Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#fogmosas>

Atti12
fú. Ez kultúráltra sikerült <#vigyor><#vigyor>

AntiHero
KURVA ANYÁD ATARI!

Naná hogy szarakodik a szerver:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Oké köszi hogy szoltál 😊

Denes888
Sajna én nemtok menni. Tanulnom kell.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Figyelem klubtagok!
Ma 5-órakor találkozó van a klubház elött.
Mindenki olyan kocsival jön amilyennel szeretne.
Megjelenés:Nem muszáj öltöny.
Aki nem ér rá az írjon nekem vagy memphisnek egy privátüzenetet.
Aki nem ír és nem is jelenik meg a találkozón az megrovást kap XD XD

Ui:Remélem sokan eljöttök.

HUNMemphis
Te is tudod mirõl beszélek.(Levelek árnyéka)
Egyáltalán valamien árnyék van ott legalább.
Nem úgy mint a TDUba.Ott sötét pacával hazavágták azt örûlj neki.
Na mind1.
A lényeg hogy én letõltöm ha lke lehet de mánit nem adok érte.
A témából kiszáltam.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Memphis akkor találkozhatunk?
ha még van hely a klubban

TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06

milk41
sztem te ezt az NFS: ProStreet topikba akartad írni...OWWWWWNED

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

RedBoyforCE
ULTRAOFF (ezért elnézést, csak gondoltam ha már ti is leírtátok a véleményeteket, nem haragszotok meg ha én is leírom az enyém):

Én most játszottam a demóval. Már itt az elején leszögezném: Tudom hogy csak demo, meg kicsit (egy fenét... nagyon) elfogult vagyok negatív irányban a sorozattal kapcsolatban, és igen nagyok az elvárásaim egy ilyen nagy névvel kapcsolatban.
De engem nem gyõzött meg. Ami javulás az elõzõ részekhez képest és értékeltem: Szép a grafika, hangulatos a verseny elõtti kommentátor, jó hangok, javított irányíthatóság, tehát technikailag alapvetõen semmi gond.
DE! Hangulatból és igéretekbõl a játék ismét karó...
Kezdjük a pálya menti táj változatosságával. Nagyon gyér a táj megjelenítése, amerre csak nézek sivatag egy két lufi meg kapu és tribün... ennyi. Csak egy gyors összehasonlítás: a TDU-ban is mindenhol jó átlaggal csak fa van az út szélén, de az egy több 1000 km-es sziget, ami ráadásul multiplayerre optimalizált, így annak el tudom fogadni ezt. Itt viszont megint megjelenik a csõben autózás és a csak zárt pályás vezetés. Ismétlem: tudom hogy demo és biztos hogy a teljes verzióban ezen kívül sok más pálya és helyszín is lesz, de értitek.
A másik amit sokan felhoztak ellenérvként az eddigi NFS-ekkel és más autós játékokkal szemben hogy nem törik az autó. A Pro Street-re azt mondták, hogy szuperül fog törni a kocsi. Én másra számítottam törés címszó alatt. Kipróbáltam, hogy milyen az hogy 240-nel a sebességmérõs pályán nekirontok az út menti oszlopnak. Kiábrándító, hogy az autó mint egy tégla az oszlop vonalában függõleges irányban felpattan, majd leesik. A motorháztetõ felpattant, a lökhárító leesett elõl is és hátul is, de például a kasztni nem roncsolódott és az üveg sem tört be. Ja és nemes egyszerûséggel ennyit közölt velem: TOTALED. Ennyit a törésrõl... Inkább ne rakták volna bele. (Tudom hogy ki az az állat aki szándékosan oszlopnak hajt, de ha már törik akkor törjön az az autó)
Következõ kérdés: HOL VAN A BELSÕ NÉZET??? Nem hiszem el, hogy ilyen hatalmas meló lenne lemodellezni az autók belsõ terét, és szerintem iszonyatosan sokat dobna a játék hangulatán. Ráadásul más játékokban (GTR, TDU) érdekes mód jelen van a belsõ nézet... Nem értem, hogy miért nem lehet egy ilyen kis apróságot belerakni. NO COMMENT....

Ezektõl eltekintve RENGETEGET fejlõdött a játék az elõzõ részekhez képest. Vegyük az irányítást: Nem lehet padógázzal végigrongyolni a hajtûkanyarokban, hanem itt fékezni is kell rendesen. Tökéletes az egyensúly a szimulátor és az arcade között. Ez egy hatalmas elõrelépés a Carbonhoz és a MostWantedhez képest. Az autók kidolgozottsága nagyon ott van a toppon, szépek az árnyékok, a tükrözõdések, egyszóval végre nem egy matchbox hatását kelti a verda, hanem tényleg mintha autót vezetnél...

Összegzésként: Tisztában vagyok velehogy ez csak demo és majd a teljes játéknál kiderül, hogy mit is tud a cucc valójában. Azonban az eddigi fícsörök és bemutatók alapján nem több mint egy szokványos autós játék. Szerintem a Pro Street az utóbbi évek legjobb Need for Speed-je, de hangulatilag még van hová fejlõdnie a sorozatnak.

