Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
<#worship>!!!Atari az atya isten!!!<#worship> (átírta a naptárat<#idiota>)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

gabi89
inno -t nem ajánlom az egyik legroszabb hûtéssel rendelkezik legalábbis régebben.. inkább Asus,Gigabyte és így tovább.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
GTR2 nagyon jó csak ajánlani tudom vérbeli szimulátor.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

HUNMemphis
Basszus majdnem elbaszta a motorosokat!
Hülye állat egy Peugeottal mi a francot akart csinálni?
Hülye barom remélem szarrátörte megát!
Amúgy még csak 1 feladatot csináltam meg a GTRbõl.
Majd elválik mi is ez.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

elég felfedezni õket de ha már ott vagy, be is mehetsz 😄

[HUN]FaTaL
Valamint a motorozáshoz be kell menni az összes autókereskedésbe vagy elég felfedezni õket?

http://goo.gl/gd6Zi5

Yoda001
valaki megmondja hogy az innovision milyen vidkarikat csinál? pl a hütésük jo-e stb... ha már veszek egy kárytát akkor az jo legyen 😄 (sry az offért)

http://9gag.com/gag/5135249

Atti12
ha GTR be megtanul jól menni, akkor TDU ban is jobb lesz, mivel a GTR sokkal nehezebb mint a TDU 😊

[HUN]FaTaL
Meg lehet valahogy nézni hogy hány százalékát fedeztem fel az utaknak? Illetve hogy hányból hány autókereskedést fedeztem fel?

http://goo.gl/gd6Zi5

Csak egy apró kérdés: nem félsz, hogy átszoksz a gtr-re, és utánna a tdu nem ugy fog menni ahogy ezelõtt?..😊

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

HUNMemphis
Nagyon szép képek!Gratulálok!
Na jah most telepíti és bent a suliban a spanom is mondta hogy faxa.
Törnek a kocsik meg valósághûek szóval király.Nos 6 percen belûl kiderûl mi igaz mi nem.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hol van végig játszás?😛

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

egyáltalán szemtemperben van 31.e? <#eplus2>

Pepsi Twist
jóhogy

Pepsi Twist
én sztem ott leszek 😄

Pacal17
Na mivan, 31-én carpack?<#nezze><#csodalk><#banplz>

Imrusssss
Sziasztok !
Segítsetek nekem hogy kell neten nyomulni mert eredetim van és még csak olyan 20 % ot csináltam meg benne (szal kezdõ) !
Nagyon örülnék ha valaki segítene!!!
Elõre is köszönöm

E-mail:[email protected]
msn: [email protected]

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

AntiHero
1. + a 2. tetszeni nekem nagyon

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Atti12
GTR2 nagyon jójáték, fõleg drift mod+multi verhetetlen 😄

SötétBarom
Pár kép..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

AntiHero
ÁMEN<#worship><#idiota>

HUNMemphis
Srácok szerintem hadjuk ezt az összeesküvés elmélet gyártási folyamatot!
Valszeg most már okés minden mert tegnap tudtam huzamosabb ideig gémelni.
Igazából már nem is zavar hogyha kidob, ilyenkór mindig az Astonra gondolok és hogy mien jó kocsi pedig D katos.
Most töltöm a GTR2t. Hát a srácok azt mondták hogy fullos:törnek a kocsik,reális,élvezetes,G25.
Kíváncsi vok rá!
Hétvégén elmaradt a találkozó tudom és elnézést kérek emiatt.
Ezen a héten hétvégén SZOMBATON ESTE 6TÓL 9:30IG szeretnék egyet megtartani.
Aki nem tud jönni az üzenjen különben KICK/BAN.=)
Csak és kizárólag G F E D s autókkal szabad megjelenni.
Program:közös fotózás,drag versenyek,speed versenyek,drift versenyek,Cruse.
Danival várunk titeket.MSNen föntleszünk ezáltal ott is lehet üzenni.
További szép napot vagyis reggelt.

gabi89
Tudom nagy áruház láncokban szoktak ilyet csinálni néha 😄 de mivel Memphis eddig tudott játszani ezért nem valószínû.

vki
Ja gondoltam. Csak a Source engine jól fut rajta, gondoltam akkor ez is elmegy. Végítélet: Akinek kell egy eredeti TDU DD az keressen meg PM-ben.

ACER Aspire 5738ZG

Cobra.
A GO7400 max egy 6200 sebességét éri el. Ha a játék használná a 2 magot, akkor lenne esély a játékra low beállítás mellett, de így szerintem max 20fps lesz, de az is szaggatni fog valószínûleg. Laptopot nem játékra találtak ki, ráadásul a TDU eléggé gépigényes.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

HUNMemphis
Sorry Gery ez a xar kidobott és nem enged vissza.
Találtam infót a következõ car packról nos ezek a kocsik fognak benne szerepelni.
Igaz hogy csak kettõ de ezeket biztosan látni fogjátok.
Nuber one: Class E ratyimobil SX
Number two:Class D Ford odabaszós hátsó 4WD
Nos köszönjük meg az ATARINAK ezeket a bjütifúlos kocsikat

Ha megeszek egy tál csirkepaprikást, akkor effektíve két tállal ettem?
vki
Azé várjuk. Nekem a mostani procinak ami az asztaliban van (AMD Athlon 64 3GHz+)valódi órajele 1.8GHz , de effektív órajel 3GHz+. A mostanira asszongya egy-két program, hogy effektíve 3.2 GHz. Ezé gondoltam a ram bõvítésre, mert ugyebár elvileg a vidkari még szabál belõle, és tudtommal a GO7400 valahol 6600GT szinten van, ami nekem jó, mert ezelõtt ment 1024-ben high-ban 25 FPS-t.

