Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
2:nagyrészt igen,ua Class-al kell indulni amit kér a verseny(viszont vannak kivételek amikor tudsz 2 féle Class-al indulni de ekkor fel van tüntetve).
2. igen 😄
http://9gag.com/gag/5135249
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Nem bánnám ha így nézne ki<#buck>#buck>
Még lenne két kérdésem.
1. Ha az autószalonból elviszek tesztelésre egy kocsit akkor az pénzbe kerül? És ha netán még a zsaruk is rám akaszkodnak, sõt még ütközök is vele párat akkor kell fizetni?
2. Láttam hogy különbözõ kategoriába vannak a versenyek és a kocsik. Pl.: akkor "E" kategoriásra csak "E" kategoriás kocsival mehetek?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Még nagyon kezdõ vagyok a játékban és eddig nem igaen találkoztam rendõrökkel, msot viszont rám akaszkodtak és nem bírom lerázni õket.
140.000 pénzem van és egy audim a fizetendõ büntetés pedig 40.000 lenne...
3-as szintü már a körözésem. Sikerül bemennem egy erdõs részre és most itt kocsikázom. Ha kimegyek az utak közelébe akkor megjelennek a zsaruk is.
Itt körözgetek már több mint fél órája de nem megy le a körözésem.
Hogy lehet lerázni a zsarukat?
Még valami?
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ohh, miket beszélek, elég, ha az a 7 ember lát engem, meg én is látom õket...<#wilting>#wilting>
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Ez már profizmus apukép, itt kapjon el a zsernyák 😄
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
2008 Márciusra tervezik a kiadást.Az mindjárt itt van<#guluszem1>#guluszem1>
Tele lesz Off-Road-os dömperekkel(Audi Q7, VW Touareg, Hummer etc stb..😞
Dinamikus idõjárás,esõvel,Éjjel-nappali ciklus😊
Különféle Online Módok!!
Talán jó is lesz.
Viszont nem árt feltúrbózni PC-t aki abban gondolkozik:-)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mea Culpa, Mea maxima culpa....
Úgy tünik, nem tudok menni, egyéb dolgom akadt közben. Nagyon sorry! De mert nem vagyok ma ott, ti azért érezzétek jól magatok!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Megtudhatnám az okát?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ma 18:00 kor krzolás lessz a Kamehameha
Átteszem 18 órára, hátha ez a baj. Jelezzetek vissza, ITT!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Btw. Láttam pár helyen egy bizonyos Grand Tantalust. Az valami online verseny, vagy elérhetõ singleben is?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amit ÉN hallgatok számot azt mindenki hallja DE nincsen mikrofon bedugva.
Amit írok azt nem látják.
Kezd kurvára elegem lenni az ATARI mocskából.
Azért az eden is egy kalap szar nem ussza meg õ sem.
Ilyen online részt!
Szánalamas lusta disznók.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.