Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali😊
Ha veszel 1 dual core-os procit,Intelt vagy X2-t akkor nem kell tuningolási módszerekkel foglalkoznod!
Ha teszel mellé 1 átlag Vid kártyát(tudja mindenképp az sm3-at nagyon fontos)és 2g ramot(min) akkor repíteni fogja a tdu-t pc-den;-)
Nem tudom a konfigod de elsõ legyen a proci csere ha fejleszteni szeretnél(2 magos).
Remélem picit tudtam help-et adni.Jah és télleg régen láttalak itt:-)

Valakit érdekel alig használt TDU?
Ára:7-8k
39%-os online mentést küldök ha kell
Többi PM-ben.

Elõre is thx!

és sry all, csak kell uj vidkarira zsé 😞

XuChi
Valami építõ jellegû ötlet?

roberto
hol a klub??vmi helyet mondanál mert bookmarkolni nem tudok sajna!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

HUNMemphis
!!!FIGYELEM KLUBTAGOK!!!

HOLNAP VAN AZ ÚCCSÓ NAP ARRA, HOGY VALAKI MÉG JÖJJÖN VIDEÓZNI.
NEM TUDOM MÉG HOGY MENNYIRE LESSZ TARTALMAS A VIDEÓ NEM KELL SOKRA SZÁMÍTANI HISZ EZ AZ ELSÕ ILYEN MUNKÁM.
ÉN HOLNAP 9 ÓRÁTÓL LESZEK FÖNT A KLUB ELÖTT VÁROK 9:30 IG.
AKI ÚGY ÉRZI HOGY KEVESET MUTATOTT MAGÁBÓL, AZ JÖJJÖN EL.
DÉLUTÁN 4 IG LESZEK. 4 TÕL MÁR VÁGOM ÖSSZE A VIDEÓT.
TOVÁBBI SZÉP ESTÉT

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
Jó a fordulatszám 😄 (de volt mar -30 is)<#idiota><#idiota><#wilting><#wilting>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

gduck
Online profilban benne van a gamespy id/jelszó... Ilyen mentést senki se fog odaadni! Ráadásul sokkal jobban jársz, ha játszol a játékkal <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

XuChi
Sziasztok.

Ujra itt vagyok. És mostantol a szigeten is ujra megtaláltok ha valaki benne van egy kis online mokázásban.

Amit akartam kérdezni hogy nem tudjátok mér van az hogy ha tuningolom a procimat vagy a vga-mat akkor a tdu miérd dob ki asztalra azzal hogy hibát észlelt ezért leált???

Jó lenne tudni. Mert most akarok procit venni de nem nagyon merek egyenlõre dönteni mert tuningolni is akarom a procimat.

Válaszokat köszi.

HUNMemphis
Nyomjuk ezerrel!<#crazya>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Tényleg!
<#nevetes1>Köszi Pepsi.

Pacal17
Hajrá Memphis 😊

Pepsi Twist
toni a Jaguar-os (asszem)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Megvan a gamma eredetiben. Csak nem sok idõm van vele játszani. Csak ezért érdeklõdtem...
HUNMemphis
Tisztelt klubtagok!
Szerdára csúsztatom a videó bemutatását.
Ennek az oka az hogy pár emberrõl alig van felvételem.
4 ember híányzik nekem: Web,Laci,iGZ és DR Toni.
Várom a jelentkezéseteket.
Laci és iGZ nektek semmi anyagotok sincs, ezért úgy döntöttem hogy a következõ filmben kaptok majd csak szerepet.
Toni, nem tom hogy tiéd-e a Aston Martin Vanquis.
Szeretnék holnap délután 5órakkór találkozni veletek hogy tisztázzuk a dolgot.

