Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Hát az a sony amit letõltöttem az nem jó mert fizetõs sorry ezért a másikkal csináltam meg Premiere Proval.
Na ott kéne egy kis segítség.A Szöveg beszúrása.
Jah meg hogy menteni mibe kéne (fájl formátum)a videót hogy youtubra vagy ide felrakhassam.
És késõbb megnézhessem netán korrigáljam.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

gduck
Nem rá gondoltam, hanem XuChi-re! Õ indította a gondolatmenetet 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

jól tetted😄😄

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

hopp nem neked ment

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

jól tetted😄😄

pointer4
Nemhiszem 😊 Egy lelkes rajongó többet ér soxor mint egy szakmában dolgozó 😄
Pl 2 éve, találkoztam egy rendszergazdával, Gábordénesen diplomázott és 3 éve az Antenna Hungáriánál rendszergazda. Na most az F8 ról meg a safe modról még sose hallott 😊
Másik példa, ÁNTSZ rendszergazda, szerinte az különbözõ évadú officeok között nincs kompatibilitás, és pl office2003 ból sehogy se lehet office97 doksit menteni 😄
bertino
sony vegas-al behuzol a lenti media generators fülön van olyan, hogy text, azon belül sokféle változat van a legegyszerûbbtõl a legbonyolultabbakig, csak be kell huzni õket a video fölé, ahol azt akarod, hogy megjelenjen

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HUNMemphis
Helló srácok!
Elakadtam egy kicsit.
Ott tartok éppen hogy szöveget szeretnék betenni a filmbe de sehól sem találom.
Bertinó te nagy mágus vagy ebben. Hól lehet rátalálni?
Szöveg beszúrása videó alatt + az idõ tartama is érdekelne meg hogy milyen fájl formátumba mentsem le.
Igyekszem a videóval de temérdek anyag van hál istennek nem lessz rövid.
PLUSSZ hogy ide hogy rakom föl?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Sland
Pepsi? Õ egy akkora kamus hogy ihajj. Õ volt anno teflon mike, meg még mittudomén ki. asszem a TDU spam topicban buktattam le<#eplus2>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Tényleg.lol<#zavart2><#wilting>

bertino
tdu.hu mikor lesz má' kész ?

gduck
Adatlap szerint: számítógép szervizes <#nyes>
Má csak el tudja dönteni milyen konfigot érdemes összerakni <#fogmosas>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Úgy néz ki <#idiota><#idiota><#finom><#pias>

Synit HUN
Beköltözött az óvoda? <#banplz>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

roberto
most minek kell mutogatni nem értem??én nem konkrétan rád mondtam pepsi...leszarom az egészet nehogymá egy cyber videomiatt veszekedjek!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

bocs, de 7-8k lenne elég ahhoz hogy a videokarira pont kijöjjön a zsé...

Pepsi Twist
IGEN??? igen??? én még a videón is rajta vagyok <#mf2><#duhos2><#beka2><#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

roberto
én is KÜLTEM zenét hehehehehe!!!meg segétkezdtem is ha már a nagyzolásnál tartunk...

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

gabi89
Kicsit túlzott de igaza van mikor már 20-25ért kapok egy Core2-t mért vennék P4-et? Fõleg ha egy dx10-es karit akarok akkor csak egy kétmagos proci tudja kihajtani amit tud.Sajna ki van ez találva...mindig költsél a gépre...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Pepsi Twist
na ez már 1 korrekt ár 😊 (nem a 7-8 e forint mint a #29022 hszben)

Helló mindenki!

Eladom EREDETI Test Drive Unlimited-emet szériaszámmal, tokkal vonóval 😊 Érdekel valakit 4000HUF-ért?

[email protected] <<<ide írjál
remélem nekem is jut egy két képkocka ^^
Ha benne leszek egyáltalán😊

Azt küldtem én is az én részemhez...ezt beszéltük meg.

XD Énis töle kaptam az infot söt én küldtem a zenéket hehe.<#mf2><#idiota>

Pepsi Twist
ja most kaptam 1 belsõ információt hogy nagyon fasza lessz a videó (készitõtöl) 😄

roberto
jaja😛

<#eljen>

Nah lassan kész a vidi reméljük tecceni fog a népnek<#idiota><#vigyor4>

Pepsi Twist
Fordulatszám!!!!

Úgy úgy...
Ez már tényleg OFF, de a teljesség kedvéért egy példa: Microsoft Flight Simulator X Service Pack 1 - This service pack includes fixes for several problems, including multicore processor support, activation and installation, third-party add-ons, and more.
Szal. játékban is lehet/ne, csak meg kelleeóne írni...

