Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Lessz, igen. De ha jól tudom, Te nem vagy még klubtag...
Ami persze, nem baj! Még lehetsz<#vigyor2> Ha szeretnél Tag lenni, dobj egy privit, és megdumáljuk, mi is a helyzet!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Atti12
itt nem tudunk segiteni, mert mindenkinek eredetije van, ezért nincsenek ilyen problémáink. Menj át a másik topikba, ott segitenek szivesen.

Dante73
Mit nem értesz azon, hogy MÁSIK TOPIK?

akkor csak azt mond meg hogy azon kívül hogy megveszem eredetibe meg lehet valahogy oldani a problémát? mer elõzõ gépen játszottam vele de most nem megy. csak mondja meg valaki hogy van e gyógymód vagy nincs köszi
Denes888
Dante: Ma lesz a verseny?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Dante73
2 dolgot tehetsz;
1; Elolvasod a bannert, mely szerint van külön spam topik, a warez pedig tiltott ebben a fórumban, ergó itt erre senki nem fog érdemben válaszolni....
2; Megveszed eredetiben, és akkor szívesen segítünk!

Dante.

Sziasztok én még csak most tettem fel a játékot mer az elõzõ gépem majdnem hogy szemberöhögött mikor megpróbáltam elintdítani rajta, de mostmár beújítottam egy fain kis masinát. Biztos sokszor tették már fel ezt a kérdést vissza is olvastam de hát majdnem 400oldal van csodálkoztam volna ha megtalálom rá a választ. Letöltöttem a harted verziót van hozzá crack is. Mikor belépek kéri a kódot. elõször elfogadja aztán egy következõ lépésnél már nem tetszik neki . mit tudok ezzel kezdenio lécci segítsetek
Pacal17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De még egyiket se lehet betenni a játékba

gabi89
Off: Vannak már igen sok (itt http://pes2008editing.blogspot.com)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Pacal17
Jah 😊. Csak kár hogy még nincsenek PL mezek 😞 . Na sebaj, elvileg csináûlhatnék én magam is ugyee 😄

(bocs az offért)

gabi89
Jaja vasárnap tali.Csak nem PES-el játszottál mert látom ott is aktív vagy 😊 ahogy én is 😛

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Pacal17
Bocs hogy mostanban nem, jártam erre, se O'Ahun. Azért remélem nem vagyok kirugva a bandából 😊 Vasárnap tali akkor?

Denes888
Már sikerült vennem egy Skyline-t megy egy Dodge Viper SRT-10-et.

Dante73
még kialakitás alatt, de úgy néz ki, bemegyünk 8-an egy online versenyre, klubonként 4-4 fõ.
Pecs? Ne nevettes, cserepes a háztetõ!<#vigyor2><#vigyor3><#wave>

Dante.

Denes888
A nevem hogyan tudom beállítani? Mert most a gamespy accom neve a nevem. Azt át lehet állítani vagy újjat kell csinálni?

Klubbok közti verseny?Kijött a patch?Vagy csak 1 sima nonranked verseny?

Dante73
Pl feldobjuk egy verseny nyereményének? Vagy veszünk még egy házat, hogy ráfoghassuk a nyuszira, valamint bõszen várjuk a sok milkóba kerülõ Ruf-okat, Lexusokat...
Vagy csak örülünk nek...

Dante.

Dante73
Amijet parancsolsz!

Dante.

chrysler300c
Nekem ha új profilt csinálok akkor nem akadozik de ha más mentést teszek be úgy meg akad! Nem tudom mi a baj?? A konfigom: AMD semp.2500+ asus geforce 7600gs 256mb vga 1,5gb ram 120 gb hdd
SEGÍTSETEK!!!!!!!

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

bpeti72
én azt csináltam, amikor játszom leveszem az oldalát és odarakom a ventit csak így tudok normálisan játszani, bár nekem nem fagyott , csak ahogy melegedett a kártya egyre lasúlt a játék, 7600gs van psszív hûtésel, hamarosan cserélem, többet soha passzív hûtésüt

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Atti12
nem létezik

Berguson
Sziasztok!

Létezik magyarosítás a játékhoz?Ha igen,tudnátok segíteni,hogy honnan tölthetném le?

Köszi a válaszokat!

Csaba

Berguson

Synit HUN
Ti mihez tudtok még kezdeni a pénzzel?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

10 milka? fehér vagy tejcsoki? <#hehe>

Synit HUN
Pénzt apu bankszámlájáról, amibõl aztán megveszed az eredtit.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

VeNoN
hello. hogy neten akarok jáccani, és kiírja hogy new version stb stb hogy töltsem le, az melyik? az openes vagy ... plz help mit töltsek le?<#help><#help>

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

Denes888
Ha résztveszek a vasárnapi versenyen csak akkor mehetek a hétfõire?

Dante73
Hi!
Ismét nem volt tömeg a klubtalin.
Azért, jól elvoltunk, több, mint egy órát. Sajna, sok eszemmel, A-s verda, Hc párossal mentem , ami nem bizonyult jó ötletnek.... Ezuton is SRY mindenkitõl, hoogy rám kelett várni! (ugye, repkedtem, mint golyafos a levegõben....))
Ezen a héten 1, azaz egy lehetõsége maradt minden tagnak, hogy jelentkezezzen, illetve a vasárnapi versenyen résztvegyen. Hétfõn szigoruan törlök. Akkor is, ha nem maradunk sokan!
A vasárnapi verseny, egyébként válogatás is lessz, az elsó klubok közti versenyre! A nyertes, tuti ott lehet!
A dijazás, összesen 10 milka, úgyhogy megéri eljönni.
TEHÁT VASÁRNAP KLUBVERSENY!

Dante.

Denes888
Én is benne lennék. Holnap megyek és megveszem😄

pointer4
Ez persze ház függõ ,hogy áramlik-e benne a levegõ.
Lehet a tápé is megtudja forgatni.
Viszont ha eddig ment és most nem, akkor fújd ki belõle a port, az is számíthat 3-4 fok.
Sleepy Bone
😊 ok, viszateszem a gép oldalát, mert állítólag úgy jobb a hûtés meg ahogy kiderült nincs a háznak hûtésa szal vmikor elmeek venni egy jókis 12-es ventit és megoldódnak a problémák valszeg

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Yoda001
passzív hûtésû kártyát a büdöséletbe nevegyél, alapbol tûzforróak, és ez lesz az eredmény 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Sleepy Bone
Az a baj, hogy nincsen :S, de valamit próbálok alkotni...

HTS s3rg1nh00
rakd mellé,aztán majd meglátod

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sleepy Bone
MEg most jutott eszembe, hogy pont ma vettem le a gép oldalát, lehet, hogy az nem segít hanem ront...???

Sleepy Bone
Passzív hûtés... azt mondod, hogy az okozza? levettem már a gép oldalát, de mellérakhatok egy asztali ventit 😄

pointer4
VGA hûtõventi megy még ?
Sleepy Bone
Hello!

Kezd elegem lenni a játékból... Ma elkezdte azt csinálni, hogy néha randomba kifagy, de mintha menne tovább, mert a kormány adja a forcefeedbacket (nem folyamatosan ugyanazt, érezni lehet hogy mikor csapódtam neki vminek) 100 ezres kocsileszállításnál 40 kmbõl 10 van hátra perfecten és kihal a kép (meg a hang)... Eddig nem szórakozott ilyesmivel.

Dante73
"Ha bemész egy online-versemyre, akkor azt a rajtpoziciót kapod, ahányadiknak beléptél. Nekem legalábbis úgy tünt... Így arra gondoltam, hogy külön Te, és külön én, elõre meghatározunk egy rajtsorrendet, a sajátjainkon belül. Aztán az elsõk az elsõ sorba, a másodikak a második sorba, stb...
Igen, a jövõ hét utáni hét lenne tuti.
Pontszámok pedig; közvetlen a név után van egy pontszám, amit azon a versenynapon, vagy hogy mondjam, értél el. Az tudtommal nem nullázódik, mig ki nem lép valaki. (akkor is csak a sajátja) Ha mindenki marad végig, akkor az lehet mérvadó a helyezés szempontjából.
Akkor az oké, hogy az elsõ helyezett csapata mindent visz? Vagy adjuk össze csapatonként a tagok pontjait?
Az én autólistám pedig; Golf, Ferrari 288, Nissan 350Z, G-s Pontiac, Audi Rs. Minden pályán másik kocsi, 5 pálya, pályánként 3 futam."
Itt Tartunk Memhissel, klubok közti verseny szervezésében.
Vasárnap válogatás a versenyre, a Kamehameha klub elött 18 órakor.
Ma 18 órakor pedig klubtali, program; krúzolás!

