Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Pár kilcsivel följebb a klubtól persze.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

AntiHero
hát hogy gyakoroljam a pályát😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

HUNMemphis
Minek küldjek bukmárkot?
Inkább itt van egy kép.
Különben ha beállítod a keresés szûrõjét akkor megtalálsz (bár ezt te is tudod).

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Köszönöm szépen a helpet.
Megyek gyûjteni 2 millót a versenyhez hogy aztán jutalommal lepjem meg az elsõ helyezettet.
Aki tud jönni 9 órára az szavazzon:Caterham vagy Ford GT-R/Saleen S szériák.
A szavazást 8:30-ig engedélyezem.
Utána azzal a kocsival kell résztvenni ami nyerte a szavazást.

Memphis nekem megvan, csomót írkáltam ide mert nem tudtam mi a baj, aztán rájöttem, hogy az, és leszedtem ezt a progit <#circling>
Szal itt a linkklikk erre
Amúgy a TDU cache-t (radial.cdb) törli. Ez általában mindig segít a fagyáson!
AntiHero
Majd ha tudsz egy bookmarkot adjál már a 2 helyszínhez.

HUNMemphis
Moho küldött nekem egy progit ami azt akadályozza meg hogy lefagyon a gém vagy be se töltsön.
Nem tudom hogy hova raktam sõt az is lehet hogy kitörõltem a lényeg hogy se a nevét se a helyét nem tudom.
Tehát nem tok most TDUzni.

Az mire jo?
Jobb lessz a játék?
Nemfog akadni?
MI?<#idiota><#vigyor3><#nevetes1>

Pepsi Twist
😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Miket töröl ki?
Az mire jo?

HUNMemphis
Jah öhhm Moho ha esetleg errefelé olvasgatsz akkor küld már megint el azt a progit ami kell a TDUhoz tod ameik kitörli a fölös izéket.
Thenksz

HUNMemphis
Na jó megpróbálom.
Akkor mindenkinek: 9 órakkor kezdünk és rám engem keressetek a clubnál.
Folytatódik a szavazás eddig 2:2.
Pepsi:Gyûlölöm az Ly és a sima jt is.
3x futottam neki hogy most hogy is írjam.
A magyar nyelv egyik buzulása =(

AntiHero
akkor agyál legalább 2db bookmarkot 😊 vagy hogy lesz ez elintézve hogy merre kell menni meg stb..?

21:00kor akkor nem lehetne. léciléciléciiiiiii<#gonosz1>

Van egy gonosz ötletem😄

Toljunk civileket a pálya kanyaraiba meg a széleihez😄
Tök jól fog kinézni😊 Igaz kapunk biztos büntetést de megéri😄

Még lehet videózok is a végén😄

Pepsi Twist
na a muszály-t sikerült leírni muszáj-al de a hosszú óóóó-t mellõzni kéne...

HUNMemphis
Eddig az állás Caterham 2 Ford/Saleen 2.
Sajna muszáj 8kór megtartanom nem tehetem késöbbre.
Várlak titeket.<#nyes>

Dante73
HI!

Kb 90% hogy megyek, Caterhammal! De kellene vagy 8 ember, 2 csoportban, 4 versenyez, 4 meg a kanyarokban, hogy ne legyen könnyü "elnézni" a pályát.
Aztán csere, végül a 2 elsõ, és a két második csaphatna össze, hogy kiderüljön a sorrend.
Ez persze csak ötlet, mivel nem én szervezem a versenyt...
Ja igen, a 8 óra nekem jó, bár hangsúlyozom, csak nagy valószinüséggel tudok menni, nem 100%. (esti program még alakulóban, nem tõlem függ...)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

AntiHero
Nekem van. De legyen már késõbb a verseny mondjuk 22:00kor.

Ja és a 1. választom😊

bpeti72
nektek is állandóan megszakad játék közben? Már vagy századaszorra nem bírom leszállítani az aluminium szappantartót

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

HUNMemphis
Szeretném akkor föltenni a nagy kérdést:Kinek van kedve és 75.000$ kpje a DIRT és a BEACH versenyekhez?
Két szavazási lehetõség van: 1.:Caterham CSRek 2.:Ford Mustang GT-R vagy Saleen tuningos Mustang.
Kérek mindenkit aki a MAI nap során ide fõlnéz és ismerõs és ESTE 8 órakkór ráér az küldjön privátüzenetet a választott kocsival (1,2) és hogy rendben van-e.