Pepsi Twist
múzeum? te hülyevagy, ott sosem volt, azt esetleg barlang rajzok mellet találhacc...

pointer4
Az a dupla órajel 😊 A 2. mag maxx arra jó játéknál, hogy az ottfeljetett tömörítés meg vírusírtó, meg hüje oprendszer nyavajáit ellátja neked míg a másik proci csak neked csak miattad van 😊 Tehát oké gyorsabb, 5% al pl. Azt meg még egyik programozó se találta ki hogy egy játéknak a lineáris folyamatát hogyan lehetne kétfelé osztani. Megosztani 2 mag között.
Arra akarják a 2. magot mostanság használgatni, hogy a fizikában segítsen, vagy a hang kiszámításában.
De láttam olyan játékot ami bugzott és azért hajtotta mind2 procit 100% on.
Az meg egy más dolog hogy 1 magosat már csak múzeumban kapol.
Dante73
Másképp tudtam. Ezekszerint tévedtem. Sorry.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bertino
az operációs rendszer és az alkalmazások dönti el, mennyit használnak melyikbõl...

Dante73
Javítsatok ki, ha tévedek, de a 2 magos proci is 1 db proci. "Õ" maga dönti el, hogy melyik mag mit számol, nem program függõ! Ugyanúgy viselkedik kifelé, mint egy normál 1 magos proci, bemegy az adat, a proci odabent elosztja a müveleteket, és kidobja az eredményt. Nálam pl a grafikon mind a két magnál megegyezik, ugyanannyira hajtja az egyik, mint a másik magot. Minden alkalmazásnál. Nem lehet, hogy más utasításkészlettel dolgozik az a proci, (gondolom az AMD) amelyiknél nem így van? Mondjuk, ha az egyik eléri a 100%-ot, akkor "bekapcsolja" a másik magot is? Persze, ehhez sem igazán értek, de tudomásom szerint így müxik a dolog.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

OFF:
Hááát ezt azért gondold át mégegyszer. Ha egy játékprogram (vagy bármilyen program) nem támogatja a többmagos processzorok / többprocesszoros rendszerek használatát, akkor az egy kivételével a többi szépen unatkozik és nem csinál semmit, feltéve, hogy más nem történik a háttérben...
ON

Pepsi Twist
aha lehet nekem is 2 magos van de az ik 100%-os terhelésen van a másik meg kb 5%....

gabi89
Arról nem is beszélve,hogy ha pl. 2magos a proci a progi nem maga a két magot használja ki mindig hanem 2x olyan gyorsan végzi a számítást a 2mag miatt szóval már is kijött az elõnye.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ez így helyes.Röviden tömören<#eljen>
Megfelelõ körítéssel szupi teljesítményt tudnak nyújtani az új processorok.

De ni csak XuChi,õk értenek pl az abit lapodhoz amit kinéztél:Link
Vagy õk a procihoz:Link
Monitor + van olcsón nagyméretü is!

gabi89
Ez nem igaz.Elöszõr is van ami kihasználja másodszor ami talán lényegesebb,hogy egy jó vga-t csak egy core2 v. x2 tud kihajtani.Magyarul akkor tudod élvezni a vga adta elõnyöket ha van mellé egy erõs procid.

Érdekes,nekem jobban fut minden játék így,hogy most lecseréltem dual core-os ra a procit<#nemtudom>
De tessék,ajánlhatsz neki mást!Aztán majd õ eldönti melyik jobb ár/minõség szempontjából:-)

bertino
és premiere pro

HUNMemphis
Köszönöm. Megnézem.

Atti12
Ulead Video studio ami egyszerübb, de a legjobb a sony vegas.

HUNMemphis
Sziasztok!

Elsõsorban olyan emberektõl kérnék segítséget akik értenek a videószerkesztéshez.
Frapsal vettem föl a TDUból 30mp-es felvételeket.
Nekem van egy STUDIO 9 nevü szerkesztõ programom de annak valami baja van az fps ekkel mindegy. Az egy szar úgy is.
Kb 4 percnyi anyag már megvolt erre nem engedett tovább behúzni felvételt.
Szóval ötletekre lenne szükségem hogy ki milyen progit használ.
És egy kis segítségre hogy hogyan használjam, milyen formátum a megfelelõ youtubra és hogy oda hogy tölthetem föl a videót.
További szép napot.

XuChi
Hát most azon gondolkozom hogy veszek egy abit ip35-öt, 2x1024mb ddr2 800 kingmaxot és vagy egy olcsobb e2160-at és majd decemberben egy q6600-at vagy e6750 és nem veszek monitort 😞.

pointer4
Igen a 2 magos proci naon fontos játéknál, mert ugyanis egy sem használja ki 😄
Na + van már 1 db patch hozzá ami nemrég kelt ki<#buck>
Nem tudom,hogy tudsz e róla(bár azthiszem addig nem is enged be míg nincs feltéve)ha igen sry.