Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na huzzál annyádba innem lámi kis pöcs..
az tény,hogy ati-val nem a legjobb kari az asus,de ez is,hogy sapphire-l a legszarabb..
És ha már éppen nem a szószoross értelmében 2x drágább,de olcsobb soha nem volt..és azt meg is érthetted volna töpörödött kis agyaddal,hogy ez a "pár ezrest ráfizetek" idióta beszólásodra volt egy hasonló válasz..
Úgyhogy mielõtt azt észt osztanát a nincsbõl,még járjál ki egy pár évet...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

SLICK
Hy all!

Patchelsé után ez a hibaüzenet fogad:

Ahogy már mennék free roamingban, akkor dobja ki ezt.. Vkinek vmi vélemény, hogy mi lehet a gond? THX!

zolo
A hardvertopikos mondat nem neked szólt, hanem elõtte a sok VGA vitatkozósnak 😊

Játszottam Xp-n is meg Vistán is a játékkal , szerintem nincs különbség.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Igen sztem odab@sz<#finom><#wink><#wink>

TDU: mohosenator

Bocs félreírtam.
Szerintetek a fehér szín jól nézki a ford shelby gr-1 esemen?
Csak fehér.

Szerintetek jü ez a szín?

Nekem Vista alatt fut semmi gond, kivéve a szokásos eltorzul ritkán a hang de azt 100% ban visszahozza egy alt tab és lehet tolni tovább.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

erieskrisz
nem nem hardver topic bocs hogy ide irtam de lattam a sok vgas kerdest es gondotam megkerdem no meg a hardvertopicban nem tom hogy jatszik e valaki a tdu val es nem biztos hogy tudnak mi a gepigenye de azzert kossz a valaszt jah es meg 1 kerdes bocsi ez is hardvertopikos de aze megkerdem xp n vagy vistan megy jobban a jatek <#worship>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

😊

Tiszteletem! Azért is írtam a végére, hogy Peace, mert a részemrõl nem kívántam folytatni a dolgot, mert ahogy Te is mondtad, nem idevaló, csak kikívánkozott belõlem amit le is írtam 😊

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Lenne egy tisteletteljes kérésem, ezt egy másik topicban folytassátok légyszives, itt a TDU-val kapcsolatosan szeretnék infóhoz jutni és megismerkedni a magyar közösséggel, nem a "szemét" között kapirgálni a játékkal kapcsolatos hozzászólások után.

U.i.: Ne vedd csak magadra, csak épp a te hsz-ed re irtam replyként, akinek neminge...akinek meg inge vigye másik topicba

Tisztelettel maradok
Kisvuk

Yoda001
ezt minden topikba benyögöd? láma

http://9gag.com/gag/5135249

Nálatok süt a nap?
bertino
tõle is én vettem bástya <#vigyor>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jaaaj, már pityergek is, pedig most ébredtem, most tönkre ment a napom :S😞, kössz szépen 😉, na de hogy komolyra dordítsam a szót, tudom, hogy nem hozzám szóltál, DE, Gábor 40-45, Te meg 20-25 közöttközött, talán nem kéne tiszteletben tartani a korát legalább, ha már azt nem amit mond? Már bocs, de senkit nem küldök el a kurva anyjábba, mert olyat mond, ami nem teljesen igaz, hanem vagy csöndben maradok, hogy NORMÁLIS stílusban kijavítom..., ha nagyon muszáj, amúgy meg csak szimplán utálom a parasztokat, akik idejönnek és elkezdenek beszólogatni a másiknak, rajb be árlistát ha meg akarod dönteni Gábor igazát, ne ugassál! Peace

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Pepsi Twist
Én ott leszek...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Tisztelt klubtagok!
7 ÓRÁRA TETTEM ÁT AZ IDÕPONTOT. A KLUBBAN 7:05 PERCKOR LEGYETEK.
TVR SAGARIS ÉS TUSCAN St HOZZATOK 3 AS TUNINGAL.

SOK SIKERT MINDENKINEK!
A KÖVETKEZÖ VERSENYEN 1.000.000$ A FÖNYEREMÉNY EZT A KÖLTSÉGET ÉN ÁLOM A NYERTESENK PEDIG KIFIZETEM.
HA VISZONT A KLUBFÖNÖKE NYER AKKOR AZ UTOLSÓ EMBER TEHÁT A LEGKEVESEBB PONTAL RENDELKEZÖ FIZET.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pacal17
Na mikor jön a 2. patch?<#idiota><#banplz>

zolo
Megint megkérdem , hátha segíttek:
Rendõröket hogy lehet kiiktatni single playerbõl?

zolo
Én most vettem egy Logitech DFP-t, vadiúj ,bontatlan , van rajta szekvenciális váltó, és 900°-ban forgatható.20000 az ára, 2 év gyári garanciával.