Cobra.
Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited

Hide and fear, Cobra Commander is here !

c0llect0r
Mert még az "olcsóbb" verzió cd-kulcsát használja ,ami rossz.(hogyha az offline profil nem volt tiszta verzió)Erre pedíg a cd-kulcs fájljának törlése a megoldás.Kérek egykis segítséget:mert én nemtudom pontosan hol van ,erre a kolegák tudnak felelni.<#wave>

Igen de most csináltunk egy ujjat és nem müxik mert azt a connection was lostot irja ki mikor nekem megy rendesn.

Pepsi Twist
pontosan... (csinálni kell 1 új online accot)

AntiHero
Offline profillal nem lehet neten játszani.

A haveromnak megvan a tdu és onlineon szeretne jáccani de elötte már játszott offline.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Mert neki irja ki azt a connection nemtudom micsodát.

HUNMemphis
Ezen a hétvégén SZOMBATON.
Gyere TDUba és ott elmondok mindent.

HUNMemphis
VGA:Nvidia EN7600GT 256MB(PCI EXPERS)
ALAPLAP:INTEL P5N32-SLI SE DELUXE
PROCI:CORE 2 DUO 2X 2.13=4.26GHZ
HANGKARI:5.1
SOK VENTI.
(Különben kinem állhatom a HDRt nekem olyan meseszerüvé válik és ez nem tetszik).

hy.. milyen géped van amivel tolod a TDU-t?
Kérlek pontos adatokat... ne csak ugy futtában.. minden hw-nek a pontos adatját.. elõre is kössz

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Memphis mikor lessz a klubbtali?
_Bocsi de elfelejtettem és szeretnék menni.

Valoszinüleg a szerver szórakozik ,néha elöfordul,hogy többször kell próbálkozni.
HUNMemphis
Bejutottam a röpzitérre is.

Pepsi Twist
<#eljen><#eplus2>

HUNMemphis
I HAVE NO COMMENT FOR THIS CAR

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a haveromnál vagyok és nemjo a tdu.
Kiírja azt a network status os szart meg minden.
Patch fentt van.
Pls segítsetek.

odabaszós <#wow2>

HUNMemphis
Hát Antihero le a kalappal elötted!
Nagyon hangulatosak és az összes profimunka.
Egyszerûen újságba valók.
10/10+1 =D

Ati írd le nekem feltétlenül az msn-edet beszélni akarok veled!!! Köszi
AntiHero

gabi89
Nagyon ott vannak 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

V43 1105
Kurva szépek 😮

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

AntiHero
Nem az én képeim de a hangulat oda baszósak:

Ezt ecw_a.bnk--->ere_a.bnk ilyenné kell változtatni.
És ezt ere_a.bnk--->ecw_a.bnk
ilyenné.

öcsém már leírták 20x <#banplz>

tdu Toyota
á ez hogy lehet megcsinálni hogy autómosó legyen? elkel cserélni egy ingatlant vagy hogy?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Kerepes Judit: Családom mostmár csak belõlem és gyermekembõl áll, mert elvállt szülõ lettem. Ezért is használom mindig az Atari sikerét, mert ezzel tudok egy kis férfiasságot lehelni magamba, hogy a gyerek nevelése könnyebb legyen. Elég csak egy perc és már kezdõdik is az adrenalinbomba
Sztojka György: Nagyon sokat dolgozom naponta 12 órát, ezért nem érek rá semmilyen sportot ûzni, de a test drive-ból elég egy perc és már le is vezettem az idegemet!
És még sorolhatnám <#vigyor2> FUCK ATARI <#mf1><#boxer>
Szia mindenki az ac289-et hogyan lehet megnyitni ,mit kell csinálni hozzá ?
Nekem is szolhattál volna<#vigyor3><#vigyor0>
Elvégre én vagyok a másik fõnök.

Remélem Memphis még nem dobtál ki a klubbol 😊 Sajnos irni se tudtam hogy nem leszek, kicsit hirtelen jött😊 De most uj géppel szaggathatom az aszfaltot😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

nem csak egy mod amivel az autómosóba ribik mossák a kocsit de eléggé BUGOS

ehh, bazz 851 uj üzi, egy kicsit kihyagok és ennyit irkáltok😊 volt patch vagy mi? 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN