Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#kacsint>#kacsint>
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
gondjaim vannak a telepitésnél
tudna valaki segiteni?
TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06
szvsz meg,vagy 8800GTS 320 mega,vagy 8800GTX,teljesítményben elég sok a különbség,de árban is van rendesen(AW DX10-es lesz?mert akkor valszeg a 8800GTX-en sem megy majd full grafon élvezhetõen,lásd Crysis...)
én leginkább a köv.generációból válogatnék felsõkategóriában(esetleg jó bátraknak HD2900XT...)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Asszem, a 7600-ot nem lehet sli-be tenni 8800-al.
Most jön, 1-2 hét, a 8800GT majdnem gtx szint, cirka 55 ropiért, a gts-eknél egyértelmüen jobb, mi több alacsony felbontáson veri a gtx-et... Szivom is a fogam rendesen... Vista-ból pedig a home, esetleg home premium... Na folytatják NCIS-t, megyek nézem!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
1. A Vistával kapcsolatba annyit ,hogyha sokat szánsz rá akkor Ultimate ,de szerintemis fölös ,annyira azért nem jobb ,minta a home edition.
2. 8800Gts a 340mb-ost ajánlom ,ár/érték szemszögbõl tökéletes.
<#wave>#wave>
Ja ,és hónap végén jön az új vkarim ,és énis jövök tdu-zni yeee yeee!<#vigyor2>#vigyor2>
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nem volt benne Motion blur és víz az úton ami tükrözõdhetett volna.
Xp megérkezése után föltettem és láss csodát volt mind a kettõ sõt fullon futott akkor az én GeForce 3 Titanium 200-on.
Még a Most Wanted is közepes grafon játszhatóan futott.
Na már most ha én nekem van egy 7600GTm és bezserzek hozzá ne adj Isten veszek hozzá vista mittom én játékra való OPt akkor köbö 1 évig még rá tok hajtani a max beállításokra?
Különben ez olyan kicseszés hogy Hdrt ki kell kapcsolni ahhoz hogy Anti-aliasinget használj.Na szóval vistával esetleg mondom ESETLEG be lehet majd kapcsólni vagy egyszerûen a VGA butuska hozzá???
Amúgy az halálbiztos hogy lesz vistám ugyanis az Alan Wake csak azon fog futni az XPs tábor szív rendesen.
Asszem hogy tavasz végén vagy nyár elején,közepén beruháznék egy vistára.
A kérdés csak az hogy mien nevüt vegyek?Home izét vagy Ami Daninak van vagy mit?
Sorry amiért hülye vok hozzá de le se szartam a vistát miután barátom mondta hogy szívja a fogát miatta.
Jah még egy uccsó kérdés.
Úgy hírlik hogy jócskán lejebb ment a GeForce 8-as széria ára.
Ha nekem van egy 7600GT és mondjuk veszek hozzá egy 8800GTX-et akkor kérdem én 7600GTre beállítom a 4x AAt 8800GTXre meg a Hdrt??
Lehetséges?
És ha igen akkor nagy ászok azok akik már ezt megtették?<#rolleyes>#rolleyes>
Még egy uccso hülye kérdés és már húzok NCIS-t nézni.
Mit érdemes venni?8800GT(X)-et vagy 8800GT(S)-t?
És én is bocsánatot kérek a méghoszabb OFFért.
Jóéjt mindenkinek.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
És váltok én is visztára. Addig köszi..
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
á,nem.. sokat mondtam..
Nagyon sokan szidják a Vistát. Pedig, minden nyavajájára van már megoldás... Driverekkel,-fogjuk rá, rendben vagyunk, iszonyatosan stabil, sokkal nehezebben fagy szét, mint az xp, stb. (volt olyan, hogy elfelejtkeztem arról, hogy hibás az egyik játékom. Ugyanazon a ponton kifagy, de úgy, hogy csak a gép restartja segít. Nos, a Vista megállt ott, feldobott egy ablakot, hogy hibát észlelt, blabla, AKAROM E FOLYTATNI? mondom, igen.