TDU: Andras[hungary] TDU Car: Pontiac Firebird [G] TDU Bike: Ducati 999R [Am]

Hát igen de az atari nemfog carpacket-adni nemfogja kijavitani a bugokat mert leszarnak minket.
(SAJNOS)

AntiHero
Húh ez aztán nagy erény mellesleg én a képeden nem látok 1db levelet sem( a kocsin):S.S

bertino
jaja ea nagyrészt az összes platformon szinte megjelenteti a játékait, nem csoda, hogy bevételeik az egekbe szöknek... télleg minden játéknál szinte az összes platformra megjelentetik õket...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
A dolog lényege, szerintem a hangulat melet, hogy mit vártál. Én a Carbon után, semmi jót. Ahoz képest nem rossz. Viszont aki a hájp alapján várta, (über grafika, jó fizika, kiváló törésmodell, óriási gumifüst, egyebek) hatalmasat csalódott, ugyanis ezekröl egy dolog mondható el; hogy vannak. Hogy akárcsak jók lennének, már erõs tûlzás.
Ha ProStreet néven jön ki a játék, NFS nélkül, tuti bukás. Így kellemes eladások lesznek, de rengetegen csalódnak. Ha a következõ NFS, ami ugye egy éve készül, nem lessz nagyon ütós, nem veri agyba-fõbe a TDU-t, (Ha tényleg kijön addig akkor a TDU2-t) akkor ismét egy cím, ami valaha nagy volt, de mára sülyesztõ...
Ugyanis az NFS nagy baja a TDU. Felálitott egy mércét, amit most még alulról sem sikerült súrolni. Szerintem most, hogy árban is kedvezõbb, a TDU végre el fog kezdeni tarolni, pláne, ha atari meglovagolja ezt a csalódottsági hullámot, és lép végre valami okosat pc-n is. (kis bug-javítás, 1-2 kárpekk, és hosszú idõre megvan a régi-új KIRÁLY!)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

HUNMemphis
Na talán így már világos hogy mirõl beszélek.
TDUba sehól sincs CSAK a fák törzsein és a fák törzsei nem a kocsi karosszériája.<#shakehead>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

AntiHero
"Ha grafika roszabb mint a TDU akkor mondmár meg hogy neked hól vannak a levelek a kocsidon mikõzben az erdõben mész?"

Ezt most nem értem:S

HTS s3rg1nh00
a ps szar,a bmw vezethetetlen billel(a momo tönkrement)...200mph-nál kaptam el egy villanyoszlopot,hááát az autó elejébõl semmi nem maradt,de azé még tudott 200-al menni(pedig,khm,hûtés nélkül ez igen nehézkes,átszámolva 360km....)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HUNMemphis
Ha grafika roszabb mint a TDU akkor mondmár meg hogy neked hól vannak a levelek a kocsidon mikõzben az erdõben mész?
Apróságok de számítanak.
A füst az tényleg ööhhm vattacukor szerü.
A fizika hát nekem az nem tetszik benne hogy 1-bõl csak kaparva lehet indúlni.
Olyat kéne csinálni az EAnek hogy TDU+tuning (akik akarja)és Részletesebb grafika.
Én le fogom tõlteni.Pénzt nem adok ki érte.
TDU fan vagyok ez szerintem senki sem vonja kétségbe.

bpeti72
amúgy nekem nem jön be a PS bár a carbonnál jobb, mondjuk annál szarabatt nehezen csinálnának. A TDU t meg sem közelíti, és ezért kérnek el 12000-t csak azért mert nfs.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
sztm a Demo minden játéknál arra van hogy azzal reklámozzák hogy minnél többen megvegyék a játékot a demonak kellene a legjobbnak lenni. nem?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Dante73
Én általában hangulatra megyek egy játéknál. A grafika, törés és egyébb apróságok, csak részei a hangulatnak. Viszont tönkre tudja tenni, egy lebegõ kék mackó-lufi, a nulla fizika, a törés ha nagyon rosszul van megoldva, stb. Pl; sivatag, 200. útról lerepülök, totaled, de a kocsi tulképp egyben, lökösök, motorháztetõ leesett, teteje göröngyös lett, amúgy teljesen egyben, az anim alatt meg pattogott, mint a gumilabda... Olé, visszapillantót nem néztem.<#vigyor> Persze, ezzel nem a véleményednek mondok ellent, hiszen mindenkinek más hozza meg a hangulatot, egyet mondhatok, a magam részérõl. Azt is meggondolom, letöltsem-e, de hogy megvegyem...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Igen én antihero melett állok.
Télleg szar.
Bocs a NFS funoknak de nekem is ez a véleményem.

AntiHero
Észrevetted hogy PS-ben. Fizika nuku. 10el felborúlsz már totaled:S De ha 200al borúlsz fel nincs totaled. Irányitás se nem szimulátor se nem árkád se nem a kettõ közötti. A füst eszméletlen ocsmány (és nem élethû). A grafika roszzabb mint a TDUjé (TDU szebb).

HUNMemphis
Kifejtenéd bõvebben?

