Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Akkor kész is vagy.
Corvettel jól lehet kruzolni gyórsúlni.
Driftelni még nem drifteltem vele de sokan dicsérik.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Denes888
Megpróbálom hétvégére beszerezni a játékot. MIlyen autókra érdemes majd gyûjteni? Én mindíg a Satrunt utána meg a Corvette Z6-ot veszem meg.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Nekem mind1 mivel megyünk 😊
Csak menjünk mert mostanába csak hétvégéken tudok majd jáccani.

bizony... ezért nem kéne motorral mennetek. 😉

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Synit HUN
Ebben aza jó hogy ha elesel a legközelebbi útra tesz és az lehet nagyon messze is. Így ha vmelyik kollega perecel a többi várhatja mir utóléri õket. De biztos izgalmas is lehet.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

HUNMemphis
Köszönöm srácok, tudtam hogy rátok számíthatok.
Tibi:Nem veszem rosznéven, sõt gondoltam is hogy semmi sincs ott.
Igazából a hegyek érdekelnének.Mégis föltudunk-e majd mászni rájuk.
Holnap megbeszéljük a dolgokat.
Ma megpróbálok föntlenni majd találkozunk.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

AntiHero
Én megyek..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Memphis rám számtíthtasz 😄
Biztosan megyek még úgysem voltam ilyenen.
És különben én szeretek motorozni egy kis motoros tura nem árt 😛
Nah szóval én biztosan jövök.

Memphis, minden tiszteletem a Tiéd, ezért ne vedd rosszindulatónak vagy negatívnak a véleményemet.
Én már megtettem ezt, majdnem teljesen keresztbe mentem a szigeten, igaz, autoval, de az mindegy is, és az a nagy helyzet, hogy az ég adta világon semmi sincs, csak fák és fák és fák és bokrok és fák és fák...
Mindenhol ugyanaz, ismétlõdõen, unalmasan.. Már ahol tudsz menni, egyáltalán.
Ami esetleg jopofább volt, az az egyik nagy vízesés tetejérõl a kilátás, majd bele a vizesésbe ill. alá. Az jo volt, de ennyi, sajnos.
De, Te tudod úgyis, sõt, tovább megyrek, mivel imádom ezt a játékot, Veled fogok tartani, hátha közösen megtaláljuk a kincset (easternegg..), amit keresünk és amiben titkon mind reménykedünk.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

HUNMemphis
Szép képek!Nekem az összes tetszik.
Tibié is kiválóak,szépek a színek, bezzeg az én alkotásaim hát fekete fehér.
Na mind1.
Viszont szeretnék egy komolyabb témát fõlhozni.
Kellene nekem pár vagány srác akikkel együtt keresztbe motorral átszeljük a szigetet.
Igen jóllátjátok, keresztbe.Oda is elmenni ahhol a madár se jár, ahhol nincsenek városok se utak se civilek.
Tudom, nem olyan izgalmas mint kruzólni vagy versenyezni.
Igazából ez amolyan hegymászós krúz lenne fotóznék már valami magasról.
Én személy szerint Kawasaki Z1000-rel megyek, hiszen annak olyan túrázós a felépítése.<#crazya>
Lehet hogy hülyeségnek hangzik, de engem érdekel hogy hogyan néz ki az ottani természet.
Mondom csak az jöjjön akit érdekel hogy mi is van ott, a sziget belsejében.(Valszeg semmi de a szigetet már kívûlrõl láttam és ismerem is.Viszont a belseje új és igazából a hegyek miatt érdemes menni.)
Azt még nem tudom hogy HCbe menjek-e vagy simán.Azért mondtam egyes számban mert én biztos megyek.
Azért örûlnék ha pár bajtársam is velemtartana fõleg a clubból.
Ha megfogadtok egy tanácsot ne gyórsulási mocit hozzatok hanem Triumpf-ot vagy MW Augusta Brutalt.Ha van rá jelentkezõ akkor megbeszélünk regy idõpontot és egy indulási pontot.
Igyekszem keresni völgyeket ahhol könyebb menni.Ez idõt vesz igénybe.
Köszönöm hogy elolvastad.<#rolleyes>

Néhány kép tölem is:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4

MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W

Az 5.kép nagyon jó lett.

MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W

szaszdog, lenne egy kerdesem. valamiert fagy a game, 1 napot ment tutin, aztan beutott a bug, amikor ugralnak a texturak a modellen, az emberen, a palyan, az auton, aztan neha gondol egyet es megall a jatek menet kozben, csak a game fagy be, (lealttabolok folyamat bezarasa es ujrainditom) meg amikor ijovok egy boltbol es felhozza a test drive logot meg azt pls wait, saving, az a fekete hatteres toltokepernyo akkor is meg szokott allni, szinten alt-tabolhato modon, magyarul megfagy a jatek, de csak a jatek nem a gep. ujraraktam, patcheltem, felraktam ra azt a minimum graf init is, csereltem videokartya drivert, kipucoltam a reg adatbazisbol, es a documentsbol, masik meghajtora raktam fel, holnap a masik gepbol kiszedem a ramokat es berakom ebbe, valamiert arra gyanakszom hogy a ramban ha eler egy bizonyos slotot akkor megall.

