt akkor mehet."

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

HUNMemphis
Figyelem klubtársak!
Holnap forgatás lessz!
Délelött 9:45 körül aki tud nézzen be mert jólenne már végezni a videóval.
Valami eldugott utat keresek, ahhól nem zavarnak minket a külföldi emberkék.Onnan mennénk tovább a hhelyszínekhez.
DRAG,DRIFT,CRUSE és akinek nincsen BIO videója az jelezze nekem.
Mindenki a FAVORIT kocsiát hozza.
További szép estét! =D

a ferrari jel forditva van az orrán :p

amúgy minek Enzo a TDU ba ? 😄
(már van 😊