Yoda001
tudod ki adna olyan mentést... menjél vedd meg a játékot aztán játszál vele

http://9gag.com/gag/5135249

Hi all!
Egy olyan kérésem/kérdésem lenne hogy valaki tudna-e nekem adni olyan online mentést amiben már lehet hardcore módban menni ill. lehet-e egyáltalán ilyet csinálni hogy más online mentésével játszok online módban. Msn: [email protected]
Elõre is köszi!
sziasztok!!
Letöltöttem az 1.66-os patch-et de telepítésnél kiír valamit és nem tudom felrakni. Miért csinálja??

Cobra.
Készítettem egy táblázatot a jelenlegi autók adatairól (a G kategória és a motorok egyelõre nincsenek benne), akit érdekli, itt megtalálja: TDU v166 autok.xls
A Noble M14-gyel voltam gondban, mert a meglévõ listában C kategóriás és a gyorsulása szerint is oda tartozna, de a játékban B-nek jelölik, így inkább oda raktam. A listában csak a megvásárolható autók vannak, a nyereményautókat kihagytam. A következõ patch vagy carpack után megcsinálom a G kategóriat is, meg a motorokat is, de jelenleg ez is elég munka volt, a G kat-ból úgyis szerintem a Miura az egyetlen jó választás, motorból meg nincs nagy választék. Ha valakinek van kedve persze kiegészítheti a további adatokkal (számszerûsített menetteljesítmények, hajtás típusa) és megoszthatja velünk.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

fery02
Az neked pack? Kettõ sz*ros autó? Mellesleg patch tartalmazza azokat is, nem önálló pack.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

az audi rs4 és a nissan skyline

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

fery02
PC-n? Soha!
Amúgy miaz, hogy következõ? <#idiota>. Egy sincs még 😊

nem tudjátok mikor jön ki hozzá a következõ carpack?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Dante73
Hi!

Készülget az oldal. Viszont kellenének képek, kocsikról, jól sikerült karakterekrõl, tájakról, stb. Min 800x600, de minél jobb felbontásban. Ne csak az én kocsijaim legyenek már kint az oldalon!
tdu_klubkukacextraponthu -ide várom a képeket!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

AntiHero
<#wow1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Synit HUN
Nem vagyok a barátod. És nem érdekel a véleményed. Fõleg nem a dobozodról.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Te jól becsaptál engem, hallod-e! Ez nem is Skoda Favorit... 😊

a.carkey
roberto
Mármint Synit neked adok igazat de ugylátom ha a bunkóság fájna orditana!!<#levele><#mf1>

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

roberto
JogoS!<#banplz>

Hát barátom,ami jó azt +dicsérem ;-)
Jah és igen.Ide járok továbbra is<#mf2>
Hasra ne ess már ettõl az 1 off hsz-omtól.

Synit HUN
Most ide fogsz járni dicsekedni a dobozoddal?
Ezentúl inkább látogass be ide!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Leszek én is majd online csak most nagyon leköt az x360 live része TDU-n.
Iszonyat profi az online rész és van már 5 car-packom hozzá!
Elég komoly,hogy szinte mindenhol Player-ek vannak.Egyfojtában max-on van a 8 és ha valamelyik kilép már egybõl dobja be a másikat.Szinte mindenki versenyzik egymással,szal nincs unatkozás cseppet sem:-)
Jelenlegi favorit autom tdu-ban<#eljen>

gduck
Mentem egy túr dö szigetet 😄 IMÁDOM ezt a játékot! Ugyan mikor fogom megúnni? <#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jah, nem volt rossz😊

gabi89
Én 8órakor tudtam menni akkor már csak memphis-t és még pár magyart találtam azért elvoltunk a drifteléssel

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

HUNMemphis
Sorry Rodok hogy eltüntem de nem nyomta az a rohadt T betüt.
Próbáltam vissza spawnolni de nem sikerült.
Majd még találkozunk.

HTS s3rg1nh00
hát van kb.2 haverom,szóval ez nem kérdés😄D
ja,fel kéne fedezni a 100%ot és akkor az is meglenne,csak rohadt lusta vagyok már ehhez😞
legalább a belváros és a sziget déli területei nagyrészt kész vannak,az autópályán meg úgysincs...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

fery02
Gondolom úgyis arra mész, hogy minél magasabbra nõljön a százalék érték. és ahhoz az is szüksges, hogy felfedezd az egész szigetet. (Közben biztos megtalálod azt az egy küldetést is). Szóval hajrá, egy kis Oahu-i túra, magányos farkas módra. Majd krúzolsz még a haverokkal eleget utána.😊

AntiHero
Pff lehet nem lesz ma tali😞 Mert dolgom lesz😞 Ha mégis lesz akkor szólok. bocsi.<#rinya>

HTS s3rg1nh00
mivel már csak 1 hiányzik,elég húzós lenne így végigkeresni,dehát muszály lesz:\

Dante73
19:20-ig a klub elött várom a tagokat!

Dante.

robotnyk
én úgy csináltam, hogy a faqban lévõ térképrõl leírtam a neveket, a játékban pedig kihúztam ami már complete.. így megtaláltam azokat, amik még nem felfedezett szakaszon voltak.
gabi89
Egy msn címmel ha megdobsz pm-be akkor a fórumot összehozom neked 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Dante73
TDU-Klub, Hungary
Az 1xüség kedvéért ez lett az oldal címe. Egyenlõre gagyi az oldal, mert a régi, bejáratott (grafikus) html szerkesztõim nem mennek fel a vistára.
Klubtagokat kérem vegyék fel velem a kapcsolatot, és ugyanerre kérem a többi klub vezetõit is. Valamint kellene egy ember, aki a fórum összehozásában segít.
Remélem, ez az oldal nem fog elhalni, én csinálom, úgyhogy nem rajtam múlik majd! Ha valaki mászkál más, Magyar TDU fórumokon, ott is hirdesse az igét, miszerint várom klub-managerek jelentkezését!
mail; tdu_klubkukacextra.hu

Dante.

HTS s3rg1nh00
na kérnék tippeket az uraktól,vajon melyik vehicle transport mission-t hagytam utolsónak,amit még nem találtam meg,pedig 90%ban már felfedeztem a szigetet...melyik van a leghernyóbb helyre eldugva,vagy a legjobban szem elõtt?😊

gabi89
Ha nem jön közbe ott leszek 😊

AntiHero
HUNGARIAN MAFIA TAGOK! MA ESTE VIDEÓZÁS LESZ! OLYAN 22:00-23:00 körûl, de lehet hamarabb. Kérek minden tagot jelezzen nekem privibe hogy jönni fog e. köszönöm.

HUNMemphis
Tisztelt klubtársak!
A jövõhét keddjére tervezem a video bemutatását.
Kérek minden egyes klubtagot hogy jelentkezzen priviben, akinek még nincsen BIO videója.
Web(Razz) ha jól emlékszem neked még nincsen effajta videód, sõt még egyáltalán nincsen rólad semmim.
Talán egy ugratás de az nem elég.
Kérlek jelentkezz hamar mert sürget az idõ.
A videó után pedig közkívánatra klub versenyeket rendezek.
Igyekszem nem éjféli körüli órákra tenni az idõpontot.
Az aktuális napot és órát kiírom majd.

Yoda001
tdu.kamehclub.extra.hu<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Dante73
Ma 19:00 kor ujra klubtali. Remélem többen leszünk. Program, mint tegnap, krúzolás, fotózás. Klubba felvétel 18:00 kor, a klub elött. Lehet kések egy kicsit. Új tag, ill jelölt priviben jelezze szándékát!
Más;
Azthiszem, csinálok a klubnak egy oldalt, ahol a tagokról, rendezvényekrõl, a játékról, pecsrõl, car-packokról stb lehet majd olvasni. Lesznek fent képek, klubvideók. Gondolom, az extrán lesz elérhetõ. Viszont mi legyen az oldal címe? a tdu.kamehameha.club.hu kicsit hosszú, fõleg ha elötte ottvan még a extra is.
Valakinek van valami frappáns, ötletes, vagy szimplán egyszerü tippje?

Dante.