Ha érdekel, akkor Prohardveren az apróhirdetések között keresd Foxyr hirdetését( kb 180 hozzászólás van, nem lehet nem észrevenni).

Synit HUN
Aztán a klub is összefutott.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Nah feltorlódott néhány képem. Bocsánat! Ték!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

AntiHero
Nekem van egy DFP-m 20k 10hógari van még rá. Nagyon megkímélt állapotban, alig használtam. TDU-ért vettem de aztán úgy alakult hogy másra kéne a pénz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dante73
Volna egy kérdésem, mivel angolból gyenge vagyok.
Klubfõnököket kérdem; Tagoknak lehet valahogy üzenetet küldeni? Ha igen, hogy?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Ha egyesek nem írnak be hülyeséget akkor mások nem éreznek késztetést kijavítani. Én magam is csak azért szólaltam meg mert láttam hogy arra fazonra aki a helyesbítést megtette sok agyatlan gyerek ráugrott és elkezdte ócsárolni. Persze összetartó agyatlan klántagok ellen sok mindent tenni nem lehet...
HUNMemphis
Kein Problem!
Érezd jól magad!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

roberto
memphis nem tudok sajna menni mert megyek TCS köncertre 4 tõl....

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

autoszimulator
Igazad van abban, hogy az asus videókártya csak egy ezressel drágább a másiknál, tehát nem a duplája? És mindezt egy autós játék topikjában, 50 HSZ-on keresztüli anyázással, oltogatással sikerült elérni? Hát grat, lassan az ilyenek miatt -fav a topik :\

.: mobilize.hu :.

HUNMemphis
"Apa kezdõdik!"

Tényleg szánalmas ha valakinek igaza van 😊
bertino
szánalom, amit egyesek itt mûvelnek :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Princo én megértem, hogy szar lehet munka után állítólagos hülyéknek a hozzászólásait olvasni, de ha te is ilyen okos gyerek vagy, akkor biztos észrevetted, hogy azt a commentet nem neked címeztem. De nagyon frappáns volt az oltásod grat. Tényleg. Képzeld mióta elolvastam, azóta nem bírom abbahagyni a bõgést..<#ijedt><#wilting> Ostoba fasz....<#mf1><#mf1><#mf1>

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

1950Pro-ról volt szó, amiben az Asus jobb, az pedig hülyeség hogy 2x annyiba kerül, épp most néztem kb egy árban vannak.
még egy kérdés, friend listre hogy tudok felvenni vkit? az rendben van hogy A betû de nem történik semmi akármikor nyomom😞

HUNMemphis
Nem hülye a kérdésed.
14 emberbõl áll a B a d B o y s klub.
Felõlem okésak az adataid csak azt nem tom hogy feltudnálak-e venni klubtagnak Pro szinttel.
Amúgy nem baj ha billel nyomod.
Anno én is nagy mágusa voltam csak már elegem lett abból hogy nem tok rendesen kocsikázni.
Ezért lett a G25.
Most a The Suffering Thies that bindel foglalkozok.
CD kulcsot keresek.
De felõlem gurúlhatunk.

MA SZERETNÉK KLUBVERSENYT RENDEZNI OLYAN 6 ÓRA MAGAASSÁGÁBAN. ARRA GONDOLTAM HOGY MA A TVR SAGARIS ÉS TVR TUSCAN KOCSIKKAL LEHETNE MÉRKÕZNI ÉN A TUSCANT VÁLASZTOM A VVÁLASZTÁS RÁTOK VAN BÍZVA.

SZABÁLYOK:NO HC,NO DRIVER AID(KIVÉTEL A BILLESEKNEK).

Jelentkezéseteket várom privát üzenet formályában.

Hogy hogy 2 hely korlátozva van az is hány ember lehet a klubban ? Lehet ez hülye kérdés de online tapasztalatgyüjtés folyamatban 😄

Jah jelenleg Pro szinten vagyok, de csak tegnap kezdtem az online részt 😊

Hát single ben majdnem teljesen végig toltam már, majdnem mindegyik verdát kiprobáltam már single ben csak eddig nem volt idõm az online résszel foglalkozni. Olyan igazi nagy kedvenc nincs miota elkezdtem az online-t, de a nagyon szeretek autozni az F340-el, talán per pill ö a favorit😊 Az hogy hogy vezetek nem tom, aki kormánnyal megy biztos jobb, nekem is van egy logitech wingman formulám, de nem nagyon birom megszokni a kormányt, tulságosan hozzászoktam a billentyûhöz 😊

HUNMemphis
Dehogynem barátom!
Már az is jó fej aki TDU-t vesz és nem warezol ITTTTTT!!!!
Maxx:Még 2 helyem van és szívesen látnálak DE elöbb megnézném hogy vezetsz miket vezettél már és hogy mi a favoritod?
Jah meg hogy a CHAMPION szintet elérted-e már?
Megbeszélünk egy idõpontot és egy helyet és mehet a teszt.
Yodával gurultunk még anno.

