Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nos ingyenes elég jó ventrillót tudok, ventrilo.iwd.hu ált no lag normálisan lehet beszélgetni, idõvel lehet saját kodos szobát is tudok rá intézni kóddal, de addig is az ingyenes szobákat lehet használni, lehet voica aktiválásra is tenni de célszerübb a push to talk opció, nyomni kell egy gombot amig beszélsz, igy nem hallani folyamatosan a család, tv és egyéb háttérzajokat, ami a többiek számára zavaro lehet.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

ok😊

egyébkétn,itt mondtam,hogy mennyire szarmár,hogy ilyen szép az autó még lowon is.hát nem az😄
dehogy ki csinálta azt meg,hogy a detail csak akkor lesz low,ha úgy kattintok az optionsbe az applyra.hogy közben a detail van "kijelölve"... ezt értette valaki?😄

V43 1105
Lehet tudok szerezni Team Speak szobát<#fejvakaras>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Pepsi Twist
az elég az offbol nem neked ment.... az akik a hardwerrõl poféztak azoknak ment

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HTS s3rg1nh00
szerintem a TeamSpeak egyszerûbb,bár a szerver abban sem egyszerû,valakinek itt aláírásban van Ventri szoba...esetleg azt kéne felkeresni😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dante73
Üdv!

Ma 17:00 kor, klubtali. A Kamehameha hun klub elött!
Mivel a bill,+ kormány, +váltó megoldáshoz kellene még egy kéz, (nemtom, Ti hogy vagytok vele, nekem csak 2 db van, az is kétoldalt) így javaslom kipróbálásra a ventrillo vagy micsoda használatát.
Jó volna, ha a tagok jelentkeznének itt, a fórumon, hogy kire várjunk, kire ne! Egyébként, ezen a héten, minden nap lessz klubtali, aki nem jön el, legalább kettõre, attól indokot várok, hogy miért, megfelelõ indok nélkül, sajgó szívvel, de búcsut veszünk Tõle!
Mára krúzolást terveztem be, HC módban. B, C, D-s verdákkal gyertek, lehetõleg!
Más. A Ventrillóhoz kellene egy kis segítség, mi meddig hány méter. Gondolom, nem én vagyok az egyedüli klubtag, aki még nem használta, tehát, egy kissé részletesebb leírás jöhetne a dologról, esetleg valami életképes alternatívájáról!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

HUNMemphis
)=(
Eltom képzelni.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

V43 1105
Van olcsóbb megoldás! Uninstall<#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

elég érdekes,hogy nem lehet egy játékban kikapcsolni az árnyékokat... hol tanultak ezek programozni?:S
a játék amúgy így is jó,bár nem egyszer mentem neki valaminek, az alacsony FPS szám miatt...

Yoda koszontem a vàlaszt.😊
Sajna beruhàzni kell a gèpre.
csào
ez nem off, játékhoz kapcsolódik,és nem warez.
nem értek a programozáshoz,és nagyon megköszönném,ha segítenél,jó?😄

Pepsi Twist
Hát csak file kivétellel tudod kivenni az árnyékot, meg ha értesz 1 kicsitkét a programozáshoz és átírsz 1-2 filet és már a textrura szar de ha ezt csinálod lehet hogy nem fogja betölteni a gamét mikor ki akarsz menni a házból....

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSS ELÉG AZ OFFFBÓÓÓÓL

grafikát hogy lehet lejjebb venni? gondolok én pl az árnyékokra, a kocsi textúrája is jó nagynak tûnik... tehát,hogy lehet lejjebb venni?(optionsbe nem találtam :S )
amúgy jó kis játék,csak 10-15FPS-sel elég nehéz játszani normálisan...

gabi89
Khm ezt egy hsz-be is lehetett volna.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

RAZOR27
Most hogy így belemelegedtem mséljetek valamit az irényításról pls.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
<#boxer>

RAZOR27
látjátok ,olyan jó ez a játék hogy nézzétek mennyit írok ,ide és még be se szereztem <#nevetes2>
De azért ígyis szemét dolog a konzolt a pc elé helyezni ,nézzetek be a 'A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2' nevû topicba itt a toplistán ,megmondtam hova rakják a konzojukat .<#kocsog> atari

gabi89
Ebbe amúgy az is pofátlanság,hogy mivel konzolra már megcsinálták az autókat így szinte semmi dolguk nem lenne csak annyi,hogy átrírják PC-re ami sokkal könyebb mint lemodellezni egy kocsit.Szóval kész van csak ki kellene adni 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

RAZOR27
<#nevetes1>Rendben.
na hol tartottam..ja...igen.A hivatalos website-on a legutolsó hír márciusi és abban is csak 5 screenshot található.ez fura.kissé elhanyagolt ,még az én weboldallammal is többet van foglalkozva <#nemtudom> nemssemmi ez a pc-s diszkrimináció..ÁÁÁ<#guluszem1>

Dante73
Persze, mert nem ismersz. Bárkit, bármikor úgy küldök el anyukájába, hogy félúton van, mikor rájön, hová is lett elküldve...

