Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
egyébkétn,itt mondtam,hogy mennyire szarmár,hogy ilyen szép az autó még lowon is.hát nem az😄
dehogy ki csinálta azt meg,hogy a detail csak akkor lesz low,ha úgy kattintok az optionsbe az applyra.hogy közben a detail van "kijelölve"... ezt értette valaki?😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ma 17:00 kor, klubtali. A Kamehameha hun klub elött!
Mivel a bill,+ kormány, +váltó megoldáshoz kellene még egy kéz, (nemtom, Ti hogy vagytok vele, nekem csak 2 db van, az is kétoldalt) így javaslom kipróbálásra a ventrillo vagy micsoda használatát.
Jó volna, ha a tagok jelentkeznének itt, a fórumon, hogy kire várjunk, kire ne! Egyébként, ezen a héten, minden nap lessz klubtali, aki nem jön el, legalább kettõre, attól indokot várok, hogy miért, megfelelõ indok nélkül, sajgó szívvel, de búcsut veszünk Tõle!
Mára krúzolást terveztem be, HC módban. B, C, D-s verdákkal gyertek, lehetõleg!
Más. A Ventrillóhoz kellene egy kis segítség, mi meddig hány méter. Gondolom, nem én vagyok az egyedüli klubtag, aki még nem használta, tehát, egy kissé részletesebb leírás jöhetne a dologról, esetleg valami életképes alternatívájáról!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Eltom képzelni.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a játék amúgy így is jó,bár nem egyszer mentem neki valaminek, az alacsony FPS szám miatt...
csào
nem értek a programozáshoz,és nagyon megköszönném,ha segítenél,jó?😄
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSS ELÉG AZ OFFFBÓÓÓÓL
amúgy jó kis játék,csak 10-15FPS-sel elég nehéz játszani normálisan...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
De azért ígyis szemét dolog a konzolt a pc elé helyezni ,nézzetek be a 'A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2' nevû topicba itt a toplistán ,megmondtam hova rakják a konzojukat .<#kocsog>#kocsog> atari
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
na hol tartottam..ja...igen.A hivatalos website-on a legutolsó hír márciusi és abban is csak 5 screenshot található.ez fura.kissé elhanyagolt ,még az én weboldallammal is többet van foglalkozva <#nemtudom>#nemtudom> nemssemmi ez a pc-s diszkrimináció..ÁÁÁ<#guluszem1>#guluszem1>
Dante.
Na igen ,arra akartam rátérni hogy nem-e láttátok anno a discovery-n ment egy videjátékokról szóló sorozat?Tudom ez nem ide tartozik ,de még annó az atari csinált egy valag saját konzolt ,és most is konzolon aratnak inkább.....úgyhogy elmegyek az atari fõépülethez és odaláncolom magamat ,addig amíg ki nem adnak pc-re carpackot (vagy mit?) <#hamm>#hamm> ,vagy itthon maradok és mérgelõdök (mindenbizonnyal az utóbbi lesz a döntésem)<#nevetes1>#nevetes1>
Én tuti. Olvasgatom a fórumokat, ha gond van adologgal, szigoruan elsõ pecs, (addig álljak féllábon, mi?<#ravasz1>#ravasz1>) és ha pár hete nincs rinya, a fórumokon, na akkor. talán. Eze tuti tüöbbet buktak a hozzáéás miatt, mint amit nyertek. Most komolyan. Márciusban kijött a játék, lassan szeptember van, és egy sincs itt a BEIGÉRT carpackokból, szerver szar, exe-zik a játék, a játék félkész, (klubok közti verseny) stb. Közben meg rendes támogatással, lazán az évtized autós játéka lenne.
Így elba..ni valamit... (majdnem csúnyát írtam!) amiben ilyen hatalmas potenciál van. A pancserság csimborasszója.
Abbahagyom, mielött felhúzom magam, <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gunyos1>#gunyos1><#kocsog>#kocsog> Bocsi a kitörésért!
Dante.
http://9gag.com/gag/5135249
"Köcsögök!!!
Örüljetek hogy megy a játék és kaptatok pluszba 2 fenomenális kocsit, és még neked ál följebb bazdmeg?"
mondjuk hálásak lehetünk, hogy egyáltalán megy a game...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak szeretném megtudni Nv g-force fx 5600 tudnék-e nyomulni ,mert akkor már rohanok is lobogtatva a 9990-at a kezembe az Auchanba <#wink>#wink>
Szinte full piros a map az Online játékosoktól.Durva😊
Viszont többsége fizet is asszem érte úgyhogy persze,hogy leszarják a pc-s servert:-)
Nem lett semmien verseny ott voltunk 6an be is mentünk még egy versenybe is sikerült mindenkinek belépnie.
Aztán valakinek hol elmentünk hol elöjöttünk a másik az elment és vissza se jött a többi meg elpárolgott vagy átléptek a 4. dimenzióba a lényeg hogy maradtunk 3an.
EZ ÍGY NEM VERSENY.
Tudom hogy N/Ak voltunk de nem tok mittenni.
Rohadjon meg az atari vagy az eden leszarom ki a hibás az online részért a játéknak.
Ma 2x írta ki hogy próbáljam újra a csatlakozást bazzeg Danival mentem voltunk 8an a cseh paraszt ugat a román baromnak ütközünk folyton sorry sorry íx dé íx dé jön az üzenet kiírja és enter.
Erre megyek tovább.
Ennyire leszarni a PCs tábort.
Sztupid sit ATARI lúzerz get a fak are hiör eszhólsz veri göd lámás szak máj dik out.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Elkezdtem ajátékot és az elsõ versenyemhez értem és nem tudok tuvábbutni mert hiába kattintok a Star gombra nem indul el a verseny csak forog körbe a kamera a földön......Fel van téve az 1.66a-s Patch, de nem hiszem hogy ez lenne a probléma....
Mit lehet csinálni???
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Felraktam a TDU-t,meg a patchet is és elkezdtem játszani.Megvettem a Skyline-t,majd egybõl csináltam egy bizt.mentést a profilomról.
Azóta leszedtem a TDU-t,most megint visszatettem,bemásoltam a mentéseimet,és ez lett a skyline-ból patch nélkül😊
Sztem még jobb mint az eredeti.Ha már volt bocsi,mostanában nem voltam fórumon.
Eleje
Hatulja
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Volna egy kissé hardveres kérdésem, nekem is.
Ha aHDR be van kapcsolva, akkor fehér felvillanásokat látok a távolban, és fogalmam sibcs mitõl lehet. A videókártyámnak, 1280x960 ban birnia kellene maximális beálitásokon, nem? 40 fps alá ritkán megy, pedig az af-et is feltettem 16x ra, alkalmazásvezérelt helyett. (sok változást, mondjuk nem látok) Másnál is van ilyen?
Nemtudom, de lehet, hogy át is mentem egy ilyenen, SLR, ami a csövön kifér, autópálya, full egyenes szakasz. Egyszercsak vége az útnak, csobbanok bele a tengerbe, majd visszatesz oda, ahol voltam... Legközelebbi víz is 20 km-re.
Dante.