Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a RUF révén legalább a Porsche bekerül majd.
Hú, ha ezek mind benne lesznek, milyen pofás lesz majd a Ferrari kereskedõhöz bemenni... lesz vagy 10 fajta Ferreri benne.
A BMW-t meg sajnálom, bár tudom hogy minden licenc kérdése.

különben ez milyen program?

Krom csinált 1 .bmk megnyitó progit 😊

link

Katun

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Synit HUN
Ez mondjuk aljas! Gratulálok! <#eljen>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Smicy2
Ha ráér v.ki bejelöli nekem h hol van a versenypálya?

Charade GTti

Pacal17
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

BaliBoy
Ezt én csináltam!

Azóta nagyjából elkészült a belsõ tér is. (high poly model)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Én is onnan vettem az infót 😊

Synit HUN
Pont erre gondoltam. Ha valakit lebecsülnék ezzel bocsánat, de sztem kevesek vagyunk mi ehez.
Amúgy a Faq-ban minden benne van az új autókról.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ez már benne van.

Tudom, hogy nem így étred, csak hülyülök. A jármûvek - beleértve a forgalom autóit is - kidolgozottsága a játékban tényleg nagyon fejlett, egy-egy kevesebb polygonból álló modellel nem érdemes elrontani. Az pedig, hogy más játékokból portolgatjuk bele a járgányokat, kicsit idétlen módszer - legalábbis szerintem.

bertino
<#banplz> <#smile>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Ha te csinálsz ilyen modellt akkor mehet. Segítek ahogy tudok. <#idiota>

BaliBoy
Azt nem tudjátok, hogy bnk-ben hogy tárolják a modelleket? Mert ha meg lehetne oldani a dolgot akkor mi magunk tehetnénk be modelleket. Sok autónak fenn van a blueprintje.

robotnyk
a bmw és a porsche az ea-nfs birodalom seggében van mélyen, és ha exkluzív a szerzõdés, akkor sokat nem tehet a fejlesztõ.
a "csip-csup tuningmûhely" meg elég rossz duma, egyrészt mert a koenigsegg kis szériás gyártó, tuninggal nem foglalkozik, másrészt 5-600 ezer dolláros exkluzív, hi-tech sportkocsikat gyártó céget csip-csupnak nevezni eléggé nevetséges.
A BMW, Porsche, stb. (nekem Lada kell 😊 ) licenszfüggõ, tehát ha a gyár nem ad rá engedélyt, nem tehetik bele a játékba. Ez egy ilyen (hülye) rendszer, annak idején ezért nem kaptunk Suzuki SJ410-et a Screamer 4x4-be...

Azok, amelyekre van hivatkozás, megkapták a gyár engedéylét, tehát elõbb-utóbb lesz RUF és Lexus is, a játék megalkotásakor létrehoztak egy olyan listát, amely csak késõbb kerül bele a játékba. Itt a lista.

A mostani patch-csel megkaptuk a sokak által hiányolt Skyline-t és az Audi RS4-et, szerintem csak türelem kérdése a teljes géppark kezeinkbe kerülése.

Azért vicces, hogy olyan csip-csup tuningmûhelyek, mint a köenigsegg meg hasonlók benne vannak a játékban, de olyan alapvetõ márkák, mint a BMW és a Porsche hiányoznak.
Amúgy meg találtam a játékban olyan tuningmûhelyt, ahol német autók számára voltak alkatrészek, a leírás szerint, például RUF-hoz. Viszont egyetlen RUF gyártmányú(általuk tuningolt) kocsi sincs a játékban!

Megvan Thx.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

gabi89
Házban->Info->Game progress

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Házba hol találom ezeket, hogy mi kell még? Mert valahogy nem vágom.

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Kössz, házba semmit nem szoktam nézegetni csak a kocsit kiválasztom azt goo, de most megnézegetem. Ruhát meg még a legelején vásároltam, gondolom, akkor az lesz még a gond.

gabi89
Házadba nézd meg mi kell még...Mert rúhákat és kocsikat is kell venni,hogy tovább haladhass és megkapd a többi versenyt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hali! Kis help kéne 42%-nál tartok a játékba és már csak 1versenyt mutat a mapon meg néhány nõcit. Link

Voltam az összes autós boltba, de nincs több verseny miért?

ennyi...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

vki
ámen

ACER Aspire 5738ZG

Yoda001
reklám,ban

http://9gag.com/gag/5135249

Igen, mert "az adatok folytonosabban, egymás körül fognak majd helyet foglalni" így gyorsabb lesz az elérésük.

