Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan tûzbe fogom dobni dobozostúl!!!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun>
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Szerencsére az ATARI fórumán ott van egy nem hivatalos javítás(amit az atari engedélyezett mert nekik nem sikerült kijavítani. ROFL) ami ezt a hibát orvosolja, enyit a fejlécen lévõ patch leírásról...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
És nem is kell megvenni az összes házat.
Király!
http://goo.gl/gd6Zi5
Szoval csak azt kell csinálnom hogy megveszem az összes házat ami létezik a játékba aztán kicserélem azt a két fájlt és automoso lessz belöle?
Tudom ritkán találkozunk manapság már.Ennek oka a suli.
Mind1 a lényeg az hogy PÉNTEKEN rendezek egy szabadeddzést.
PÉNTEKEN délután újra írok és akinek cvan ideje és kedve az jöjjön a clubhaushoz.
VERSENYEK:SZOMBAT ESTE 8 ÓRA. DIRTRACE VASÁRNAP KÉSÕDÉLUTÁN/ESTE BEACH RACE.
SZAVAZÁST IS SZERETNÉK TARTANI ARROL HOGY MIEN KOCSIK LEGYENEK A VERSENYEKEN.
DIRT:NUMBERONE CATERHAM IZÉ VAGY FORD MUSTANG GT-R. ESETLEG FORD MUSTANTG SALEEN TUNING VAGY SKYLINE GT-R34.
CVERSENY UTÁN ESTI CRUSE G F E D Cs AUTOKKAL.
A SZAVAZATOKAT PMBE KÜLDJÉTEK EL.
KÖSZÖNÖM ÉS PÉNTEKEN JELENTJEZEK CSÁÓ!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
A #31350-es kérdésemre akkor nem tud senki sem mondani semmit?<#rolleyes>#rolleyes>
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Eagle: Gyûjtsél egy csomó pénzt és vásárold vissza. Vagy ha van mentésed amiben még megvannak, használd azt. Egyébként szopó.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Ha a két fájlt megcserélem, akkor az ingatlanos átmegy kocsimosóba?
Mindegyik, v csak valamelyik?
Amúgy nagyon nagy!
Antihero!
Ha megvan jobb minõségben, max 100 megában, privizz rám lécci!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Siessetek!!!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Eladtam az összes concept autómat (mert így akartam piszok módon pénzt szerezni) és utána derült ki, hogy nem tudom megvenni másodszorra...
Ilyenkor mit tudok tenni? :SS
ITT EGY KIS VIDEÓ RÓLA😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Original thread:
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=613282
In Test Drive Unlimited for PC if you swap two files in the data folders, you can unlock the secret car wash, with girls who buff and wax your car while showing off their stuff. It's pretty ridicolous.
Atari Forums user Detress was the first AFAIK to do this, and here's how:
GOTO Level/Hawai/Spots
Change file names:
ecw_a.bnk -> ere_a.bnk
ere_a.bnk -> ecw_a.bnk
Post your comments and share with your friends!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szoval, ez csak nálam van igy, vagy másnál is?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
MIÉRT VAN AZ, hogy ha állok a kocsiva, utszélen pl, és nekem jönnek, elrepülök a picsába, de mégha kisebb sebességgel is, ill. ha menet közben a hátsómat meglöki vki, akkor már száll el az autom és ezerrel kell egyenkormányozni, VISZONT ha ÉN csinálom ugyanezt, semmi nincs, ha neki megyek egy állo autonak, alig megy arrébb, és a menet közben én piszkálok oda vkinek, az sem reagál semmit, helyette még én inogok meg, ö meg meg sem mozdul.
Segítsetek, mert kezdem rohadtul unni ezt, hogy erre nem találom a választ! Állandoan van aki nekem jon és ellök a francba, de én már nem tudom visszaadni, mert gyak.lepattanok rola..
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
menjetek az offtotyikba lázadni. hogy az Atari mondjon le. he he<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
csak az X550-el kapcsolatban vannak kifogásaim,mondjuk egy X1950pro nem ártana helyette,vagy 8800GTS 320MB...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ugyse lessz mert lezsarnak minket pc-seket.
Nothing to say
A g.spy acount megvan, majd állandóan ápdételni akar, ha le okézom akkor megfagy.