Dante.

RAZOR27
Ennyire higgadt kitörést még nem láttam <#nevetes1>.
Na igen ,arra akartam rátérni hogy nem-e láttátok anno a discovery-n ment egy videjátékokról szóló sorozat?Tudom ez nem ide tartozik ,de még annó az atari csinált egy valag saját konzolt ,és most is konzolon aratnak inkább.....úgyhogy elmegyek az atari fõépülethez és odaláncolom magamat ,addig amíg ki nem adnak pc-re carpackot (vagy mit?) <#hamm> ,vagy itthon maradok és mérgelõdök (mindenbizonnyal az utóbbi lesz a döntésem)<#nevetes1>

Dante73
Megértem, hogy a konzolt favorizálják, hisz jóval drágább, mint a pc, a játék +6, +live, +carpackok, mittomén, de azért, ha már kiadták pc-re, legalább becsületbõl ráálitok két embert, hogy foltozgassa a dolgot, nem? Ha már úgy voltam vele, hogy a kicsit is megbecsülöm, akkor megbecsülöm. Inkább ne adták volna ki. Úgy öszintén, ha egy pc-s játékon ott virít az atari embléma, ennyi rinyálás, +saját tapasztalat után, nem gondolod meg kétszer, háromszor is, hogy vidd-e a pénztárhoz?
Én tuti. Olvasgatom a fórumokat, ha gond van adologgal, szigoruan elsõ pecs, (addig álljak féllábon, mi?<#ravasz1>) és ha pár hete nincs rinya, a fórumokon, na akkor. talán. Eze tuti tüöbbet buktak a hozzáéás miatt, mint amit nyertek. Most komolyan. Márciusban kijött a játék, lassan szeptember van, és egy sincs itt a BEIGÉRT carpackokból, szerver szar, exe-zik a játék, a játék félkész, (klubok közti verseny) stb. Közben meg rendes támogatással, lazán az évtized autós játéka lenne.
Így elba..ni valamit... (majdnem csúnyát írtam!) amiben ilyen hatalmas potenciál van. A pancserság csimborasszója.

Abbahagyom, mielött felhúzom magam, <#violent><#boxer><#gunyos1><#kocsog> Bocsi a kitörésért!

Dante.

Atti12
Az Atari igenis jó játékokat csinál, csak aztán lusták fejleszteni.

Yoda001
amugy sztem az a legegyszerübb ha valahogy megszerzed a játékot és kiprobálod.. aztán tudhatod hogy érdemes-e megvenni vagy nem 😊

http://9gag.com/gag/5135249

RAZOR27
Hát ,mondjuk érthetõ...mert az atari nem pont arról híres hogy jó game-ket heggeszet ,nemhogy még ilyen ONLINE lehetõslgekkel ,a jólmûködõ netes game ritka ,mint a repülõ malac ameik nem beszél. <#nevetes1>

Atti12
ja végülis hálásak lehetünk hogy egyáltalán kifizethettük nekik azt a 10000 HUF-ot 😄. Végülis a többség azért fizetett érte hogy ne fejleszennek rajta semmit, csak várják hogy a sült galamb belerepüljön a szájukba <#idiota>

Pepsi Twist
ja meg hogy kaptunk 2 kocsit most tennénk panaszt nekik csak annyit írnának vissza hogy:

"Köcsögök!!!

Örüljetek hogy megy a játék és kaptatok pluszba 2 fenomenális kocsit, és még neked ál följebb bazdmeg?"

bertino
ez teljesen abszolut cserbenhagyásos mûvelet a PCsekkel szemben
mondjuk hálásak lehetünk, hogy egyáltalán megy a game...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RAZOR27
Köszönöm...ez a tuti fórum ,épphogy visszanézek és már ott a válasz tenkjú veri mács.

gabi89
Low-on szaggatva elmegy

RAZOR27
az elöbb nem azért mondtam ,hogy átbeszéljetek télleg konzolra <#nevetes1>
Csak szeretném megtudni Nv g-force fx 5600 tudnék-e nyomulni ,mert akkor már rohanok is lobogtatva a 9990-at a kezembe az Auchanba <#wink>

