Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hú, ha ezek mind benne lesznek, milyen pofás lesz majd a Ferrari kereskedõhöz bemenni... lesz vagy 10 fajta Ferreri benne.
A BMW-t meg sajnálom, bár tudom hogy minden licenc kérdése.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Azóta nagyjából elkészült a belsõ tér is. (high poly model)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amúgy a Faq-ban minden benne van az új autókról.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Tudom, hogy nem így étred, csak hülyülök. A jármûvek - beleértve a forgalom autóit is - kidolgozottsága a játékban tényleg nagyon fejlett, egy-egy kevesebb polygonból álló modellel nem érdemes elrontani. Az pedig, hogy más játékokból portolgatjuk bele a járgányokat, kicsit idétlen módszer - legalábbis szerintem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a "csip-csup tuningmûhely" meg elég rossz duma, egyrészt mert a koenigsegg kis szériás gyártó, tuninggal nem foglalkozik, másrészt 5-600 ezer dolláros exkluzív, hi-tech sportkocsikat gyártó céget csip-csupnak nevezni eléggé nevetséges.
Azok, amelyekre van hivatkozás, megkapták a gyár engedéylét, tehát elõbb-utóbb lesz RUF és Lexus is, a játék megalkotásakor létrehoztak egy olyan listát, amely csak késõbb kerül bele a játékba. Itt a lista.
A mostani patch-csel megkaptuk a sokak által hiányolt Skyline-t és az Audi RS4-et, szerintem csak türelem kérdése a teljes géppark kezeinkbe kerülése.
Amúgy meg találtam a játékban olyan tuningmûhelyt, ahol német autók számára voltak alkatrészek, a leírás szerint, például RUF-hoz. Viszont egyetlen RUF gyártmányú(általuk tuningolt) kocsi sincs a játékban!
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Voltam az összes autós boltba, de nincs több verseny miért?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
Én is a Skyline-al próbálom, de most nem sokat foglalkoztam már vele, 2x kellett az egymillás futamnak neki futni. (másodjára összejött 😄)
Én Skyline-al cisnáltam meg, de kikattintott néhányszor:S
Akkor azt nem értem, hogy hogy a figy fenébe lehet egy olyan pálya amatõrnek titulálnin marha nagy a forgalom, ráadásul a sziget belsejében kell nyomni dimbes-dombos úton úgy, hogy még csak nem is látja az ember, hogy vannak-e elõtte. <#buck>#buck>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Alcohollal, nem tudom, yasu-val összeveszik!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!