Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Ha ha ha az internet álltal.
De most már okés minden csak ledobtak a serverrõl.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

H tudná bárki is "elcsórni" a te kódodat?

HUNMemphis
Nem baj.
Szóval eddig tartott a játék.
Koneksön last.
Nem baj a Tantalus és vele együtt az ÖSSZES verseny kész.
Maradék=modellek,csövesek,banditák.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

bpeti72
Már van 6000ért is

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

HUNMemphis
Na akkor most megcsinálom a Tantalust.
És vége a singli küldetéseknek.
A warezolást nem arra értettem hanem arra hogy MEGVESZEM ÉS UTÁNA VALAKI A NAGY VILÁGBAN AZ ÉN 11.000FT ON JÁTSZIK (ELCSÓRJA A KÓDOMAT).
Különben most is szedek egy gémet úgyhogy vágom a lényeget.
(\_/)

Most jó a szerver. De délelõtt sokszor kidobott. Fõleg akkor amikor online versenyt akartam indítani.
Hassan B
"sok buzi warezos..."
Na mer te aztán még életedbe nem töltöttél le semmit, igaz? -.-
Amúgy ez valóban nem az, hogy más használlja, csak a fos játék (vagy a winfos?) törölte az adatokat...

][ ВАЗ ][

neked meg elszállt az acc-od?fasza...és ezért mi pénzt adtunk ki...költöttük volna más játékra....

TDU: dzsiii

gduck
Sztem erre gondolt: #30944

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Most énse tok jáccani network lostot ir vagy mit.

HUNMemphis
Na nee már mi a xar az a Cashed (>.<😉
Most komolyan, nektek mükszik?

AntiHero
Csak törlõdöt a Cashed-.-

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pepsi Twist
<#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Akkor most nemtudsz jáccani?

HUNMemphis
WTF,WTF,WTF?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na most használja valaki a kódomat?
Ha igen üzenem neki és a jóédes k...anyukájának hogy dugják fõl a kábeleket a se.......on keresztûl.
Sok buzi Warezos.

FAKK ATARI<#mf1><#mf1>
vagy nem csatlakozik, ha igen akkor kifagy.....
én még egy atari játékért pénzt....nem hinném h adok. érdekes a betaval nem volt ennyi bajom simán ment minden

Yoda001
nem kell vipned lenned... kepfeltoltes.pirateclub.hu images.netbag.hu photohost.extra.hu ... ezekre tedd fel..

http://9gag.com/gag/5135249

aha, ok, bár az gebasz lenne :S

gabi89
Nem biztos.
Csak akkor ha ugyanolyan néven tudsz reggelni Gamespy-n ha a név már foglalt akkor másnéven kell beregisztrálnod de akkor nem lesz a jó a mentésed.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

HUNMemphis
Holnap segítek hogy te is föl tudjál tõlteni képeket.
Fontos dolog hogy VIP legyél de majd elmondom MSNen.
Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek.

Úristen..<#wow3> sry, még uj vagyok. és persze mod-gomb sehol...😞
Nem is tudok akkor képet felnyomni?

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

ha megveszem eredetibe a gamét, akkor a savegameket át tom rakni ugye?

Én is fotózgattam kicsit.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Memphis: <#taps>

gduck
Most olvasom, hogy az új NVIDIA driver (163.69) megszûnteti a játékban a "mikro akadásokat" 😉

Pepsi Twist
de lambo van 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

a tdu ban nincs porshe :S

AntiHero
mindenütt ez van már-.-

http://www.langlovagok.hu/html/galeria/1131.shtml

Nah ilyen ha valaki keveri a valóságot a TDUval :/

My god is a great big god, KIRA!