Dante.

HUNMemphis
Hmm lehet hogy hallgatok rátok és kocsival megyünk.
Valszeg a jövõhéten sztem hétfõn vagy kedden mehetünk.
Mondjuk még a többiekkel meg kell vitatnom.
Üdvözletem Andris!
Örülök hogy megvetted a TDUt.
Tibivel már találkoztál de hidd el többen vagyunk mint gondolnád.
Ma megyek kábé....................MOST megyek föl és körbenézek hátha találok ismerõsöket.
Majd összefutunk valahól.😉

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

szabod
Csá Memphis!

Erre a "keresztbe a szigeten" krúzolásra én is jönnék, de csak vasárnap érek rá,v agy valamikor a jövõ héten. Motorral is mehetünk, csak akkor 100 méterenként bookmarkolni kell, met elég könnyel el lehet esni akár egy kidõlt fától is.

Mente et Malleo

RedBoyforCE
Üdvözlök mindenkit!
2 napja vagyok boldog tulajdonosa ennek a szuper játéknak. Az online nevem Andras. Remélem sokatokkal találkozom majd a szigeten. (Tibiajax-szal tegnap volt szerencsém megismerkedni; ez úton is köszi a körbevezetést)😉
Egy rövidke kérdésem azonban lenne:
Nem tudjátok, hogy miért van az, hogy csak egy nem valós email címmel tudok bejelentkezni? Csináltam egy Accountot a TestDriveUnlimited Community site-on és azt összekötöttem a GameSpy-os acc-ommal. A játék azonban semmilyen körülmények között nem hajlandó csatlakozni a szerverekhez. Közli velem, hogy ellenõrizzem a kapcsolatomat.
Nekem nem annyira gond ez (hacsak nincs valami jelentõsége), csak kiváncsi vagyok rá, hogy mi lehet az oka ennek.
CU in OAHU!

TDU: Andras[hungary] TDU Car: Pontiac Firebird [G] TDU Bike: Ducati 999R [Am]

gabi89
Ott leszek 😊

SD456
Hy all!

Lehet nem pont ide tartozik remélem nemfogtok haragudni... Jövõhéten megjön a Logitech G25 kormányom és megszeretném kérdezni tõletek, hogy a TDU-n kívûl van e még olyan autós játék ami támogatja a H váltót?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Roger6
Szerintem menni fog, és köszönöm a gyors segítséget!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HUNMemphis
Szevasz!
Az MW Augustát is lehet tuningólni, méghozzá ott ahhol a Ferrarikat meg a Lamborghiniket.
A szigeten van egy kráter ott alúl a város mellet.
Na azt nézed és JOBBRA mész a parti úton akkor ha elérsz egy kisebb várost ott kell BALLRA fordúlnod északnak vagyis a hegyeknek.Ha jól tudom egy híd és az elágazás elött lesz.
Ha így nem világos akkor lövök neked egy képet. Okés?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Roger6
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Látom itt nincs sok motoros, de azért szeretném megkérdezni, hogy az MV Augusta motoromat hol tudom tuningolni? A Kawasaki ZX10-emet már fullra húztam, csak az MV-hez nem találok tuning helyet. Lehetséges, hogy nem lehet tuningolni?
A segítséget elõre is köszönöm!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dante73
Helló mindenkinek!

Ma 18:00-kor Kamehameha krúz! Tali a klub elött! Vasárnap verseny!

Dante.

Szasza20
Hol Tudom beállítani hogy Widescreen-be menjen a játék?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Synit HUN
Wáá! A gonosz állatja 😄

Ez meg csak úgy