ACER Aspire 5738ZG

Pepsi Twist
hol élsz te ember? azér a proci órajele nem mindig fontos na de azért már 1 kicsit tulzás 😄 legalább húzd túl 2GHZ-ra és 800x600 low-on kis szerencsével meg friss vindózzal fog produkálni 15FPS-t 😄

vki
hi!

Van egy ilyenem:

AMD Turion 64 X2 TL-52 (1,6 GHZ), 1 GB DDRII-es 667-es mem, plusz egy geforce go 7400. Ha ebbe szereznék még 1 giga ramot, lenne rá valami esély, hogy 1024-ben medium-on produkáljon 30 FPS-t?

ACER Aspire 5738ZG

Pepsi Twist
itt a TDU-ba 1 szerverre vagy kényszerítve...

AntiHero
Néha lehet😊

Cápafogxy
Kérdés:
Akkor most tényleg nincs értelme megvennem a játékot eredetibe mert soha nem lehet online játszani?

Cobra.
A szerver gondra az lenne a megoldás, ha átalakítanák a PC-s verziót egy patch-el, hogy lehessen saját szervert indítani. Tommy Gear pont a BF-et hozta fel, ahol a hiba, amit említett pont azért jön elõ, mert privát üzemeltetésû a szerver és vagy bírja a játékot, vagy nem. De ha az egyik szerver játszhatatlan, van 100 másik, ahova fel lehet menni. TDU-nál ezt nem tudod megtenni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hát pedig hallottam már olyanokat hogy boltban simán kicsomagolják, kiírják a kódot, aztán visszafóliázzák, te meg bizonyítsd hogy nem te hagytad el a kódot..
Pepsi Twist
nem feltétlenül a szerver cég hibás lehet az atari valamit kutyult a játékkal és a szerver cég meg nem tud rendes szervert összehozni...

gabi89
Membphis senki nem csórta el a kódodat.Ha megveszel egy játékot és elõtte azt a kódot senki nem látta (mondjuk boltba nem nyitották fel és nézték meg akódot) akkor nem tudják ellopni hacsak nem vki betört a windowsodba és megnézte a registry bejegyzést de ez elég körülményes meg hackerek nem "csóró" magyarokra buknak 😛

Synit HUN
Nem vagyunk elég jó üzlet. Olcsób az eredeti játék amit amúgyis ellopunk, az internet ugyanannyiba kerül bármire is használjuk, ingyen akarjuk a kiegészitõket és egyfolytában sírunk az inkompatibilitások miatt. Jah és azt akarjuk, hogy minden új játék menjen a 3 éves gépünkön is.
Sztem van még pár dolog amit kihagytam, de hirtelen ennyi.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

roberto
de komolyan mit vétettünk hogy szarba se nézik a pc-seket??

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

roberto
ezért kiadhattam a sok lóvét uj gére meg játékra csak szopom a faszt a boxos g...k(Peace kivételnek) meg nyugiba jáccanak 20 car packel!!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

LOL<#nevetes1><#buck><#pias><#idiota><#finom>

V43 1105
És majd kijön egy nem hivatalos car pack, benne egy 4ütemû Trabantal, amire az lesz írva "Fuck Atari" xD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Figyeljétek a naptárt, közeleg szeptember 31-e... <#banplz><#zavart1>

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Akkor nem wowozol 😄 2év után mondhato el a szerverekröl hogy jók, ott is csak kiadták alválkozonak, hogy kel szerver elõször sor volt utána meg hetente leált 4x aztán 1,5 év utána cserélték le õket. Addig meg füzettél a lagért meg, hogy sorba állj 😄

Na de ez nem ide tartozik :p -TDU4EVER-

My god is a great big god, KIRA!

Ezt nem tudom megérteni... Ezeknek a buzi kiadóknak (akik a szervereket is mûködtetik, és végülis õk árulják a fejlesztõk szoftvereit) nem képesek normális szervereket fenntertani. Battlefield-el is szoktam jáccani, 10 megabites nettel néha úgy belaggol, és olyankor sorban dobálja le az embereket a serverrõl. Hát nem csodálom, ha nem vesszük meg eredetiben...
Az a bajuk szentem, h nem fizetünk a serverekért, mint a wow-ban, akkor tuti jó lenne. Remélem kezdenek vmit magukkal, mert addig akkor tuti nem veszem meg, ha szar :S

Hát igen, elolvasod az utobbi 1hónap hozzászolásait nincs szerver, lagol nincs szerver, lagol, nem engedbe, ledob :p
Je játszottam 1órát, rekord...
Már meg akartam venni 1 ideje, de ha melozol és este még tolni is akarod, ahoz nem ilyen megbizhatattlan szerver kel.

My god is a great big god, KIRA!

Yoda001
sokra nem fogsz vele menni mert a szerver mindig off vagy fél perc mulva ledob<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Megrendeltem eredetibe, remélem 7fõn meg is jön... azt durr bele bumm bele!

1ébként meg ha nekem nem mûködne ak ód, én visszavinném oda ahonnan vettem, és addig acserélgettetném velük, amíg jó nem lex, ha nem cserélik ki, akkor panaszkönyv, és telefon...
Nekem is volt olyan, h mediamarktban megvettem a Splinter Cell CT-t menet közben kocsiban kibontom és nem volt benne a lemez, mentem vissza, h hoppá! És kciserélték szó nélkül... Na és mi van akkor ha csak át akarnám baszni õket... (ezt nem tippnek mondtam, neh vmelyik fax megcsinálja, h megvesz 1 játékot és visszaviszi, h nem volt benne lemez, mert akkor azt elátkozom)