Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Holnap meg úgyis megyek😄 (hiába nem vagyok klubtag😄)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Teccik 😊
Köszönöm az ATARInak és Roninak a segítséget a logó születéséhez való hozzájárulásukat.
Ez az elsõ munkám.Igaz nincs animálva de ez nem is hiányzik nekem.
Majd idõvel megtanulom azt is.
Klubtagok:Holnap 5 6 óra fele találkozót rendezek.
Mindenki olyan kocsival jõn amiennel csak akar.
Aludjon mindenki jól!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Jön valaki gurulni eggyet?
Szánalmas az a icirpiciri felniamit a tuninkor tesznek rá.
Szép a kocsid Synit jól áll neki a fehér.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Sztem vegyél másikat.
Szerk:

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Ui:fiuk nem sokat találkozunk mostanában!Ennek oka hogy a magányos farkas korszakomat élem!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#wave>#wave><#wink>#wink>
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Megyek...<#nyes>#nyes>
Tényleg sorry lehet hogy még reggel van de elsõre csak darabkákat értettem meg abból amit írtál.
Autoszalon,Lexus,Nem talált,tsb.
Persze az is lehet hogy siettél.
Különben ma jó volt a találkozó összesen 5-en voltunk.
Csináltam pár képet holnap az lesz az elsõ dolgom hogy föltegyem ide õket.
Srácok köszönöm a részvételt vasárnapra is szeretnék betenni egyet.
Remélem segítettem!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Játszani szeretnék online módan de amikor be akarok lépni kiírja hogy frissítenem kell a játékot.Itt konkrétan melyik frissítésre gondol, mert én már lefrissítettem az 1.66A-val és még mindíg ezt írja ki.
TDU: Andras[hungary] TDU Car: Pontiac Firebird [G] TDU Bike: Ducati 999R [Am]
Asrock Dual-Sata2,A64 3700+, 1.75 GB Ram,Sapphire 2900Xt,Seagate 250& 160 Gb, 19\" Dell M992, Nec AD-7173A,stb.
http://goo.gl/gd6Zi5
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ha megmondod TE hól vagy akkor megkereslek.<#nyes>#nyes>
http://goo.gl/gd6Zi5
TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D