Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább pár kép:

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Lehet hogy a patch megoldaná de nem találom😞
BattleTag: kabel15#2672
nem értem, nekem miért negedte ? 😞
viszont ha warezolsz, akkor tûnés innen...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ma felraktam a játékot tökéletesen ment.
Aztán amikor be akartam lépni elkezdet villogni a kép fehér csíkok az emberkének nincs haja stb.
Ha kilépek akor néha megjavul de utána meg kidob a játékbol!
VAN VALAKINEK VALAMI ÖTLETE HOGY MI LEHET A BAJ??
A gép elvileg elég hozzá.
PROCI: Core2Duo e6300
VGA:7600GT
RAM. 2.5gb ddr2 800mhz
winyo: SATA2
ALAPLAP: ASUS P5B
AKI TUDJA MI LEHET A GOND ÍRJA MEG LEHET HOGY A VGA-m elromlot ezt le tudom valahoyg elenõrizni??
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Köszi az infót!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Gondolod, hogy jól krekkelted meg? Akkor vajon mé'nem megy, ember?
Menj már át a másik topikba, légyszives, ne itt hülyitsd a jónépet.
Ott kapsz infót is, nemcsak leszabást, amiért se olvasni, se gondolkodni nem akarsz...
Dante.
Thx . sry
TDU: mohosenator
elinditottam ,megvettem a kocsimat a házat ... és amikor elöször kéne versenyezni , odamék . enter És semmi . forog a kamera ,felül kilehet single t meg multit választani aztán start. de multi nincs . akkor nemlehet single n nyomni?
(felül kiirja h vami server nem elérhetõ)
hanem mert 1.5x erõsebb, mint X360 :-)
"Viz alatt!" 3 44194.32 57.81 32749.01 -0.469 -0.046 -0.882 427903913
a skyline-t ennek fogod látni..
Egy probléma miatt ujra kellett raknom a gamet és felraktam mentés vissza és eddig MC 1.66A volt most meg MC 1.44A.
É mikor betölt akkor kihoz egy ikont:'A new version TEST DRIVE UNLIMITED is available for download.You must carry out this update if you want to play online'
Tudnátok segíteni?
Elöre is köszi
Nem tudjátok, hogy a Ferrari 288 GTO-t mikor lehet elérhetõvé tenni??Már megvan hozzá a szükséges pénz de nem engedi, hogy megvegyem.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Dante.
Komolyra fordítva a szót:
- PITI programhiba!!! Ha figyelmesen megnézed (akkor látszik legjobban mikor a bal szélsõ nyomógombra kattintasz) a kiválasztott nyomógomb mögött "elmossa" a hátteret és ilyen fehéres "felhõ" van a nyomógomb mögött. Amikor folytatod a játékot, eltûnnek a nyomógombok és csakis abban az esetben hagyja a képernyõn ezt a "felhõt", amikor a PLAYERS nyomógomb a kiválasztott! (Mivelhogy ebben az esetben a képernyõ többi részén a játékosok jelzésére használ ugyanilyen grafikai mgoldást a program. Így a nyomógomb háttéreffektjét is "elfelejti" eltûntetni.)
SZAL: BUG!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://9gag.com/gag/5135249