Sokkalta többen használják TDU-t X Live-on(már ahogy én látom).
Szinte full piros a map az Online játékosoktól.Durva😊
Viszont többsége fizet is asszem érte úgyhogy persze,hogy leszarják a pc-s servert:-)

RAZOR27
A faq-ban a nVidia 5xxx alatt azt értheti az ember ,hogy mondjuk egy nV G-force fx 5600-on eldöcögne VERY LOW módba? pls help ,mert ha nem jó a videokari akkor konzolföldre menekülök <#buck>

9990 HUf ha jól emlékszem, sztem mikulásra vagy karácsonyra nem hiszem hogy ne tudná összehozni a család, ha neked ez a hobbid 😊 Én egy G25 öst akarok velük összehozatni bár erre zero az esély 😊

Hát igen én is gondoltam de nekem nincs annyi pénzem mint nekem ugy néz ki...........................

HUNMemphis
Hát pajti!
Nem lett semmien verseny ott voltunk 6an be is mentünk még egy versenybe is sikerült mindenkinek belépnie.
Aztán valakinek hol elmentünk hol elöjöttünk a másik az elment és vissza se jött a többi meg elpárolgott vagy átléptek a 4. dimenzióba a lényeg hogy maradtunk 3an.
EZ ÍGY NEM VERSENY.
Tudom hogy N/Ak voltunk de nem tok mittenni.
Rohadjon meg az atari vagy az eden leszarom ki a hibás az online részért a játéknak.
Ma 2x írta ki hogy próbáljam újra a csatlakozást bazzeg Danival mentem voltunk 8an a cseh paraszt ugat a román baromnak ütközünk folyton sorry sorry íx dé íx dé jön az üzenet kiírja és enter.
Erre megyek tovább.
Ennyire leszarni a PCs tábort.
Sztupid sit ATARI lúzerz get a fak are hiör eszhólsz veri göd lámás szak máj dik out.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Yoda001
el kellene menni megvenni a játékot, és szerintem a bannerba van egy neked valo link, off topik...

Hello!

Elkezdtem ajátékot és az elsõ versenyemhez értem és nem tudok tuvábbutni mert hiába kattintok a Star gombra nem indul el a verseny csak forog körbe a kamera a földön......Fel van téve az 1.66a-s Patch, de nem hiszem hogy ez lenne a probléma....

Mit lehet csinálni???

Synit HUN
Igen! Csillog villog.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hát a szembejövõ autó lámpája 😄

V43 1105
Default Car...

Komolyan néz ki.😊

Waczkor
Következõ a helyzet nálam:
Felraktam a TDU-t,meg a patchet is és elkezdtem játszani.Megvettem a Skyline-t,majd egybõl csináltam egy bizt.mentést a profilomról.
Azóta leszedtem a TDU-t,most megint visszatettem,bemásoltam a mentéseimet,és ez lett a skyline-ból patch nélkül😊
Sztem még jobb mint az eredeti.Ha már volt bocsi,mostanában nem voltam fórumon.

Eleje
Hatulja

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Memphis este el lehet gurulni megnézni a verseny startját?

Yoda001
hát az én x800xt-m birja 1280*1024be maxon 30 fpsel 😄 ez meg nemtudom miért van.. nekem pl ha egy kocsi 10 méternél távolabb van nálam kocka lesz belöle.. én is feltettem 16x-ra az af-et és semmi változás nincs.. más játékokba is ez van :S

Dante73
HI!
Volna egy kissé hardveres kérdésem, nekem is.
Ha aHDR be van kapcsolva, akkor fehér felvillanásokat látok a távolban, és fogalmam sibcs mitõl lehet. A videókártyámnak, 1280x960 ban birnia kellene maximális beálitásokon, nem? 40 fps alá ritkán megy, pedig az af-et is feltettem 16x ra, alkalmazásvezérelt helyett. (sok változást, mondjuk nem látok) Másnál is van ilyen?
Nemtudom, de lehet, hogy át is mentem egy ilyenen, SLR, ami a csövön kifér, autópálya, full egyenes szakasz. Egyszercsak vége az útnak, csobbanok bele a tengerbe, majd visszatesz oda, ahol voltam... Legközelebbi víz is 20 km-re.

Dante.

HTS s3rg1nh00
1.elég gáz ha így tudod
2.ne kezdd megint

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tudtommal a Sapphire használja jelenleg a legjobb chipseteket.

Pacal17
Elmondom mi a teendõ: www.galaxisnet.hu, Keresés, TesrDrive Unlimited rendelés, várakozás, tapsol