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Az engem is kiakaszt... már vagy 5x próbáltam, de eddig ezüst a legjobb... de nem adom fel... <#vigyor2>

chrysler300c
Ha Töredezettség mentesítem a HDD-t akkor jobban fut a TDU a gépen???

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

A többi szerintem elég lesz...

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Elõször is a memóriád kevés, 1 gb kell hozzá, a vinyó csak annyiban számít, hogy mennyire "töredezett" és van-e rajta hely, a többirõl nem nyilatkozok, azt nem tudom megítélni

chrysler300c
Szerintetek elég hozzá ez a config: AMD Sempron 2500+ 512mb ram 120gb hdd Asus 7600 gs Agp 256mb ,mert minap felraktam és a térképnél szinte majdnem mindig kilépett + néha egy kicsit akadozott! MI LEHET A PROBLÉMA???

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

BaliBoy
Az! Angels dump, vagy mi a neve. 😄DD
Én is a Skyline-al próbálom, de most nem sokat foglalkoztam már vele, 2x kellett az egymillás futamnak neki futni. (másodjára összejött 😄)

Azt hiszem, tudom, melyikrõl beszélsz: a vége felé van egy alagút, utána meg egy balos kanyar, és csak E-s kocsival lehet megcsinálni, nem?

Én Skyline-al cisnáltam meg, de kikattintott néhányszor:S

BaliBoy
A mocskos. 😄
Akkor azt nem értem, hogy hogy a figy fenébe lehet egy olyan pálya amatõrnek titulálnin marha nagy a forgalom, ráadásul a sziget belsejében kell nyomni dimbes-dombos úton úgy, hogy még csak nem is látja az ember, hogy vannak-e elõtte. <#buck>

HTS s3rg1nh00
szerintem nem,a forgalom sûrûsége attól nem változik,milyen szinten tolod az adott versenyt,csak hogy melyiktõl lehet(mondjuk experten a Tantaluson sokan jönnek😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

BaliBoy
A játék automatikusan, magától nehezíti a pályákat? Ezt most úgy értem, hogy ha pl. Amatõr egyéni szintnél nem csináltam meg a küldetést, hanem mondjuk Expert szinten ugrok neki akkor pl. nehezíti azzal a küldetést, hogy heavy traffic-ot ad?

Synit HUN
😄 Pont nem. Ez már az ereszkedés. 😄

Pacal17
Lehet hogy az admin (ATARI_EDEN) van ott és figyeli a dühös népét <#idiota><#idiota>

Dante73
Daemon tools-al nem veszik össze nálam, 4.03, és 4.08-al próbáltam.
Alcohollal, nem tudom, yasu-val összeveszik!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

HA megvan eredetibe a Test Drive Unlimited akkor is összeférhetetlensége támad az mulátor szoftverrel vagy nem? Mert ezen mmúlik mit kérek a szülinapomra 😄 !

bertino
lol és a motorral beleszálltál a forgalmi autoba ? 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Ték

Arra, hogy melyik számsor mozgatja a függõleges síkot rájöttem, de hogy melyik mozgatja a vízszintest még nem, akinek van ötlete kérem szóljon 😊

Pepsi Twist
OKÉ ezt rád bízom 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Arra gondoltam, hogy mi volna, ha megcsinálnám a vízszintes pontját a szigethez vezetõ úton, és eltolnám fölfelé, de igen ám, de nézem a bookmarkot, hogy akkor mit is kéne eltolni, háát, ez nem 10 perc lenne akkor sem, legalább 1 nap és akkor se biztos, hogy mûködne, mert nem tudunk találni két olyan pontot, ami teljesen egyenes és csak egy értéke változna, ha kicsit odébb csinálnánk egy újabb bookmarkot, esetleg ha Ti tudtok, ami észak-dél irányú és teljesen egyenes az út 400 méteren át, akkor szóljatok, addig én is keresek!

Google barátom októberinek írja, közben az oldalon április van emlegetve 😄

Pepsi Twist
oké én itt leszek...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Megpróbálok, kb. 10 perc múlva jelentkezek, hogy sikerült-e

itt minden lényeges infót megtaláltok a Luxusautó kiállításról