HUNMemphis
Igazad van.Szabad mászkálás is kilõve.Kár.
De nekem tetszett a hangok a graf és az egész megnyomlak köcsög stilus.

AntiHero
nagyon elfogult vagy a játékokkal szembe. sztem:S

de ha megnézed, az ajtó nem horpad be, stb 😛 oldallal vágodtam neki a vilalnyoszlopnak, erre nem horpadt be az ajtó hanem a visszapillanto tört le.. :\

szerk.: amúgy még mindig látszik, hogy 1-2 autónál nincs meg a teljes licensz jog. valamelyik autó jobban törik mint a másik 😄 de aki igazából verdát akar zuzni menjen Flatout 2-zni, aki meg jókat vezetni, driftelni az meg TDUzni 😊 Pro Street marad fél órás lazulásnak

HUNMemphis
Igen végre van MAGYAR motoros világbajnokunk.
Rohadjon meg a Faubel ott szopatta a végén is Talmát.
Most meg örûljön a Valenciai gyõzelmének úgy is elveszítette a világbajnokságot.
Igen C6 jó vas csak idõt kell neki adni amíg megszokod az izmos váltót.
Na urak,kipróbáltam a Pro Streetet.
1.:Tetszik a grafika az is jó hogy 7600GT-én is fullon játszható és ez a Demo nem is az eredeti gém.(A Demo nyersebb mint az eredeti játék.)
2.:A kocsik törése szenzációs!Basszus ott lifegett a visszapillató tükröm meg a lökháritó is szóval ez már életszagú.
3.:A hangok is tetszenek benne.TDUba nagyon jó ugye a turbó fütyülése.De az NFS-be mindig is jobb volt.
4.:Remélem lesz valamien story a játékban.
5.:Ez a sivatagi szpíd csálendzs kurva nehéz de élvezhetõ.
6.:G25-el használhatod a H váltót. Még a kuplungot keresem benne, de sztem azt is megtalálom.(Carbonba volt kuplung.)
Én nagyon várom benne a Chevy Corvette Z06-ot.

RedBoyforCE
off: TALMÁCSI VILÁGBAJNOK!!!!!<#eljen><#taps>
on: Ennek örömére én bringával jövök majd <#vigyor2>

Na memphis csak meglett favoritnak a C6 😄
Jah rendeltem egy Logitech MOMO-kormányt pár nap mulva megjön 😛

HUNMemphis
Rendben.Azért 50%-ot megadom neki így látatlanba.

Yoda001
sok jora ne számits ps-el kapcsolatban<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

HUNMemphis
Hello mindenkinek!
Ma akkor 5-kor a clubhausnál a kedvenc verdátokkal.
Köszönöm az elismerést a logóval kapcsolatban.Majd még kisérletezgetek meg egy kis animálást is beleszõnék.
További szép napot.
Jah majd el felejtettem most raktam föl a NFS PS-t viszont majd délután leszek itt is és MSN-en is.
Csocsesz

örülünk h 1db patchet kiadtak.. nemhogy többet. szarnak a PCsekre, mert jól tudják, hogy pénzért nem vennénk carpackot. márpedig õk csak úgy adnák ki, szerintem

akkor csak a pach-ekben lesznek új autók?

<#gun>atari

atari <#nezze>

Ennek mi az oka?

AntiHero
semikor sehun😊

Mikor és hol leszenek a FAQ-ban írt autó csomagok?

gabi89
Hát elmeneget majd de a Celeron mind mondani szokás nem játékra való szóval lehet a proci fog beleszólni a nagy TDU-zásba akadás szinten.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

RAZOR27
Tudom ,hogy nem érdemes agp-s karit vanni ,de most csak a tdu miatt egy utolsó gépfejlesztés ,mert nemsokára konzolföldre menekülök ,de elötte mindenképpen akarok egykis tdu-zást gépen (is) ,fõleg on-line.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
Celerron <#szomoru1>

gabi89
Menne de ilyet vegyél.Elég lesz egy 256megás kari is csak legyen rajta DDR3-as ram.Mivel biztan állíthatom,hogy az 512mb ramot nem fogod kihasználni tipikus parasztvakítás...viszont ddr2-es ram rohadt lassú a ddr3-hoz képest.Szóval jobb karid lesz ha ilyet veszel csak ddr3 256mb-os rammal.
Amúgy milyen a proci Celeron,Amd,P4,Core2 mert nem mindegy?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Denes888
A játékban készített képeket melyik mappában találom?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

RAZOR27
gyors hardware kérdés (nem off ,nyugi)
Ezzel ,1csiga rammal és egy 2.6Ghz -s procóval mennyire menne a tdu...ha lehet gyors választ! tenkjú veri mács!

RedBoyforCE
Jó képek! Az én képeimet hogyan tudom felrakni?

Pacal17
Visszatértem O'ahu szigetére 😊 Ennek örömére csináltam pár fotót

RAZOR27
az anim "tanulásához"
A programot meg tudod ,(torrent is your friend)
ui:jó lett a logó ,tényleg.

RedBoyforCE
Tetszik a logo! <#eljen>A holnapi talin ott leszek majd.