Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma 5-órakor találkozó van a klubház elött.
Mindenki olyan kocsival jön amilyennel szeretne.
Megjelenés:Nem muszáj öltöny.
Aki nem ér rá az írjon nekem vagy memphisnek egy privátüzenetet.
Aki nem ír és nem is jelenik meg a találkozón az megrovást kap XD XD
Ui:Remélem sokan eljöttök.
Egyáltalán valamien árnyék van ott legalább.
Nem úgy mint a TDUba.Ott sötét pacával hazavágták azt örûlj neki.
Na mind1.
A lényeg hogy én letõltöm ha lke lehet de mánit nem adok érte.
A témából kiszáltam.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ha még van hely a klubban
TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Én most játszottam a demóval. Már itt az elején leszögezném: Tudom hogy csak demo, meg kicsit (egy fenét... nagyon) elfogult vagyok negatív irányban a sorozattal kapcsolatban, és igen nagyok az elvárásaim egy ilyen nagy névvel kapcsolatban.
De engem nem gyõzött meg. Ami javulás az elõzõ részekhez képest és értékeltem: Szép a grafika, hangulatos a verseny elõtti kommentátor, jó hangok, javított irányíthatóság, tehát technikailag alapvetõen semmi gond.
DE! Hangulatból és igéretekbõl a játék ismét karó...
Kezdjük a pálya menti táj változatosságával. Nagyon gyér a táj megjelenítése, amerre csak nézek sivatag egy két lufi meg kapu és tribün... ennyi. Csak egy gyors összehasonlítás: a TDU-ban is mindenhol jó átlaggal csak fa van az út szélén, de az egy több 1000 km-es sziget, ami ráadásul multiplayerre optimalizált, így annak el tudom fogadni ezt. Itt viszont megint megjelenik a csõben autózás és a csak zárt pályás vezetés. Ismétlem: tudom hogy demo és biztos hogy a teljes verzióban ezen kívül sok más pálya és helyszín is lesz, de értitek.
A másik amit sokan felhoztak ellenérvként az eddigi NFS-ekkel és más autós játékokkal szemben hogy nem törik az autó. A Pro Street-re azt mondták, hogy szuperül fog törni a kocsi. Én másra számítottam törés címszó alatt. Kipróbáltam, hogy milyen az hogy 240-nel a sebességmérõs pályán nekirontok az út menti oszlopnak. Kiábrándító, hogy az autó mint egy tégla az oszlop vonalában függõleges irányban felpattan, majd leesik. A motorháztetõ felpattant, a lökhárító leesett elõl is és hátul is, de például a kasztni nem roncsolódott és az üveg sem tört be. Ja és nemes egyszerûséggel ennyit közölt velem: TOTALED. Ennyit a törésrõl... Inkább ne rakták volna bele. (Tudom hogy ki az az állat aki szándékosan oszlopnak hajt, de ha már törik akkor törjön az az autó)
Következõ kérdés: HOL VAN A BELSÕ NÉZET??? Nem hiszem el, hogy ilyen hatalmas meló lenne lemodellezni az autók belsõ terét, és szerintem iszonyatosan sokat dobna a játék hangulatán. Ráadásul más játékokban (GTR, TDU) érdekes mód jelen van a belsõ nézet... Nem értem, hogy miért nem lehet egy ilyen kis apróságot belerakni. NO COMMENT....
Ezektõl eltekintve RENGETEGET fejlõdött a játék az elõzõ részekhez képest. Vegyük az irányítást: Nem lehet padógázzal végigrongyolni a hajtûkanyarokban, hanem itt fékezni is kell rendesen. Tökéletes az egyensúly a szimulátor és az arcade között. Ez egy hatalmas elõrelépés a Carbonhoz és a MostWantedhez képest. Az autók kidolgozottsága nagyon ott van a toppon, szépek az árnyékok, a tükrözõdések, egyszóval végre nem egy matchbox hatását kelti a verda, hanem tényleg mintha autót vezetnél...
Összegzésként: Tisztában vagyok velehogy ez csak demo és majd a teljes játéknál kiderül, hogy mit is tud a cucc valójában. Azonban az eddigi fícsörök és bemutatók alapján nem több mint egy szokványos autós játék. Szerintem a Pro Street az utóbbi évek legjobb Need for Speed-je, de hangulatilag még van hová fejlõdnie a sorozatnak.
