Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
pontosan de a regg is fontos meg hogy ki vállalja le 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Denes888
Nem a reg idõ pontja a fontos, hanem hogy mennyire van otthon tdu-ban 😄 😄 .

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Atti12
Hát nem pont te 😄. Ha a regisztrációk idõponját nézzük:
-Bertino (2004)
-AntiHero, Én (2005)

És még nem is néztem mindenkit 😊

Yoda001
hu?

http://9gag.com/gag/5135249

AntiHero
hö?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
he ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
Na leghamarabb ki lehet házigazdag? én? (persze aki akar)

Denes888
Ja és ha megnézed mikori a katalógusa akkor rájössz hogy akkor még a vistát sem adták ki. XD

Denes888
Támogatja csak azt a drivert kell leszedni 😄 Válaszd ki a megfelelõt

Hja hogy az új kormányodról van szó!!!<#eljen><#eljen><#eljen> akkor sorry az elõzõért

TDU: mohosenator

Érdekes nekem elindult csak 35fps-el. és nekem a hátulján ott van h vista az oprendszerek között. hétvégére szerzek dvd olvasót és akkor tok menni tédéu-zni<#vigyor2>

TDU: mohosenator

gviski
Ok, Akkor felvettem ATi0021-et MSN.re majd akkor konzultálok vele

Virtual SimRacing

Mosmtár rájöttem.
Jól beszoptam.
Megnéztem a katalogusát és vistán nem megy.<#mf1> FUCK
Baszki ujra kell raknom a windowst és jön vissza az XP áhhh.

Atti12
kimondta hogy lehetetlen? 😊 De sztem simába jobban néz ki a sima.

Oprionsba szét kéne nézegetni.. Steering, ilyesmi.. Ottlehet az érzékenységet állítgatni, kisebbre venni, stb.

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Szasztok!
Megjött a Logitech MOMO-kormányom csak azt nwmtudom hogyan kell be kalibrálli segítsetek pls!!
Egy tök kicsit elforditom a kormányt és már teljesen kivan forditva a kerék tdu-ba nem értem<#szomoru1><#nemtudom>

Dante73
Hali.
Nemtudom, mi lessz a mai klubtalival, mivel tegnap, késõn este beesett egy sürgös meló, még legalább 2-3 óra, mire ágyba kerülök... Ha hatkor, ill 17:20 kor ébren leszek, megyek! Ha nem, akkor sorry! A tagjelöltek, vegyék fel ATI0021-el a kapcsolatot, ha sürgõs a klubbakerülés, (Bocsi ATI, remélem ki tudsz segíteni...) Mégegyszer Mea Culpa, Ha ott vagyok, ha nem érezzétek jól magatokat!
Mivel -tudtommal- mindenki fiú, így nem mondom, hogy egymást!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Denes888
Utcso off. Ilyen lenne egyébként:

RAZOR27
öhömm.....
nem lehetetlen.....

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Atti12
sztem amugy az animált csak VIP-en néz ki jól. A sima túl kicsi nekem hogy animáljak bele :S

RAZOR27
az enyém is 8 alatt van ,a tied is lehet ,csak le kell butítanod....
(Bocs az off-ért ,tényleg)

Denes888
Az a baj, hogy sg-re csak 8kbyte méretût lehet felrakni. És így is 7,31kbyte.

RAZOR27
Tehetnél bele neon-t ,vagy legalább más színt...

HUNMemphis
Szetm epilepsziás nem is gépezhet.
Különben meg jó csak hát az animáció kicsit hogy mondjam átlagos.
De nekem tetszik és ki vagyok én akinek még nem is animációs a logója hogy beleszóljak.
Nincs annál nagyobb öröm minthogy elkészûlt végre egy saját alkotás.
Ma Lajossal és Firóval megnéztük a Tantalust.
Csak annyit mondog:Mindig tartogat valami újjat.
Csáó

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Denes888
Végre kész az új logóm. Saját készítésû és nem veszályezteti az epilepsziásokat. XD

Most tettem fel az 1.66 patchet és azóta kidobál asztalra meg furi dolgokat mûvel. Pl . versenynél kiválasztom hogy single vagy multi, majd ezután OK és nem indul a verseny, csak üres aszfalt fogad, kilépni tudok csak a játékból. Találkozott ezzel valaki?

n3whous3
Csáztok, ma vettem meg a gémet, eddig egyszer úgy-ahogy warezzel 100% (single-höz képest 😊) kiakasztottam. Van-e clubotok? Beszállnék. Nem vagyok már n00b benne, szal nem kell félni 😊. Hétvégén felnézek...

púúúúú

GoKu x
b*sszák meg! nem igaz, pedig a patch is fent van. mind1 újra kezdem akkor.

persze... az Atari sok játékost megajándékozott ezzel xD

GoKu x
ahhhan végülis az jo nem??😄 de iylen probléma (áldás) 😄 nem volt-e már másnál??

Pepsi Twist
DNS ok 😄

bertino
hogyne lenne
ujrakezdheted a játékot 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GoKu x
hali! van vmi megoldás arra h elvette a mentésem. szoval nem birok rámenni a continue game mert nem lehet.

