Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
ATI0021-el majdnem 2 órát szórakoztunk, mire sikerült megkapnom a klubbot.De sikerült! (valamiért nem tudott felvenni barátnak...) Cserébe, most Vice President Cimet kapott tõlem.
Úgyhogy, a Kamehemeha klubb ujra teljes gõzre kapcsol!
Holnap 17:00 kor tali a tagoknak, jelentkezõknek a klub elött!
Holnap megismétlem a felhívást a visszaolvasáshoz lusták kedvéért.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
Értettük mester!!!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Sland
Pssssszt!<#ejnye1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pepsi Twist
ez nem fake... mikor kimésznézni a nagy földgömböt akkor vissza mész és ha jók az ösztöneid akkor jókor nyomsz 1 print screent 😄

Mega.... Csak gratulálni tudok hozzá..... (mindig kell backupolni)

trackmaniac
Ez neked hogy jött össze? Vagy valami fake kép?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

bertino
az SGnek ma jo napja van 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Elég lett volna egy kár mindkettõtöktõl(és nem nagybetûvel,és a részvetem másra mondják nem akarom többé hallani<#ejnye1>) és csak azért írtam mert pár nap után néztetek volna hogy hol vagyok.

ÕSZINTE RÉSZVÉTEM MEGA NAON SAJNÁLOM.
MAJD TALIZUNK ÉS MEGINT FELVESZLEK FRIENDNEK.

HUNMemphis
Mega fogadd részvétemet.<#szomoru1>
Megbeszélünk holnap egy találkát és akkor felveszlek megint frendznek.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

A mentésemmel történt valami és újra kellet kezdenem <#conf><#rinya><#rinya><#rinya> az új nevem Mega(Hun)a frendlistet nem lehet valahogy átteni az új mentésembe?

w77d
megtaláltam, de nehéz volt, mivel gyakorlatilag 0 a német nyelvtudásom 😄 köszi!

bertino
játékba valo belépés elõtt fõmenüben van a nyelv választás

w77d
tehát esetleg visszatérve a kérdésemre valaki?

bertino
ja

w77d
mert a netem itt a balcsin nem alkalmas rá! majd ha visszamegyek pestre szeptemberben rettegjen az online társadalom 😄

bertino
és akkor miért nem online játszol ?

Kazánfűtő vagyok, ha rohanni látsz, probáld meg felvenni velem a tempót!!!

w77d
sziasztok! letöltöttem a 100% savegamet, de német lett a játék nyelve ezután! nem tudjátok hogy tudom visszarakni angolra?? ( ez nem warez kérdés, mivel eredeti a gamem)

bertino
jo, ettõl még meg lehet nézni <#idiota>

Akkor mi van, ha pont befejeztem azt millás versenyt, és valami miatt nem tudok a nextre, se a global rankingsre menni?

Se egérrel, se billel.

F@szom a játékba, ha újra meg kell csinálnom<#violent><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#wilting><#wilting><#action>

Sland
Vedd meg eredetibe, vagy ITT tedd fel a kérdésedet!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pepsi Twist
vedd meg eredetibe 😄

DJ RUSH99
Sziasztok!

Telepíteni akarom a gémet,és azt írja ki,hogy a data2.cab fájl sérült.. mi a teendõ?<#buck>

E30 4ever

Sland
NUKED 2007-08-10 11:12:38 Redline.DVDRip.XViD-XanaX.NUKE:bad.res

gduck
Bocs ha megbántottalak, viccnek szántam <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Meglessük, thx!

bertino
ami egyelõre egy D kategóriás kis esti filmnek ígérkezik az elsõ 20 perc után...

bertino
egzotik kocsi mániákusok figyelmébe ajánlanám, hogy a Redline-bõl már van DVD rip 5.1el...