TDU: Andras[hungary] TDU Car: Pontiac Firebird [G] TDU Bike: Ducati 999R [Am]
(SAJNOS)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha ProStreet néven jön ki a játék, NFS nélkül, tuti bukás. Így kellemes eladások lesznek, de rengetegen csalódnak. Ha a következõ NFS, ami ugye egy éve készül, nem lessz nagyon ütós, nem veri agyba-fõbe a TDU-t, (Ha tényleg kijön addig akkor a TDU2-t) akkor ismét egy cím, ami valaha nagy volt, de mára sülyesztõ...
Ugyanis az NFS nagy baja a TDU. Felálitott egy mércét, amit most még alulról sem sikerült súrolni. Szerintem most, hogy árban is kedvezõbb, a TDU végre el fog kezdeni tarolni, pláne, ha atari meglovagolja ezt a csalódottsági hullámot, és lép végre valami okosat pc-n is. (kis bug-javítás, 1-2 kárpekk, és hosszú idõre megvan a régi-új KIRÁLY!)
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
TDUba sehól sincs CSAK a fák törzsein és a fák törzsei nem a kocsi karosszériája.<#shakehead>#shakehead>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ezt most nem értem:S
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Apróságok de számítanak.
A füst az tényleg ööhhm vattacukor szerü.
A fizika hát nekem az nem tetszik benne hogy 1-bõl csak kaparva lehet indúlni.
Olyat kéne csinálni az EAnek hogy TDU+tuning (akik akarja)és Részletesebb grafika.
Én le fogom tõlteni.Pénzt nem adok ki érte.
TDU fan vagyok ez szerintem senki sem vonja kétségbe.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Télleg szar.
Bocs a NFS funoknak de nekem is ez a véleményem.
De nekem tetszett a hangok a graf és az egész megnyomlak köcsög stilus.
szerk.: amúgy még mindig látszik, hogy 1-2 autónál nincs meg a teljes licensz jog. valamelyik autó jobban törik mint a másik 😄 de aki igazából verdát akar zuzni menjen Flatout 2-zni, aki meg jókat vezetni, driftelni az meg TDUzni 😊 Pro Street marad fél órás lazulásnak
Rohadjon meg a Faubel ott szopatta a végén is Talmát.
Most meg örûljön a Valenciai gyõzelmének úgy is elveszítette a világbajnokságot.
Igen C6 jó vas csak idõt kell neki adni amíg megszokod az izmos váltót.
Na urak,kipróbáltam a Pro Streetet.
1.:Tetszik a grafika az is jó hogy 7600GT-én is fullon játszható és ez a Demo nem is az eredeti gém.(A Demo nyersebb mint az eredeti játék.)
2.:A kocsik törése szenzációs!Basszus ott lifegett a visszapillató tükröm meg a lökháritó is szóval ez már életszagú.
3.:A hangok is tetszenek benne.TDUba nagyon jó ugye a turbó fütyülése.De az NFS-be mindig is jobb volt.
4.:Remélem lesz valamien story a játékban.
5.:Ez a sivatagi szpíd csálendzs kurva nehéz de élvezhetõ.
6.:G25-el használhatod a H váltót. Még a kuplungot keresem benne, de sztem azt is megtalálom.(Carbonba volt kuplung.)
Én nagyon várom benne a Chevy Corvette Z06-ot.
on: Ennek örömére én bringával jövök majd <#vigyor2>#vigyor2>
Jah rendeltem egy Logitech MOMO-kormányt pár nap mulva megjön 😛
Ma akkor 5-kor a clubhausnál a kedvenc verdátokkal.
Köszönöm az elismerést a logóval kapcsolatban.Majd még kisérletezgetek meg egy kis animálást is beleszõnék.
További szép napot.
Jah majd el felejtettem most raktam föl a NFS PS-t viszont majd délután leszek itt is és MSN-en is.
Csocsesz
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Amúgy milyen a proci Celeron,Amd,P4,Core2 mert nem mindegy?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Ezzel ,1csiga rammal és egy 2.6Ghz -s procóval mennyire menne a tdu...ha lehet gyors választ! tenkjú veri mács!