na hogy tiszta legyen, megall a progi, ugygondolja h nem megy tovabb, alatta a widows fut, mar mindent csinaltam vele, elotte 1 napig tokeletesen ment gyari beallitasokkal. kb fingom sincs h mi lehet... valami otlet? (azert a formatot nem akarom bevallalni...xD) kicsit gaz hogy 1,5 km van vissza a 90 000es karcmentes szallitasbol, erre kilep... hu hat gyerekek remelem tudtok segiteni... koszi elore is
Na, akkor most talán jó lesz, nem nyugszom.
Villámképeim, kommentárok a #31923-ban.
1.
2.
3.
4.
5.
6.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

HUNMemphis
Hunter!!!
Ne haragudj de LOSTOLT.
Hétvégén akkor átveszünk pár driftelési stilust és azt a megfordulást is.
Különben egyszerû:tolatva eléred a max sebességet és akkor hirtelen vagy jobbra vagy ballra rántod a kormányt(kuplung kinyomva)és 1 vagy 2 be teszed.
Én ball kézzel driftelek a jobbal meg váltok de azt mindig fogom.
Nem azért mert akkor császár volnék, egyszerûen így érzem biztonságosnak a driftet.
Megpróbáltam a powerslideos driftet, kisebb nagyobb sikerrel.
Na jó 1x összejött de az 4mp amíg a pályán bevettem a rajt utáni 2. kanyart és végig mentem rajta csúszva full gázzal,na az kellemes érzés volt.
Jóéjt.

Szerintem jjok lettek fõleg amin én vok 😛
Szép képek és joo volt a krúz 😄

roberto
KRUUZ közremüködött dani:-)

nem valami nagy szám képek de próbálkozni lehetxD<#vigyor3>

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Dante73
31954 re válaszoltam, atari új ödvöskéje, a witcher a téma.
Nem tudja valaki, hogy a DaemonTools Pro advancedet hogyan lehet vistán müködésre bírni?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105

Pepsi Twist
???

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Milyen peccs?És a kárpekk?

Dante73
Lentvan... most bontódik kifele... Állitólag elsõ pecs holnapután kintlessz... Mindenesetre megnézem, aztán, meglátom, kiírom, ha lessz magyar verzió, vagy törlöm...
Egyedül a magyarok melója miatt sajnálom, hogy atarinak nem adok pénzt<#mf2> Ha lehetne, csak a szinkront külön, megvenném.
Memphis, ma küldök privit!

Dante.

pointer4
Nahh, sztrájkoljunk Atari ellen😊 Töltsük a "The Witcher"-t 😊
bertino
olyan helyre, ahonnan engedélyezve van a linkelés 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
én szívesen lennék házigazda de addig valakinek lenni kéne mert van mit törölni...

Nem értem, miért olyan nagy dolog itt ez ez a képlinkelgetés.. Képfeltoltés.hu nem megy, oké. Nem megy az imédzshekk sem, oké. De ez azér már sok. Miért, mi baj vele?? 'Odaát' ennél azért jóval egyszerübben és mûködõképesebben van ez a dolog megoldva, mi a francért kell ennyire megbonyolítani, mi az hogy nem megy egy link?? Na mindegy.
Hova töltsek fel akkor képeket, hogy ez a drágalátos forummotor lássa is??
..

Dante73
A régi gépemben AGP-s, 7600Gt volt, 256,ddr2-es, 1024x768, 4xAA, High, a sivatagban 20 fölött, inkább 30FPS, de városban 12-17, sebességtõl függõen. Nem birta az AMD 2600+ <#idiota>

Dante.

AntiHero
ja.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dante73
2005 óta vagyok, de tudod kit szidjatok...<#ravasz1>

Dante.

Pepsi Twist
Bakker jelentkeznék házigazdának de még 5 hónap kell hogy házigazda lehessek mert 1 év regg kell minimum... (sajna, mellesleg aki aktívan részt vesz a tápigban azok közt nincs olyan akinek 1 év regisztrációja lenne)

Pepsi Twist
ki

Sleepy Bone
Fiúk bocsi, de még 1 hardver kérdés: Szerintetek ha beruházok egy 8800 gts-re, akkor azt ki tudja hajtani egy intel d805 2,66 proci?

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Yoda001
igen, nagyon szép...

http://9gag.com/gag/5135249

kossz a válaszokat!már megvan a kártya, csak még a gép tobbi része hiányzik, de remálem h azért turheto lesz vele a játék
c0llect0r
Akkor jól emlékeztem...YEEEE...(márcsak egy AranyÁszok kell és bearanyozom ezt az apró örömöt )<#hehe>

roberto
dani ezt már felraktad egyszer még én kértem....<#vigyor3><#wave><#wave>

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Köszi.

Köszi<#vigyor3>

Pepsi Twist
Letöltés 64kB/sec feltöltés: 16kB/sec (ez a kapcsolat típus már elég)

Elég neki?Ez elég gyér 1megás net....nincs meg 1mega.Szal úgy megy vele ahogy kell,vagy szaggat,laggol,ha több az autó?

Pepsi Twist
elégneki...

1megás nettel hogy megy ez a játék?

c0llect0r
A legelsõ képed nem volt már egyszer felrakva? olyan ismerõs....vagy lehet csak a verdák beállítása ,na mind1

ui: Jó kis képek lettek! <#eljen>

Ha már igy mindenki fotokat rak ki énis rakok 😄

Bocs ha rosszak lettek amatõr vagyok 😄

maffioso
köszi h segitetek

\"If in doubt, flat out!\"

roberto
ja meg elmentettem photoshopban mediumra hgy ideférjem me eredeti kép egyenként 470kb<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

roberto
1024x768 minden high 4xAA HDR on nem tom mért szar sztem a 6 éves 15x monitorom miattxD