HUNMemphis
Nézd Dani ha nem nézne ki jól megmondanám.
Különben meg ettõl egyedi.<#hehe>
DNS XD

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

AntiHero
OKé DNS😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Jolvanmár XD
Hagyjatok békébe ez így jo ne fikázzátok <#idiota><#gun>

HUNMemphis
Csocsesz mindenkinek!
Igen van még 2,3 üres helyünk.
Kössz a válaszokat.Csak a jövõre gondoltam, hogy ha párosítanám a két kártyát akkor mi történne.
Most mek burkolni aztán go a streetre füstõlni a füstõlni valót.
Majd körbenézek kik vannak fönt köbö 30perc múlva.
Csáó csáó

DNS XD

Pepsi Twist
DNS xD

Memphis nálunk van még hely?
Ha van akkor csatlakozhatsz.
De vannak feltételek is amiket be kell tartani!<#nezze>
Majd amikor ráérsz akkor vagy velem vagy memphissel találkozhatunk és elvezetünk a klubhoz.
Ha van még hely.

Hello Dante, én szívesen csatlakoznék a klubbhoz, mert szívesen megyek lassan, konvojban, úgymond élvezni a tájat..., összefuthatnánk majd, hogy akkor ezt megbeszéljük!

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Dante73
Holnap 18 órakor klubtali! Akinek kedve van krúzolni, jöjjön! Járgány, mind1!

Dante.

talált tibiajax november 3-án töltöttem
Dante73
Nem azt nézem, mennyire skilles, természetesen, de ha 2 km-enként fának csapódik, mert megy, mint a mérgezett egér, akkor, igen, köszönöm, majd értesítem. Volt már rá példa. Az látszik a kocsi viselkedésén, hogy mennyire veszi "komolyan" a dolgot. Én magam sem vagyok valami kormány mágus, de vér istvánkákra a klubb többi tagja érdekében, semmi szükség. Ha valaki egyszerüen béna, az nem gáz, fejlõdhet. Nem írok le mindent ide, mert nem akarom, hogy egy reménybeli klubtag emiatt ne csatlakozzon, vagy épp az itt olvasottak alapján átverjen, gondolom, a lényeget vágod?
Gviski!
Ha gondolod, Te is csatlakozhatsz a klubbunkhoz! Ha érdekel, irj privit!

Dante.

Nade, h vmi értelmesebbet is megnyilvánuljak.
Elõször is, Memphis, megtörtént a join-om a Clubba, hálás köszönetem, remélem, örömöd leled (és a többiek is) a társaságomban, a jövõben.

Másodszor. Gondolom, nem tul szép a 'másikból' linkelgetni ide akármit is, de mivel absz.nem reklám v ilyesmi, hanem csak feltöltött képek, ezért talán megbocsájtható az arcomnak.
Az éjjeli GT õrületem még most is hatása alatt tart..
<#eljen>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Hehe.ez tetszik. 'Elgurulunk a klubbig, teszt céllal..' Ilyenkor azt teszteled, milyen skilles vezetésben? És ha nem az?.. Vagy hogy hányszor megy neki a másik kocsijának, namostkisköcsögvagyok-módjára?..<#vigyor> És mi van ha nem olyan jól vezet? Megmondod, hogy bár rendes arcnak tünsz meg minden, de nem vezetsz elég szépen, ezért sajnos..'majd értesítünk'?..<#vigyor>
(sry, ballábbal keltem..)

gviski
Hello!

Régen irtam ide!

Kedvem lenne csatlakozni valami klubhoz, igaz csak 40%-osan vagyok még meg a gamevel, de amint van idõn játszok, de jó lenne már bandába összeverõdve menni valakikel

kormányom is van (g25)!

Virtual SimRacing

Dante73
Járok annak a topikjába is, bár ott is tudnák ezt... De nem, egyesek hogy kirohannak, hogy micsoda szar, mert az Õ gépe, meg különben is, ennek egy mx440-esen is fullon kellene futnia stb... Én meg csak röhögök. A másik meg az Én gépemen? tipus. FAQ, vagy ha az nem tetszik szedd le b+ és nézd meg... aztán a nem a grafra élvezek, de azért jó egy sms-t megér... Vedd meg, vagy ott a torrent b+, de hogy tört, és még fizet is...
Mind1, Ez nem az a topik...
ON!

Dante.

gabi89
Azért a Crysis az más tészta.Annak idején a Far Cry se ment senkinél túl jól most meg egy régi karin is fut fullon.Crysist nem mostanra tervezték 1év múlva jó is lesz 😄 Már aki élvezni is akarja.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Benne vagyok!!

Dante73
Nálunk, (King Kamehameha Hun) van felvétel. Olyan embert, embereket keresünk, aki délután 6-7 tõl ráér 1-2 órát, ált kedd, péntek vasárnap. Szeret krúzolni, versenyezni. Ha érdekel, holnap összefuthatunk a szigeten, kérésre küldök bookmarkot a tali pontról, ami a klubtól 48,2 km-re van. onnan kedvenc verdákkal gurulás a klubbig, teszt céllal.

Dante.