Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
AMD Sempron 3400+
1024Mb. DDR2 Ram
Nvidia 7300GS 256Mb.
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Ma reggel még gyorsan kipróbáltam, hogy mûködik-e, de nem tud csatizni a szerverre, pedig van netem. Router és tûzfal mögött vagyok, akkor port forwarding? Ha igen nem tudja valaki, hogy melyik portokat használja?
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem tudja valaki hogy lehet bejutni a Reptérre?!!
Gigabyte EP45T-DS3R,Intel Q9400 2.66 Ghz ,4GB Kingmax DDR3 1600Mhz,Asus HD4890 1GB,Asus Xonar DX Audio,Cooler Master HAF932,Asus VW246H, Cooler Master GX650,Logitech G25
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Neked is úgy van meg ahpgy nekem?
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5023).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=5023&l=hu címen.
MIt tegyek :'(:'(
Akkor még 1 kérés eredeti exét tud vki küldeni? 😄 😛
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Processor: Processor 2GHz vagy magasabb
Memoria: 512 MB RAM
Szabad hely: 7.65 GB
Op. rendszer: Windows 2000/XP
DVD-ROM Drive: 4X sebességû vagy gyorsabb
Video: 128MB VGA, de inkább 256MB
Hang: DirectX version 9.0c-kompatibilis hangkártya
DirectX: DirectX version 9.0c (tartalmazva) vagy magasabb
Ajánlott gépigény:
- Pentium 4 3GHz vagy AMD Athlon 64 3200+
- 1024MB Ram
- ATi Radeon X800 Series vagy GeForce 6800 Series
- Windows XP
Ma klubverseny, ne felejtsétek el! Tali bent a klubban!
Nem a parkolóban, odabent. Ez lessz az elsõ selejtezõ a Hungarian Elit klub elleni versenyhez, aminek az összdíjazása 10 Millió, amit a nyertes csapat visz.
Mindegy, milyen kocsival jöttök, odabent úgyis cserélgetjük majd.
Eggyúttal azoknak akik az utóbbi 2 hét klubtalijain nem jelentek meg, ez az utolsó esélyük, hogy holnap is tagok legyenek.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
MÉg1x a probláéma felvázolása:
MEgvolt a tört verzió, felpeccseltem minden ok, megkaptam az origi keyt, átírtam és most le akarja tölteni az firrsítést, de már fenn van. Mi a teendõ?
-rejtett fájlok megjelenítését kapcsold be
Test Drive Unlimited megvan már fél éve PC-én. Láttam hogy XBox 360-ra már ötször is kidobtak új autópakkokat!! PC-re meg mindössze van két új autó az 1.66 pach-el? Ez most komoly? PC-re azok az autók nem is elérhetõek, amiket XBox 360-ra dobtak ki (vagy 20 plusz auto legalább)??? És ha nem, PC-ere nem is fognak jönni???
kössz,
ádám.
A patches none.com-os dolog ellen van valami megoldás? bocsi tudom hogy le volt írva de 5 oldalnál tovább nem olvastam vissza.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888