Jó reggelit 😊 No menek füstölök egy kis gumát 😄

HUNMemphis
Csatlakozok az elöttem szólóhoz.
Neten találsz jó üzletet.
Csak a goggli 24. oldalán.
Érted uggyyyeeee??<#crazya>
"Vak tyúk is talál szemet"

HTS s3rg1nh00
nekem sincs...86k volt a lap+cpu+ram+vga kombó😊
dzsiii:nehéz választás,a G25-öt is viszonylag olcsón meg lehet találni(nem 65kért),nekem MOMO van,igaz nem sokat használom(laptophoz pláne<#idiota>),de szerintem jó,és a Logitechben nem fogsz csalódni😊
értve ezt bármilyen Logitech cuccra,nem csak a MOMO-ra...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pacal17
Lehet hogy nekem nincs 300.000 ft os gépem, de legalább nem irom ki a nevem alá hogy mindenki lássa... Amugy nem celeron...

srácok bocs az OFFért, de 6 év után megadta magát a Logitech Wingman Formula GP-m <#rinya>
Mit tudtok ajánlani ami jo minöség és nem is drága mint a G25?
néztem vmi Formula Force-ot vagy mit, az jo?

TDU: dzsiii

zolo
Hát sajnos szabad, mert a 8500Gtáben nem sok kraft van.
Különben ez most hardwer topik vagy én néztem félre a címet <#hehe>

HTS s3rg1nh00
remélem 2 gigaherCes celeron mellé veszed<#idiota>
én meg lezárom a vitát:az Asus csak középkategóriás gyártó,én meg Sapphire-t nem vennék...ha valaki márkás vga-t keres(nem itthoni PR menõ céget,mint az Asus meg MSI,akik tényleg képesek 10k pluszpénzeket elkérni),az olyan márkákból válogat,mint az XFX,BFG,E-VGA,Gainward,vagy Galaxy...és nehogy passzív hûtésest vegyen az okos,mert kinyírja a karit kb.1 év alatt a hõség...
Krisz,te meg próbálj meg Forsa 8500-at keresni,vagy pedig Galaxy 8500GT Gaming Editiont,mind2 8600GT nyákra épül,ergo jobban lehet õket húzni...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pacal17
Miiiii, emberek jöttök itten a SITTYSUTTY HÚDESZUPER 8800 GTXSUltra tokkal meg az ati XXX1950Pro val. 7600GS 4 Ever és én ezzel le is zárom a vitát <#idiota><#idiota><#idiota><#vigyor1>(hamarosan lesz 2 giga DDR 1(IGEN EGY!!) es ramom muhhhahah aszondják sokat számit)<#smile>

Yoda001
háth nekem 3200+ radeo x800xt 1 giga ddr2 ram meg egy lg 19'-os monitor és megy vele 1280*1024be maxon.. 25-30 fps (nekem ez is elég, nem divateités 😄)

http://9gag.com/gag/5135249

Mivel éjszakás mûszak után kissé rossz a kedvem és nem bírom elviselni a hülyéket, reagálnák is..., ha kutya lennél, mondanám, hogy ne ugassál, mert megkötlek, de mivel csak kutyasz@ar vagy, így csak annyit mondok, hogy lehúzlak abban a bizonyos 00-ban 😊

erieskrisz
sziasztok sracok sok a vitta xDDD nuh ez van ezt kell szeretni de ha mar igy felmerultek itt a vga (stb) gondok akkor megkerdezhetnem mivel nem vagyok 1 szamitogep zseni<#awink>hogy (probalok mindent pontosan leirni) DualCore AMD Athlon 64 X2, 1900 MHz (9.5 x 200) 3600+ Alaplap Aus M2V
nVIDIA GeForce 8500 GT (Asus EN8500GT)256 mb Vga val +
2GBKingmax KLCD48F-A8KB5 rammal +SAMSUNG HD160HJ SATA 2 es vinyoval + samsung syncmaster 940 en es tft monitoral szabadna e 1280x1024ben akkadnia a jateknak???? (es windovs xp 2servicepackos op rendszerem van ) bocsika a kerdeser de kivancsi vagyok <#conf><#nemtudom> a valasszokat ellore is kosszike<#worship><#worship><#worship>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W