Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a szar berakott az audi szalon környékére egy nagy keresztezõdés közepébe egy autómosot... és nem tudom visszacsinálni :S

Találtam már egyszer kérdezte ugyanezt egy srác, de arra sem mondtatok semmit, szal nincs megoldás?
Truck Driver001
te férfiállat<#smile>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Miért van az hogy nem tudok kimenni a házamból, mert a loadingolásnál meg áll a kép és csak ment-ment-ment és ment a kis Atari gyöngye!!!
Lassan tûzbe fogom dobni dobozostúl!!!
<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun>
Errõl a 'jelenségrõl' beszélek már egy napja, de senki nem tud semmi értelmeset benyögni.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

AntiHero
Tessék itt a videóm jobb minõségbe: LINK

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Amúgy az 1.66A patch felrakása után nekem is kihalogatott mentésnél.
Szerencsére az ATARI fórumán ott van egy nem hivatalos javítás(amit az atari engedélyezett mert nekik nem sikerült kijavítani. ROFL) ami ezt a hibát orvosolja, enyit a fejlécen lévõ patch leírásról...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

trogerzsiger
Lécci segyítsetek nekem abban hogy a faqban található ini fájlt hova kell bemásolni! mert sajna nemtudom<#help>

Nekem is sikerült nagyon állat.
És nem is kell megvenni az összes házat.
Király!

[HUN]FaTaL
Hogy csináltátok meg a saleen dayt? Irányíthatatlan szar + állandóan belémjönnek és kirepülök a picsába.. Persze ha én megyek nekik akkor semmi, tök stabilan mennek.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez nagyon kafa.
Szoval csak azt kell csinálnom hogy megveszem az összes házat ami létezik a játékba aztán kicserélem azt a két fájlt és automoso lessz belöle?

Köszi
HUNMemphis
ÜDV mindenkinek!
Tudom ritkán találkozunk manapság már.Ennek oka a suli.
Mind1 a lényeg az hogy PÉNTEKEN rendezek egy szabadeddzést.
PÉNTEKEN délután újra írok és akinek cvan ideje és kedve az jöjjön a clubhaushoz.
VERSENYEK:SZOMBAT ESTE 8 ÓRA. DIRTRACE VASÁRNAP KÉSÕDÉLUTÁN/ESTE BEACH RACE.
SZAVAZÁST IS SZERETNÉK TARTANI ARROL HOGY MIEN KOCSIK LEGYENEK A VERSENYEKEN.
DIRT:NUMBERONE CATERHAM IZÉ VAGY FORD MUSTANG GT-R. ESETLEG FORD MUSTANTG SALEEN TUNING VAGY SKYLINE GT-R34.
CVERSENY UTÁN ESTI CRUSE G F E D Cs AUTOKKAL.
A SZAVAZATOKAT PMBE KÜLDJÉTEK EL.
KÖSZÖNÖM ÉS PÉNTEKEN JELENTJEZEK CSÁÓ!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Béla9248
sziasztok! tudna vki segíteni TS szerver létrehozásában? Nem igazán jöttem rá hogy hogyan kell! Elõre is köcce!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

45-kor ott voltam , és onnanstol végig. Nem láttalak.

A #31350-es kérdésemre akkor nem tud senki sem mondani semmit?<#rolleyes>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Synit HUN
És tiszta lett végre a szélvédõ belsõ nézetben? 😄

Eagle: Gyûjtsél egy csomó pénzt és vásárold vissza. Vagy ha van mentésed amiben még megvannak, használd azt. Egyébként szopó.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Dante73
ok, nekem is az tuti...

http://www.freetvmaci.info/

AntiHero
Meg van. De csak holnap adok linket ok?

Dante73
Akkor jól értem?
Ha a két fájlt megcserélem, akkor az ingatlanos átmegy kocsimosóba?
Mindegyik, v csak valamelyik?

Amúgy nagyon nagy!
Antihero!
Ha megvan jobb minõségben, max 100 megában, privizz rám lécci!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Imrusssss
Jahh a nevem a játékban : Vivera86

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Imrusssss
Ha akar valaki talizni velem a játékban akkor jöjjön el a bal fölsõ sarokban lévõ Világító toronnyal szemben lévõ parkolóban leszek, ott vagyok max 23:50 ig!!!!

Siessetek!!!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Segítsetek már egy picit légyszíves!
Eladtam az összes concept autómat (mert így akartam piszok módon pénzt szerezni) és utána derült ki, hogy nem tudom megvenni másodszorra...
Ilyenkor mit tudok tenni? :SS
AntiHero
NA nekem sikerült megcsinálni😄
ITT EGY KIS VIDEÓ RÓLA😊

Pepsi Twist
loál

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

nekem ez nem jött be mert fagyogat tõle a game

Sland
Hát ez mekkora 😄D😄😄😄😄D

Original thread:
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=613282

In Test Drive Unlimited for PC if you swap two files in the data folders, you can unlock the secret car wash, with girls who buff and wax your car while showing off their stuff. It's pretty ridicolous.