Egy baja van, játékoknál lassú, amit a hardweres drm támogatása okoz. (Elõbb útóbb, állitólag a kövi win-nél már müködõ, HARDWERES másolásvédelmet -drm- kapunk, hál istennek, az új Hw-kben benne van, de nincs aktiválva, a win érzékeli hogy van, és próbálkozik, nem érti, mért nem válaszol?... és ez mindent zabál. Bill bátyó azt hitte, nem fog feltünni a dolog senkinek, annyival erösebbek az ujabb hardwerek. Mindegy, SP1 állitólag gyógyitja majd a dolgot, a kernel megváltoztatásával, ugrik vagy 30-50%-ot a teljesitmény.)
Ez a drm, egyébként azért lessz érdekes, mert semmi nem megy majd, amiben nincs meg a megfelelõ licence. Ird és mondd, semmi! Képek, filmek, zenék programok, stb... Jó nem?
Bocsi a hosszú off-ért!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
geforce 8600GT
Intel core 2 duo
1GB memórja
???????????????????????????????????????????????????????
Megy csutkán??
Tyûû de jó lessz egy ilyen király kormányal koptatni a gumikat.
Nah meg az utakat ugy végig powerslideolom majd õket mint az állat <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Szóval most küldök egy privit az NFS MWvel kapcsolatban.
Arra majd ráérsz pénteken is válaszólni mert tudom hogy most a Vistával barátkozól]<#crazya>#crazya>
Külõnben nekem XPm van és addig is az lesz amíg nem csinálnak valamien stabilabb OP rendszert.
Az meg hogy egyeseknek bevált, ahhoz csak annyit tudok mondani hogy gratula.
Ha a szerencse melletem áll akkor pénteken megyek a szigetre.
Szombaton szeretnék találkozót tartani öhmmm vagy motorokkal vagy ha ez nem tetszik akkor maradunk a verdáknál.
Nos kellemes hete kívánok mindenkinek és akkor hétvégén találkozunk valahól a szigeten.<#integet2>#integet2>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A másik a Vista. Na azzal már jól össze vesztem.
1.Nem tudom telepíteni a Flash Player a Mozzilához.
2.Valami hiba is van. Na ezt írja ki: "Dumping Pysical Memory"
Na ez most mi??? Nem hardveres. (Gondolom, és a neten talált dolgokból is erre jutottam). De akkor mi a baj. Már van egy gyanusítottam. Szerintem a fizikai memóriát nem automatikus kezelére kéne állítani hanem szépen megadni a méretet. De ha van más ötletetek akkor kérlek írjátok le. Játszani még nem játszottam. 😞
Majd holnap.
Én is felrakhatnám de jól megvagyok az XP-vel játékra meg a Linuxal amiben kb 100x több ilyen csicsás dolog van 😄 Pl.: Felgyúllad az ablak mozhathatom össze vissza anyi animáció van,hogy... Vistában meg van az Aero meg kb. 3extra az ablak mozgatásra.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az Ultimate van nekem és nagyon jó.
Semmi gond nincs vele 😛
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Elõször is elnézést Memphis hogy nem válaszoltam.
Nos VÉGRE megvan az új gépem. 😄
Jelenleg próbálom magam a Vista rejtelmein átrágni. Egy fontos kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. A Vistában (64bit van nekem) hova kell tenni a cdkey.txt-t meg az a másik fájlt. Ja igen az új PC adatai hamarosan lent olvashatók lesznek.
Ja és utólag. NEM is hangos a 2900XT. Sok volt a kamu. 😞
Most telepítem a TDU-t. Holnap fent leszek. De lehet hogy ma is.
TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06
Én rendeltem eggyet hollnap vagy hollapután megjön.
23000FT-ért vettem.
És sztem érdemes megnézned mert állat kormány.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De azért köszi az elõítéletet. Jól esett. <#eljen>#eljen>
Több éve warezolok annál sem mint, hogy szükségem legyen ezen a téren már segítségére.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Még szerencse, hogy sg -n nem fórumozok annyit.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Mien kormányt ajánlotok vételre (a g25-öt leszámítva)
Holnapra estére le is kapom valahonnan.
Mente et Malleo
SOS Help!
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
TDU: Andras[hungary] TDU Car: Pontiac Firebird [G] TDU Bike: Ducati 999R [Am]
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888