AntiHero
NA újra itthon😊 356 új üzenet van😊 nem olvasom most végig. A lényeget leírhatnátok hogy volt e valami nagyobb dolog TDU téren. Köszi

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dante73
Elég rég kint van a játék, ahhoz, hogy tudnánk róla, ha lenne ott valami. Kivéve, ha mégsem.
Más. Vissza szeretném szerezni a Kamahameha HUN klubot, az új karakteremmel. Arra gondoltam, hogyha létrehozom újra arégi karakterem, azzal átadom a klubbot valakinek, aztán az új karakteremmel, visszaveszem. Vajon ez így megvalósitható? És ha igen, kell-e klubátadásnál fizetni?
Kamehamások! Jön valaki a klubbhoz, hogy fõnoköt csináljak belõle? (ideiglenesen, de aztán lehet al-vezír...) A másik, ezt az átadás dolgot hogyan kell csinálni?
Ha valaki azt írja, hogy átadod, nekimegyek a játékban...
Egy Régi klubtulaj, mondjuk DSG, leírhatná hogyan is megy, mert alig vágom az angolt...
Köszi,

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

roberto
jolvan és ha nekünk lesz igazunk akkor majd szépen vigyázba fogtok állni!! mert én irtam pepsinek erre a fél esgé elkezd basztatni hogy'NE KERESDMÁ A 'LOST SZIGETET'.EGYAZ NEM A LOST SZIGET KETTÕ PEDIG HOGY NEM KERESEM...

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Én is épp azt írtam, hogy nincs ott semmi. 😉

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Pepsi Twist
Ez nem a bal felsõ sziget....

gduck
Van itt sok sziget, akkor má inkább arra búkmarkoljatok <#wave><#taps><#lama>

gduck
Bronco! Tõled többet vártam 😉

Ne vacakoljatok máááá! Olvasssátok le a #28813 hozzászólásomat, PRÓBÁLJÁTOK KI! Egybõl látjátok hogy PITI PROGRAMHIBAAAAA! AZAZ BUG!!!

NE KERESSÉTEL MÁ A LOST SZIGETET? MERT NINCS OTT 😛

Synit HUN
Ráadás.

Hétfõig biztos nem traktállak titeket a képeimmel.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

BaliBoy
Csak arra figyelj, hogy nem mindegyik autót lehet abba a szalonba bevinni.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ok, megnézem, thx!

BaliBoy
hát nem. Ott csinálják a flip-flop-ot. Elõször kiválasztod az 1. színt majd a 2. szint.

Igen az megvan, de ott csak sima, illetve metal fényezést enged:S

Még az elõzõ mentésemben találtam még pár fényezõ mûhelyet, de ha jól emlékszem, ott is csak ezek közül lehetett választani:S

Akkor most mi a helyzet?:S

Egyébként nem vagyok járatos ebben a topic-ban az az illetõ értette félre mert azt mondtam, hogy a bal felsõ sarokban levõ hely. Erre a jobb alsó-t írta.

Hogyan lehet mindenféle tuningot feloldani a játékban? Vagy csak Motor tuning van?

gabi89
Micsoda új infó 😄 itt szerintem már mindenki járt a "titkos" szigeten

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

NA!!! Megvan a titkos sziget, de ez sztem egy másik. bookmarkot nem katam, de egy videót igen Videó . Elég furán lehet odajutni. Elötte megmutatja, hogy hogyan lehet a 2 reptérre menni.

szabod
Az nem bug. Amikor a térképet játékosokra állítod kiírja hogy noname és rookie szinten van. És a piros pont ott van ahol a players gomb. Addig ezt a nonamet írja ki míg rá nem viszed egy játékosra az egeret.

Mente et Malleo

BaliBoy
A kráterbe befelé menet van. De csak akkor tudsz bemenni ha megnyered a kráter versenyt.

Meg tudná valaki mondani, hoghy melyik a az a fényezõ mûhely a szigeten, ahol flip-flop fényezést tudok a kocsira rakatni?

bertino
mondhatnád nekik, hajitsanak rola egy bookmarkot...

bertino
kösz az infot

jofer
Sziasztok!

Megjelent az augusztusi DirectX! Talán további javulás következik be a telepítése után! Egy próbát megér!

Letöltés: DirectX 9C August

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB