Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha veszel 1 dual core-os procit,Intelt vagy X2-t akkor nem kell tuningolási módszerekkel foglalkoznod!
Ha teszel mellé 1 átlag Vid kártyát(tudja mindenképp az sm3-at nagyon fontos)és 2g ramot(min) akkor repíteni fogja a tdu-t pc-den;-)
Nem tudom a konfigod de elsõ legyen a proci csere ha fejleszteni szeretnél(2 magos).
Remélem picit tudtam help-et adni.Jah és télleg régen láttalak itt:-)
Ára:7-8k
39%-os online mentést küldök ha kell
Többi PM-ben.
Elõre is thx!
és sry all, csak kell uj vidkarira zsé 😞
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
HOLNAP VAN AZ ÚCCSÓ NAP ARRA, HOGY VALAKI MÉG JÖJJÖN VIDEÓZNI.
NEM TUDOM MÉG HOGY MENNYIRE LESSZ TARTALMAS A VIDEÓ NEM KELL SOKRA SZÁMÍTANI HISZ EZ AZ ELSÕ ILYEN MUNKÁM.
ÉN HOLNAP 9 ÓRÁTÓL LESZEK FÖNT A KLUB ELÖTT VÁROK 9:30 IG.
AKI ÚGY ÉRZI HOGY KEVESET MUTATOTT MAGÁBÓL, AZ JÖJJÖN EL.
DÉLUTÁN 4 IG LESZEK. 4 TÕL MÁR VÁGOM ÖSSZE A VIDEÓT.
TOVÁBBI SZÉP ESTÉT
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ujra itt vagyok. És mostantol a szigeten is ujra megtaláltok ha valaki benne van egy kis online mokázásban.
Amit akartam kérdezni hogy nem tudjátok mér van az hogy ha tuningolom a procimat vagy a vga-mat akkor a tdu miérd dob ki asztalra azzal hogy hibát észlelt ezért leált???
Jó lenne tudni. Mert most akarok procit venni de nem nagyon merek egyenlõre dönteni mert tuningolni is akarom a procimat.
Válaszokat köszi.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
<#nevetes1>#nevetes1>Köszi Pepsi.
Szerdára csúsztatom a videó bemutatását.
Ennek az oka az hogy pár emberrõl alig van felvételem.
4 ember híányzik nekem: Web,Laci,iGZ és DR Toni.
Várom a jelentkezéseteket.
Laci és iGZ nektek semmi anyagotok sincs, ezért úgy döntöttem hogy a következõ filmben kaptok majd csak szerepet.
Toni, nem tom hogy tiéd-e a Aston Martin Vanquis.
Szeretnék holnap délután 5órakkór találkozni veletek hogy tisztázzuk a dolgot.
http://9gag.com/gag/5135249
Egy olyan kérésem/kérdésem lenne hogy valaki tudna-e nekem adni olyan online mentést amiben már lehet hardcore módban menni ill. lehet-e egyáltalán ilyet csinálni hogy más online mentésével játszok online módban. Msn: [email protected]
Elõre is köszi!
Letöltöttem az 1.66-os patch-et de telepítésnél kiír valamit és nem tudom felrakni. Miért csinálja??
A Noble M14-gyel voltam gondban, mert a meglévõ listában C kategóriás és a gyorsulása szerint is oda tartozna, de a játékban B-nek jelölik, így inkább oda raktam. A listában csak a megvásárolható autók vannak, a nyereményautókat kihagytam. A következõ patch vagy carpack után megcsinálom a G kategóriat is, meg a motorokat is, de jelenleg ez is elég munka volt, a G kat-ból úgyis szerintem a Miura az egyetlen jó választás, motorból meg nincs nagy választék. Ha valakinek van kedve persze kiegészítheti a további adatokkal (számszerûsített menetteljesítmények, hajtás típusa) és megoszthatja velünk.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Amúgy miaz, hogy következõ? <#idiota>#idiota>. Egy sincs még 😊
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Készülget az oldal. Viszont kellenének képek, kocsikról, jól sikerült karakterekrõl, tájakról, stb. Min 800x600, de minél jobb felbontásban. Ne csak az én kocsijaim legyenek már kint az oldalon!
tdu_klubkukacextraponthu -ide várom a képeket!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A medve nem játék.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Jah és igen.Ide járok továbbra is<#mf2>#mf2>
Hasra ne ess már ettõl az 1 off hsz-omtól.
Ezentúl inkább látogass be ide!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Iszonyat profi az online rész és van már 5 car-packom hozzá!
Elég komoly,hogy szinte mindenhol Player-ek vannak.Egyfojtában max-on van a 8 és ha valamelyik kilép már egybõl dobja be a másikat.Szinte mindenki versenyzik egymással,szal nincs unatkozás cseppet sem:-)
Jelenlegi favorit autom tdu-ban<#eljen>#eljen>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Próbáltam vissza spawnolni de nem sikerült.
Majd még találkozunk.
ja,fel kéne fedezni a 100%ot és akkor az is meglenne,csak rohadt lusta vagyok már ehhez😞
legalább a belváros és a sziget déli területei nagyrészt kész vannak,az autópályán meg úgysincs...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az 1xüség kedvéért ez lett az oldal címe. Egyenlõre gagyi az oldal, mert a régi, bejáratott (grafikus) html szerkesztõim nem mennek fel a vistára.
Klubtagokat kérem vegyék fel velem a kapcsolatot, és ugyanerre kérem a többi klub vezetõit is. Valamint kellene egy ember, aki a fórum összehozásában segít.
Remélem, ez az oldal nem fog elhalni, én csinálom, úgyhogy nem rajtam múlik majd! Ha valaki mászkál más, Magyar TDU fórumokon, ott is hirdesse az igét, miszerint várom klub-managerek jelentkezését!
mail; tdu_klubkukacextra.hu
Dante.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A jövõhét keddjére tervezem a video bemutatását.
Kérek minden egyes klubtagot hogy jelentkezzen priviben, akinek még nincsen BIO videója.
Web(Razz) ha jól emlékszem neked még nincsen effajta videód, sõt még egyáltalán nincsen rólad semmim.
Talán egy ugratás de az nem elég.
Kérlek jelentkezz hamar mert sürget az idõ.
A videó után pedig közkívánatra klub versenyeket rendezek.
Igyekszem nem éjféli körüli órákra tenni az idõpontot.
Az aktuális napot és órát kiírom majd.
Más;
Azthiszem, csinálok a klubnak egy oldalt, ahol a tagokról, rendezvényekrõl, a játékról, pecsrõl, car-packokról stb lehet majd olvasni. Lesznek fent képek, klubvideók. Gondolom, az extrán lesz elérhetõ. Viszont mi legyen az oldal címe? a tdu.kamehameha.club.hu kicsit hosszú, fõleg ha elötte ottvan még a extra is.
Valakinek van valami frappáns, ötletes, vagy szimplán egyszerü tippje?
Dante.