Igaz, bocs, itt helyes link, akinek még kell: tool

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

ember, isten vagy! 4perc játék fagyás nélkül! THX!

megtaláltam atari forumon. 6mb volt, most töröltem. kipróbálom

nem jo a link

Próbálj csinálni egy új profilt és nézd meg azzal, hogy mûködik. Ha jó akkor sajnos a mentésed sérült.
A legtöbb gondot a radial.cdb növekedése okozza, ezzel a programmal törölheted, lehet, hogy segít: tool

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

még mindig nem jo a tdu! kitöröltem a cachet ahogy mondtad, semmi. ujratelepítettem, semmi. 70% os mentésem van nehogy má elszálljon! valamikor be se tölt a pályára (csak a házamig), valamikor meg 1-2 perc után fagy le... más 5let?

Synit HUN
Ehez sajna kell a wide-os monitor és ott visszaállítani vagy egy mentés amit még a 4:3-as monitorral csináltál.
Ebbe már énis belefutottam 2x. Csak én a 4:3-ról wide-ra szívtam.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Hali!

Történt 1 kis baj! Pár napig wide monitoron tduztam és most meg sima 4:3asat kaptam vissza..de a felbontás maradt a wide-é.Na most a tdu a videok után elkezd villogni és nem látok semmit..(nem fagy le mert hangok vannak) h tom vissza rakni eredeti felbontásba..?

elõre is köszi

TDU: mohosenator

HUNMemphis
Na akkor most egy kis ON.
A mai nap sikerei közé tartozik a Maserati Trophy és a Lamborghini time attack elsõ helyei.
Ráadásként még 2 Ds verseny is.
Ezeket a Ds versenyeket egy gyönyörü pici Aston Martin Vantageal nyertem meg.
Szekvenciális (H) váltós és nem BUGOS. Még nem mértem 0ról 100ra és nem is drifteltem vele.
Viszont a végsdebesség az önerõbõl 330km/h kereken, kis rásegítéssel 340et is kihozhat belõle az ember.
Pár képecske hogy világos legyen mégis milyen verdádól van szó.

Köszönet a kélpekért Tibinek és magamnak (EGO)

gduck
Biztos warezoltál 😄 és futtatál vmi SecuROM gyilok programot 😉 Sztem újra kell rakni a gamét 😞

UI: nekem tökéletesen mûkszik a szintén DD verzió! (A DD nem timihun méreteire vonatkozott <#banplz> )
Nem tom mi a bajotok a topiccal... Sztem rendben folyik minden!

robotnyk
régóta nem léptem be már a játékba, ma beakartam - nem tudok. azt hiszem az életem egyik legnagyobb tévedése volt pénzt kiadni erre a hulladék multiplayerre. :C
14:30 Audi szalon elött, aki akar motrozni jöjjön hama😊

c0llect0r
A mostani kivételével én csak akkor írok ide be ,ha télleg a játékkal kapcsolatba van valkinek kérdése ,egyébként csak olvasgatom ,mit beszélget itt a tdu-közöség.

Sland
Nézd, legalább van téma. nem hali ki a topic, mint az NFS:carbon topic 2hónap után...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

c0llect0r
Szerintem azért van most off-árvíz ,mert nem sok történik a tdu/atari háza táján.(sry:dubble posting)

c0llect0r
1etértek <#hehe>.

Synit HUN
Javaslom a topik átnevezését: A Test Drive Unlimited Online Közösség Topikjára. És akkor az egymással való foglalkozás nem számítana offnak.
De így az utóbbi 3 oldal szinte csak off.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

vki
Vicces. De nem figyeltél elég jól. EREDERI a game. Tudod, Atari Digital Download. Atari webshop-ból van proxy server használatával. Van online accom is. Ehhez a verzhez nem kell DVD, "csupán" be kell aktiválni a DigitalRiver honlapján.

ACER Aspire 5738ZG

AntiHero
Amúgy van egy olyan játék amibe kocsival meg motorral lehet menni, és jó nagy a terep.

Nem ismeritek?

Valami Test .... .... valami. TDU a röviditése.<#idiota>

AntiHero
LOL<#banplz>

timihun
Hi, egy kicsit ellenséges hangot veszek ki az írásodból, pedig, amikor tudtam, neked megpróbáltam segíteni, tán buzi vagy?