Atari Forums user Detress was the first AFAIK to do this, and here's how:

GOTO Level/Hawai/Spots

Change file names:

ecw_a.bnk -> ere_a.bnk
ere_a.bnk -> ecw_a.bnk

Post your comments and share with your friends!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nem. Tudom, mire gondoltok, de nem az lesz. Az egyszerüen csak igy robban, meg mintha a semmibõl ütköznénk-effekt, de én most nem arra gondolok. Hanem rendesen, kruzolás közben, megyek, és akárki, jön mögöttem, nekem jön hátulrol, és már megy is ki alolam a kocsi,sõt, volt amikor direkt jött a fszfej, és repültem is ki a bozotba.. De én ugyanezt ha csinálom, nekimegyke hátulrol, alig mozdul, és mindenkinél ez van, tehát az sem megoldás, hogy 'hát jó a sofõr'.. És a másik ugyanez, csak akkor mosnjuk állok a parkoloban, jön a gyerek látom direktk nekem és bumm, lök arréb méterekkel. Én ugyanezt nem tudom megcsinálni, direkt beleszállok vagy 160-al, alig megy arrébb...
Szoval, ez csak nálam van igy, vagy másnál is?

Pepsi Twist
valami hassolnó lesz a problem vagy pontosan ez!!! (próbáld ki töccsé le valamit és menny fel jáccani)

c0llect0r
Az talán azért van (én más gameben tapasztaltam,bocs) A játékosok ha laggolnak akkor is haladnak (láthatatlan ,máshogy nemtudom leírni)és ugye "szaggatva" mozognak és netán ,teljesen véletlenül belédspawnolnak (tényleg nem tudom másképp) és ezért bazinagy erõvel kilõ! <#hehe>(ha igazat írtam akkor Ok!)

Srácok. Most jutottam el hogy megkérdezem, hátha tudjátok a választ, mert kezdek kicsit mostmár bepöcceni ezügyben.

MIÉRT VAN AZ, hogy ha állok a kocsiva, utszélen pl, és nekem jönnek, elrepülök a picsába, de mégha kisebb sebességgel is, ill. ha menet közben a hátsómat meglöki vki, akkor már száll el az autom és ezerrel kell egyenkormányozni, VISZONT ha ÉN csinálom ugyanezt, semmi nincs, ha neki megyek egy állo autonak, alig megy arrébb, és a menet közben én piszkálok oda vkinek, az sem reagál semmit, helyette még én inogok meg, ö meg meg sem mozdul.

Segítsetek, mert kezdem rohadtul unni ezt, hogy erre nem találom a választ! Állandoan van aki nekem jon és ellök a francba, de én már nem tudom visszaadni, mert gyak.lepattanok rola..

megveszed mindegyik házat, aztán elcseréled az egyik házad ? :S

AntiHero
na ezt hogy?

Találtam a hivatalos fórumon egy jó kis videót, arra gondoltam nektek is biztos tetszik majd. Bocsi, ha már volt régebben. Íme a link: TEST DRIVE UNLIMITED SECRET HOT CAR WASH GIRLS
Synit HUN
Jó lenne már!!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Atti12
Életkor: 30-35 között gratulálok ismételten -.-'

<#violent><#gun><#violent><#violent><#mf1><#mf2><#duhos2>

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

Én már annak örülnék, ha online menne playing.
menjetek az offtotyikba lázadni. hogy az Atari mondjon le. he he<#hehe><#hehe><#hehe>

Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT

Akkor venné meg ha lenne értleme xboxon megvettem mert volt de itt h csak egy játék de semmi kiegészitõ szerintem elég gáz...

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

HTS s3rg1nh00
ne viccelj,alapon erõsebb mint a 4,2-re húzott PenyaD-d...
csak az X550-el kapcsolatban vannak kifogásaim,mondjuk egy X1950pro nem ártana helyette,vagy 8800GTS 320MB...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

V43 1105
Hagyd abba, csak rontasz a helyzeten a negatív energiáiddal xDxD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ne reménykedjünk már abba hogy lessz kárpekk.
Ugyse lessz mert lezsarnak minket pc-seket.

trogerzsiger
Itt a faqban találtam ilyen ini fájlt, csak nemtudom hova klell azt hova bemásolni. Megtudjátok mondnai hogy hova kell berakni?

Pepsi Twist
hát a processzor frekvencia nem tökéletes de sztem ha leveszed 0-ra a grafot akkor nem fog szaggatni, olyan 30 FPS-el fog menni (viszonylag nem szaggat)

trogerzsiger
Ugye azért elfog menni szagattásmentesen a gépemen a játék

Pepsi Twist
OKTÓBER VAN!!!!!! HOL AZ A SARPAKK????<#boxer><#banplz>

Miéert?

Hi, ezúton is köszi a felvételt! Sajnos senkivel nem találkoztam tegnap 18 órakor a klubháznál, de ami késik, nem múlik!

Nothing to say

Yoda001
átkéne menni az offtopikba nem gondolod?

http://9gag.com/gag/5135249

Hogy a picsába tudom ezt agéme felrakni normálisan. Az 1.66a-val el sem indul eredeti gémet crackelni kell Xd. Offline ban elindul csak.
A g.spy acount megvan, majd állandóan ápdételni akar, ha le okézom akkor megfagy.

bertino
1391 új üzenet 😊
lassacskán tán lesz otthon is netem és mehetünk ujra száguldozni egy picit...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!