Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Corvettel jól lehet kruzolni gyórsúlni.
Driftelni még nem drifteltem vele de sokan dicsérik.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Csak menjünk mert mostanába csak hétvégéken tudok majd jáccani.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Tibi:Nem veszem rosznéven, sõt gondoltam is hogy semmi sincs ott.
Igazából a hegyek érdekelnének.Mégis föltudunk-e majd mászni rájuk.
Holnap megbeszéljük a dolgokat.
Ma megpróbálok föntlenni majd találkozunk.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Biztosan megyek még úgysem voltam ilyenen.
És különben én szeretek motorozni egy kis motoros tura nem árt 😛
Nah szóval én biztosan jövök.
Én már megtettem ezt, majdnem teljesen keresztbe mentem a szigeten, igaz, autoval, de az mindegy is, és az a nagy helyzet, hogy az ég adta világon semmi sincs, csak fák és fák és fák és bokrok és fák és fák...
Mindenhol ugyanaz, ismétlõdõen, unalmasan.. Már ahol tudsz menni, egyáltalán.
Ami esetleg jopofább volt, az az egyik nagy vízesés tetejérõl a kilátás, majd bele a vizesésbe ill. alá. Az jo volt, de ennyi, sajnos.
De, Te tudod úgyis, sõt, tovább megyrek, mivel imádom ezt a játékot, Veled fogok tartani, hátha közösen megtaláljuk a kincset (easternegg..), amit keresünk és amiben titkon mind reménykedünk.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Tibié is kiválóak,szépek a színek, bezzeg az én alkotásaim hát fekete fehér.
Na mind1.
Viszont szeretnék egy komolyabb témát fõlhozni.
Kellene nekem pár vagány srác akikkel együtt keresztbe motorral átszeljük a szigetet.
Igen jóllátjátok, keresztbe.Oda is elmenni ahhol a madár se jár, ahhol nincsenek városok se utak se civilek.
Tudom, nem olyan izgalmas mint kruzólni vagy versenyezni.
Igazából ez amolyan hegymászós krúz lenne fotóznék már valami magasról.
Én személy szerint Kawasaki Z1000-rel megyek, hiszen annak olyan túrázós a felépítése.<#crazya>#crazya>
Lehet hogy hülyeségnek hangzik, de engem érdekel hogy hogyan néz ki az ottani természet.
Mondom csak az jöjjön akit érdekel hogy mi is van ott, a sziget belsejében.(Valszeg semmi de a szigetet már kívûlrõl láttam és ismerem is.Viszont a belseje új és igazából a hegyek miatt érdemes menni.)
Azt még nem tudom hogy HCbe menjek-e vagy simán.Azért mondtam egyes számban mert én biztos megyek.
Azért örûlnék ha pár bajtársam is velemtartana fõleg a clubból.
Ha megfogadtok egy tanácsot ne gyórsulási mocit hozzatok hanem Triumpf-ot vagy MW Augusta Brutalt.Ha van rá jelentkezõ akkor megbeszélünk regy idõpontot és egy indulási pontot.
Igyekszem keresni völgyeket ahhol könyebb menni.Ez idõt vesz igénybe.
Köszönöm hogy elolvastad.<#rolleyes>#rolleyes>
MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W
na hogy tiszta legyen, megall a progi, ugygondolja h nem megy tovabb, alatta a widows fut, mar mindent csinaltam vele, elotte 1 napig tokeletesen ment gyari beallitasokkal. kb fingom sincs h mi lehet... valami otlet? (azert a formatot nem akarom bevallalni...xD) kicsit gaz hogy 1,5 km van vissza a 90 000es karcmentes szallitasbol, erre kilep... hu hat gyerekek remelem tudtok segiteni... koszi elore is
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Ne haragudj de LOSTOLT.
Hétvégén akkor átveszünk pár driftelési stilust és azt a megfordulást is.
Különben egyszerû:tolatva eléred a max sebességet és akkor hirtelen vagy jobbra vagy ballra rántod a kormányt(kuplung kinyomva)és 1 vagy 2 be teszed.
Én ball kézzel driftelek a jobbal meg váltok de azt mindig fogom.
Nem azért mert akkor császár volnék, egyszerûen így érzem biztonságosnak a driftet.
Megpróbáltam a powerslideos driftet, kisebb nagyobb sikerrel.
Na jó 1x összejött de az 4mp amíg a pályán bevettem a rajt utáni 2. kanyart és végig mentem rajta csúszva full gázzal,na az kellemes érzés volt.
Jóéjt.
Szép képek és joo volt a krúz 😄
nem valami nagy szám képek de próbálkozni lehetxD<#vigyor3>#vigyor3>
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Nem tudja valaki, hogy a DaemonTools Pro advancedet hogyan lehet vistán müködésre bírni?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyedül a magyarok melója miatt sajnálom, hogy atarinak nem adok pénzt<#mf2>#mf2> Ha lehetne, csak a szinkront külön, megvenném.
Memphis, ma küldök privit!
Dante.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hova töltsek fel akkor képeket, hogy ez a drágalátos forummotor lássa is??
..
Dante.
Dante.
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
ui: Jó kis képek lettek! <#eljen>#eljen>
Bocs ha rosszak lettek amatõr vagyok 😄