Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most már okés minden csak ledobtak a serverrõl.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Szóval eddig tartott a játék.
Koneksön last.
Nem baj a Tantalus és vele együtt az ÖSSZES verseny kész.
Maradék=modellek,csövesek,banditák.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
És vége a singli küldetéseknek.
A warezolást nem arra értettem hanem arra hogy MEGVESZEM ÉS UTÁNA VALAKI A NAGY VILÁGBAN AZ ÉN 11.000FT ON JÁTSZIK (ELCSÓRJA A KÓDOMAT).
Különben most is szedek egy gémet úgyhogy vágom a lényeget.
(\_/)
Na mer te aztán még életedbe nem töltöttél le semmit, igaz? -.-
Amúgy ez valóban nem az, hogy más használlja, csak a fos játék (vagy a winfos?) törölte az adatokat...
][ ВАЗ ][
TDU: dzsiii
Most komolyan, nektek mükszik?
Na most használja valaki a kódomat?
Ha igen üzenem neki és a jóédes k...anyukájának hogy dugják fõl a kábeleket a se.......on keresztûl.
Sok buzi Warezos.
vagy nem csatlakozik, ha igen akkor kifagy.....
én még egy atari játékért pénzt....nem hinném h adok. érdekes a betaval nem volt ennyi bajom simán ment minden
http://9gag.com/gag/5135249
Csak akkor ha ugyanolyan néven tudsz reggelni Gamespy-n ha a név már foglalt akkor másnéven kell beregisztrálnod de akkor nem lesz a jó a mentésed.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Fontos dolog hogy VIP legyél de majd elmondom MSNen.
Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek.
Nem is tudok akkor képet felnyomni?
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nah ilyen ha valaki keveri a valóságot a TDUval :/
My god is a great big god, KIRA!
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
A legtöbb gondot a radial.cdb növekedése okozza, ezzel a programmal törölheted, lehet, hogy segít: tool
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Ebbe már énis belefutottam 2x. Csak én a 4:3-ról wide-ra szívtam.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Történt 1 kis baj! Pár napig wide monitoron tduztam és most meg sima 4:3asat kaptam vissza..de a felbontás maradt a wide-é.Na most a tdu a videok után elkezd villogni és nem látok semmit..(nem fagy le mert hangok vannak) h tom vissza rakni eredeti felbontásba..?
elõre is köszi
TDU: mohosenator
A mai nap sikerei közé tartozik a Maserati Trophy és a Lamborghini time attack elsõ helyei.
Ráadásként még 2 Ds verseny is.
Ezeket a Ds versenyeket egy gyönyörü pici Aston Martin Vantageal nyertem meg.
Szekvenciális (H) váltós és nem BUGOS. Még nem mértem 0ról 100ra és nem is drifteltem vele.
Viszont a végsdebesség az önerõbõl 330km/h kereken, kis rásegítéssel 340et is kihozhat belõle az ember.
Pár képecske hogy világos legyen mégis milyen verdádól van szó.

Köszönet a kélpekért Tibinek és magamnak (EGO)
UI: nekem tökéletesen mûkszik a szintén DD verzió! (A DD nem timihun méreteire vonatkozott <#banplz>#banplz> )
Nem tom mi a bajotok a topiccal... Sztem rendben folyik minden!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
De így az utóbbi 3 oldal szinte csak off.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ACER Aspire 5738ZG
Nem ismeritek?
Valami Test .... .... valami. TDU a röviditése.<#idiota>#idiota>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun