Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hülye állat egy Peugeottal mi a francot akart csinálni?
Hülye barom remélem szarrátörte megát!
Amúgy még csak 1 feladatot csináltam meg a GTRbõl.
Majd elválik mi is ez.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
http://goo.gl/gd6Zi5
http://9gag.com/gag/5135249
http://goo.gl/gd6Zi5
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Na jah most telepíti és bent a suliban a spanom is mondta hogy faxa.
Törnek a kocsik meg valósághûek szóval király.Nos 6 percen belûl kiderûl mi igaz mi nem.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Segítsetek nekem hogy kell neten nyomulni mert eredetim van és még csak olyan 20 % ot csináltam meg benne (szal kezdõ) !
Nagyon örülnék ha valaki segítene!!!
Elõre is köszönöm
E-mail:[email protected]
msn: [email protected]
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Valszeg most már okés minden mert tegnap tudtam huzamosabb ideig gémelni.
Igazából már nem is zavar hogyha kidob, ilyenkór mindig az Astonra gondolok és hogy mien jó kocsi pedig D katos.
Most töltöm a GTR2t. Hát a srácok azt mondták hogy fullos:törnek a kocsik,reális,élvezetes,G25.
Kíváncsi vok rá!
Hétvégén elmaradt a találkozó tudom és elnézést kérek emiatt.
Ezen a héten hétvégén SZOMBATON ESTE 6TÓL 9:30IG szeretnék egyet megtartani.
Aki nem tud jönni az üzenjen különben KICK/BAN.=)
Csak és kizárólag G F E D s autókkal szabad megjelenni.
Program:közös fotózás,drag versenyek,speed versenyek,drift versenyek,Cruse.
Danival várunk titeket.MSNen föntleszünk ezáltal ott is lehet üzenni.
További szép napot vagyis reggelt.
ACER Aspire 5738ZG
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Találtam infót a következõ car packról nos ezek a kocsik fognak benne szerepelni.
Igaz hogy csak kettõ de ezeket biztosan látni fogjátok.
Nuber one: Class E ratyimobil SX
Number two:Class D Ford odabaszós hátsó 4WD
Nos köszönjük meg az ATARINAK ezeket a bjütifúlos kocsikat
ACER Aspire 5738ZG
Van egy ilyenem:
AMD Turion 64 X2 TL-52 (1,6 GHZ), 1 GB DDRII-es 667-es mem, plusz egy geforce go 7400. Ha ebbe szereznék még 1 giga ramot, lenne rá valami esély, hogy 1024-ben medium-on produkáljon 30 FPS-t?
ACER Aspire 5738ZG
Akkor most tényleg nincs értelme megvennem a játékot eredetibe mert soha nem lehet online játszani?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Sztem van még pár dolog amit kihagytam, de hirtelen ennyi.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Na de ez nem ide tartozik :p -TDU4EVER-
My god is a great big god, KIRA!
Az a bajuk szentem, h nem fizetünk a serverekért, mint a wow-ban, akkor tuti jó lenne. Remélem kezdenek vmit magukkal, mert addig akkor tuti nem veszem meg, ha szar :S
Je játszottam 1órát, rekord...
Már meg akartam venni 1 ideje, de ha melozol és este még tolni is akarod, ahoz nem ilyen megbizhatattlan szerver kel.
My god is a great big god, KIRA!
http://9gag.com/gag/5135249
Nekem is volt olyan, h mediamarktban megvettem a Splinter Cell CT-t menet közben kocsiban kibontom és nem volt benne a lemez, mentem vissza, h hoppá! És kciserélték szó nélkül... Na és mi van akkor ha csak át akarnám baszni õket... (ezt nem tippnek mondtam, neh vmelyik fax megcsinálja, h megvesz 1 játékot és visszaviszi, h nem volt benne lemez, mert akkor azt elátkozom)